Hracia Miestnosť
+5
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Neuro Uchiha
Akasuna no PiliKKa
Yoko Ayme
Nawaki
9 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 21 z 41
Strana 21 z 41 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 31 ... 41
Hracia Miestnosť
First topic message reminder :
V tejto miestnosti sa bude hrat hra Pravda alebo Odvaha v tejto miestnosti je povolené všetko (úplne)
nesúvisi to vôbec z textovou hrou takže môžete bit tu aj niekde v textovej hre
V tejto miestnosti sa bude hrat hra Pravda alebo Odvaha v tejto miestnosti je povolené všetko (úplne)
nesúvisi to vôbec z textovou hrou takže môžete bit tu aj niekde v textovej hre
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Re: Hracia Miestnosť
(Hele klid nebo se to fakt stane o.O a pak tě nepůjde vidno! )
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
/Ty nidky nedospěješ, takže se nemusím bát^^ xP/Neuro Uchiha napsal:(Hele klid nebo se to fakt stane o.O a pak tě nepůjde vidno! )
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
(Klid Chibi )
Shinobi
Klan:
spravil som 3 klony a poslal som ich ku kushine pilikke a yoko aby masysovali
Shinobi
jo videla hlavne tu v miestnosti [b]usmiala som sa (inak aj v realu a bolo to kawaii ale škoda že neboli na ženy lebo bol eden hezký *.*)Akasuna no PiliKKa napsal:"Takže... přiznej se... viděla jsi někdy živé Yaoi?" v očích se mi blískalo.Kushina Uzumaki napsal:Tak pravda... usmiala som saAkasuna no PiliKKa napsal:Druhou botu jsme hodila po Yoko. "Hrůza!"Yoko Ayme napsal:"No tak to znělo přesně jako PiliKKa!" Dodala jsem k Mikutovo přeměně.
"Takže... Kushina pravda nebo odvaha?"
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kissu
/Jestli já tě někdy uvidím, tak ti něco udělám.. a bude to VELKÉ! >.</Neuro Uchiha napsal:(Klid Chibi )
Shinobi
(Taky tě miluju xD)
Shinobi
Klan:
/T______________________________T chci taky!!!/Kushina Uzumaki napsal:jo videla hlavne tu v miestnosti [b]usmiala som sa (inak aj v realu a bolo to kawaii ale škoda že neboli na ženy lebo bol eden hezký *.*)Akasuna no PiliKKa napsal:"Takže... přiznej se... viděla jsi někdy živé Yaoi?" v očích se mi blískalo.Kushina Uzumaki napsal:Tak pravda... usmiala som saAkasuna no PiliKKa napsal:Druhou botu jsme hodila po Yoko. "Hrůza!"Yoko Ayme napsal:"No tak to znělo přesně jako PiliKKa!" Dodala jsem k Mikutovo přeměně.
"Takže... Kushina pravda nebo odvaha?"
Shinobi
tak jo Neuro pravda alebo odvaha? zachichotala som sa
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kissu
Vešel jsem do místnosti a rozhlédl se po okolí."A špatnej dům!Tohle není strip bar!"
Anonymní- Anonymní
Vstoupila jsem do už tak známé místnosti, kde to opět žilo. Když pozdravím, všimnou si toho? Napadlo mě. Uvidíme, jestli mi zvednou náladu.
,,Zdravím všechny." pozdravila jsem trochu zvýšeným hlasem. Očima vyhledala PiliKKu a přisedla si k nim.
,,Zdravím všechny." pozdravila jsem trochu zvýšeným hlasem. Očima vyhledala PiliKKu a přisedla si k nim.
Anonymní- Anonymní
"Himi!!" vykřikla jsem a kamarádku zprudka objala. "Ještě že jsi tu, hemží se to tu úchyly!! xDD"Hitomi Yamada napsal:Vstoupila jsem do už tak známé místnosti, kde to opět žilo. Když pozdravím, všimnou si toho? Napadlo mě. Uvidíme, jestli mi zvednou náladu.
Shinobi
Ajajaj odvaha!
Shinobi
Klan:
Akasuna no PiliKKa napsal:"Himi!!" vykřikla jsem a kamarádku zprudka objala. "Ještě že jsi tu, hemží se to tu úchyly!! xDD"Hitomi Yamada napsal:Vstoupila jsem do už tak známé místnosti, kde to opět žilo. Když pozdravím, všimnou si toho? Napadlo mě. Uvidíme, jestli mi zvednou náladu.
Objetí jsem opětovala. ,,Vždyť to už je tak známé. Normální lidé totiž dávno vymřeli." ušklíbla jsem se.
Anonymní- Anonymní
zdvihol som ruku a pozdravil Kina " serus pod sem mas pravdu ze to neni bordel "
Shinobi
"No dovol!" ihradila jsem se dotčeně xD.Hitomi Yamada napsal:Akasuna no PiliKKa napsal:"Himi!!" vykřikla jsem a kamarádku zprudka objala. "Ještě že jsi tu, hemží se to tu úchyly!! xDD"Hitomi Yamada napsal:Vstoupila jsem do už tak známé místnosti, kde to opět žilo. Když pozdravím, všimnou si toho? Napadlo mě. Uvidíme, jestli mi zvednou náladu.
Objetí jsem opětovala. ,,Vždyť to už je tak známé. Normální lidé totiž dávno vymřeli." ušklíbla jsem se.
Shinobi
V mysli:TO mluví asi o mě
Shinobi
Klan:
"Hoj!Pleteš si pojem slova Stip Bar a bordel."Sedl jsem si k němu.
Anonymní- Anonymní
Akasuna no PiliKKa napsal:"No dovol!" ihradila jsem se dotčeně xD.Hitomi Yamada napsal:Akasuna no PiliKKa napsal:"Himi!!" vykřikla jsem a kamarádku zprudka objala. "Ještě že jsi tu, hemží se to tu úchyly!! xDD"Hitomi Yamada napsal:Vstoupila jsem do už tak známé místnosti, kde to opět žilo. Když pozdravím, všimnou si toho? Napadlo mě. Uvidíme, jestli mi zvednou náladu.
,,Mlč!" ořikla jsem ji a po delší době se zasmála. ,,Ty jsi jejich velitelka! Kushina hned po tobě! A pak je tu známá firma kluků!" vyplázla jsem na ni jazyk.
Naposledy upravil Hitomi Yamada dne Mon 21 Feb - 11:31, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Neuro Uchiha napsal:V mysli:TO mluví asi o mě
(Pcháá, Neuro! xP Ty taky normální nejsi! xD)
Anonymní- Anonymní
"Cssss! Čekala bych větší podporu od své úchylné sestry!" smrtelně uražena jsme se otočila na druhou stranu. "Aspoń že jsme první! xDD"Hitomi Yamada napsal:Akasuna no PiliKKa napsal:"No dovol!" ihradila jsem se dotčeně xD.Hitomi Yamada napsal:Akasuna no PiliKKa napsal:"Himi!!" vykřikla jsem a kamarádku zprudka objala. "Ještě že jsi tu, hemží se to tu úchyly!! xDD"Hitomi Yamada napsal:Vstoupila jsem do už tak známé místnosti, kde to opět žilo. Když pozdravím, všimnou si toho? Napadlo mě. Uvidíme, jestli mi zvednou náladu.
,,Mlč!" ořikla jsem se a po delší době se zasmála. ,,Ty jsi jejich velitelka! Kushina hned po tobě! A pak je tu známá firma kluků!" vyplázla jsem na ni jazyk.
Shinobi
spravil som este jeden klon a poslal ho za hitomi aby ju masyroval ako aj ostatne baby
Shinobi
,,Jsem úchylná...Ale...Stále kraluješ." usmála jsem se na ni líbezně.
Anonymní- Anonymní
Mikuto Uchiha napsal:spravil som este jeden klon a poslal ho za hitomi aby ju masyroval ako aj ostatne baby
Vypískla jsem. ,,C-Co to?" nechápala jsem, když se mě klon dotkl.
Anonymní- Anonymní
Strana 21 z 41 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 31 ... 41
Similar topics
» Tajná Miestnosť
» Miestnosť za pultom hostinca
» Treningova miestnost + Akademia
» Zasadacia miestnost organizacie Fukushioki
» Miestnosť za pultom hostinca
» Treningova miestnost + Akademia
» Zasadacia miestnost organizacie Fukushioki
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 21 z 41
Povolení tohoto fóra: