Vilka rodiny Akasuna
3 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: Sunagakure :: Obytná čtvrť
Strana 1 z 1
Vilka rodiny Akasuna
V této budově, nedaleko od centra, žije Akasuna no Pilikka se svou sestřenicí Yoko Ayme.
Dávejte si pozor, domek nám střeží naše trhačka Freya^^.
Náš křeček Al-Kaida! xD
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Re: Vilka rodiny Akasuna
Ze střechy jsem zamračeně sledovala útok na mou vesnici, na můj domov. Rty stažené do přísné, pevné čáry se poprvé pohnuli, když jsem se otočila na Akia. "Jdeme oba.. ale bojovat budu já!" zavrtěla jsem hlavou.
"Yo!" křikla jsem za sebe do domu. "Odveď všechny vesničany a geniny z vesnice. V ulici Písečná je opuštěný dům, v jeho sklepu je tunel... postarej se o to prosím a bu´d opatrná!" přivřela jsem oči, do tohle se mi tedy opravdu nechtěla.. ale co se dalo dělat...
Otočila jsem hlavu dopředu. Jdeme...
"Yo!" křikla jsem za sebe do domu. "Odveď všechny vesničany a geniny z vesnice. V ulici Písečná je opuštěný dům, v jeho sklepu je tunel... postarej se o to prosím a bu´d opatrná!" přivřela jsem oči, do tohle se mi tedy opravdu nechtěla.. ale co se dalo dělat...
Otočila jsem hlavu dopředu. Jdeme...
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Klan: Akasuna
Nie, zmobilizuj svojich, sami ho nezvládneme! Ja ho dokážem udržať po dobu zbrojeni... Ale, to už šla preč. Ksóóó! Do čoho som sa to zas namočíííl? Zakričal som v duchu, ale nadšene, a s úsmevom som sa za ňou rozbehol. Dnes umriem.. Yosh! Za Pilííí! Musel som sa nejak povzbudiť.
Akio Sakkaku- Genin
- Počet príspevkov : 185
Shinobi
Klan: Sakkaku
Přitakala jsem, když jsem viděla tu zkázu, bylo mi to jasné. Musela jsem udělat aspoń tohle, odvést vesničany do bezpečí.
(Přesun.)
(Přesun.)
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Klan: Ayme
Tak vzhuru do boje, řekl sem s maskou na obličeji poskládal pár pečetí a zrušil hmotnost jak svou tak Pili-chan. Bylo na čase využít tuhle techniku v boji. Rozběhl sem se za Pilikkou, teda vlastně sem letěl. Kdo ví jak to zvládne jestli ještě nelétala. Doufám že ji rychle dojde, jak to je primitivní.
(přesun)
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Môj klon, ešte pred tým než som umrel, odniesol telo Devy na jediné miesto, ktoré som poznal. Tu sa vďaka technike zašil veľmi hlboko pod zem, do obrovskej hĺbky, kde ju nemal šancu okrem mňa, nájsť, a tam ho nechal, než ho zrušil. Aspoň niečo mám z boja.. pomyslel si klon, než zacítil že som zomrel a rozplynul sa.
Akio Sakkaku- Genin
- Počet príspevkov : 185
Shinobi
Klan: Sakkaku
Similar topics
» Vilka rodiny Akasuna
» Vilka rodiny Akasuna
» Dům rodiny Akasuna
» Dům Junky a rodiny
» Dům rodiny Kurotsuki
» Vilka rodiny Akasuna