Hlavní brána
+3
Aki Kana
Ryuuji Akatsuchi
Shijin Hyuuga
7 posters
Strana 2 z 2 • 1, 2
Hlavní brána
First topic message reminder :
Hlavní brána je hlídaná především dvěma Chuuniny, ale nikdy nevíte, kdo se může ukrývat ve stínu.
Při porušení ochranné bariéry vesnice o vás bude známo každému Jouninu v Listové.
Hlavní brána je hlídaná především dvěma Chuuniny, ale nikdy nevíte, kdo se může ukrývat ve stínu.
Při porušení ochranné bariéry vesnice o vás bude známo každému Jouninu v Listové.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Hlavní brána
Hm... takže hraješ s postavou která neexistuje, neni schválená a neni k dohledání? To je zajímavé... myslím že to už přenecháme adminům. A Jashinovy techniky jsou pořád techniky. Jestli admini rozhodnou že jsem nejednal oprávněně, tak se klidně vrátím do bodu kdy tě držím pod krkem a nechám Steama aby tě roztrhal na kusy. Ale teď píšu Hokagemu a Adminům že tu hraješ s neschválenou postavou... a hned potom si jdu lehnout. Dobrou noc.
Kashike- Počet príspevkov : 586
//Dobrá, řekněme, že ta schopnost někde MUSÍ čerpat energii a tou energií je tvoje chakra... když odpojíš spotřebič od elektřiny, taky ti nepoběží dál.
Jashin možná propůjčil schopnost, ale asi těžko tě bude zásobovat kvantama energie na její chod... Takže bych to uzavřel, tento SPAM je zbytečný a zcela nemístný.
Omlouvám se adminům za vzniklou nepříjemnost...
Jashin možná propůjčil schopnost, ale asi těžko tě bude zásobovat kvantama energie na její chod... Takže bych to uzavřel, tento SPAM je zbytečný a zcela nemístný.
Omlouvám se adminům za vzniklou nepříjemnost...
Anonymní- Anonymní
s Ayame už jsem si psal ^^ ale asi fakt nestihnu napsat životopis když mě otravuje nějaká jednotka z konohy ^^
ah..steame..TO JE BLBOST...nikde to nečerpá je to prostě tak ! co na tom už kurva nechápete ?! je to schopnost která nemá omezení ! neplýtvá chakru nic ! kdyby to byla technika nebo tak neřeknu !! je to schopnost !!! i na narutopedii je napsané že rozmetat tělo na kousky je jediná možnost jak mě porazit !!! tak si to sakra už přečtěte !! můj poslední post !
ah..steame..TO JE BLBOST...nikde to nečerpá je to prostě tak ! co na tom už kurva nechápete ?! je to schopnost která nemá omezení ! neplýtvá chakru nic ! kdyby to byla technika nebo tak neřeknu !! je to schopnost !!! i na narutopedii je napsané že rozmetat tělo na kousky je jediná možnost jak mě porazit !!! tak si to sakra už přečtěte !! můj poslední post !
Daichi- Počet príspevkov : 419
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan:
Takže zlatíčka,
několik lidí mi napsalo a navíc mne tahle situace začala zajímat.
Nebudu teď řešit Jashina a jeho moc, to bude až po schválení životopisu, který tu ale (velké ale), Daichi, stále nevidím ^^
Myslím, že jsem ti napsala, že tě do hry nemohu pustit bez životopisu. Je mi líto, že byl smazán, ale tak to prostě je. Proto bych tě ještě jednou poprosila, než něco postneš, sepiš ho a dej ho sem. Následně budeme s adminy moci řešit Jashinistické techniky.
Parta z Konohy by jistě počkala, kdybys jim řekl, že nemůžeš postovat ^^
Doufám, že se chápeme.
několik lidí mi napsalo a navíc mne tahle situace začala zajímat.
Nebudu teď řešit Jashina a jeho moc, to bude až po schválení životopisu, který tu ale (velké ale), Daichi, stále nevidím ^^
Myslím, že jsem ti napsala, že tě do hry nemohu pustit bez životopisu. Je mi líto, že byl smazán, ale tak to prostě je. Proto bych tě ještě jednou poprosila, než něco postneš, sepiš ho a dej ho sem. Následně budeme s adminy moci řešit Jashinistické techniky.
Parta z Konohy by jistě počkala, kdybys jim řekl, že nemůžeš postovat ^^
Doufám, že se chápeme.
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
no a večer mě ještě napadlo jestli je to teda technika najdi mi prosím její jméno,rank a popis ^^ a Ay..pracoval jsem na něm ale jaksi přišel ninja z konohy a u boje už jsme fakt nestíhal už jsem ho mám rozpracovaný ^^ počkat..ale teď jsem si prošel Hokageho posty a nijak nikdě nevidím kde ti sdělil mé jméno a nebo vůbec jak vypadám ?! xD ...takže mě tak napadlo jak sakra víš že jdeš po mě ? ani ti neřekl že jsem potulný ninja takže teď vůbec nevím xD možná jsem něco přehlídl ale jeslti ne tak bych byl rád kdyby se tohle celé smázlo protože je to nesmysl xD a otázka k Ay (fakt už poslední spam nemám nervy ^^) body mají být v podpisu nebo jak řekl pan ANBu nemusí abych neulehčoval práci protivníkům a aby si to našli v životopise ?
Shinobi
Klan:
Nechci se do toho nějak moc vtírat,ale tady máš topic na to co postnul hokage
https://nsgoon.forumczech.com/t3205-vezeni
sry,že jsem se do toho připletl,ale ať to vidí
A jen jsem chtěl říct s tím jak jsi neviděl kde to postnul
https://nsgoon.forumczech.com/t3205-vezeni
sry,že jsem se do toho připletl,ale ať to vidí
A jen jsem chtěl říct s tím jak jsi neviděl kde to postnul
Murasaki- Počet príspevkov : 169
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Muran
ok..díky ^^ tak za to se omlouvám
Shinobi
Klan:
Body mají být v podpise.
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
Trošku se mírni chlapče. Já měl plné právo tě zadržet a ty jsi měl od adminky zakázáno cokoliv dělat, takže ses měl na místě vzdát. Kdybys nebyl blbej a udělal to, tak tu teď neřešíme tuhle hovadinu... ale pokud je ti milejší umřít, klidně tohle smažte a až budeš mít legální (schválenou) postavu, tak můžeme pokračovat tam kde jsme skončili. A jinak, jak už jsem tu jednou posílal tu citaci, ta nesmrtelnost je výsledek několika technik, které nebyly uvedeny, tudíž ranky a jména asi těžko někde bude... což nic nemění na faktu že to je pořád výsledná technika.
Kashike- Počet príspevkov : 586
víte co ? ..celé to prosím vás smažte protože mi to za tohle nestojí...nebudu dělat postavu když se stejně neshodnem a stejně bude po jejich ^^ takže jesllsti to tak jsem buď uvezněn nebo mrtvej a někdy později jeslti budu teda uvězněnej tak si udělám postavu a budu prosit o milost ... ^^ a s tím jak já jsem ochotnej prosit ..no je to na vás A-teame jak se rozhodnete...tohle mi za tu námahu se životopisem nestojí radši udělám pro novou postavu než pro postavu která je stejně nejspíš u konce
Shinobi
Klan:
Tomu říkám ukázka statečnosti. "Tak víte co? Já nehraju, to prostě není fér..." a s brekem běží za maminkou, že mu ti zlí lidi z Konohy rozdupali plyšáka. Přijmi to jako chlap, jasně, že tě nezabiju, proboha...
Anonymný- Anonymní
Ohľadom nesmrtelnosti, Daichi má pravdu. Ale iba čiastočne.
Technika pre svoju funkčnosť potrebuje ľudskú obeť. Takže ak Daichi do životopisu za ten rok presunu vpíše jednu vraždu, potom technika bude stále aktívna.
Technika pre svoju funkčnosť potrebuje ľudskú obeť. Takže ak Daichi do životopisu za ten rok presunu vpíše jednu vraždu, potom technika bude stále aktívna.
Anonymní- Anonymní
Midotsuchi dodělal jsem si tam KD rating a pro milostivého pana hokageho...tak to ale vůbec není..jen už to prostě nemá smysl ? ..mám se srát s životopisem když stejně bude po jejich tak či tak ? ...jen jsem tu napsal ať to tu smáznou a rozhodnou jeslti jsem umřel nebo byl zatknutý protože jeslti umřu nebo budu odsouzenej na bůh ví jak dlouho do vězení to výjde na stejno..neoplatí se pro to dělat znova celej char ^^
Shinobi
Klan:
Tak se ztišíme děcka...
Daichi-kun, ono bude po jejich, protože mají pravdu. A ty oproti tomu, ses právě tímhle snížil na úroveň lidí, se kterými dobrý hráč nemá nic společného. Já ti svůj názor řekla. Jdi hrát za Naomi, to ti jednoduše sedlo. Teď se tu místo toho hádáš kvůli postavě, která nemá budoucnost. On ten problém je, že všichni si všimli, že životopisy nemají a dali si je zpátky. Bylo to napsané v oznámení. Všichni ho četli. Ty ne. Není to naše chyba, není to chyba Hokageho a už vůbec to nejde házet na někoho, kdo si všimne, že ti ten životopis chybí. Tvé posty jsou teď jako kdybys na nás útočil a přesto ještě pokládáš otázky. U "milostivého pane Hokageho," jak mu píšeš, bych se nedivila, kdyby tě začal nenávidět. Achjo. Do čeho ses to zapletl?
I když nepíšeš dlouhé posty, vím, že hraješ dobře, že u toho vydržíš dlouho narozdíl od jiných. Já to vím. Ale tohle jsi zvoral na celé čáře, tak tě proboha prosím, alespoň to uznej. Žádný životopis, pobuřování v Konoze. Oni mají pravdu, když říkají, že mají právo tě zatknout. Ty nemáš pravdu, když říkáš, že jsi bez životopisu mohl hrát. Je to i moje chyba, měla jsem napsat tobě, hned jak jsem si všimla, že ti chybí životopis. Místo toho jsem to prvně řešila s Adminy, škoda. Vyřešila by se možná spousta problémů, ale stejně by tu byla chyba na tvojí straně.
A jak tě tak znám, myslím, že se ti tohle nechce číst.
Budeš se k tomu muset přinutit, smůla. A zároveň to ukončím menší radou. Přestaň blbnout a ohrazovat se na úrovni lidí, které tu necháváme hrát jen neradi nebo v lepším případě nenecháváme hrát vůbec. A v Konoze... Nech je, ať tě pro mě za mě zabijí a pro boha živého začni hrát za postavu, na které se všichni shodnou a která bude mít životopis.
Daichi-kun, ono bude po jejich, protože mají pravdu. A ty oproti tomu, ses právě tímhle snížil na úroveň lidí, se kterými dobrý hráč nemá nic společného. Já ti svůj názor řekla. Jdi hrát za Naomi, to ti jednoduše sedlo. Teď se tu místo toho hádáš kvůli postavě, která nemá budoucnost. On ten problém je, že všichni si všimli, že životopisy nemají a dali si je zpátky. Bylo to napsané v oznámení. Všichni ho četli. Ty ne. Není to naše chyba, není to chyba Hokageho a už vůbec to nejde házet na někoho, kdo si všimne, že ti ten životopis chybí. Tvé posty jsou teď jako kdybys na nás útočil a přesto ještě pokládáš otázky. U "milostivého pane Hokageho," jak mu píšeš, bych se nedivila, kdyby tě začal nenávidět. Achjo. Do čeho ses to zapletl?
I když nepíšeš dlouhé posty, vím, že hraješ dobře, že u toho vydržíš dlouho narozdíl od jiných. Já to vím. Ale tohle jsi zvoral na celé čáře, tak tě proboha prosím, alespoň to uznej. Žádný životopis, pobuřování v Konoze. Oni mají pravdu, když říkají, že mají právo tě zatknout. Ty nemáš pravdu, když říkáš, že jsi bez životopisu mohl hrát. Je to i moje chyba, měla jsem napsat tobě, hned jak jsem si všimla, že ti chybí životopis. Místo toho jsem to prvně řešila s Adminy, škoda. Vyřešila by se možná spousta problémů, ale stejně by tu byla chyba na tvojí straně.
A jak tě tak znám, myslím, že se ti tohle nechce číst.
Budeš se k tomu muset přinutit, smůla. A zároveň to ukončím menší radou. Přestaň blbnout a ohrazovat se na úrovni lidí, které tu necháváme hrát jen neradi nebo v lepším případě nenecháváme hrát vůbec. A v Konoze... Nech je, ať tě pro mě za mě zabijí a pro boha živého začni hrát za postavu, na které se všichni shodnou a která bude mít životopis.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
náhodou SHijin přečetl jsem to celé xD ...hele a prosímtě už to smaž jo ? ...dořeší se to přes PM skype a další takovéhle věci..a neboj už mám pro ní životopis
Shinobi
Klan:
Tak je to správně xD
A jelikož v tomto tématu se neřešilo po celé dvě stránky téměř nic jiného, poputuje místo mazání do koše a přijde na řadu nové.
The end.
A jelikož v tomto tématu se neřešilo po celé dvě stránky téměř nic jiného, poputuje místo mazání do koše a přijde na řadu nové.
The end.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Strana 2 z 2 • 1, 2
Povolení tohoto fóra: