Sabaody Archipelago
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Koš :: One Piece RPG :: Grand Line
Strana 1 z 5
Strana 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Sabaody Archipelago
Objavil som sa pri jednej bubline a na ňu ľahol. Bol som na nej až kým nepraskla a keď praskal padol som na inú a tak sa to opakovalo.
Anonymní- Anonymní
Já a moji podřízení jsme se vylodili na ostrově a mířili k nedalekému městu.
Anonymní- Anonymní
Všimol som si Lawa a chvíľku ho sledoval. Potom som zrazu zmizol z miesta, kde som bol a objavil sa neďaleko pri ňom.
Anonymní- Anonymní
"Laiones? Vidím pevninu..!" Zakřičela jsem a hned poté jsem kormidlem ostře zabočila doprava, abych se vyhnula jednomu skalisku vyčuhujícímu z vody. Podívala jsem se na černovlásku, která zamyšleně hleděla kamsi do dálky. "Nutně potřebujeme doplnit zásoby, vylodíme se zde?" Zeptala jsem se.
Anonymní- Anonymní
Zadívala jsem se na ostrov. "Kdekoliv!" vydechla jsem. "Z moře mi za chvilku začne hrabat!! Moment... už se stalo!" ušklíbla jsem se a došla k Yo.
Anonymní- Anonymní
Zasmála jsem se a po chvilce jsem ucítila mírné drcnutí, jak loď narazila přídí na pevninu.
"Zůstaň zde a hlídej loď, kdyby jí chtěl někdo přepadnout.." Podívala jsem se na mladou plachou dívku, která měla přes levé oko pásku. Dívka kývla a usmála se.
Otočila jsem se k Laiones.
"Vystupovat kapitánko.." Ušklíbla jsem se a sešplhala jsem po žebříku dolů. Ucítila jsem jak mi vlhký písek zalézá do bot. Nepříjemný pocit!
"Zůstaň zde a hlídej loď, kdyby jí chtěl někdo přepadnout.." Podívala jsem se na mladou plachou dívku, která měla přes levé oko pásku. Dívka kývla a usmála se.
"Vystupovat kapitánko.." Ušklíbla jsem se a sešplhala jsem po žebříku dolů. Ucítila jsem jak mi vlhký písek zalézá do bot. Nepříjemný pocit!
Anonymní- Anonymní
Sjela jsem po žebříku a bosíma nohama zavrtala v písku. "Zeměěěě!!" vykřikla jsem nadšeně a ušklíbla se na Rossie. "Jdeme se projít!! Miluju zemi!" zazubila jsem se a vydala se na ostrov.Rossie Clarks napsal:Zasmála jsem se a po chvilce jsem ucítila mírné drcnutí, jak loď narazila přídí na pevninu.
Anonymní- Anonymní
"A to si říkáš pirátka moří.." Podotkla jsem potichu a usmála jsem se. "Stejně musíme najít nějakou vesnici nebo aspoň něco kde seženeme jídlo. Nemusím ti připomínat, že živíme celou posádku a jídlo nám vystačí sotva na pár dní." Dodala jsem vážně, jenže Laiones nevypadala, že by mě vůbec poslouchala.
"Myslím si to jenom já, nebo vážně na té lodi obstarávám všechno?" Kopla jsem do kamínku, který se mi připletl do cesty a chvilku jsem na něj hleděla , viděla jsem jak si razí cestu skrz hustý písek a končí nehnutě na zemi metr ode mě.
"Myslím si to jenom já, nebo vážně na té lodi obstarávám všechno?" Kopla jsem do kamínku, který se mi připletl do cesty a chvilku jsem na něj hleděla , viděla jsem jak si razí cestu skrz hustý písek a končí nehnutě na zemi metr ode mě.
Anonymní- Anonymní
"Ale no tááák!" dloubla jsem ji do žeber. "Já to přece vím! Ale když ona je na tý lodi taková nuda.. kdyby tam byli nějaký hry, nebo knihy, nebo kluci, nebo... co sem to sakra řekla?!" uvědomila jsem si. "Booože... vážně mi z tý vody začalo hrabat!" zasmála jsem se. "Vydechni si, najdeme vesnici, užijem si to a pak se na tý pekelný věci budem plavit dál!" vzala jsem ji kolem ramen a usmála se.Rossie Clarks napsal:"A to si říkáš pirátka moří.." Podotkla jsem potichu a usmála jsem se. "Stejně musíme najít nějakou vesnici nebo aspoň něco kde seženeme jídlo. Nemusím ti připomínat, že živíme celou posádku a jídlo nám vystačí sotva na pár dní." Dodala jsem vážně, jenže Laiones nevypadala, že by mě vůbec poslouchala.
Anonymní- Anonymní
"Nuda tam je to máš pravdu, ale stejně.." Odfoukla jsem si vlasy z čela. Proč tady bylo tak nesnesitelné vedro? Na moři aspoň foukal vítr, ale tohle?
"Pokud na nějakou civilizaci na tomhle opuštěným ostrově vůbec narazíme!" Dodala jsem. Asi se mi převařil mozek, protože logické myšlení zde vcelku ztrácelo význam.
"Pokud na nějakou civilizaci na tomhle opuštěným ostrově vůbec narazíme!" Dodala jsem. Asi se mi převařil mozek, protože logické myšlení zde vcelku ztrácelo význam.
Anonymní- Anonymní
Za stromy byli ukryté jednotky mariňáků.Po tom co Rossie přišla blíže k lesu ji obkličili mariňáci.To je Rossie Clarks.Je to kapitánka s cenou 50 000 000 beli.Vyšlete pro kapitána.Ani se nehněte!Pušky byli namířene k rousy.
Anonymní- Anonymní
¨Rossie Clarks napsal:"Nuda tam je to máš pravdu, ale stejně.." Odfoukla jsem si vlasy z čela. Proč tady bylo tak nesnesitelné vedro? Na moři aspoň foukal vítr, ale tohle?
"Najdeme!" usmála jsem se optimisticky a už jsem ji táhla za sebou.
Anonymní- Anonymní
"Saaakraaa..." zatnula jsem ruce v pěst. Přemýšlela jsem co mám asi tak dělat...
Anonymní- Anonymní
Přišel za mnou voják.Pane na místo dorazila pirátka s cenou 50 milinů beli.
Jo já vím.Hned tam dorazím.
Dorazil jsem na místo a viděl oblíčenou Liones a její posádku.Tak tohle je to co dokáže člověk s 50 milionovou odměnu za jeho hlavu?
Dorazil jsem na místo a viděl oblíčenou Liones a její posádku.Tak tohle je to co dokáže člověk s 50 milionovou odměnu za jeho hlavu?
Anonymní- Anonymní
(Pardon že jsem odepsal za sebe Law hru už nehraje nebavilo to tam mi daroval účet )
Anonymní- Anonymní
Otočila jsem se na něj a ušklíbla se. "To je za mě tak málo? Chabéé!" ukázala jsem palec dolů. "Asi si budu muset zvednout reputaci!" zazubila jsem se.Kin Uchiha napsal:Přišel za mnou voják.Pane na místo dorazila pirátka s cenou 50 milinů beli.
Anonymní- Anonymní
Tss ty asi nevíš kdo jsem děvenko.Doba snílků skončila.Teď vládnou silní.
Anonymní- Anonymní
"Ty asi nevíš kdo jsem JÁ chlapečku! Až s tebou skončím, zbyde z tebe jen to tvoje obří ego!" ušklíbla jsem se a zamrkala na něj.Law napsal:Tss ty asi nevíš kdo jsem děvenko.Doba snílků skončila.Teď vládnou silní.
Anonymní- Anonymní
Jsi člověk s odměnou 50 milionů moje byla 320.Jsi jen začátečník co je na Grand Line a do měsíce zhybe.Přeci jen Grand Line je pirátské pohřebiště a pokuď tě nezabijeme na mariňáckém územi zabijí tě piráti při nejhorším Yonkou
Anonymní- Anonymní
"Škoda!" pozvedla jsem ramena. "Do tý doby si to alespoň užiju!" usmála jsem se. "Konec řečí! Nepřišel jsi si povídat a já koneckonců taky ne! Takže bu´d dokaž ty svý silácký kecy a nebo uhni, mám tui vyřizování!" povzdychla jsem se.Law napsal:Jsi člověk s odměnou 50 milionů moje byla 320.Jsi jen začátečník co je na Grand Line a do měsíce zhybe.Přeci jen Grand Line je pirátské pohřebiště a pokuď tě nezabijeme na mariňáckém územi zabijí tě piráti při nejhorším Yonkou
Anonymní- Anonymní
Room.Kolem náš se objevila modrá kopule a já usekl Laiones hlavu a držel jí v ruce a házel si s ní.Její tělo bylo oproti její hlavě.
Anonymní- Anonymní
Objevil se blesk a rána a stála jsem kousek vedle zcela v pořádku. "To nebylo gentlemanské umlčení!" pronesla jsem poučně. "Tak jdeme na to!" usmála jsem se a nad ostrovemse začali zjevovat hustá černá mračna.
Anonymní- Anonymní
Uživatel dáblova ovoce jo?Zřejmě ovoce blesku.Hm.Jaj to bude na dlouho blesk vs vzduch.Ale vypadá to zajmavě.Kolem mě se objevila vzdušné tornádo,které mířilo na loď Laiones
Anonymní- Anonymní
Strana 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Koš :: One Piece RPG :: Grand Line
Strana 1 z 5
Povolení tohoto fóra: