+3
Daiki Ayme
Aitenn Megami
Daichi
7 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 20 z 21
Strana 20 z 21 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21
Re:
diki a vratim nebojte zvolal som enmu enma mam techniku pozrel som techniku a začal s tréningom poskladal pečate nahromadil chakru v plucach a snažil sa vypustit menšiu vlnu no nešlo to
Anonymní- Anonymní
Re:
Klon se podíval na Anbu. ,,Hokage tu zatím není. Já ho teď zastupuji, takže tak." Já zatím přišel až k Hideově hlavě a klekl si. ,,Zase něco zkoušíš?"
Anonymní- Anonymní
Re:
Hokage-sama je práve pred bránou a žiada si aby ste za ním prišli. Rozkázal štvrtý a druhý za Seitovým klonom ho zničil. Ihneď!
Hideo:
Áno... novú techniku, ale neviem ako ju vyladiť... usmial som sa a poškrabal sa za hlavou.
Hideo:
Áno... novú techniku, ale neviem ako ju vyladiť... usmial som sa a poškrabal sa za hlavou.
Daiki Ayme- Student Akademie
- Počet príspevkov : 1090
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Re:
Ponořil jsem ruku do vody a za triko ho vytáhl nad vodu celého. ,,Takhle se Anbu nikdy nechovají." Podíval jsem se na místo, kde před chvíli stál můj klon.
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Vím, že máš." Nahodil jsem přísný výraz a otočil se na Anbu. ,,Takhle mě hned nedostaneš, musíš se více snažit. A teď mě omluv, musím se jít mrknout do kanceláře." Pustil jsem ho a hned na to zmizel pryč.(přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
Anbu jednotky zmizli tiež. Vyliezol som z vody a namieril si to medzi stromy. Uškrnul som sa. Bakayaró... Nato som použil Henge a premenil sa na Seita. Korokííí... zvolal som od stromu na Koroki.
Shinobi
Re:
Obrázky boli hotové... v poslednej dobe som kreslil viac ako obvykle... Schoval som si svoju knižku... Popozeral som sa kto tu je... Nikto koho by som potreboval a tak som sa vydal preč...(Presun)
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Kana
Re:
Pomaly som sem prišla. Nikoho som si nevšímala, a šla som rovno k jazeru. Chakru som si nahrnula do nôh a postavila sa na vodnú hladinu. Sledovala som nočnú oblohu a mesiac, ktorý ma ožaroval.
Aitenn Megami- Tokubetsu Jounin (Gobi no Jinchuriki)
- Počet príspevkov : 408
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan: Itako
Re:
Prišiel som k jazeru a porozhliadol sa... nikde som Hidea nevidel ale uvidel som Fu podišiel som k nej zo zadu a potichu.... Dal som jej ruky na oči a opýtal som sa Hádaj kto je to? a zasmial sa
Shinobi
Re:
Stále som zazerala na mesiac, ale keď mi niekto zakryl oči, zľakla som sa a trošku vyskočila. Jeho hlas ma však upokojil Shi... povedala som sladko. Shiov hlas by som spoznala všade. Otočila som sa k nemu a pousmiala sa.
Shinobi
Re:
Samozrejme... zasmial sa. Nevidela si tu niekde Hidea? Máme ísť na misiu a neviem kde je.... chvíľu som rozmýšľal Hm... a ty by si nešla namiesto neho? Je to jeho chyba že sa niekde túla a myslím že to nikomu extra vadiť nebude povedal priamo a ukázal na správu pre Raikageho Toto máme doniesť do Kumo... takže nič extra a samému sa mi moc nechce... tým niečo naznačoval a stále k niečomu smeroval
Shinobi
Re:
Videla som ho tu predtým, ale kde zmizol, neviem pokrčila som ramenami. Pri jeho návrhu sa mi rozžiarili oči Že váhaš, samozrejme že chcem ísť namiesto neho... Čudovala som sa, že som nezačala skákať od radosti...
Shinobi
Re:
Vykašľal som sa na pokus o nasranie senseia a zrušil som Henge. V tom som si všimol Fu a pribehol som k nej... Fu... prepáč... moje správanie nebolo pekné... prepáč... sklonil som hlavu a čakal som že ma znovu zmláti.
Shinobi
Re:
Ta ideme radostne som sa usmial A nepôjdeme peši ale sa odveziem už som si kúsol do prsta a následne poskladal pečate Kuchiyose no jutsu predo mnou v obláčiku dymu zjavila Akane vo svojej akčnej póze z jendou labkou namierenou. Nič nehovorila lebo som jej to zakázal.. bola tu vo svojej najmenšej velikosti Tak nasadaj chytil som ju za ruku aby som jej pomohol nasadnúť na Akane ktorá poslušne sa znížila aby sa jej ľahšie nasadalo.
V tom prišiel Hideo "Sakra... to ho budem musieť vziať zo sebou či ako to urobím ?" Hm... Hideo nemáme čas ideme na misiu Akane zazerala na Hidea zabijáckym pohľadom
V tom prišiel Hideo "Sakra... to ho budem musieť vziať zo sebou či ako to urobím ?" Hm... Hideo nemáme čas ideme na misiu Akane zazerala na Hidea zabijáckym pohľadom
Shinobi
Re:
Poprosím viac vľavo poškrabkať sladko povedala Akane a začala potichu priasť a na Hidea zabudla.. Poškrabal som Akane pod bradou... jej slastný výraz naznačoval že jej je to príjemné... následne som sa pozrel na Hidea a povzdychol som si Ehm.... no.... ale Akane ťa neodvezie takže jedine že sa tam dopravíš inak.... no tak teda môžeš ale ideme do Kumo pre dôležitú vec a musíš mňa a Fu poslúchať na slovo inak nikam nejdeš rozumieš najprv začal tak jemnejšie ale potom sprísnel. Následne som vyskočil za Fu a ruky dal tak aby som sa držal pevne Akane a zároveň istil Fu Drž sa pevne sladko jej pošepkal do ucha.. A čakal na Hideove vyjadrenie a dodal Pokiaľ sa nebudeš správať ako treba tak si ponesieš následky tón sa zo sladkého a milého zmenil na výhrážný a prísny
Shinobi
Re:
Vytvoril som klony a tie som poslal preč. Sadol som si na zem a čakal kým sa nevrátia. Tú časť s tým že mám niekoho poslúchať som sa snažil uhrať na ignorovanie. Po chvíli sa klony vrátili aj s vozíkom. Sadol som si doň, klony som zapriahol a povedal. Môžeme!
Shinobi
Strana 20 z 21 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 20 z 21
Povolení tohoto fóra: