Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yukiho byt

Strana 8 z 12 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next

Goto down

Yukiho byt - Stránka 8 Empty Yukiho byt

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Dec - 12:46

First topic message reminder :

Yukiho byt

Yukiho byt - Stránka 8 Foto3_1

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Yukiho byt - Stránka 8 Empty Re: Yukiho byt

Příspěvek pro Anonymní Mon 9 Jan - 19:24

Yuki

,,Ale nikdy nevieš kedy sa môžu objaviť neočakávané vedľajšie účinky." pousmial sa Yuki a pocítil ako sa k nemu tesnejšie pritulila.,, Áno áno už je to oveľa lepšie." dodal spokojne spokojne a pohodlne si ľahol a zavrel oči.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 9 Jan - 19:31

Miya

Jo vedlejší účinky, chceš se tulit. Usmála jsem se. Skoro celý den jsme nevylezly s postele, povzdechla jsem si. No já vlastně jo. Pak jsem se porovnala, aby se mi dobře leželo. Nechtělo se mi spát a tak jsem pozorovala Yukiho.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 9 Jan - 19:49

Yuki

,,Čo už ale ja za to už ne..."nestihol ani dokončiť vetu a od únavy znova zaspal. Takto ležal pritúlený a spal v pohodlí a Miyinom objatí. Upadol do krásneho sna.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 9 Jan - 19:51

Miya

Yuki uprostřed věty usnul. jen jsem se usmála a dala mu pusu na čelo. Hezké sny. Jen jsem pozorovala jak spí, dokud jsem sama neusnula.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 17:58

Yuki

Yuki po dlhom spánku sa opäť prebral. Ešte stále bola Miya tesne pritulena k nemu a tak sa opatrne vyvliekol a vstal z gauča. Namieril si to kúpeľne kde si dal rýchlu sprchu, trochu sa osušil a potom sa šiel prezliecť.
Ešte s mokrými vlasmi pristúpil k Miyi.,, Budíček." zašepkal.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 18:22

Miya

Neee, zamručela jsem a přetáhla si peřinu přes hlavu. Nebyla jsem unavená, spíš jsem si chtěla hrát, sice mi bylo jasné, že s Yukim nic nebude, ale za zkoušku člověk nic nedá.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 18:35

Yuki

,,Hmmmm." povzdychol si Yuki.,, Mlátiť ju nemôžem, bolievať vodou ju nemôžem, zhadzovať ju z gauča nemôžem tak potom ako?" premýšľal nad týmito šancami.,, No nič to ostáva mi tá najhoršia varianta ktorú som použiť nechcel." nadýchol sa a bol pripravený na najhoršie. Rukami vošiel pod prikrývku a rukami prešiel k jej bokom kde ju začal lechtať.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 18:49

Miya

Začala jsem se smát a kroutit, abych oběť ukolébala ke klidu, pak jsem ho v nestřežené chvíli strhla na gauč, převrátila ho pod sebe a sedla si na něj. Já nejsem lechtivá, vyplázla jsem na něj jazyk. Měla jsem opravdu hravou náladu. A teď se podíváme jak si na tom ty. Zajela jsem mu rukama pod tričko a začala ho lechtat.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 18:56

Yuki

Yuki sa len pokojne nechal zvaliť na gauč a pocítil ako sa posadila na neho Miya.,, Ooooo niekto musí byť stále hore." pousmial sa.,, No určite, že nie si." neveril jej Yuki s úsmevom na tvári a neragoval keď sa ho snažila polechtať.,, Ja nie som šteklivý." vyplazil jej jazyk tentoraz on.,, Ale môžeš ma poškrabať na chrbte a masáž by sa tiež hodila." podpichol ju.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 19:02

Miya

Škoda, zatvářila jsem se smutně. Pak jsem se rozesmála. Tak se otoč příšerko, já se teda obětuji a namasíruji tě. Ikdyž bych byla radši, kdyby to bylo naopak. Protáhla jsem se. Tak šup, lenochu, píchla jsem ho prstem do břicha.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 19:57

Yuki

,,Pfuuuuu." pousmial sa Yuki spokojne.,, Keď si si ma už stiahla na gauč pod seba tak zvládneš aj otočenie nie?" podpichol ju z lenivosti Yuki a sledoval jej reakcie.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 20:04

Miya

Hm, taky se na tebe můžu vykašlat, člověk mu udělá takovou nabídku a on je línej se pohnout. Zašklebila jsem se. A já se tak těšila, jak shodíš tričko, předstírala jsme smutek. Né, konec srandiček, pokud chceš tu masáž, tak se otoč.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 20:10

Yuki

,,No vidíš tak sme na tom rovnako." pousmial sa.,, Ja som sa tiež tešil, že stiahneš tričko a nič." zasmial sa hneď na to.,, Ale ak inak nedáš." pokrčil ramenami a či chcel alebo nie tak sa musel otočiť.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 20:29

Miya

Počkala jsem, až se otočil a znovu si sedla. Tak tys neříkal, že se vyměníme. Zasmála jsem se. Pomohla jsem mu sundat to tričko a začala mu masírovat svaly na ramenou. Dobrý? Zeptala jsme se, masírování mi šlo, ale jistota je jistota. No, jsi s toho věčného válení celý ztuhlý. Popíchla jsem ho. Má docela hezké tělo.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 20:35

Yuki

,,Však mám ešte čas nie?" pousmial sa a pohodlne si ľahol a potom pocítil Miyine ruky ako ho začali masírovať.,, Supeeeeer." povzdychol od spokojnosti.,, Toto som potreboval." dodal potichu a uvoľnene sa nechal masírovať.,, Leňošenie neleňošenie ale toto máš od dnes súčasť každo denného tréningu." zašepkal radostne a zavrel oči.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 20:41

Miya

A ty si semnou už trénoval? Zasmála jsem se. No, něco si mě naučil, ale s ninjutsu to nemělo nic společnýho, zašeptala jsem a zčervenala. Doufala jsem že mě neslyšel. Dál jsem mu masírovala záda a napadaly mě věci, že jsem se znovu začervenala.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 20:57

Yuki

,,Tak ja sa snažím ako to len ide, mám svojské metódy." zasmial sa Yuki a so zatvorenými očami si užíval toho sladkého pocitu z masáže. Ani sa to nedalo popísať slovami, bolo to proste úžasné.,, Ale poskytujem aj doučovanie pokiaľ by si nestíhala sa niečo naučiť." dodal potichu Yuki.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 20:59

Miya

Zrudla jsem jak rajče a úplně ztuhla. Aaaa sakra, tak tohle jsem podělala. Měla jsem mlčet.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 21:05

Yuki

,,Hm?" zaskočil sa Yuki keď prestala a jemne sa zamrvil.,, Tak čo teda Miya už je koniec?" spýtal sa smutne.,, Som myslel, že to bude trošku dlhšie alebo to už tak veľmi chceš sa vystriedať?" začudoval sa a stále ležal uvoľnene na gauči a rozplýval sa ešte nad tým doznievajúcim pocitom z masáže.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 21:08

Miya

Zhluboka jsem se nadechla, jo asi se vyměníme. Doufám, že mě nezmrzačíš, usmála jsem se a slezla z Yukiho.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 21:21

Yuki

,,Čooo?" povzdychol si zaskočene Yuki.,, Že ja som nedržal ústa." zašepkal potichu a či chcel alebo nie tak zliezol z gauča a ostal stáť. Ani si neobliekal tričko bolo mu to dosť jedno.,, No tak mám dosť kvalitné znalosti ľudskej anatómie takže nemal by som." usmial sa a čakal kým si ľahne Miya.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 21:26

Miya

Hodila jsme po Yukim jeden rychlí pohled, když si nehodlal obléct tričko, aspoň jsem se pokochala.
Nehodlala jsem se ukazovat nahoře bez, a tak jsem přišla s nápadem. Vytáhla jsem s trička ruce a stáhla si ho přes ramena, takže sem měla holá záda, ale zakrytá prsa. Vesele jsem sebou plácla na gauč a čekala. Připravena, zasmála jsem se, protože jsem tušila, že čekal, že to tričko shodím úplně. Jakmile jsem si lehla na gauč, tak mi smích zmrzl na rtech. Uvědomila jsem si totiž, jak vypadají moje záda. Narozdíl od Yukiho sexy těla, to moje bylo samá jizva, hlavně záda jsem měla pokrytá jizvami od biče. Kdyby to byly rány z boje, asi bych se za ně nestyděla, ale většinu těchhle jizev, mi přinesla moje blbost.

Naposledy upravil Isayama Miya dne Wed 11 Jan - 8:53, celkově upraveno 2 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 11 Jan - 8:49

Yuki

Yuki sa len sklamane díval ako sebou plácla na gauč.,, No super vieš, že sa tomu hovorí trápenie chudáka senseia?" spýtal sa jej s úsmevom.,, A on sa tak tešil." zasmial sa a pokrčil ramenami. Už nemal na výber keď sa s ňou dohodol. Tak sa na ňu posadil a zhlboka sa nadýchol.,, Takto kvalitne odrbať sensei." pokrútil hlavou a vtedy zbadal jej chrbát.,, Takto som neskončil ani ja po tej noci. A to je čo povedať." napadlo mu a prstom jej prešiel po jazve.,, Neplánovala si to nejako dať napraviť medicmi?" spýtal sa jej.

Naposledy upravil Yuki dne Wed 11 Jan - 12:06, celkově upraveno 1 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 11 Jan - 8:57

Miya

Omlouvám, se nechtěla jsme tě nutit, ani ti ukazovat záda, tak to prostě necháme být. Nebudu tě nutit dělat něco co nechceš. Ani se nedivým, taky bych na sebe nesáhla.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 11 Jan - 12:09

Yuki

,,Ostaň." podotkol rázne a pre istotu jemne koncami prstov ju zatlačil aby nevstala.,, Nikto tu nič nepovedal o tom, žeby som to nechcel urobiť." opravil ju a prstom jej prešiel po jazve. Potom nahodil úsmev a začal ju masírovať na ramenách.,, Také jazvy neostali ani mne po tej noci ale je pravda, že ja som bol liečený medicmi." napadlo mu.,, Neplánovala si dať si to nejako vyliečiť?" spýtal sa jej zo zvedavosti.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 8 z 12 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next

Povolení tohoto fóra: