Cesta skrze louky a pole
+9
ANBU
Tenshi Ochita
Ayame Takahashi
Uzumaki Allii
Nukenin
Yoko Ayme
Nawaki
Kushina Uzumaki
Noriko Kana
13 posters
Strana 7 z 30
Strana 7 z 30 • 1 ... 6, 7, 8 ... 18 ... 30
Re: Cesta skrze louky a pole
pomalu jsem se postavil a mezitím jsem oba stále sledoval
Anonymní- Anonymní
"Hmm, no toto?" Pozrel som sa smerom na miesto, kde by mal byť nina z Kumo. "Čo teraz?!"
Anonymní- Anonymní
vytáhl jsem si katanu a ostřím katany jsem začal do hlíny něco kreslit
Anonymní- Anonymní
Ako vytiahol katanu hodil som po ňom shuriken. Nevedel som čo presne chce, tak som spravil radšej jedno opatrenie.
Anonymní- Anonymní
spozoroval jsem shuriken a vyhl jsem se mu
''toto nebylo hezké''
pokračoval jsem v kresbě
''toto nebylo hezké''
pokračoval jsem v kresbě
Anonymní- Anonymní
"Ja viem, ani nemalo byť." Dosť rýchlo som vytiahol meč a hodil som smerom k nemu. Hneď ako meč letel som vytiahol ďalší a rozbehol sa na Taikiho so zámerom odťať hlavu.
Anonymní- Anonymní
uskočil jsem do strany a vyhl se meči a na zemi jsem nechal nedokreslený obličej který se usmíval
Anonymní- Anonymní
Meč ho minul a zabodol sa do stromu. Ja soom už som bol hneď pri Taikim. Využil som najmä to, že sa vyhýbal meču. Ako som bol pri ňom mečom som švihol nepozorovateľnou rýchlosťou smerom k jeho ramenu. Vyhnúť sa bez techniky bolo veľmi nepravdepodobné. A to, že spravil techniku ešte nepravdepodobnejšie, jej vytvorenie trvá dlhšie ako výpad mečom.
Anonymní- Anonymní
i když bylo nepravděpodobné se vyhnout vyhnul jsem se jelikož jsem ninja zaměřující se na genjutsu, proto svůj výcvik zaměřuji zejména na reflexi a vyhýbání a následně obranu
Anonymní- Anonymní
Bez zbytočných rečí, aby som sa nezdržoval som sa na päte zvrtol a zaútočil mečom na jeho krk. To už som ale v druhej ruke držal ďalší meč, ktorým som mu mieril na brucho, s úmyslom bodnúť sa. Zdá sa, že tento chlapec bude rýchly, uvidíme dokedy mu to vydrží.
Anonymní- Anonymní
každý jeho meč jsem chytl rukou tak že mě rozřízli dlaně ale ani jeden se nedotkl žádného bodu kterého se měl dotknout. Pevně jsem držel meče a koukal jsem se na něj zamyšleným a zároveň nechápavým výrazem
Anonymní- Anonymní
Takže týmto by boli vyriešné pečate. "Prepáč kamarát, ale ninja z kumo je ninja nepriateľ." Trhol som mečmi k sebe a tým som mu dlane v polovici rozrezal. Hneď ako som pohyb dokončil ustúpil som o krok vzad a meče som počas ústupu skryl. Vytiahol som zvitok, ktorý som dal pustil na zem.
Hneď ako sa objavila voda som sa pozrel na súpera.
Druhá Alternatíva_________________
Mal som veľmi zložité psychycké obdobie a na nejo nechápavý výraz som nemal poriadnu odpoveď. Ako ninja stroj by som mal pokračovať v boji, no ako človek som prestal bojovať a meče držal tak, aby som mu ruky nepoškodil ešte viac ako boli poškodené. "Ak by som ťa nechal ísť, išiel by si?"
Hneď ako sa objavila voda som sa pozrel na súpera.
Druhá Alternatíva_________________
Mal som veľmi zložité psychycké obdobie a na nejo nechápavý výraz som nemal poriadnu odpoveď. Ako ninja stroj by som mal pokračovať v boji, no ako človek som prestal bojovať a meče držal tak, aby som mu ruky nepoškodil ešte viac ako boli poškodené. "Ak by som ťa nechal ísť, išiel by si?"
Naposledy upravil Satoru Tatsuma dne Sun 17 Apr - 19:55, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
(berem alternativu ^^ )
''nemam kam jít''
zamumlal jsem a stále jsem držel meče
''nemam kam jít''
zamumlal jsem a stále jsem držel meče
Anonymní- Anonymní
"Chápem, cudzí sú cudzí, ale stále lepšie ísť niekam ako zomrieť, nie?"
Anonymní- Anonymní
''shrnu to tedy...''
chvíli jsem přemýšlel
''zachránil jsem kunoichi z cizí věsnice před jistou smrtí, kopou ninjů z jiné vesnice, doslechla se o tom šéfka a jediné co si pamatuji je jak přicházím k branám kumo ona tam na mě čeká a po té se probouzím tu'' z ničeho nic jsem pustil meče a spadl jsem na zem, podemnou byla louže krve a v nižší oblasti břicha jsem měl zapíchlý malý kunai ze včerejšího souboje z Rin
chvíli jsem přemýšlel
''zachránil jsem kunoichi z cizí věsnice před jistou smrtí, kopou ninjů z jiné vesnice, doslechla se o tom šéfka a jediné co si pamatuji je jak přicházím k branám kumo ona tam na mě čeká a po té se probouzím tu'' z ničeho nic jsem pustil meče a spadl jsem na zem, podemnou byla louže krve a v nižší oblasti břicha jsem měl zapíchlý malý kunai ze včerejšího souboje z Rin
Anonymní- Anonymní
"To je také... ninjovské. Dôvod prečo je potrebné len prniť rozkazy a nič iné." Po dopovedaní vety ho len mlčky sledujem. Bože rozprávam hlúposti, sám by som ho mal teraz zabiť a nie sa s ním dohadovať.
Anonymní- Anonymní
jaktože jsem si toho kunaie nevšiml
pomalu jsem vstal
''naše životní zážitky jsou různé proto máme jiný pohled na svět''
pomalu jsem vstal
''naše životní zážitky jsou různé proto máme jiný pohled na svět''
Anonymní- Anonymní
"A pohľady sa menia spolu so zážitkami." Meče som stále držal a kontroloval ho. Aj keď som nezaútočil v najlepšej príležitosti, stále som mal navrch kvôli jeho pozeraným dlaniam, s ktorými sa pečate vytvárajú dlhšie a ťažšie... zároveň sa s nimi aj horšie bojuje.
Anonymní- Anonymní
''nemůžeme lidi odsuzovat podle vesnice a vzhledu který vlastní. Musíme je nejdříve poznat''
Anonymní- Anonymní
"Áno, ale to shinobi robiť nemali, môže to viesť k zlyhaniu na ich misii."
Anonymní- Anonymní
''jsem snad já objekt vaší mise který máte zabít ?''
zeptal jsem se a koukl jsem se na něj opět zamyšleným výrazem
zeptal jsem se a koukl jsem se na něj opět zamyšleným výrazem
Anonymní- Anonymní
"Nie ty si ninja z Kumo, dediny s ktorou nie je v tom... spojenectve." Trpko som povedal posledné slovo. "Mal by som ťa zabiť už len z prevencie."
Anonymní- Anonymní
Strana 7 z 30 • 1 ... 6, 7, 8 ... 18 ... 30
Strana 7 z 30
Povolení tohoto fóra: