+3
Aki Kana
Daiki Ayme
Daichi
7 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 6 z 9
Strana 6 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re:
First topic message reminder :
S nadějí jsem se na něj koukla.
"Umíš nějakou že jo?"
Krev která mi stékala po čele přes tvář mě začínala šimrat, strašně moc jsem se potřebovala podrbat na čele a snažila jsem se pohnout rukama.
S nadějí jsem se na něj koukla.
"Umíš nějakou že jo?"
Krev která mi stékala po čele přes tvář mě začínala šimrat, strašně moc jsem se potřebovala podrbat na čele a snažila jsem se pohnout rukama.
Guest- Anonymní
Re:
Zľakla som sa, keď sa neďaleko objavil obrovský mačkopes. Zamračila som sa a myšku položila na pult. Dívala som sa na ňu a potom som stočila pohľad na Shiho, ktorý vyzeral, akoby dostal s panvicou po hlave. Pritiahla som si ho teda k sebe a objala ho.
Aitenn Megami- Tokubetsu Jounin (Gobi no Jinchuriki)
- Počet príspevkov : 408
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan: Itako
Re:
Akane bola úplne naštvaná a jej srsť začal obaľovať oheň... v okolí začalo pekne piecť a ak by som to nechal zájsť ďalej mohla by spôsobiť požiar.... ,,Akane nechaj to tak objednám ti ďalší...,, trocha som kričal.... musel som sa dostať z objatia Fu hoci som nechcel ale bolo to potrebné aby som Akane skrotil ,,A hlavne sa upokoj... a prečo si prišla tak neskoro a ja som nechcel aby si prišla v takejto veľkosti... mohla si ma aj zabiť kebyže mám menej chakry ako je potrebnej alebo kebyže som uprostred boja....klud už ti ide ďalší...,, zatiaľ predavač doniesol takú istú misku a bolo tam toho rámenu ešte viac ,,Klud Akane inak budem musieť použiť vodu a to nechceš....,, ruky som mal ďalej od nej aby som si ich nepopálil ale približoval som ich bližšie...
,,Pff lebo som bola na teba urazená ale potom som si povedala že keď mám prísť tak konečne v nejakej poriadnej veľkosti... a nie taká malá... fňuk.. tak mi to prepáč...,, oheň z jej srsti zmizol a pritúlila sa ku mne a ja som ju poškrabal.... a následne sa pustila do toho rámenu....
otočil som sa smerom kam bežal Hideo a kde teraz stáli jeho klony.... V momente som sa objavil za nimi a prilepil na nich výbušné lístky a uskočil som do zadu a následne všetky klony vybuchli..... Pri uskočení som si nedal dostatok času na únik a tak ma výbuch čiastočne zasiahol a odhodil do najbližšieho domu kde som nepekne narazil do steny.... s chakrou som nebol na dne ale na rozdávanie som tiež nemal...
,,Pff lebo som bola na teba urazená ale potom som si povedala že keď mám prísť tak konečne v nejakej poriadnej veľkosti... a nie taká malá... fňuk.. tak mi to prepáč...,, oheň z jej srsti zmizol a pritúlila sa ku mne a ja som ju poškrabal.... a následne sa pustila do toho rámenu....
otočil som sa smerom kam bežal Hideo a kde teraz stáli jeho klony.... V momente som sa objavil za nimi a prilepil na nich výbušné lístky a uskočil som do zadu a následne všetky klony vybuchli..... Pri uskočení som si nedal dostatok času na únik a tak ma výbuch čiastočne zasiahol a odhodil do najbližšieho domu kde som nepekne narazil do steny.... s chakrou som nebol na dne ale na rozdávanie som tiež nemal...
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Kana
Re:
Teplo ohňa sršajúceho z jej srste som cítila až ku mne. Rýchlo som pokrútila hlavou a otočila sa k myške, ktorá sa práve zobudila. Vzala som ju do ruky a ona mi vyliezla až na rameno. Pousmiala som sa a sledovala Shiho, ktorý sa snažil Akane upokojiť. A to všetko len kvôli jednej obrovskej miske rámenu prevrátila som očami. Pošrabkala som myšku, ale z tejto činnosti ma vyrušil výbuch. Vyskočila som zo stánku a uvidela som už iba Shiho, ako vrazil do jedného domu. Pribehla som k nemu Si v poriadku?
Shinobi
Re:
prechadzal som ulicou a videl som tam chlapika ahoj pozdravil sa a cakal ci sa odzdravi
Anonymní- Anonymní
Re:
Pokúsil som sa vstať ale zakrútila sa mi hlava a padol som na zem.. ležal som na chrbte, mal som pootvorené oči a obraz predomnou sa mi hýbal...,, S... som v pohode...,, povedal som neistým hlasom... "Akane je na čase odísť " myšlienka priputovala až k Akane ktorá sa následne stratila v obláčiku dymu a mne sa trocha prilepšilo... Pokúsil som si sadnúť a podarilo sa... Hlava ma pekne bolela až to nebolo pekné.... ,,A..ahoj..,, automaticky som odzdravil nevedno koho...
Shinobi
Re:
podišiel som k nemu klakol som si ahoj som sarutobi hizashi si ok ?? a položil ruku na pleco
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Som v poriadku..,, vstal som a otočil som sa na Fuu a myš jej položil naspäť na rameno.. ,,Fu môžem ťa o niečo poprosiť? ,, usmial som sa a otočil sa naspäť k Hizashimu ,,Ja som Shimonu... tešíma,, usmial som sa a na povrchu som znel celkom pokojne...
Shinobi
Re:
pozrem sa na nu oči sa mi stahly a pozeral som sa udivene ale nakoniec som si spomenul jasne ahoj holka jak sa vede hm???? davno sme sa nevidely čo vy tu robiťe potom som hrizol fo prsta urobil pečate a povedalkuchiyse no enma vedla mna sa objavila stara opca enma ahoj hizashi čo potrebujes
Anonymní- Anonymní
Re:
Aaale ide to...Zo Shim sme si zašli na rámen uškrnula som sa a pohladila myšku, ktorú mi na rameno dal Shi Hm? Čo potrebuješ? opýtala som sa ho. Keď Hizashi privolal opicu, Dívala som sa na ňu ako obarená. Dneska tu každý summonov privoláva zamračila som sa.
Shinobi
Re:
hehe idem ténovať som v týme hokage a som tam najslabší vieš povedal a pohol sa smerom ku brane nepridate sa??
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Hm... už ani neviem..,, poškrabal som sa na hlave a mal som úsmev od ucha k uchu... "Teraz nie.. nechám to tak.." Vytiahol som zo zadného vrecka celkom veľkú čokoládu... dal som jej pusu a podal jej čokoládu ,,Toto je pre teba..,, povedal som príjemným hlasom a stále sa usmieval... Otočil som sa na Hizashiho ,, Hm.. nie vďaka na dnes mám asi dosť...,,
Naposledy upravil Shimonu Senju dne Sun 8 Jan - 20:36, celkově upraveno 1 krát
Shinobi
Re:
Išla by som ale trénovala som techniku tak dlho, že som s čakrou na dne. A keď nemám čakru, tak som v r*ti. Možno inokedy pousmiala som sa. Potom som sa otočila na Shiho a pozrela na tú veľkú čokoládu Jéé, ja čokoládky zbožňujem rozžiarili sa mi oči a trošku som zčervenala, keď mi dal pusu. Usmievala som sa od ucha k uchu.
Shinobi
Re:
,,Nieje začo... nooo to viem... vrabce na strome hovorili..,, zasmial som sa.. A zadíval sa do neba... a v tom mi prebehla celým telom bolesť a cítil som že mám zrejem zlomené rebro... ale tvár som sa stále pokúšal udržať s úsmevom a nedávať to najavo... Ale ruka mi automaticky pristala na mieste kde ma to bolelo.... ,,Ehm.. už je neskoro asi si unavená po tom trénovaný a chcela by si ísť už domov...nie? Keď tak môžem ťa odprevadiť..,, usmial som sa a žmurkol na Fu..
Shinobi
Re:
enma ideme povedal som a vskočil jej na chrbát ENMAhej prr to ta mam brat?? a čo sisi myslela povedal a pousmiali sa obaja (presun)
Anonymní- Anonymní
Re:
Cestou jsem se stavil domů pro nový oblečení pak jsem si zašel do obchodu, nejvíc se mi tam zamlouvala flaška saké, tak co s tím, možná po tréninku, řekl jsem si, zaplatil a pak odešel k jezeru. Musí tam být hyuuga, musí... (přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
Nie, idem trénovať povedala som rozhodne. Na odpočinok som ani nepomyslela. Vstala som zo zeme s čokoládkou v ruke. Hneď sa mi na ňu urobila chuť, ale povedala som si, že ju zjem inokedy Ideš tiež, či chceš ísť domov?
Shinobi
Re:
Šel jsem po ulici se svěšenou hlavou a vůbec nevnímal, kde vlastně stojím. Po chvíli jsme se zastavil a jen tak civěl do země. To by mě v životě nenapadlo, že povedu dočasně Konohu, dokud se bratr nevrátí. Zakroutil jsem hlavou a pořád se díval do země. Dneska už to občané přežijí, ale zítra budu muset do kanceláře. Po chvíli jsem odešel k jezeru.(přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
Pokojne a bezstarostne som sa prechádzal po ulici a užíval som si čerstvého vzduchu. Nie je nad to sa skoro ráno takto prejsť... Bolo celkom skoro a tak ľudí na ulici moc nebolo. Rozmýšľal som čo podniknem a zatiaľ som nasával čerstvý vzduch.
Shinobi
Strana 6 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 6 z 9
Povolení tohoto fóra: