Řeky, potoky, lesy
+12
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Neuro Uchiha
Nawaki
Akasuna no PiliKKa
Ayame Takahashi
Yoko Ayme
Nukenin
Shinobi
ANBU
Kushina Uzumaki
Ryuzaki Kaguya
Noriko Kana
16 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 26 z 40
Strana 26 z 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: Řeky, potoky, lesy
,,Taky tě ráda vidím.'' Zkoumala jsem ho pohledem. ,,Bývalý kolega. Známe se z mého minulého...působiště.'' Ušklíbla jsem se.
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
''co ? ty jsi odešla ? proč ?''
pověděl jsem a v očích mě zažehl plamen vzteku
pověděl jsem a v očích mě zažehl plamen vzteku
Anonymní- Anonymní
,,Stává se. Lidé přicházejí a odcházejí. Akatsuki jsou momentálně hodně nízko. Proto by mé setrvávání tam byla zbytečná ztráta času.'' Můj hlas byl chladný a bezcitný.
Shinobi
Podívala jsem se na Taikiho a pak zpět na Hiraka. ,,Ne. Je to...já ani nevím. Je to...známý.'' Usmála jsem se tím způsobem, že jsem měla jeden koutek úst výše, než ten druhý.
Shinobi
''takže ti nebude vadit když jej zabiji ?''
v mžiku jsem stál u taikiho a držel jsem jej pod krkem a u hlavy měl namířený plazmoví kunai
v mžiku jsem stál u taikiho a držel jsem jej pod krkem a u hlavy měl namířený plazmoví kunai
Anonymní- Anonymní
''grr''
zavrčel jsem naštvaně a následně se mi v očích aktivovalo Me-tsū a mé oči začali zářit azurově, takovou rychlostí jakou on ani nemohl postřehnout jsem se vyprostil z jeho škrcení a stál jsem v bezpečné vzdálenosti od něj
zavrčel jsem naštvaně a následně se mi v očích aktivovalo Me-tsū a mé oči začali zářit azurově, takovou rychlostí jakou on ani nemohl postřehnout jsem se vyprostil z jeho škrcení a stál jsem v bezpečné vzdálenosti od něj
Anonymní- Anonymní
Povzdechla jsem si. Nechala jsem luk, který jsem stále držela, zmizet a pohledem jsem přeskakovala mezi těma dvěma.
Shinobi
je celkem rychlí pověděl jsem a vytvořil jsem několik pečetí, po celém údolí se vytvořila mlha a nebylo zde nic vidět... v ruce se mi vytvořil kunai který splíval z okolím tak že nebyl v mlze vidět ani slyšet a silně jsem jej hodil do stehna ayame, následně se mi vytvořil další a ten jsem hodil po taikim, směroval mu na jeho srdce
Anonymní- Anonymní
Dostala jsem zásah. Musela jsem několik kroků ustoupit. Vytáhla jsem kunai a rána na noze se mi okažitě zacelila. ,,Taiki!'' Vykřikla jsem varovně, protože jsem si byla jistá, že na něho také zaútočí.
Shinobi
vyrovně jsem uhl a kunai prolětěl kolem mé hlavi a uřízl mě kus vlasů¨
musíme se s toho nějak dostat ... ale, vůbec nic nevidím
''kso''
pověděl jsem naštvaně
musíme se s toho nějak dostat ... ale, vůbec nic nevidím
''kso''
pověděl jsem naštvaně
Anonymní- Anonymní
hm... stihl uhnout, a co tohle ?
vytvořil jsem si klona který hodil asi 5 plazmovích kunaiů po Taikim a já přihodil také jeden z jiného směru, do toho jsem vytvořil opět další a hodil jsem jej mlhou do kolena Ayame tak abych ji znemožnil chodit, nebo mi utéci
vytvořil jsem si klona který hodil asi 5 plazmovích kunaiů po Taikim a já přihodil také jeden z jiného směru, do toho jsem vytvořil opět další a hodil jsem jej mlhou do kolena Ayame tak abych ji znemožnil chodit, nebo mi utéci
Anonymní- Anonymní
Tušila jsem, že to zkusí znovu. Rychle jsem udělala pečetě s vytvořila jsem kolem sebe tři květinové draky. Ti zvedli křídla, takže jsem byla chráněná ze všech stran. Kunai se zabodl do draků. Ti potom začaly silně máchat křídly a postupně mlhovinu rozvanuly.
Shinobi
vyskočil jsem nad draky a v každé ruce jsem držel plazmovou kouli o velikosti draků, dopadl jsem mezi dva a okamžitě jsem je uzavřel do plazmovích koulí které vybuchli a oba dva draky zabily, následně jsem použil bublinu z jednoho draka a vložil jsem do ní chakru abych ji mohl opět použít, použil jsem ji na třetího a při tom mě kryl můj klon který házel po ayame i taikim kunaie, uzavřel jsem třetího draka do bubliny a bublina opět uvnitř vybuchla a zabila jej a následně zmizela
podíval jsem se vražedným pohledem na Ayame
''teď ty''
podíval jsem se vražedným pohledem na Ayame
''teď ty''
Anonymní- Anonymní
jakmile čoud zmizel viděl jsem kunaie letící na mou hruď, okamžitě jsem jim z reflexu začal uhýbat, několika jsem se vyhl a když jsem byl již téměř u země jeden z nich mě škrtl a já spadl na zem
Anonymní- Anonymní
Před kunai mě chránil můj automatický štít. Dívala jsem se Hirakovi do očí. ,,Ty to nechceš udělat.'' Neprosila jsem. Říkala jsem to s jistotou a hrdostí.
Shinobi
''máš pravdu ... nechci''
pověděl jsem naštvaně
''ale musím''
vytvořil jsem 5 plazmovích klonů které se na ní vrhli a přitom jsem pomalu šel k ní a v ruce se mi začala tvořit další plazmová koule
pověděl jsem naštvaně
''ale musím''
vytvořil jsem 5 plazmovích klonů které se na ní vrhli a přitom jsem pomalu šel k ní a v ruce se mi začala tvořit další plazmová koule
Anonymní- Anonymní
nohou jsem se napřel o kámen a od toho jsem se odrazil pryč od místa kam letěli kunaie, rozeběhl jsem se na klona který je na mě a Ayame házel a silně jsem jej praštil do hlavy tak že se mu rozletěla na plazmu a on zmizel
Anonymní- Anonymní
,,Jak chceš.'' V ruce se mi poskládal meč. Najednou se kolem mě objevilo všech pět šelem, každá se vrhla proti jednomu klonu.
Shinobi
jelikož již byla delší dobu před tím v mlze mohl Taiki i Ayma zjistit že se jim nehýbá tak jak normálně a jsou již trochu paralizování a cítí jisté brnění, pomalu jsem se blížil k Ayame a v ruce jsem již měl plazmovou kouli kterou bych zachytil její meč
Anonymní- Anonymní
rozeběhl jsem se na záda Hiraka a měl jsem v úmyslu mu silnou ránou zlomit pátř
Anonymní- Anonymní
Neútočila jsem, jen jsem se mu dívala do očí. ,,Proč vůbec?'' Zeptala jsem se, ledově klidná.
Shinobi
''proto''
zamumlal jsem chladným hlasem a následně jsem plazmovou kouli položil ve vzduchu za má záda jelikož jsem věděl o taikim a nyní mě nemohl napadnout, skočil jsem po ayame a povalil jsem jí na zem, toto povalení bylo jinadší než když jsme si hrály v posteli ... nechoval jsem se k ní jako k dívce, ale jako k soupeři
.
zamumlal jsem chladným hlasem a následně jsem plazmovou kouli položil ve vzduchu za má záda jelikož jsem věděl o taikim a nyní mě nemohl napadnout, skočil jsem po ayame a povalil jsem jí na zem, toto povalení bylo jinadší než když jsme si hrály v posteli ... nechoval jsem se k ní jako k dívce, ale jako k soupeři
.
Anonymní- Anonymní
Když mě povalil, přiložila jsem mu meč ke krku. Shi, která už se zbavila svého klona, byla připravena kdykoliv zaútočit.
Shinobi
držel jsem jí kunai přiložený u jejího srdce
''na to nemáš''
zašklebil jsem se na ní
''na to nemáš''
zašklebil jsem se na ní
Anonymní- Anonymní
Strana 26 z 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Similar topics
» Ramena řeky Amymoné a země kolem (sídlo Hydry)
» Lesy...
» Opičie lesy
» Pralesy a deštné lesy
» Lesy v Yuki
» Lesy...
» Opičie lesy
» Pralesy a deštné lesy
» Lesy v Yuki
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 26 z 40
Povolení tohoto fóra: