+3
Daiki Ayme
Aitenn Megami
Daichi
7 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 18 z 21
Strana 18 z 21 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21
Re:
chytil som papierik a vložil chakru papierik zvlhol nesom moc bystri ale to znamena suiton že ?? a pousmial sa hehe jasne vi ste senseiov brat potom sa usmial vicej boly ste mi povedomi
Anonymní- Anonymní
Re:
Když mě chtěla bouchnout do ramena tak jsem ji tu ruku chytl za zápěstí. "Uvidíme," teď se nemohla skoro hýbat, tak jsem ji podkopl nohy a zase jsme skončili na zemi, akorát teď jsem byli tváří v tvář, chytil jsem ji i druhou ruku a dal nedovolil jsem ji s ní vůbec pohnout. "Mám pocit že tahle poloha se mi líbí." Řekl jsem pobaveně když jsem ležel na Fu a držel jsem ji obě ruce, tak, aby nemohla použít Juunken na mě.
Anonymní- Anonymní
Re:
Položil som mu ruku na rameno a uškrnul sa. Vždy zo mnou môžeš počítať. Otočil som sa smerom k senseiovy, kde už stál Hizashi. Sakra... mal som plán a on to pokazil... nahnevane som kopol do vody.
Daiki Ayme- Student Akademie
- Počet príspevkov : 1090
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Re:
Pořád na Fu. "To máš pravdu, měla," pobavený tón nešel zakrýt. "Asi bych si měl dávat pozor, kde je tvůj kluk, tohle by se mu nemuselo líbit, když mu vadila i tam myška."
Anonymní- Anonymní
Re:
Vytiahol som si jeden zvitok a začal písať mená... čisto iba mená ľudí... Madara... Seito... Hideo pri ktorom som si dal otáznik......Kinto.....Kira.... Fu ale následne som ju zmazal a následne znova dopísal a následne znova zmazal.... Nakoniec som ju dvakrát napísal a dvakrát zmazal.... Rozmýšľal som koho tam ešte napíšem...
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Kana
Re:
"Vždyť nic tak hroznýho neudělal, ale je to vůl jestli se k tobě nezačne chovat jak si zasloužíš." Pak jsem sponzoroval Hidea. "Neruš bojujeme."
Anonymní- Anonymní
Re:
Vypadni...Lebo ti zastavím čakru v tvojom tele a dostaneš takú juukenom do hlavy, že preletíš cez celú Konohu... sykla som a vražedne sa naňho pozrela. Nemala som naňho vôbec náladu.
Aitenn Megami- Tokubetsu Jounin (Gobi no Jinchuriki)
- Počet príspevkov : 408
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan: Itako
Re:
Keď som mal mená hotové schoval som zvitok a vytiahol knižku do ktorej som si kreslil všetko čo mi prišlo pod ruku..... Nasmeroval som sa na Hokageho monumenty a posadil sa na vodnú hladinu... Začal som pomaly kresliť to čo som videl pred sebou....
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Kana
Re:
"Ty vypadni." Střelil jsem vražedným pohledem po Hideovi, pak jsem se podíval zpátky na Fu. "Když tě pustím nedostanu Juunkenem že ne?"
Anonymní- Anonymní
Re:
"Díky." Pustil jsem Fu a tak nějak jsem se překulil mezi ni a Hidea, tam jsem ležel a díval se na nebe. "Ale pokud budou naše tréninky končit takhle, tak by to chtělo dělat na matracích, bylo by to pohodlnější, pro tebe, já jsem spokojenej když jsem na tobě." Zasmál jsem se a očekával něco jako Juunken facku. Ach...provokovat mě neomrzí...
Anonymní- Anonymní
Re:
Věděl jsem že tohle Fu dorazí, když tak stála a já ležel... "Víš že zespodu vypadáš líp. Hlavně takhle vidím věcí." Zkoumavě a pobaveně jsem se na ni zespodu díval.
Anonymní- Anonymní
Re:
Nešťastně jsem zakňučel když už jsem neměl ten výhled. "Dáš pokoj? TY? Na to by ti skočil leda bl-bec." Zasmál jsem se a v tu ránu jsem stál na nohou.
Anonymní- Anonymní
Re:
Odpáľ. Vidíš, že na teba nemám teraz náladu povedala som mu už trošku miernym tónom. Potom som sa postavila vedľa Kiru. Keby nebolo Hidea, tak už by Kira ostal bez zubov (xD)
Aitenn Megami- Tokubetsu Jounin (Gobi no Jinchuriki)
- Počet príspevkov : 408
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan: Itako
Strana 18 z 21 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 18 z 21
Povolení tohoto fóra: