Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Země železa

+10
ANBU
Kin Yuki
Nawaki
Tenshi Ochita
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Noriko Kana
Ayame Takahashi
Yoko Ayme
Akasuna no Ruki
Akasuna no PiliKKa
14 posters

Strana 30 z 34 Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34  Next

Goto down

Země železa - Stránka 30 Empty Země železa

Příspěvek pro Anonymní Sun 20 Feb - 19:52

First topic message reminder :

Země železa - Stránka 30 LandofIron

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Země železa - Stránka 30 Empty Re: Země železa

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 17:27

(počkáme na Kazekage)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 19:06

*Ďakujem, že ste na mňa počkali. Som tu a plne k dispozícii.*

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroshi Siakhi Sat 10 Dec - 19:10

Toshio Ookami

Prišiel potichu s Mizukage ako doprovod.,, Hmmmm zaujímavé." zamyslel sa a obhliadal sa naokolo.,, Nevadí, ale je tu zima." napado mu v duchu a postavil sa stranou aby nezavadzal samotným Kage v rozhovore.
Hiroshi Siakhi
Hiroshi Siakhi

Počet príspevkov : 685

Shinobi
Vesnice: Kirigakure Kirigakure
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 19:18

Postupně se rozsvěceli světla nad pěti Kage.
Odkašlal jsem si a promluvil.
"Prosím, odložte své klobouky kágů. V reakci na žádost Hokage-dono se zde sešlo všech Pět Kagů. Já jsem váš předsedající Mifune. Tímto zahajuji Setkání Pěti Kagů!" Země železa - Stránka 30 Five-kage-summit

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 19:21

Aiko Naihi

,, Pre ten klobúk som takmer položila život a teraz ho mám zložiť." usmiala sa v duchu a jemne sklonila hlavu a rukou stiahla klobúk pričom ho položila pred sebou na stôl.,, Takže na žiadosť Hokageho. Hmmmm som zvedavá čo bol vhodný argument na to zvolať tak mocných shinobi na jedno miesto." premýšľala v duchu a jej pohľad skončil na Hokagem. Čakala na jeho slová.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 19:23

Pomalu jsem zvedl ruku ke své hlavě a položil klobouk před sebe.
Už jsem Hokagem tak dlouho, ale poprvé jsem na srazu..Vždycky jsem byl..zaneprázdněn. Zvědavě jsem očkem pokukoval po zbývajících kage. nevěděl jsem, jestli mám začít první, radši sjem čekal, na vyjádření ostatních.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 19:26

Zvedla jsem ruku chytila jsem klobouk. Stáhla jsem si jej z hlavy. Položila jsem ho před sebe na stůl. Prsty jsem si proletla a lokty jsem se opřela o stůl. Hlavu jsem si o ruce. Podívala jsem se na Hokageho.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raidon Sat 10 Dec - 19:29

Mlčky jsem pohlédl na klobouk, jenž jsem sundal již před chvílí. Nijak jsem neskrýval své emoce, proč to taky dělat? Pohledem jsem zhodnotil všechny Kage, než jsem spočinul na Hokagem. Jedno bylo jasné, alespoň pro mne, všichni v místnosti vyčkávali na Hokageho slova.
Raidon
Raidon
Raikage
Raikage

Počet príspevkov : 323

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 20:00

"Dnešní Kagové jsou dosti odlišní. Stát se ve vašem věku Tsuchikagem, je obstojný výkon, Smortne, nebo spíše, Tsuchikage-dono.." v hlavě mi blikla vzpomínka na Smortna jako vězně v Konoze.
"Zdá se, že vás vycvičili mimořádně dobře." mírně jsem se ušklíbl.
"Než se něco stane, chci učinit prohlášení.." odmlčel jsem se.
"Objevil se ninja, který se jmenuje, Uchiha Madara.."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 20:05

Aiko Naihi

,,Uchiha Madara?" zopakovala potichu Aiko a zamyslela nad tým menom a prechádzala si ho v pamäti.,, Ale to nie je možné." pokrútila hlavou.,, Nie je Uchiha Madara legenda z rozprávok?" nadhodila otázok zvedavo.,, Už za čias prvý Kage žil a bojoval. Ako je možné žeby prežil tak dlho?" pýtala sa Aiko.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 20:10

Uchiha Madara?
Zamyslela jsem se. Nahlas jsem nic neřekla. Nebyla jsem vyzvána a navíc jsem k tomu zatím neměla co říct. Podívala jsem se na Kazekage, když promluvila. Čekala jsem na odpověď její otázky.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 20:15

"Ano, Uchiha Madara, který se společně s Prvním Hokagem zasloužil o vznik První skryté vesnice. Uchiha Madara, který později bojoval ve Čtvrté válce ninjů proti Pěti Kage. Pravý Uchiha Madara vlastnící věčný mangekyo sharingan, buňky Prvního a Rinnegan..Jednou technikou dokáže zničit celou armádu Shinobi..To všechno víme z historických záznamů.." mluvil jsem naprosto vážně.
"TO byl důvod k tomu, abych svolal Sraz Pěti Kage. Vůbec netuším proč je ještě naživu..Ale zdá se, že byl k nesmrtelnosti blíž než kdokoliv jiný."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 20:20

Aiko Naihi

,, Takže ak bol v tej dobe tak silný a oplýval schopnosťami na zničenie celej armády." nadýchla sa Aiko a pozerala Hokagemu do očí, aspoň sa o to snažila.,, A všetci dobre vieme, že vtedajšia sila vesníc a Kage bola na vysokej úrovni. Tak ako si predstavujete boj proti osobe, ktoré žije celé storočia a každým dňom naberá na sile?" spýtala sa ho.,, V histórii sa postavil celý svet shinobi čelom tejto hrozbe. Ak nebol Uchiha Madara porazený vtedy myslíte, že aj keby sme urobili podobné riešenie pomohlo by? Predsa len bude pripravený aj na túto možnosť." spýtala sa zo zvedavosti.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 20:26

Věčný mangekyo sharingan, buňky Prvního Hokageho a Rinnegan a dokáže jednou technikou zničit celou armádu Shinobi?
Povzdechla jsem si. Svůj pohled jsem upřela na protější stěnu. Poslouchala jsem jejich rozhovor.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 20:28

předtím: sundal jsem klobouk a koukal jsem

"A neni to náhodou zase nějaký podvodník... který se za něho vydává,jako když naši předkové před několika sty lety bojovali proti tomu "Tobimu" a on mezitím tvrdil že je Mandara..." řekl jsem tak že mě jen tak tak slyšeli...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 20:32

"Myslíte si, že když zůstaneme sedět a dělat, že se nic neděje, tak to k něčemu bude? Když nic neuděláme, nezjistíme to.." opětoval jsem její pohled.
"Madara byl poražen, ale nebyl zabitý. To je rozdíl..Dvakrát byl potupně poražen." podíval jsem se na Smortna.
"Tobi byl zapečetěn Totsukou, v Páté velké válce Ninjů. Tohle je pravý Uchiha Madara.."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 20:41

Aiko Naihi

,,Hmmm." na chvíľu stíchla Aiko.,, Tak teda čo mienite robiť?" spýtala sa ho na rovinu.,, Chcete aby teraz toľko národov prekonalo aliančné rozdiely a zrazu všetky vážne spory urovnať na mieru?" nadhodila otázku.,, Už teraz sa kradnú informácie vesnica vesnici. Viem, že spojenectvo prípadnej veľkej aliancie shinobi by bola veľmi prospešná vec ale kde je záruka, že nepríde k špionáži a krádeži dôležitých informácii cudzích vesnic?" doplnila.,, Nie každý shinobi je taký čestný ako Kage, ani dokonca my samotní nie sme takí čestní. Čo ak príde k sporu a aliancia sa rozpadne a budeme na tom ešte horšie." dopovedala Aiko, zvláštne dnes mala nejaké pesimistické postavenie k rôznym názorom.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 20:48

Když se Aiko zmíníla o té špionáži a podobně tak jsem se musel usmát šibalsky jejím směrem a v hlavě mi proběhlo "No jo... poslat k nám Joki bylo nenápadný..."

pak jsem řekl... zase potichu že mě slyšeli dkoro všichni... (neslyšeli mě akorát někteří z doprovodu)"Jsem pro vytvoření pátracích týmů... a až budeme vědět kde je tak na něho poslat nejlepší ninji..."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 20:52

Po tom, co Tsuchikage promluvil tak jsem se na něj podívala.
"To chcete přijít o nejlepší tým? Slyšel jste přece, co všechno umí. Navíc už dvakrát byl poražen. Myslíte, že se nám to podaří i po třetí? Bude vědet, že po něm půjdeme a z porážek, které zažil bude odhodlanější a můžeme od něj čekat nečekané."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 20:57

"Aliance by nevyřešila naše problémy...Myslím, že by se mělo přistoupit k pomalému odzbrojování vyrovnávání rovnováhy sil jednotlivých zemí. Máme tady dost problémů, na to abychom se zabavili jinak, než nesmyslným válčením proti sobě. Například Oto...Ať už jde o Madaru nebo o Otogakure..Aliance by nevyřešila naše problémy, nejdřív by se mělo začít u sebe.." odmlčel jsem se a přemýšlel o tom, co řekl Smortn.
"Mám návrh, Zetsu je s Madarou spojený, nebo alespoň byl..navrhuji jej najít, unést, vyslýchat a zjistit všechno, co o něm ví. Pak vyzvat Madaru k souboji o náš svět..A pak si můžeme žít spokojeně jako dosud.." už dávno jsem se vzdal iluzí na jednotný svět, který by neprostupovala nenávist.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raidon Sat 10 Dec - 21:03

Vylechl jsem si názor všech Kage, kteří promluvily a v hlavě si přemítal jejich slova. Nejradši bych udeřil do stolu, ale rozum, napovídajíc, že bych neměl dělat ukvapené závěry mě včas uklidnil. "Souhlasím se všemi již zmíněnými věcmi, ale přesto se přikláním na stranu Hokageho. Uchiha Madara byl poražen, jak již zde řekl Hokage. Nesmíme na něj jít stejně, jako naši předci, ale tak, jak by to nikdy nečekal. Nebudeme si lhát, jeho zkušenosti mnohonásobně přesahují ty naše, ale od kdy je svět a čest Shinobi založená na pochybách a strachu? Každá vesnice má svá tajemství, Aliance byla vytvořena z mnoha velice pádných důvodů, i přesto, že má své "ale".." Krátce jsem se odmlčel. "Chápu všechny vaše dotazy Kazekage-dono a nehodlám je zpochybňovat. Uchiha Madara představuje hrozbu pro celý svět, naši předkové to věděli, víme to nyní i my. Souhlasím také s Tsuchikagem o vytvoření pátracích týmů, potřebujeme získat, co nejvíce možných informací a pak jednat. Využít rychlosti a překvapení, ale zároveň nejít naslepo, Nepošleme je na jistou smrt Mizukage-dono, souhlasím s vyslýcháním těch, co se kdy ocitli v jeho blízkosti" Pronesl jsem svůj názor na danou věc. I Kumo měla v minulosti s tímto Uchihou problémy.
Raidon
Raidon
Raikage
Raikage

Počet príspevkov : 323

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 21:07

"Kdybychom použili sílu bijuu,tak by nejspíš nebyl tak hrozný nepřítel jako dříve... jen kdybychom věděli kdo to jsou... a jestli je ovládají..." řekl jsem tak potichu,že mě slyšela jen Kazekage(sdící poblíž mě) a Hokage(také sedící poblíž)... ostatní viděli jen jak pohybuji trochu rty...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 21:11

Kýval jsem nad Raikageho shrnutím. Zatím řekl asi nejlepší nápad..Rin, vaše přání se vyplnilo..

"To není dobrý nápad..On může Bijuu ovládat.. Přinesli bychom mu mocnou zbraň rovnou do náruče."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 21:12

Aiko Naihi

Nejako jej to nepripadalo ako veľmi dobrý nápad keď začula zmienku o Bijuu.,, Ako chcete využiť démonov keď každý poznáme len toho čo máme vo svojej vesnici. A aj keby sme poskytli informácie o Bijuu nevytrénovaný Jinchuuriky je len ľahká korisť pre nepriateľa." odpovedala Aiko.,, Nasadenie Jinchuuriky je neprijateľné." pokrútila hlavou.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 21:24

"Rád to shrnu, než se zde strhne k bitvě.." pohlédl jsem na každého kage zvlášť.
"Samuraiové se k vám přidají, Madara je hrozba i pro nás. Učili nás, že zkušenějšího ninju porazíme přesilou. Tážu se vás tedy, souhlasíte všichni s tím, že spojíte vaše síly na poražení Madary?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 30 z 34 Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: