Hracia Miestnosť
+5
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Neuro Uchiha
Akasuna no PiliKKa
Yoko Ayme
Nawaki
9 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 40 z 41
Strana 40 z 41 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41
Hracia Miestnosť
First topic message reminder :
V tejto miestnosti sa bude hrat hra Pravda alebo Odvaha v tejto miestnosti je povolené všetko (úplne)
nesúvisi to vôbec z textovou hrou takže môžete bit tu aj niekde v textovej hre
V tejto miestnosti sa bude hrat hra Pravda alebo Odvaha v tejto miestnosti je povolené všetko (úplne)
nesúvisi to vôbec z textovou hrou takže môžete bit tu aj niekde v textovej hre
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Re: Hracia Miestnosť
"Já ho už 2 minuty plním" otočil jsem pohled na kluka v pláštěnce "Pokud vím....rozešla se se mnou že prý neumím projevit city"
Anonymní- Anonymní
Troma prstami pravej ruky som si chytil nos pri očiach a hlavu som zaklonil do zeme. Stále som mlčal.
Anonymní- Anonymní
"A to má být jako ono? O.O Zabiju tě Uchiho!" zasyčela jsem, ale hned se zase usmívala. "Za to dáš dva fanty!" xD
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
"Ale, ty vieš, o kom hovorím ? No ale ja to momentálne ani neplánujem riešiť, rob si, čo chceš."
Anonymní- Anonymní
Hmmm už mě bolí řiť začnu se vrtět a lehnu si na bok,ruku si dám pod hlavu a čekám co se bude dít....Občas zavřu oči,ale po chvilce je rychle otvírám Nesmíš spát...nesmíš... a přemahajíc spánek čekám co se bude dít
Anonymní- Anonymní
Stále jsem nevěděla co říct. Byla jsem tudíž raději ticho a rudla více a více.
Anonymní- Anonymní
"Nemám v plánu dělat s ní něco co by nechtěla......a fant ti klidně dám" hodil jsem jí svůj akatsuki plášť
Anonymní- Anonymní
"Dva frajere a to kalhoty a tričko! Že Hitomi-nee!!" dívala jsem se na rudnoucí kamarádku xD.
Shinobi
"Bez řečí a pohyb!" diktovala jsem.
Shinobi
,,Etto..." koktala jsem a podívala se na Sasukeho. Zrudla jsem o další odstín a dál nebyla schopná mluvit. Zůstala jsem opřená s vlastními myšlenkami.
Anonymní- Anonymní
vzdychl jsem si ale co sem měl dělat byly v přesile sundal jsem si triko i kalhoty ale oblékl jsem si plášť a na PiliKKu vyplázl jazyk
Anonymní- Anonymní
"Sasuke, Sasuke..." zavrtěla jsem hlavou. "A já to myslela dobře! Ummmm... chlapy..." brblala jsem si pro sebe.
Shinobi
Cítila jsem jeho nahou kůži. Vypracované břicho...A měla jsem co dělat, abych neomdlela..
,,Umm..Hrajeme dál.." pípla jsem a snažila se být neviditelná.
,,Umm..Hrajeme dál.." pípla jsem a snažila se být neviditelná.
Anonymní- Anonymní
Stále rudá jsem sebou trochu trhla, když mě oslovil. ,,Umm..Odvaha." šeptla jsem.
Anonymní- Anonymní
Zachvěla jsem se vlnou vzrušení. Podívala jsem se mu do očí. ,,Chceš, abych měla mrtvici?" šeptla jsem mu dotčeně. Vzdychla jsem si. Otočila jsem se k němu čelem a klekla si. Opřela jsem se o ruce a kousla se do rtu. Maličko jsem zaváhala, ale přiblížila jsem se k němu a políbila ho. Sladce, jemně, dlouze. Zavřela jsem oči a užívala si to.
Anonymní- Anonymní
Už rozumiem, prečo tu Orochimaru toľko vydržal. Pravdepodobne preto, pretože ten sa bozkáva veľmi rád. Veď na to má aj jazyk.
Anonymní- Anonymní
Pousmála jsem se a zabodla mu pohled do očí, ale moc dlouho jsem to nevydržela. Uhnula jsem pohledem a usmívala se.
Anonymní- Anonymní
Strana 40 z 41 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41
Similar topics
» Tajná Miestnosť
» Miestnosť za pultom hostinca
» Treningova miestnost + Akademia
» Zasadacia miestnost organizacie Fukushioki
» Miestnosť za pultom hostinca
» Treningova miestnost + Akademia
» Zasadacia miestnost organizacie Fukushioki
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 40 z 41
Povolení tohoto fóra: