Uzushiogakure
2 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 5 z 9
Strana 5 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Uzushiogakure
Srdce s ohnivou podstatou sa postavilo za mňa.
Katon: Zukokku
Vystrelilo oheň smerom na Tasua, ale ja som bol v ceste, takže mňa oheň uvoľnil z ľadu a ďalej smeroval na Tasua. Ostatné srdia sa pohybovali rýchlo okolo.
Anonymní- Anonymní
Vyskočila jsem a udělala pečetě. ,,Hyouton: Kokuryuu Boufuusetsu!" Na Kisameho mířil ledový drak. Tvrdě do Kisameho narazil a vymrštil ho do vzduchu, přičemž tvrdě dopadl na zem.
Anonymní- Anonymní
"Kch...jikusho..půjdeš semnou...kekkai:Sanshoo Hyoro." Zburcoval jsem své poslední síly, a soustředil celou svou čakru. U Kisameho se objevil malý salamandr, který ho uzavřel do vnitřní bariéry.
"Zvládli jsme to..Mizukage-dono.." ušklíbl jsem se a spadl.
"Zvládli jsme to..Mizukage-dono.." ušklíbl jsem se a spadl.
Naposledy upravil Kosuke Senju dne Tue 8 Mar - 18:43, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
,,Kosuke!" vykřikla jsem, z očí mi vytekly slzy. Přiběhla jsem k němu. Věděla jsem, že tuhle ránu nemohl přežít. ,,Zase jsem se dívala, jak přede mnou umírá další člověk." plakala jsem. Jsem tak slabá. Trochu jsem se třísla. Zavřela jsem Kosukemu víčka a otočila se, abych zjistila, jak si vede Tasu.
Anonymní- Anonymní
Bol som voľný tak som spravil pečate. "Kuchiyose no Jutsu!" Predomnou sa objavila rakva, ktorá sa následnej otvorila. Hneď ako tam rakva bola už som sa sústredil na Tasua. Jedno srdce na neho zaútočilo a využilo to, že bol v ľade.
Anonymní- Anonymní
Kousla jsem se do prstu a udělala jsem pečetě. ,,Kuchiyose no Jutsu!" Znovu jsem nechala proudit čakru smíchanou s Hyotonem v kose. ,,Temeee!" rozeběhla jsem se na Kakuza s napřaženou kosou.
Anonymní- Anonymní
Vylezl sem z ledu a využil ho udělal sem z něj šipky a ty potom hodil po srdci
Anonymní- Anonymní
Fuuton: Atsugai
Vietor odrazil šípky smerom na Tasua a pokračoval k nemu, čím ho silno zasiahol.
Anonymní- Anonymní
Pomalu jsem vykročil z rakve.
"Kde...kde to jsem?!" podivil jsem se.
"Edo tensei..." prohlédl jsem si ruce.
Udělal jsem pečeť a Hitominy nohy se zamotaly do kořene.
"Kde...kde to jsem?!" podivil jsem se.
"Edo tensei..." prohlédl jsem si ruce.
Udělal jsem pečeť a Hitominy nohy se zamotaly do kořene.
Anonymní- Anonymní
Odletěl sem a pak sem použil na srdce větru Wind Release: Vacuum Wave čímž sem ho zabil
Anonymní- Anonymní
Zastavila jsem se. Spíš něco mě zastavila. ,,Co to.." pohlédla jsem na své nohy. Mokuton?!" Pohlédla jsem před sebe. ,,To-to ne." z očí mi opět tekly slzy velké jako hrách. ,,Udělal to....Assasine." šeptla jsem.
Anonymní- Anonymní
Obratné vzdušné srdce sa jeho útoku ľahko vyhlo a poletúvalo v okolí. Na Tasua zo zadu zaútočilo druhé srdce.
Raiton: Gian
Elektrické srdce hneď odletelo a zaútočilo na Tasua ohnivé.Katon: Zukokku
Anonymní- Anonymní
"Hitomi..neplač." usmál jsem se. "Zastav mě prosím."
"Mokuton hijutsu: Jukai koutan!" vytvořil jsem pečeť a soustředil čakru. Okolo mě začalo růst spoustů stromů a za pár minut jsem vytvořil hustý les okolo mě a Hitomi.
"Mokuton hijutsu: Jukai koutan!" vytvořil jsem pečeť a soustředil čakru. Okolo mě začalo růst spoustů stromů a za pár minut jsem vytvořil hustý les okolo mě a Hitomi.
Anonymní- Anonymní
Přesekla jsem kosou kořeny, které mi svíraly nohy. ,,Nemůžu..Nemůžu tě zabít.." vrtěla jsem hlavou, plakala a popošla o dva kroky blíž k němu.
Anonymní- Anonymní
Skoro mrtvý sem vyběhl za hitomi a řekl jí doufám že to zvládneš sestřičko a s posledním nádechem sem zaůtočil na assasina
Anonymní- Anonymní
Prestal som sa hýbať a srdia, ktoré boli v okolí vleteli do mňa. Chrbát sa mi zašil a sledoval som Tasua.
Anonymní- Anonymní
"Ne zabít..To nepůjde. moc dobře víš, co je to za techniku...Nechci tě zabít, ale Kabuto..chce..Braň se!" vykřikl jsem na ni.
"Senei jashu!"
"Senei jashu!"
Anonymní- Anonymní
Katsuyu se zvětšila a pokryla ho celého. Svou čakrou ho začala léčit.
Anonymní- Anonymní
"Sakra.." Objevil jsem se u hadů a pomocí kubikiribocho (nebo jak se to píše ) jsem je rozseknul.
Anonymní- Anonymní
Vyskočil sem na nohy už sem byl zcela zdravý zmrazil ice prison technique kakuzu a rozbil ten led takže kakuzu se rozbil na části a zůstal v ledu todle dlouho nevydrží
Anonymní- Anonymní
"Umí z vás někdo nějaký pečetící jutsu? Takhle to dlouho nevydržíme."
Anonymní- Anonymní
Strana 5 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 5 z 9
Povolení tohoto fóra: