Kancelář Hokage
+6
Kashike
Daichi
Killunia
Ryuuji Akatsuchi
Arisu Otoginokuni
Shijin Hyuuga
10 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: Konohagakure
Strana 3 z 10
Strana 3 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Kancelář Hokage
First topic message reminder :
Hokageho kancelář se nachází prakticky uprostřed Konohy.
Jje to velká kulatá budova, snad ještě majestátnější než Hokage monumenty.
Vyřizují se zde odměny za mise, zadávají se tu mise, jsou tu uschovány určité techniky a všechny informace o každém ninjovi z vesnice.
Za velkým stolem většinu dne sedí Hokage, který vyřizuje papírování...
Také si tu za určitý poplatek můžete půjčit nějaké ty svitky s technikami.
Hokageho kancelář se nachází prakticky uprostřed Konohy.
Jje to velká kulatá budova, snad ještě majestátnější než Hokage monumenty.
Vyřizují se zde odměny za mise, zadávají se tu mise, jsou tu uschovány určité techniky a všechny informace o každém ninjovi z vesnice.
Za velkým stolem většinu dne sedí Hokage, který vyřizuje papírování...
Také si tu za určitý poplatek můžete půjčit nějaké ty svitky s technikami.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Kancelář Hokage
Kashike
Ani já nic nepotřebuji. Kdybyste mě sháněl, zajdu teď do špitálu kde leží dva moji muži a pak budu u sebe v kanceláři. S tím se otočím a vykráčím z místnosti.
Ani já nic nepotřebuji. Kdybyste mě sháněl, zajdu teď do špitálu kde leží dva moji muži a pak budu u sebe v kanceláři. S tím se otočím a vykráčím z místnosti.
Kashike- Počet príspevkov : 586
Když jsem šla ke kanceláři s hotovou mapou, potkala jsem toho Hyuugu, kterého jsem viděla, když jsem odcházela. Nijak mě nezajímal, snad jen krom jeho původu, takže jsem ho zase pěkně rychle zapomněla. Předstoupila jsem dveře do kanceláře a zaklepala jsem, čekajíc na vyzvání.
Super, tak už mám jeden úkol z krku... řekla jsem si spokojeně. A celý zbytek dne nemusím nic dělat...
Super, tak už mám jeden úkol z krku... řekla jsem si spokojeně. A celý zbytek dne nemusím nic dělat...
Killunia- Chuunin
- Počet príspevkov : 386
Shinobi
Klan: Akatatsu
Ichizoku
Hokage-sama, Killunia má hotovo, myslím že nemám nic co bych vytkl, postupovala velice rychle, protože zvolila vhodnou metodu a systém, nijak nepodváděla a podrobný postup vám za pár okamžiků jistě zdělí sama, pokud ho budete chtít znát.
Řekl sem a postavil se.
Hokage-sama, Killunia má hotovo, myslím že nemám nic co bych vytkl, postupovala velice rychle, protože zvolila vhodnou metodu a systém, nijak nepodváděla a podrobný postup vám za pár okamžiků jistě zdělí sama, pokud ho budete chtít znát.
Řekl sem a postavil se.
Anonymní- Anonymní
Kyousei Gunshi
Není třeba. Mise ranku D splněna. 100 ryo jako odměnu... řekl jsem a položil měšec na stůl. Pak jsem se podíval na mapu. Dobrá práce...
Není třeba. Mise ranku D splněna. 100 ryo jako odměnu... řekl jsem a položil měšec na stůl. Pak jsem se podíval na mapu. Dobrá práce...
Anonymný- Anonymní
"No, nepodváděla... Nevím, jestli se drak může považovat za férovou metodu, když ho ještě ani neumím přivolat..." podotkla jsem. Nepotřebuji žádné pochvaly. "Jestli byste potřeboval tu mapu popsat, klidně to tam dodělám..." dodala jsem. Vzala jsem si své Ryo a chvíli jsem čekala, jestli mi ještě něco budou chtít říct. Pokud ne, vydala jsem se zpět domů a Aria mě doprovodila.
Killunia- Chuunin
- Počet príspevkov : 386
Shinobi
Klan: Akatatsu
Kyousei Gunshi
To je práce pro jinou osobu... řekl jsem s klidem a propustil jsem ji.
To je práce pro jinou osobu... řekl jsem s klidem a propustil jsem ji.
Anonymný- Anonymní
Ichizoku Katagami
Pokud nic nepotřebujete pane, vrátím se na svoje místo. Řekl sem a čekal. Pokud nic nechtěl, neslyšně sem zajel pod zem a zaujal sem své pozorovací místo, abych mohl kdykoliv zasáhnout, kdyby byl Hokage v ohrožení, i když to se vlastně ještě nestalo.
Pokud nic nepotřebujete pane, vrátím se na svoje místo. Řekl sem a čekal. Pokud nic nechtěl, neslyšně sem zajel pod zem a zaujal sem své pozorovací místo, abych mohl kdykoliv zasáhnout, kdyby byl Hokage v ohrožení, i když to se vlastně ještě nestalo.
Anonymní- Anonymní
Běžel jsem po schodech jak nejrychleji jsem mohl.Nakonec jsem došel až ke dveřím na které jsem opatrně a potichu zaklepal.Hokage je mladý,starý?Pokud by byl příliž mladý tak by nemusel vládnout úplně nejlépe přeci jenom mládí. pomyslím si a usměju se.Já jsem,ale ještě taky mladý a proč vůbec přemýšlim o takových kravinách? přestal jsem o něčem takovém přemýšlet a čekal jsem jestli budu moci vejít
Murasaki- Počet príspevkov : 169
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Muran
Kyousei Gunshi
Nepotřebuji... odvětil jsem a opět jsem se sklonil k papírům. Po chvíli někdo zaklepal na dveře. Dále...
Nepotřebuji... odvětil jsem a opět jsem se sklonil k papírům. Po chvíli někdo zaklepal na dveře. Dále...
Anonymný- Anonymní
Vešel jsem.Dobrý den Hokage-sama.Jmenuji se Murasaki.Rád bych kdyby jste měl pro mě nějakou práci jelikož nemám co dělat řeknu a dívám se na Hokageho
Shinobi
Na okně kanceláře poskakoval drobný hnědý sokol.
Nesl zprávu pro Kageho, identickou s tou, kterou jsem poslala do Oblačné.
Čekal jen, až mu někdo otevře, aby ji mohl předat.
Nesl zprávu pro Kageho, identickou s tou, kterou jsem poslala do Oblačné.
Čekal jen, až mu někdo otevře, aby ji mohl předat.
- VZKAZ:
- Vážení Kage,
vztahy jsou napjaté a já bych ráda toto napětí uvolnila.
Proto si vás dovoluji pozvat na schůzi, jež se má odehrávat v Takigakure. Místo jsem zvolila především kvůli vhodné poloze mezi našimi vesnicemi. Přesnější informace o setkání vám můj sokol donese obratem, pokud přislíbíte účast.Nanadaime Tsuchikage, Mizuki Orion
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Klan: Hyuuga
Kyousei Gunshi
Přečetl jsem si vzkaz a podíval se na Jounina. Máte štěstí. Budete mne doprovázet do Takigakure na setkání kagů. Vezmete s sebou tým, který vám určím během dneška.
Odepsal jsem krátký vzkaz: "Konoha se zúčastní. Podepsán Hokage"
Přečetl jsem si vzkaz a podíval se na Jounina. Máte štěstí. Budete mne doprovázet do Takigakure na setkání kagů. Vezmete s sebou tým, který vám určím během dneška.
Odepsal jsem krátký vzkaz: "Konoha se zúčastní. Podepsán Hokage"
Anonymný- Anonymní
Hmmm tým?Jak myslíte Hokage-sama.Až mi najdete tým zřejmě mě zavoláte řeknu a usměju se.Doufám,že jsem jinak nerušil. potom jak to dořeknu jsem odešel pryč.(přesun)
(hele jestli máš třeba skype prosím přidej si mě Toshihiro.Yuudai )
(hele jestli máš třeba skype prosím přidej si mě Toshihiro.Yuudai )
Shinobi
Kyousei Gunshi
Ne, nerušil... řekl jsem a Murasakiho vystřídal ve dveřích strážník ANBu. "Pane? Ten potulný shinobi je stále v ulicích."
Otevřel jsem oči a namočil štětec do inkoustu. Doruč tohle Kashikemu od vězeňské zprávy.
Napsal jsem vzkaz a podal mu ho.
Ne, nerušil... řekl jsem a Murasakiho vystřídal ve dveřích strážník ANBu. "Pane? Ten potulný shinobi je stále v ulicích."
Otevřel jsem oči a namočil štětec do inkoustu. Doruč tohle Kashikemu od vězeňské zprávy.
Napsal jsem vzkaz a podal mu ho.
Anonymný- Anonymní
Objevila jsem se před budovou a znuděně zamířila po schodech nahoru.
Byla jsem tu už pár týdnů a nyní jsem podruhé mířila do kanceláře.
Když jsem se vysoukala až nahoru zaklepala jsem a čekala na vyzvání.
Byla jsem tu už pár týdnů a nyní jsem podruhé mířila do kanceláře.
Když jsem se vysoukala až nahoru zaklepala jsem a čekala na vyzvání.
Guest- Anonymní
Kyousei Gunshi
Ano? prohodil jsem ke dveřím a ještě chvíli nechal dotyčného chvilku čekat. Dopsal jsem lejstro a pak teprve jsem zvedl pohled. Co potřebujete?
Ano? prohodil jsem ke dveřím a ještě chvíli nechal dotyčného chvilku čekat. Dopsal jsem lejstro a pak teprve jsem zvedl pohled. Co potřebujete?
Anonymný- Anonymní
Vešla jsem a podrbala se s povzdechem ve vlasech.
"Hokage-sama..." kývla jsme hlavou "Mizu Kana, ohlásila jsme se vám už před několika týdny. Chtěla jsem se zeptat jestli můžu počítat s pohostinností Listové i nadále. Nerada bych se dávala zase na cestu a tady mi to vyhovuje nejvíc."
"Hokage-sama..." kývla jsme hlavou "Mizu Kana, ohlásila jsme se vám už před několika týdny. Chtěla jsem se zeptat jestli můžu počítat s pohostinností Listové i nadále. Nerada bych se dávala zase na cestu a tady mi to vyhovuje nejvíc."
Guest- Anonymní
Kyousei Gunshi
Ach ano, jistě. Samozřejmě se od vás čeká, že budete za určitý obnos vesnici prospěšná. řekl jsem s klidem. Zatím nic nepotřebuji.
Ach ano, jistě. Samozřejmě se od vás čeká, že budete za určitý obnos vesnici prospěšná. řekl jsem s klidem. Zatím nic nepotřebuji.
Anonymný- Anonymní
"Jistě," přitakala jsem a potlačila zívnutí.
"V tom případě mě omluvte."
Znova jsem kývla a vytratila se na chodbu.
To by bylo, jdeme jíst.
"V tom případě mě omluvte."
Znova jsem kývla a vytratila se na chodbu.
To by bylo, jdeme jíst.
-Přesun-
Guest- Anonymní
Ichizoku Katagami
Dorazila ke mě střídající hlídka, vyměnili jsme si poznávací znamení, já sem kývl a zmizel sem ze svého stanoviště a vyrazil sem na hlídku po Konoze, která mě teď čekala. (přesun)
Dorazila ke mě střídající hlídka, vyměnili jsme si poznávací znamení, já sem kývl a zmizel sem ze svého stanoviště a vyrazil sem na hlídku po Konoze, která mě teď čekala. (přesun)
Anonymní- Anonymní
Andi
Oběvil jsem se před hokagem sama a uklonil jsem se.Doufám že neruším,ale nic nedělá.
//nepostuje ...
Oběvil jsem se před hokagem sama a uklonil jsem se.Doufám že neruším,ale nic nedělá.
//nepostuje ...
Arisu Otoginokuni- Počet príspevkov : 440
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Kanceláří Hokageho zakroužilo několik modrých okvětních lístků Irisu. Nakonec ,přistály' na stole a poskládaly se do vzkazu.
Po přečtění se lístky rozpadnou a zmizí.
- Spoiler:
- Vážený Hokage-dono,
věřím, že jste též dostal dopis z Iwy.
Vzhledem k minulým vztahům mezi vesnicemi bych se ráda ujistila, zda-li se Konoha Střednutí Kage zúčastní.
S přáním hezkého večera,Nanadaime Raikage, Ayame Takahashi
Po přečtění se lístky rozpadnou a zmizí.
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
Kyousei Gunshi
Nevadí... zamrmlal jsem a přečetl jsem si dopis. Napsal jsem stejou odpověď jako předtím: "Konoha se zúčastní" a dopis jsem položil na stůl. První genin, který přijde, dostane odpočinkovou misi...
Nevadí... zamrmlal jsem a přečetl jsem si dopis. Napsal jsem stejou odpověď jako předtím: "Konoha se zúčastní" a dopis jsem položil na stůl. První genin, který přijde, dostane odpočinkovou misi...
Anonymný- Anonymní
Andi
Co bych pro vás mohl udělat jiného? Optám se poté co odepíše.
Co bych pro vás mohl udělat jiného? Optám se poté co odepíše.
Arisu Otoginokuni- Počet príspevkov : 440
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Přišel jsem ještě do hokage budovy vyšel jsem schody a zaklepal jsem.Od útoku jsem neviděl Kazekage kde vůbec,že je? problesklo mi hlavou a čekal jsem pokud budu moci vejít
Shinobi
Strana 3 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: Konohagakure
Strana 3 z 10
Povolení tohoto fóra: