Sabaody Archipelago
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Koš :: One Piece RPG :: Grand Line
Strana 3 z 5
Strana 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Sabaody Archipelago
Pousmála jsem se. "Nevím..." pokrčila jsem bezelstně rameny. "Nečekám nic, prostě pluju!" opětovala jsme jeho pohled.
Anonymní- Anonymní
Hm dobře.Nechceš se připojit do mé aliance?
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
"Zločinci zakládají alianci?" naklonila jsem hlavu na stranu a přiložila si prst k ústům v zamyšleném gestu. "O co se jedná?"
Anonymní- Anonymní
Zločínci?Ne já jen bojuju proti světové vládě.Chci se stát pirátským králem,ale pochopil jsem důležitou věc.Sám se jím stát nemůžu.Přidáš se ke mě?
Shinobi
Klan:
"Ach tak!" pokývala jsem hlavou. "Pirátem jsi tedy pro vyšší cíl... osobně nemám žádné problémy s vládou ani ničím jiným, ale líbí se mi tvůj nápad... a taky to, že někdo jako ty uzná, že všechno nezvládne sám!" pousmála jsem se. "Dobrá... jakou úlohu bych hrála v tvém plánu?" změřila jsme si ho pohledem.
Anonymní- Anonymní
Podrbal jsem se na hlavě.
No plán ještě nemám heh!Ale asi takhle kdyby si byla zajmuta rozhodně tě příjdu zachránit aji má posádka.Kdo se přidá k nám se stává automaticky naší rodinou.Momentálně mám nějaké spojence.
Podíval jsem se na Lawa.
Ale taky nepřátele asi si pamatuješ na dědu.
No plán ještě nemám heh!Ale asi takhle kdyby si byla zajmuta rozhodně tě příjdu zachránit aji má posádka.Kdo se přidá k nám se stává automaticky naší rodinou.Momentálně mám nějaké spojence.
Podíval jsem se na Lawa.
Ale taky nepřátele asi si pamatuješ na dědu.
Shinobi
Klan:
"No vzhledem k tomu, že jako piráti se teda moc velké oblibě netěšíme, nejspíš by se taková pomoc hodila..." zamyšleně jsem pokývala hlavou. "Nebylo by špatné mít za spojence zrovna tebe... tak jako jsem byla malá!" usmála jsem se. "Myslím, že pokud nebude mít Rossie něco proti, já bych byla pro! A pokud jde o tvého dědu... matně si na něco mlhavě vzpomínám..." zazubila jsem se.
Anonymní- Anonymní
no tak teď dědek se stal vůdcem mariňáků a párkrát mě málem na moři zabil.Dej si pozor.Jinak nevíš co je s Kinem?Očekávám že se taky stane pirátem.
Shinobi
Klan:
"Ach nemilé... no tvého dědy jsem se vždycky bála, říkal že ty sušenky mi zkazí zuby a já umřu! xDD" vzpomněla jsem si. "Hold rodina je rodina!" ušklíbla jsem se. "Kin? Ne toho jsme neviděla už dlouho... nejsem si jistá, ale nestal se mariňákem... náhodou?"
Anonymní- Anonymní
Hm že by ho děda taky nutil jak mě ? No uvidíme třeba se s ním potkám na moři.Jinak nemáte důvod zápasit Law je můj informátor.
Shinobi
Klan:
"No... popravdě od tvého dědy čekám ledacos!" ušklíbla jsem se. "Um..." stočila jsme pohled na Lawa. "Tohle-" ukázala jsem na něj prstem. "Jsi si jistý? Mlusíme pořád o něm?" kulila jsme oči.
Anonymní- Anonymní
Ano.Je silný a spolehlivý navíc je Schichibukai,takže vím o skoro každé akci světové vlády.
Shinobi
Klan:
"Hmmmmmm..." protáhla jsem. "Dobře sis to zařídit!" souhlasila jsem s uznáním v hlase. "No jo... šéfování lidí ti šlo od malinka!"
Anonymní- Anonymní
C-Co prosím?Já šéfovat?No toto.TO ty sis vždycky rozkazovala tak klid.
Na břeh vstoupila má posádka.
Na břeh vstoupila má posádka.
Shinobi
Klan:
"Já? Cssss... to teda určitě! To tys musel být vždycky největší, nejsilnější, nejlepší... tvoje ego vydrželo do dneška!" vyplázla jsem na něj jazyk. Potom jsme se otočila. "Začíná se nám to nějak plnit!" usmála jsem se.
Anonymní- Anonymní
Co?Ego?!Ty jedna malá mrňavá.Jo s tím nejsilnějším ale souhlasím.
BJ:Hah koukněte na kapitána chlapy!Neví co říct
Lof:Jo trošku se zhodnem.Kapitáne a hubičku jí nechcete dát?
BJ:Hah koukněte na kapitána chlapy!Neví co říct
Lof:Jo trošku se zhodnem.Kapitáne a hubičku jí nechcete dát?
Shinobi
Klan:
V očích mi zaplály plamínky zloby. "MR-ŇA-VÁ...?" procedila jsem skrz zuby. "Nejsilnější jsi byl leda tak v rozdávání ran, ale mozková kapacita je nulová!" syčela jsem. "Jednou tě přerostu! Můj mozek to totiž už dávno zvládl!" nasupeně jsem se otočila na jeho posádku. "Prosím?"
Anonymní- Anonymní
Ty mě nepřerosteš a mozkově na tom taky nejsi bůh ví jak silná jinak bys mi nevěřila že je to na stejno.
Všichni se začali smát.
BJ:Neuro tak kam teď máme namířeno?Jinak slečno nevšímejte si nás.
Lof:Hmm bože tu je nuda lidi.Jdu do baru až pojedem řekněte bůh s vámi.
No a tohle má být má posádka.Bože.
Plácl jsem se do hlavy.
Všichni se začali smát.
BJ:Neuro tak kam teď máme namířeno?Jinak slečno nevšímejte si nás.
Lof:Hmm bože tu je nuda lidi.Jdu do baru až pojedem řekněte bůh s vámi.
No a tohle má být má posádka.Bože.
Plácl jsem se do hlavy.
Shinobi
Klan:
"Zjevně si z tebe všichni berou příklad!" usmála jsem se sladce. "Nevšímám si ho... takový byl vždycky... dodneška nechápu, jak jsem s něčím takovým mohla vydržet.. co jsem to sama sobě udělala?" promnula jsem si spánky.
Anonymní- Anonymní
Heh to netuším.Hm chlapi asi pojedeme do Impel Down.Potřebuju si tam vyřídit jisté záležitosti.Tak připravte loď.Laiones kdybys něco potřebovala stačí říct.Mnoho mých podřízených je na ostrově Banaro.Je to moje půda tak se ti tam nic neznačí pokuď budeš mít u sebe toto.
Podal jsem jí lístek s vyrytím logem mé posádky.
Podal jsem jí lístek s vyrytím logem mé posádky.
Shinobi
Klan:
Vzala jsem si lístek a prohlédla jsi ho. "Děkuji... zase mě zachraňuješ, jako když jsme byli malý... některé věci se hold nemění..." pousmála jsem se. "Snad se uvidíme dřív, než zase za několik let!" zazubila jsem se. "Dávej na sebe pozor!" dodala jsem vážně.
Anonymní- Anonymní
Neboj jsem jeden z Yonkou a každej mě chce zabít samozřejmě že si dám pozor měj se.
Shinobi
Klan:
"Jo.. hned jsem klidnější!" uklíbla jsem se. "Myslím to vážně... tvoje hrozná povaha by mi chyběla!"
Anonymní- Anonymní
Dotkl jsem se jí hlavy a rozcuchal.
Neboj se.
Neboj se.
Shinobi
Klan:
Zasmála jsem se. "Nesnáším, když tohle děláš...!" vyčetla jsem mu,ale pořád se usmívala. Jednu věc jsem si přiznat musela - chyběl mi! "Měj se Neu-chan^^!" zamávala jsem na něj.
Anonymní- Anonymní
Strana 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Koš :: One Piece RPG :: Grand Line
Strana 3 z 5
Povolení tohoto fóra: