Sabaody Archipelago
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Koš :: One Piece RPG :: Grand Line
Strana 2 z 5
Strana 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Sabaody Archipelago
"Ne že bych k tý věci měla citový vztah-" ukázala jsem palcem na loď. "Ale ráda bych se odtud sakra dostala!" dodala jsem zamyšleně a z nebe se začali snášel blesky, která vytvořili vlnu, která narazila do vzdušného tornáda a vykryla ho.
Anonymní- Anonymní
Vytáhl jsem meč z pochvy a usmál se.Mariňáci mířili zbraněmi na Rossie.
Slož své zbraně a bude žít bídná ženo.
Anonymní- Anonymní
"Bojíš se, že bys prohrál a tak proti mě použiješ malou bezbranou holku? Nic proti Rossie! Jsi větší srab než za jakého jsem tě měla!" vzdychla jsem, ale mraky pomalu začínali mizet. "Se mnou si dělej co chceš... ale jí nech na pokoji!"Kin Uchiha napsal:Vytáhl jsem meč z pochvy a usmál se.Mariňáci mířili zbraněmi na Rossie.
Anonymní- Anonymní
Mariňáci k ní přiběhli a dali jí Kairouseki pouta(Kdybys nevěděla jsou to pouta,která znemožní uživateli ďáblova ovoce použít ovoce a vysávají z něj sílu)Zbytek posádky svýzaly do lan.
50melounů se šikne navíc.
Anonymní- Anonymní
"Velcí sraby pánové!" ušklíbla jsem se. "Bojíte se holky!" vzdychla jsem. "Smím alespoň vědět, co se mnou teď bude?" otočila jsme se na Lawa.Law napsal:Mariňáci k ní přiběhli a dali jí Kairouseki pouta(Kdybys nevěděla jsou to pouta,která znemožní uživateli ďáblova ovoce použít ovoce a vysávají z něj sílu)Zbytek posádky svýzaly do lan.
Anonymní- Anonymní
Tvá odměna je 50 milionů a jsi pirát a k tomu kapitán.Typuji poprava.
Anonymní- Anonymní
"To není povzbudivé... hádám, že nějaká dohoda asi nepřipadá v úvahu že?" pokusila jsem se pousmál.Law napsal:Tvá odměna je 50 milionů a jsi pirát a k tomu kapitán.Typuji poprava.
Anonymní- Anonymní
Z lodi jsme viděli boj tak jsme se kousek od tamať vylodili.Vystoupil jsem kousek z lesa.
Jaká poprava Lawe?
Podíval jsem se na dívku.
Laiones co ty tu děláš?.
Jaká poprava Lawe?
Laiones co ty tu děláš?.
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
Zírala jsem na muže před sebou. "N-Neuro?" vykulila jsem oči. "Jsi vo vážně ty?!" usmála jsem se šťastně.Neuro Uchiha napsal:Z lodi jsme viděli boj tak jsme se kousek od tamať vylodili.Vystoupil jsem kousek z lesa.
Jaká poprava Lawe?
Laiones co ty tu děláš?.
Anonymní- Anonymní
Hm vypadá to tak.Pusť jí Lawe nebo dostaneš zase nakládačku.
Shinobi
Klan:
Ty parchante.V ruce jsem stiskl pěst.Takže zase spolu co?Z ruky se mi vychrlil vzduch co mířil na Neura.Byla to taková tlaková vlna.
Anonymní- Anonymní
Uhnul jsem ráně a jen se smál.Vyslal jsem proti němu modrý ohnivý šíp.
Si vážně myslíš že máš šanci?
Přiběhl jsem k Laiones a pomocí ohně jsem roztavil pouta.
Si vážně myslíš že máš šanci?
Přiběhl jsem k Laiones a pomocí ohně jsem roztavil pouta.
Shinobi
Klan:
"Děkuju!" usmála jsem se vděčně. Zvedli se mi vlasy nádlekem energie, která se mi vrátila do těla. Nad ostrovem se zatáhlo, celkově se sešeřilo. Z oblohy začali létat blesky a na zemi způsobovali mnohočetné výbuchy.
Anonymní- Anonymní
Si snědla ďáblovo ovoce jo?Vypadá to na blesk.Hm bacha ať nezničíš ostrov je to neutrální půda mezi piráty.
Shinobi
Klan:
"Pořád stejnej!" ušklíbla jsem se. "Ostrov zničit nechci, něco tu potřebuju.. jen chci tomuhle-*ukazuje na Lawa xDD* ukázat, že nejsem žádná děvenka!" prskla jsem naštvaně.Neuro Uchiha napsal:Si snědla ďáblovo ovoce jo?Vypadá to na blesk.Hm bacha ať nezničíš ostrov je to neutrální půda mezi piráty.
Anonymní- Anonymní
Hm jak myslíš ale nemá to cenu je taky typ Logia.Blesk a vzduch jsou elementy co si nic neudělají.Sedl jsem si na bublinu a pozoroval.
Shinobi
Klan:
Tss parchante tohle si neměl.Brzy o všechno příjdeš.Až se o tomhle dozví tvůj děda tak tě zabije zřejmě osobně.
Anonymní- Anonymní
Založila jsem ruce na prsa. "Setkání po letech a ty musíš být hned takhle milej!" postěžovala jsem si. "Tak co mám dělat? Povídat si s ním o počasí?" brblala jsem naštvaně.
Anonymní- Anonymní
Co už.Nevím třeba tento boj nemá smysl.A co tu vůbec děláš stala si se pirátkou koukám.
Shinobi
Klan:
Děláte si ze mě prdel?!Udělal jsem obrovské tornádo,které vtahovalo vše okolo sebe do sebe.
(Jdu už spát tak zítra čau ¨)
(Jdu už spát tak zítra čau ¨)
Anonymní- Anonymní
"Výborný, to nemůžu mít aspoň na chvilku klid? Na lodi samá uřvaná
protivná posádka hysterčících holek, které sotva vztyčí plachty a vlajku
a teď ještě tohle? Výborně.." Mumlala jsem si pro sebe. Pak jsem se
podívala na Laiones. Pokud v tomhle bude pokračovat způsobí tím nemalé
škody. Porozhlédla jsem se kolem sebe a spatřila tucet mariňáků.
Asi se těch otravů nikdy nezbavím..
Povzdechla
jsem si a houkla na Laiones. "Ukonči tu roychle a klidně si tu znič co
chceš, ale pozor na loď. Chci se něčím odsud dostat pryč a né potom
dostat nějakou plesnivou lodičku!"
protivná posádka hysterčících holek, které sotva vztyčí plachty a vlajku
a teď ještě tohle? Výborně.." Mumlala jsem si pro sebe. Pak jsem se
podívala na Laiones. Pokud v tomhle bude pokračovat způsobí tím nemalé
škody. Porozhlédla jsem se kolem sebe a spatřila tucet mariňáků.
Asi se těch otravů nikdy nezbavím..
Povzdechla
jsem si a houkla na Laiones. "Ukonči tu roychle a klidně si tu znič co
chceš, ale pozor na loď. Chci se něčím odsud dostat pryč a né potom
dostat nějakou plesnivou lodičku!"
Anonymní- Anonymní
Vytvořila jsem bleskové tornádo a poslala ho na to Lawovo. "Tak trochu!" ušklíbla jsem se na Neura.
"Ty si ještě stěžuj!" usmála jsme se na Rossii. "Co s nimi mám asi tak dělat, když mi to tady pán zakázal?" podívala jsem se na Neura a pak zpět na Rossii. "Tak co budeme dělat?" položila jsem otázku pro oba účastníky.
"Ty si ještě stěžuj!" usmála jsme se na Rossii. "Co s nimi mám asi tak dělat, když mi to tady pán zakázal?" podívala jsem se na Neura a pak zpět na Rossii. "Tak co budeme dělat?" položila jsem otázku pro oba účastníky.
Anonymní- Anonymní
Nevím Law je Schichibukai a abych pravdu řekl opravdu silný a ty seš pro mě něco jako sestra,takže tě tady nenechám zemřít.Proč si se vlastně vydala na moře a stala se pirátkou?
Shinobi
Klan:
Dívala jsem se a Lawa. "Umm nevím... když jsi odešel, zůstala jsem tam sama... tak jsem prostě odešla taky... a potkala Rossii... a nějak... prostě to tak vzniklo... nechtěla jsem to, ale prostě se to stalo..." zamumlala jsem. "Ovšem, na to, kam jsi se vypracoval ty tedy nemám..." otočila jsem k němu pohled. "Vyrostl jsi Neuro... a změnil se..."
Anonymní- Anonymní
Jo to se stává dík.Ty si taky vyrostla.A co očekáváš od tady toho moře?Každej tě tu může lehce zabít.
Zvážněl jsem a podíval se jí upřímně do očí.
Zvážněl jsem a podíval se jí upřímně do očí.
Shinobi
Klan:
Strana 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Koš :: One Piece RPG :: Grand Line
Strana 2 z 5
Povolení tohoto fóra: