5 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 7 z 11
Strana 7 z 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Re:
First topic message reminder :
"tak si to měl říct hned, že v tom je ještě něco jiného co mi říct nechceš:" pustila jsem ho
"Pokud to není nějak nezbezpečné pro vesnici nebo pro mě nech si to." řekla jsem a šla si sednout do křesla a založila jsem si posouzení o misi
"tak si to měl říct hned, že v tom je ještě něco jiného co mi říct nechceš:" pustila jsem ho
"Pokud to není nějak nezbezpečné pro vesnici nebo pro mě nech si to." řekla jsem a šla si sednout do křesla a založila jsem si posouzení o misi
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Re:
Toshio Toppu
,,A keď si ľahnem k vám tak už budete mať príjemnejší pocit?" zasmial sa Toshio a vedel, že taká možnosť sa vymyká realite.,, Tak buď môžme spoločne počítať mačičky alebo sa môžme rozprávať. Možno vám to pomôže zaspať." navrhol jej pokojne Toshio.
,,A keď si ľahnem k vám tak už budete mať príjemnejší pocit?" zasmial sa Toshio a vedel, že taká možnosť sa vymyká realite.,, Tak buď môžme spoločne počítať mačičky alebo sa môžme rozprávať. Možno vám to pomôže zaspať." navrhol jej pokojne Toshio.
Toshio Toppu- Počet príspevkov : 748
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan:
Re:
Toshio Toppu
,,No myslel som si, že to bude aspoň obojstranná konverzácia." povzdychol si.,, No nič čo už narobím." zašepkal,zaklonil tak aby sa ňou oprel o studené sklo okna.,, O čom by ste chcela niečo počuť?" spýtal sa jej ešte informačne.
,,No myslel som si, že to bude aspoň obojstranná konverzácia." povzdychol si.,, No nič čo už narobím." zašepkal,zaklonil tak aby sa ňou oprel o studené sklo okna.,, O čom by ste chcela niečo počuť?" spýtal sa jej ešte informačne.
Shinobi
Klan:
Re:
Toshio Toppu
,,Uchovávamé tajomstvá špeciálneho jutsu Kuchiyose no jutsu ktoré je rozšírené po celom svete." odpovedal.,, V jednoduchosti preskúšavame jednotlivých shinobi či sú hodný toho byť ich majiteľmi." informoval ju.,, Ale to je o nás všeobecne známe." doplnil.
,,Uchovávamé tajomstvá špeciálneho jutsu Kuchiyose no jutsu ktoré je rozšírené po celom svete." odpovedal.,, V jednoduchosti preskúšavame jednotlivých shinobi či sú hodný toho byť ich majiteľmi." informoval ju.,, Ale to je o nás všeobecne známe." doplnil.
Shinobi
Klan:
Re:
Toshio Toppu
,,To som si už stihol skromne všimnúť, že nemáte času na zvyš." zašepkal potichu a so zavretými očami mu v mysli prebiehali rôzne spomienky.,, Čo sa týka summonov tak tých tam máme od výmyslu sveta." odpovedal.,, Každý jeden živočíšny druh či už legendárny alebo nie. Ku každému jednému máme prístup. Aj k drakom." dokončil pokojne.
,,To som si už stihol skromne všimnúť, že nemáte času na zvyš." zašepkal potichu a so zavretými očami mu v mysli prebiehali rôzne spomienky.,, Čo sa týka summonov tak tých tam máme od výmyslu sveta." odpovedal.,, Každý jeden živočíšny druh či už legendárny alebo nie. Ku každému jednému máme prístup. Aj k drakom." dokončil pokojne.
Shinobi
Klan:
Re:
Toshio Toppu
Keď dlhú chvíľu nič nepočul tak už si myslel, že sa niečo stalo. Keď sklonil hlavu a otvoril oči videl, že Reina už pokojne zaspala. Pomaly prikráčal až k nej aby sa o tom presvedčil a skutočne. Tak sa len na rýchlo zohol a pobozkal ju na pery.,, Pusa na dobrú noc." pousmial sa v duchu a ustúpil dozadu k oknu a tam ostal stáť.
Keď dlhú chvíľu nič nepočul tak už si myslel, že sa niečo stalo. Keď sklonil hlavu a otvoril oči videl, že Reina už pokojne zaspala. Pomaly prikráčal až k nej aby sa o tom presvedčil a skutočne. Tak sa len na rýchlo zohol a pobozkal ju na pery.,, Pusa na dobrú noc." pousmial sa v duchu a ustúpil dozadu k oknu a tam ostal stáť.
Shinobi
Klan:
Re:
Prešiel som sa takmer po celej otogakure ale aj tak som nakoniec zamieril sem .
Ako som sa dostal k tej bude kde som mal byť tak som vstúpil dnu .
Keby som aj niekoho stretol povedal by som mu nech ma ohlási ak nie pohľadal by som si aj sám .
Ako som sa dostal k tej bude kde som mal byť tak som vstúpil dnu .
Keby som aj niekoho stretol povedal by som mu nech ma ohlási ak nie pohľadal by som si aj sám .
Anonymní- Anonymní
Re:
"Umm ... tak ja skúsim teda ešte počkať ak to nevadí ."
Usmial som sa smerom na komornú a čakal som čo mi na to povie ona .
Usmial som sa smerom na komornú a čakal som čo mi na to povie ona .
Anonymní- Anonymní
Re:
"Dobře posaďte se v salonku, služebná vám přinese něco k pití." a vycupitala nahoru do ložnice potichu otevřela a šla mě probudit
"Mylady máte tu vzácnou návštěvu." šeptala
"Uhm....koho?"
"Naruta Uzumakiho."
"Cože?" okamžitě jsem se probudila a padala do koupelny rychle jsem se umyla oblékla a ve spěchu přišla dolů do salonku ještě jsem se upravila apak teprve vešla
"Naruto Uzumaki....to je mi ale návštěva."
"Mylady máte tu vzácnou návštěvu." šeptala
"Uhm....koho?"
"Naruta Uzumakiho."
"Cože?" okamžitě jsem se probudila a padala do koupelny rychle jsem se umyla oblékla a ve spěchu přišla dolů do salonku ještě jsem se upravila apak teprve vešla
"Naruto Uzumaki....to je mi ale návštěva."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Re:
Ako ona prišla tak ja som vstal keďže som sa na chvíľku posadil .
"Ahoj Reini .. "
Pozdravil som ju a usmial som sa .
"Umm ak si spala prepáč nechcel som ťa budiť hovoril som žeby som počkal ...
No ale aj tak ako sa teda spalo ?"
"Ahoj Reini .. "
Pozdravil som ju a usmial som sa .
"Umm ak si spala prepáč nechcel som ťa budiť hovoril som žeby som počkal ...
No ale aj tak ako sa teda spalo ?"
Anonymní- Anonymní
Re:
"Tak dlho som tu nebol tak som sa chcel pozrieť že ako sa máš a že čo také robíš no a za Ďalšie by som sa chcel opýtať že či si v poslednej dobe nevidela Kushinu Uzumaki ."
Opýtal som sa normálne aj keď mi naozaj vadilo že neviem kde je .
Opýtal som sa normálne aj keď mi naozaj vadilo že neviem kde je .
Anonymní- Anonymní
Re:
"Mám hodně práce, neustále za mnou někdo chodí ať jsou to studenti z vesnice nebo návštěvy z jiných vesnic.....Kushina jsem neviděla." zalhala jsem a o Madarovi jsem se mu radši taky nezmínila
posadila jsem se do křesla proti němu
"Co je nového ve světě Naruto, slyšela jsem , že byla schůzka kage, zase se chtějí pokus mě zabít? Nebo už je to přešlo?" optala jsem se ironicky
posadila jsem se do křesla proti němu
"Co je nového ve světě Naruto, slyšela jsem , že byla schůzka kage, zase se chtějí pokus mě zabít? Nebo už je to přešlo?" optala jsem se ironicky
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Re:
"Ale tak už si tu dlho a nemali by ťa chcieť prečo zabiť ne ?
Ale aj tak určite medzi kráľovnú nukeninou patríš ty ... "
Tým som ju chcel ale skôr podporiť .
"No tak teda dúfam že ti tá práca aspoň na chvíľu dá pokoj predsa len aj baviť sa treba."
Usmial som sa a pritom moja mysleľ bola aj tak trocha inde .
Takže teraz kam ?
Hmm .... ju je tak ťažké nájsť a pritom nikto nevie kde je ?
To je hlúposť ...
Ale aj tak určite medzi kráľovnú nukeninou patríš ty ... "
Tým som ju chcel ale skôr podporiť .
"No tak teda dúfam že ti tá práca aspoň na chvíľu dá pokoj predsa len aj baviť sa treba."
Usmial som sa a pritom moja mysleľ bola aj tak trocha inde .
Takže teraz kam ?
Hmm .... ju je tak ťažké nájsť a pritom nikto nevie kde je ?
To je hlúposť ...
Anonymní- Anonymní
Re:
"Královna nukeninů nechtěj mě rozesmát Naruto, už dávno mě takhle nikdo nebere." bedlivě jse ho sledovala
"Moje místo už dávno nahradil Madara ne?" čekala jsem reakci
"Navíc já kdybych se měla jít bavit, skončí to vraždou nebo katastrofou pro ostatní, poznáš snad sám ne?"
"Moje místo už dávno nahradil Madara ne?" čekala jsem reakci
"Navíc já kdybych se měla jít bavit, skončí to vraždou nebo katastrofou pro ostatní, poznáš snad sám ne?"
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Re:
"Hmm .... tak aj pár ľudí stačí aby si ňou stále bola ... a Madara ... je to tiež niekto kto by tu v tomto čase nemal byť ako ja .... "
Povzdychol som si ale potom sa usmial .
"A tak keby si tu necháš náhradu alebo využívaš klonou ako ja videla by si že sa dá zabávať tak ľahko ... "
Povzdychol som si ale potom sa usmial .
"A tak keby si tu necháš náhradu alebo využívaš klonou ako ja videla by si že sa dá zabávať tak ľahko ... "
Anonymní- Anonymní
Re:
"Tak predsa len je to moja mama nie ?
A neviem kam sa podela k tomu som počul aké má plány tak ma to docela zarazilo bola to vždy žena ktorú som obdivoval a aj budem no ... to čo chce spraviť je naozaj zlé chce oživiť môjho otca tým obetovať seba ... a keby to spravila netrpela by teraz len ona ale potom aj on a chcem tomu zabrániť ... umm ale to teraz teda neriešme ... "
Poviem ale ešte dodám .
"Tak možno sú proti tvojej dedine ale keď tak si sprav dovolenku tu priamo v tvojej dedine ak trocha zlepšíš pri tomobranu a tak dá sa aj v týchto časoch odpočívať ."
A neviem kam sa podela k tomu som počul aké má plány tak ma to docela zarazilo bola to vždy žena ktorú som obdivoval a aj budem no ... to čo chce spraviť je naozaj zlé chce oživiť môjho otca tým obetovať seba ... a keby to spravila netrpela by teraz len ona ale potom aj on a chcem tomu zabrániť ... umm ale to teraz teda neriešme ... "
Poviem ale ešte dodám .
"Tak možno sú proti tvojej dedine ale keď tak si sprav dovolenku tu priamo v tvojej dedine ak trocha zlepšíš pri tomobranu a tak dá sa aj v týchto časoch odpočívať ."
Anonymní- Anonymní
Re:
"O to se pokouší tolik lidí udělat mi dovolenou...nejde to." pozorně jsem si vyslechla vše o Kushině
Tak tohle se mi nezmínila to musím vyřešit... nahodila jsem úsměv
"Nevíš náhodou něco o plánech na Madaru?"
Tak tohle se mi nezmínila to musím vyřešit... nahodila jsem úsměv
"Nevíš náhodou něco o plánech na Madaru?"
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Strana 7 z 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 7 z 11
Povolení tohoto fóra: