Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Země železa

+10
ANBU
Kin Yuki
Nawaki
Tenshi Ochita
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Noriko Kana
Ayame Takahashi
Yoko Ayme
Akasuna no Ruki
Akasuna no PiliKKa
14 posters

Strana 31 z 34 Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32, 33, 34  Next

Goto down

Země železa - Stránka 31 Empty Země železa

Příspěvek pro Anonymní Sun 20 Feb - 19:52

First topic message reminder :

Země železa - Stránka 31 LandofIron

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Země železa - Stránka 31 Empty Re: Země železa

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 21:27

Aiko Naihi

,,Pod akými podmienkami?" spýtala sa na drzo Aiko.,, Ako Kazekage som ochotná prijať spojenie síl lenže chcem vedieť podmienky. Chcem vedieť čo prináša a predstavuje to vaše spojenie síl." zdôraznila.,, Nebudem sa hrnúť do niečoho čo vopred nepoznám. Ak sú tie podmienky nevyhovujúce musia sa ešte prejednať. Inak sa skôr či neskôr stretneme v nejakéj vážnej hádke." doplnila.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 21:30

"Myslím, že byste si měla stanovit priority, Kazekage-dono..Buď porazíme Madaru anebo ne..Je těhotná, není těhotná. Nic mezitím není..Je mi jedno jestli mi nevěříte, ale není mi jedno to, co se stane se světem Shinobi. Pokud se budete držet za záclonou nedůvěry nedokážeme čelit ani sebemenšímu nebezpečí. Jedná se o nás všechny, alespoň projednou bysme mohli všichni odhodit své nesváry a bojovat jako jeden! To je smysl míru, za který položilo život nespočet mužů a žen."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 21:32

Aiko Naihi

,,Trvalo dlho kým Sunagakure no Sato zvolila konečne Kazekageho. Moja vesnica poslednou dobou prešla mnohými zmenami a striedaniu Kazekage." prehovorila pokojne.,, Chcem vedieť ako si predstavujete podmienky? Chcete otvoriť vesnice ostatným shinobi? Chcete presúvať jednotky, zvoliť generálov, spojiť knižnice,..." menovala možnosti.,, Ja len chcem vedieť podmienky pretože moja vesnica je môjmu srdcu blízka a nerada by som ak by niekto skončil pred bránou SUny a potom nebežal za Hokagem, že ho nechceme pustiť dnu." usmiala sa nakoniec.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 21:35

V hlavě mi to hrklo... a jen jsem začal přemýšlet... "Je tu... není tu... Hokagovi by se to hodilo... abychom mu ukázali čeho jsme schopní.. mezitím by se spojil s některýma vesnicema a nás by přepadl na nějakém místě... hmm... Hokage je navíc konožská špína... od té by se něco takového dalo čekat.. i za cenu toho,že se spolčí s Amou či Oto... a Suna by nezůstala pozadu... jako při poslední válce... kde sice byla s náma,ale v půlce boje se proti nám obrátila..."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 21:39

"Zeptám se vás jinak..Chcete obětovat životy jiných místo toho, abychom mu čelili přímo my? Není Kage náhodou nejsilnější ninja ve vesnici?" podíval jsem se jí jedním okem do očí.
"Nechci spojit vesnice, ani otevřít brány jiným ninjům. Neberte to zle..ale tohle je jednorázová akce, nechci ohrozit životy, za které jsem odpovědný. Na začátek bych vytvořil pátrací tým, který bude pátrat po Zetsu..Ne jeden, několik týmů. A pak bychom svolali další schůzi, na které bychom se připravili my!"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 21:44

Aiko Naihi

,,Takže chcete toho zmetka vypátrať a potom sa na neho vrhnúť v počte 5 Kage a bojovať z očí do očí. Buď on alebo nič?" pousmiala sa Aiko.,, Nič v zlom Hokage sama ale stačí jeden jediný podraz, keby sa nám podarilo vyhrať, stačí aby jeden z tu prítomných. Nechcem nikoho obviniť beriem to v teoretickej rovine." upozornila vopred.,, Stačil by jeden útok v najslabšom okamihu a nie len, že padne Madara alebo padnú aj ostatných Kage a zázračne jeden ostane živý a využije chaosu vo svete." doplnila.,, Nie žeby som sa osobne na to chystala ale len podotýkam na tento fakt. Sama nechcem vystaviť svoju vesnicu nebezpečiu preto len poukazujem na slabé miesta v dohode. Nemám v pláne negovať ani protestovať o spojenectve." doplnila.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 21:49

"Proto bych tam poslal nejlepší ninji a shinobi a samozřejmně né jen nejlepšího ninju,ale hned několik desítek nejlepších ninjů ..." řekl jsem Aiko

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 21:51

"Jak to myslíte tím nejsilnějším, Hokage-dono? Pokud Vám jde jen o sílu, tak s tím nedojdete hodně daleko. Omlouvám se, ale pokud spoléháte jen na svoji fyzickou sílu, tak jste na tom hodně špatně. Řeknite mi, svěřil byste, třeba mě něbo někomu přítomnému, Váš život?"
Čekala jsem na jeho odpověď.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raidon Sat 10 Dec - 21:59

Znovu jsem je celé poslouchal, i Kazekage, i Hokageho. Obou dvou byli náměty velice pádné. Znovu jsem se zamračil, což jak jsem zjistil, nebylo novinkou.
"Kazekage-dono, každá vesnice má své problémy a já bych je navrhoval, co nejdříve vyřešit, ale to už musí každý Kage zvlášť, když budou ve vlastní vesnici nepokoje, jak chcete spojit společně síly? Když je vůdce oslaben, nemůže být vesnice silná. Stejně jako dnes, stejně jako před několika lety na těchto místech seděli naši předci. Chápu, že každý z nás je jen člověk, který vždy může chybovat a přiklonit se na špatnou stranu. Důvěra je něco cenného a nepustíme se společně do boje s někým, kdo nám vrazí kudlu do zad. Hodlám prokázat důvěru a loajalitu jednotlivých vesnic. Rozhodnutí je čistě na vás, nechci se vrhat do boje bezhlavě. Na tohle Kumo vždy doplatila. O Uchihovi musíme zjistit, veškeré informace, to je naší prioritou! Všichni, co o něm, aspoń trochu vědí, musí přispět. Chci spojit historii vesnic, ve které je zmíňka o Madarovi a to celé projednat a prozkoumat. Nesmíme si dovolit chybovat, dnes už ne. tentokrát už znovu ne. Podám návrh, sesbírat informace o našem nepříteli, poznat jeho slabiny a spojit síly Kage, síly Shinobi, kteří chtějí bojovat dohromady, abychom překryly ty naše slabiny. Odmlčel jsem se. "Dále bych navrhoval sepsat všechny pátrací oddíly, najít všechny, kteří měli co dočinění s Madarou a dostat z nich, co nejvíc. Bude nás jistě očekávat v hojném počtu, nemůžeme poslat tisícovky Shinobi na něj a čekat, až je vyhladí. Ostatní podmínky nechám na vás, ostatních. Svůj názor jsem již vyřkl. Kumogakure se přikloní na stranu vítězů a těmi budeme my, nezůstane v pozadí, naše hrdost nám to nedovolí. Rozhodnutí je na Vás Kage, vy rozhodujete o osudech vašich vesnic a své budoucnosti." Skončil jsem svůj proslov a hodlal je nechat reagovat podle jejich uvážení.
Raidon
Raidon
Raikage
Raikage

Počet príspevkov : 323

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 22:03

"Radši byste poslala na smrt shinobi z našich vesnic, zatímco my si budeme ohřívat zadky ve svých kancelářích? To opravdu nejsme schopni se spojit a čestně porazit Uchihu Madaru?! Pokud se bojíte o vaše zadky, neměli jste se stát Shinobi.." zhluboka jsem se musel nadechnout a vydechnout, abych se uklidnil a něco tu nerozbil. To si ze mě dělají srandu?
"Ano, svěřil bych svůj život do rukou Kage..Jsem jediný z vás, který má z vládnutím největší zkušenosti a zažil jsem už dvě války Shinobi. Dokázali jsme je vyhrát, jen díky tomu, že jsme si věřili." odpověděl jsem Mizukage na dotaz.
"Dnešní Kage jsou opravdu odlišní...Pokud se stane to, co vy říkáte, tento svět nemá vůbec žádný smysl. Kdy jste se vzdali sami sebe? Nemoci věřit jeden druhému..Je-li svět takový..Pokud být člověkem znamená tohle, pak nemáme žádnou budoucnost. Porozumnění a vzájemná důvěra..Pokud tohle ztratíme, zůstane ve světě jen strach. Jednat bez ohledu na to, co je správné, vzdát se sebe sama." před očima mi vyvstal obrázek bývalých Kage, kteří byli také přáteli.
"Takové věci přijímám poslední dobou velice těžko."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 22:08

Aiko Naihi

,,Sama dobre poznám históriu, sama som dobre čítala knihu za knihou a hltala slovo po slove. Poznám čo sa kedy stalo. A hovorím, že v histórii sa nenašli len svetlé chvíle spojenectva ale aj tvrdé zrady, ktoré sa vyvažujú s tým čo sa udialo potom." nadýchla sa.,, Hokage sama ja len chcem záruky. Chcem mať záruky, že keď sa vrátim do vesnice tak môžem pokojne pozrieť každému členovi Sunagakure no Sato do očí a povedať. Áno my to dokážeme a vyhráme a verte v nás." podotkla.,, Dajte mi dôkaz, že nikto z prítomných nezradí a ja sa postavím zoči voči Madarovi, bok po boku s vami a budem brániť a chrániť každého." dopovedala.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 22:12

"Dobrá. Tak byste svěřil svůj život do něčích rukou, ale co když se Vám to nevyplatí? Co když ten dotyčný udělá všechno pro dobro své vesnice i za tu cenu, kterou jsem do něj vložil? Je to potom zrada, jak tomu říkáte, nebo je to jen snaha přežít?"
Upřela jsem na něj svůj pohled.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 22:16

"Je to podlá zrada, nic víc, nic míň. Všichni jednáme za sebe, Madara jedná za sebe, Otogakure jedná za sebe..Kabuto, Madara, Akatsuki, Orochimaru, všichni měli snahu přežít a ohrožovali nás všechny."
odpověděl jsem Mizukage na její dotaz.
"Nikdo vám nedá stoprocentní záruku, máme jen jednu možnost, buď si budeme věřit, nebo půjdeme do háje všichni."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 22:21

"Ano, takže Váž život je cenější než životy všech ostatních? Pokud jste to tak nemyslel, ale vaše odpověď tak vyzněla."
Každý jsi de za svým. Spojit se ale nezradit se navzájem nejde. Jsme v jiné době. Nesmí nás srovnávat s druhými. S tím nikam nedojde.
Pomyslela jsem si. Tušila jsem, že ze setkání za chvíli bude jen jedna velká mela.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 22:22

"Odcházím..." řekl jsem... pak jsem se zvedl... nasadil jsem si klobouk a řekl jsem "Omlouvám se,ale až mi přinesete důkaz o Mandarovi... tak zase se o tomhle hodlám bavit... do té doby... se bavte o neověřené informaci od Hokageho... zatím je to jen pohádka..." pak jsem se otočil na Hokageho a řekl jsem: "Šel bych přímo proti němu... kdybych sám věděl... že má moc nejenom nad bijuu ale i nad lidma z našeho klanu... a jinak... svůj život bych vám nesvěřil do rukou v žádném případě... a mít v rukou ten váš... tak bych vás využil,či bych ho zničil..." řekl jsem podrážděně ale přitom jsem věděl,že plácám nesmysl protože náš klan neni nijak slabej,proti Mandarovi... ale nechtěl jsem říci,že jsem jinchuuriky...
Nakonec jsem se trochu uklonil,před Raikagem,Mizukage a Kazekage... přitom jsem řekl: "Kazekage-dono,Raikage-dono.... Mizukage-dono... s vámi se loučím."pak jsem se obrátil na Mifuneho... "S vámi též..." ale před ním jsem se neuklonil...
A s hokagem jsem se vůbec nerozloučil... vyšel jsem před barák a tam jsem se zastavil a ještě jsem pzoroval budovu...

Naposledy upravil Smortn dne Sat 10 Dec - 22:23, celkově upraveno 1 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 22:23

Tohle je problém s Shinobi. Nemají vůbec žádnou čest. My Samuraiové bychom se radši zabili než zradili. Hlasitě jsem zakašlal, aby jsem upoutal jejich pozornost.
"Měli jsme hlasovat o pomoci pěti Kage, ale strhlo se to v hádku. Mizukage, Kazekage, Raikage, Tsuchikage a Hokage. Všichni zde jednáte v zájmu vaši vesnice, naposledy vám jako předsedající říkám, abyste odhodili své nesváry a začali myslet. Tážu se vás ještě jednou, souhlasíte se spojením? Nebo ne?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 22:24

/myslím že můj odcho vypověděl za vše :-D/

Ps: být furt hodný je na nic : Twisted Evil

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 22:27

"Tsuchikage, tohle vás příjde draho. To vám přísahám.." odpověděl jsem, nasadil si klobouk na hlavu.
"Toto setkání bylo jen ztráta času,"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 22:28

Aiko Naihi

,,No super." povzdychal si.,, Hokage sama tu máte jedného zradcu a už by bol svet shinobi niekde." dodala pokojne.,, Hádam už nikto nezdvihne svoj zadok a neodkráča preč. Neprišla som dnes preto aby sa tu vyhlásili vojny alebo prehĺbili nepriateľstvá. Ide len o to, že viď medzi našimi Kage nie je spoľahnutie na každého.." prehovoril.,, Preto sa ja Hachidaime Kazekage teraz pýtam či mi svojim slovom môžte vy traja zaručiť, že nikto nezdrhne ako on." dopovedala a čakala.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 22:29

Venku jsem si sedl na kámen vytvořil jsem jehlici a hodil ji na prolétajícího ptáka... a teď jen koukám na to,jak dopadl na zem a vytéká z něj krev a barví sních...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 22:32

"Nebyl jste to vy, kdo ho svolal? Navíc, když odejdete, tak se zachováte jako Tsuchikage-dono."
Zůstala jsem nehybně sedět.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 22:37

"Můžete si být jistá, že Konoha vytrvá až do konce.." v oku mi hořel oheň.
"Zradu snáším těžko, to ví všichni, kteří mě znají. Tsuchikage to opravdu přehnal. Je to blázen, můžeme očekávat, že teď Madaru vyhledá a spojí se sním.."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 22:42

Aiko Naihi

,,Je mi jasné, že tu všetci hájime a bránime predovšetkým vlastné záujmy a záujmy vlastných vesníc." prehovoril AIko a lakťami sa oprela o stôl.,, Preto vás prosím aby ste sa posadili a pokračovali ďalej pokojným tónom." usmiala sa.,, Táto situácia, ktorá práve nastala nie je dôvodom k rozpusteniu Zrazu, práveže to bola situácia ktorá ukázala zradu v našich radách. Takpovediac oddelili sme plevu od zrna." vysvetlila.,, Teda ak ostávame 4 Veľké vesnice naša sila je stále dosť vysoká na prekonanie prekážky ktorá nás čaká. Preto sa spolieham na všetkých tu prítomných, že dodržia slovo, ktoré dnes dajú. A prísľub vernosti tejto aliancii bude prísľub pre lepšiu a krajšiu budúcnosť." dodala.,, Týmto by mali padnúť pochybnosti ktoré voči sebe máme." dokončila.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 22:44

"Souhlasím s vámi, že chování Tsuchikageho bylo dětinské. A můžete mi věřit, že zradu nesnese nikdo. Jen co je podle Vás zrada? A neodpověděl jste mi na otázku. Je Váž život cenější než životy všech ostatních?"
Zopakovala jsem.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 22:54

Posadil jsem se a sundal si klobouk. Kdybyste tu byla vy, Tsunade-sama, už by to tu vypadalo jinak.. musel jsem se pousmát nad tím, co by právě asi udělala ona.
"Mysíte, že bych riskoval svůj život, kdyby byli životy ostatních znamenali o míň, než můj vlastní? Myslíte, že bych zde seděl? Myslíte, že bych nešetřil životy našich lidí a radši bojoval proti Madarovi přímo?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 31 z 34 Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32, 33, 34  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: