Uzushiogakure
2 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 1 z 9
Strana 1 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Uzushiogakure
"hm hm hm hm." Smál jsem se a před Tonym se objevil plamen a pak teprv já.
"Tony, znovu se setkáváme."
"Tony, znovu se setkáváme."
Anonymní- Anonymní
"Fuuton: Shinkuha!"
"POkud chceš kámen gelel, musíš přejít přeze mě!" křikl jsem na něj
"POkud chceš kámen gelel, musíš přejít přeze mě!" křikl jsem na něj
Anonymní- Anonymní
vyhnul jsem se a hned po něm hodil pár jílových ptáků když byly kousek u něj odpálil jsem se je
Anonymní- Anonymní
"Doton: Moguragakure no jutsu" skryl jsem se do země před výbuchem a vyskočil pod Tonym.
"Katon: Dai endan!" obrovská ohnivá bomba letěla na něj.
"Katon: Dai endan!" obrovská ohnivá bomba letěla na něj.
Anonymní- Anonymní
rychle jsem složil pečetě na kawarimi a skryl se potom jsem vytvořil 3 jibaku bunshin a poslal je na něj
Anonymní- Anonymní
"Fuuton: Daitopa!"vytvořil jsem pečetě a vytvořil obrovský tlak. Kloni vybouchli.
Sakra. Už se nesmím nechat nachytat, stejně jako minule.
Sakra. Už se nesmím nechat nachytat, stejně jako minule.
Anonymní- Anonymní
"Doton: Nendo Bunshin" klony se rozeběhly na něho já mezi tím vytvořil Doton: Kibaku Nendo: c2 a vyskošil na draka ten po kabutovy pak vypálil jílové koule které se transformovaly do jibaku bunshin
Anonymní- Anonymní
"Kch." Odskočil jsem, kousl se do prstu a přivolal obřího hnědého hada. Ten se okolo mě rychle plazil do kruhu. "Kuchiyose: edo tensei!"
Anonymní- Anonymní
Vyšiel som z truhly, ktorá sa objavila kúsok pri Kabutovi a obzrel som sa po okolí. "Čo zasa?"
Anonymní- Anonymní
Ponořil jsem se do země a objevil se v hoře kde byl kámen gelelů vzal jsem ho.
"Je to tady." Usmála se bílá polovina a objevili jsme se zpátky a souboj natáčeli.
"Je to tady." Usmála se bílá polovina a objevili jsme se zpátky a souboj natáčeli.
Tokiro Ryuu (Zetsu)- Počet príspevkov : 404
Moje tělo bylo popálené. Svlékl jsem se z kůže a vyskočil na Tonyho. "senei ta jashu!" z mého rukávu vyletělo plno hadů, které spoutali Tonyho.
Anonymní- Anonymní
"katsu !!!" vybuchl jsem teda nebyl jsem to já ale klon já byl stále schovaný za stromem "to je konec !"
Anonymní- Anonymní
Počul som Tonyho a tak som prebehol do strany, aby som nemal v ceste strom. Namieril som rukou na Tonyho.
Anonymní- Anonymní
Moje tělo bylo roztrhlé na zemi. Z břicha mi vyletěla bílá hmota a zformovala se do obří hydry.
"Wataši...wataši wa fuubetsu!!" křikl jsem Orochimarovým hlasem a vynořil se v hadovi. (překlad: Já jsem nesmrtelný xD)
"Wataši...wataši wa fuubetsu!!" křikl jsem Orochimarovým hlasem a vynořil se v hadovi. (překlad: Já jsem nesmrtelný xD)
Naposledy upravil Kabuto Yakushi dne Fri 25 Feb - 20:39, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Z jedné tlamy jsem vylezl a křikl na Kakuzu.
"Chyť ho, ale nezabíjej."
Anonymní- Anonymní
"Hmm? Takže nezabiť!" Ako som ho držal hodil som ho z celej sily o zem a hneď, kým sa stihol spamätať som ho zasa chytil.
Ako som ho odhodil urobil som pečate.
Ako som ho odhodil urobil som pečate.
Anonymní- Anonymní
socha už byla v celé mé kráse "teď ochutnáte mé umění vezmu vás s sebou !"
Anonymní- Anonymní
Strana 1 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 1 z 9
Povolení tohoto fóra: