Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vilka rodiny Akasuna

2 posters

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

Goto down

Vilka rodiny Akasuna - Stránka 2 Empty Vilka rodiny Akasuna

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Sat 11 Feb - 17:26

First topic message reminder :

Vilka rodiny Akasuna - Stránka 2 334ce3c91a.f
V této budově, nedaleko od centra, žije Akasuna no Pilikka se svou sestřenicí Yoko Ayme.
Dávejte si pozor, domek nám střeží naše trhačka Freya^^.
Vilka rodiny Akasuna - Stránka 2 Who_is_this_dog__by_popsiclette-d36fhlk
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Počet príspevkov : 4481

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Akasuna

Návrat nahoru Goto down

Vilka rodiny Akasuna - Stránka 2 Empty Re: Vilka rodiny Akasuna

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Sat 18 Feb - 22:26

"Jasně, já nic neviděla!" zasmála jsem se. "Fakt by jsme tu naší babinu měli navštívit! Znáš jí, bůh ví, co tam vyvádí! Třeba někomu sebrala protézu, nebo ukradla vozík, protože líp jezdil! A nechci slyšet její nadávky na jídlo, to zase bude!" pokývala jsem hlavou s úsměvem a napila se koly.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Sun 19 Feb - 12:53

S trhnutím jsem se probrala. Já, stejně jako Yoko, jsem ležela v hromádce brambůrků, dvou prázdných mističek od Ramenu a korunu tomu všemu nasazovala naše milovaná Freya, rozvalená v největších drobkách, jako by to byla peřina!
Vzdychla jsem a vyhrabala se z hromady žlutých kousíčků. Psík mě zaregistroval a nadšeně zavrtěl ocáskem, no moc jsem se s ní nepárala, vyhodila jsem jí na dvorek a šla se osprchovat, protože kousky brambůrků jsem měla i ve vlasech. No po důkladné hygieně jsem se čistě oblékla a učesala, dala Al-kaidě mrkev a Freye granule, vzala luxík a s psychopatím úsměvem ten roztomilý vrčák pustila blondýnce rovnou do ucha.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Sun 19 Feb - 13:02

Zrovna se mi zdálo, že mě honí psychopatické Dango knedlíčky, když mě něco opravdu nehezky probudilo. Nejdřív jsem sebou cukla, pak vytřeštila oči, překulila se, říkám vám, že jsem neodhadla délku gauče a s velkým žuchnutím skončila v hromadě chipsů a rozlité cole na koberci. No, nějak jsem se tím nezabývala, vyskočila na nohy, jako kdyby mi za zadkem hořelo a zaujala bojovou pozici. Musela jsem vypadat dosti komicky, s tím vrabčím hnízdem na hlavě, ale tvářila jsem se víc jak odhodlaně skolit nepřítele k zemi.
"Hoří? Útok?! Děti a civilisté do krytů, Yo vás jde zachránit!" Teatrálně jsem zamumlala, jako Batmnan při své první akci, no pak když jsem zahlédla toho černovlasého ďábla vesele se na mě culící, svraštila jsem čelo a uraženě založila ruce v bok.
"Tse, jseš horší jak babi s klaksonem!" Zabručela jsem. "Vždyť už vstávám.." Dodala jsem potom a promnula si oči. Mezitím, co jsme se vydala ke koupelně, jsem na ní házela jeden vražedný pohled za druhým a v hlavě už mi kolovala odplata na další ráno, kdy ten klakson od babi vážně vyštrachám a ráno jí s ním zatroubím do ucha. Zlověstně jsem se pousmála a hned mi to zlepšilo náladu!
Yoko Ayme
Yoko Ayme
Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A

Počet príspevkov : 2781

Shinobi
Klan: Ayme

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Sun 19 Feb - 13:09

Samozřejmě jsem chytila záchvat smíchu, div jsem nepřepadla přes sedačku, jak u mě bylo obvyklé, no vidět jí takhle mi vždycky zvedne náladu!
Počkala jsem, až se svých výrazem ala; Udělám z tebe čtyři Fery a dvě Al-kaidy, zmizne v pokoji a pustila jsem se do úklidu. vyluxovat sedačku, koberec i podlahu, vytřít rozlitou kolu, vypucovat zamatlaný stolek, umýt všechny misky a zbavit koberec hnědých skvrn od šumivé limonády mi zabralo bezmála půl hodiny! Zatím co ta nádhera se šlechtila u zrcadla, já se hrabala v drobkách a vynášela pytlíky prachu. Ale co, někdo to stejně udělat musí!
Když jsem skončila, teatrálně jsem se rozvalila na anglickém trávníčku v zahradě, který jsem si tak pečlivě pěstovala a s pohledem na bezmračné nebe zhluboka oddychovala.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Sun 19 Feb - 13:44

Ve svém útulném pokojíčku jsem pomalu dosoptila a vrátila se mi má obvyklá dobrá nálada, usmála jsem se, hodila rychlou sprchu, provedla veškerou ranní hygienu, ještě stáhla vlasy a pak už si to spokojeně štrádovala po schodech dolů. Jako obvykle jsem vymslela nejlepší způsob scházení a brala schody po dovu div se nepřizabila. Dorazila jsem na zahradu.
"Yosh, Yo se hlásí do služby kapitáne.." Udělala jsem pukrle a pak zkřížila ruce za hlavou.
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Sun 19 Feb - 13:57

"Fajn... jdeme na návštěvu k sousedům!" ušklíbla jsem se a posbírala jsem se ze země. "Freyo domu, nikam nejdeš!" křikla jsem na zvířátko, co se rozeběhlo, že asi jako půjde s námi nebo co a sama se vydala k brance našeho domku. "Jdeš? mrkla jsem na Yo a vyšla na ulici.
(Přesun)
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Sun 19 Feb - 13:58

"Na návštěvu?" Nejdřív jsem překvapeně zamrkala, než mi to seplo. "Joo, už vím!" Zakřenila jsem se, prošla brankou a přidala trochu do kroku, abych černovlásku stíhala.
(Přesun.)
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Sun 19 Feb - 22:00

Nakonec jsem tu procházku po Suně vzdala a došla raději domů. Dům byl tichý, kromě Freyna štěkotu, když mě běžela přivítat. To mě jen utvrdilo v doměnce, že je Pili stále v kanceláři. Jen jsem si povzdechla, vzala Freyu do náruče a zasmála se, když mi začala olizovat obličej.
"Ale no tak, trdlo, vítáš mě, jak kdybychom se sto let neviděli.." Zakřenila jsem se, pohladila ji po hebké srsti a za ušima a pak vpustila do setmělého domu.
Hodila jsem klíčky na linku a rozsvítila. Vystoupala jsem po schodech nahoru do koupelny, tam provedla veškerou hygienu a převlékla se znovu do pyžama. Pak ještě v pokoji hodila salát Al-kaidovi a spokojeně sledovala, jak si svou pochoutku schoval do domečku. Jen jsem zavrtěla hlavou, já mu to přece nevezmu a pak sešla schody dolů. Tam už na mě čekala Freya, dala jsem jí do mističky, otevřela dveře od terasy, aby dovnitř šel čerstvý vzduch a uvelebila se v křesle před obrazovkou. Pustila jsem televizi, Freya mi mezitím skočila na klín, kde se stulila do klubíčka. Automaticky jsem jí znovu pohladila a než se na obrazovce stačily objevit první novinky, ovladač mi vyklouzl z ruky, s tichým žuchnutím dopadl na zem, ale to už jsem nevnímala.
Momentálně jsem si totiž odplula na růžovém obláčku kamsi do říše snů.
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Mon 20 Feb - 19:48

Zamrkala jsem, něco zabrblala pod nos a konečně se probrala aspoň trochu k tomu životu. Rozlepila jsem oči a taky je promnula. Znovu jsem usnula na křesle, televize přede mnou stále hrála, tak jsem chmátla po ovladači a vypnula ji. Pohladila jsem Freyu, která jakmile zjistila, že panička vstala, zavrtěla vesele ocáskem a začala kolem mě poskakovat.
Já mezitím zamířila do koupelny, upravila se, pak ukořistila v kuchyni jablko a mrkla na hodiny. Jen jsem si povzdechla.
V té kanceláři je snad víc než doma! Babička by jí dala!
Pousmála jsem se a přešla ke dveřím.
"Tak trdlounku, co říkáš na menší procházku po poušti a vesnici?" Freya hlasitě štěkla. Zasmála jsem se. "Yosh, tomu říkám správné nadšení!" Pousmála jsem se, vzala klíčky, zamkla dveře a společně s Freyou v patách se šla projít.
(Přesun.)
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content