5 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 9 z 11
Strana 9 z 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Re:
First topic message reminder :
"tak si to měl říct hned, že v tom je ještě něco jiného co mi říct nechceš:" pustila jsem ho
"Pokud to není nějak nezbezpečné pro vesnici nebo pro mě nech si to." řekla jsem a šla si sednout do křesla a založila jsem si posouzení o misi
"tak si to měl říct hned, že v tom je ještě něco jiného co mi říct nechceš:" pustila jsem ho
"Pokud to není nějak nezbezpečné pro vesnici nebo pro mě nech si to." řekla jsem a šla si sednout do křesla a založila jsem si posouzení o misi
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Re:
"Ale to zasa nehovor .... veď som aj tak nič také nespravil ani nepovedal k tomu niečo také som mal skôr povedať tebe konečne si si aspoň vybrala s pomedzi tých veľa napadníkou ."
Nachvíľu som sa zamyslel a potom som ešte povedal .
"Dúfam že nebude dlho trvať a niečo s tým ty spravíš ."
Nachvíľu som sa zamyslel a potom som ešte povedal .
"Dúfam že nebude dlho trvať a niečo s tým ty spravíš ."
Anonymní- Anonymní
Re:
"Tak to nevadí a podľa mňa by to bola pre teba príjemná zmena ... "
Tiež som dopíjal čaj .
"Priveľa sa ženieš, a nemáš potom pomaly na seba čas veď teba to raz dovedie naozaj zle ak nepočúvneš ."
Troška som možno rýpal ale určite nie zas moc tak aby to snáď nevadilo .
Tiež som dopíjal čaj .
"Priveľa sa ženieš, a nemáš potom pomaly na seba čas veď teba to raz dovedie naozaj zle ak nepočúvneš ."
Troška som možno rýpal ale určite nie zas moc tak aby to snáď nevadilo .
Anonymní- Anonymní
Re:
"Naruto jsi jako všichni ostatní.....ono se to řekne udělat si volno....jenže jakmile odejdu...stane se nějaký problém. Vždycky to tak bylo. I teď plánuju na 4 dny odejít rinegan trénovat do skal a tuším, že se něco stane."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Re:
"Tak ti tu mám na to dať teda pozor ?"
Opýtal som sa jej .
"Aj keď to by si tu mala asi ešte viac zmätku než normálne určite takže to dobrý nápad nieje hmm a koho že tu máš teda zástupcu ?"
Opýtal som sa jej .
"Aj keď to by si tu mala asi ešte viac zmätku než normálne určite takže to dobrý nápad nieje hmm a koho že tu máš teda zástupcu ?"
Anonymní- Anonymní
Re:
Toshio Toppu
Toshio po tých hodinách státia doslova na chvíľu v stoji zadriemal. Keď si všimol, že Reina je preč tak si spomenul na včerajšok a na list od Yatsuho.,, Že ja som sem lozil." povzdychol si a otvoril si okno.,, Oknom vchádzaš a oknom aj vychádzaš." zasmial sa a zdrhol oknom preč.
Toshio po tých hodinách státia doslova na chvíľu v stoji zadriemal. Keď si všimol, že Reina je preč tak si spomenul na včerajšok a na list od Yatsuho.,, Že ja som sem lozil." povzdychol si a otvoril si okno.,, Oknom vchádzaš a oknom aj vychádzaš." zasmial sa a zdrhol oknom preč.
Toshio Toppu- Počet príspevkov : 748
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan:
Re:
"potom bych tě chtěla o něco poprosit Naruto....."podívala jsem se na něj vážně
"Nedaleko KOnohy se prý našlo tělo mého manžela, ANBU jednotky ho budou mít asi u sebe. Potřeovala bych od tebe vyžádat povolení vstoupit do Konohu a převzít si tělo manžela a pochovat ho v Diamantových skalách. Klidně to podstoupím pod tvým dohledem, jen se mi nelíbí, že Sho je ve vesnici, kterou neměl rád."
"Nedaleko KOnohy se prý našlo tělo mého manžela, ANBU jednotky ho budou mít asi u sebe. Potřeovala bych od tebe vyžádat povolení vstoupit do Konohu a převzít si tělo manžela a pochovat ho v Diamantových skalách. Klidně to podstoupím pod tvým dohledem, jen se mi nelíbí, že Sho je ve vesnici, kterou neměl rád."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Re:
"Takže teda nakoniec zomrel ?
Hej ... toto problém nebude kľudne to teda zariadim .
Aj keď to bude asi problém tiež som bol radšej keď ma pochovali tam kde som chcel... od kedy toto vlastne vieš ?"
Hej ... toto problém nebude kľudne to teda zariadim .
Aj keď to bude asi problém tiež som bol radšej keď ma pochovali tam kde som chcel... od kedy toto vlastne vieš ?"
Anonymní- Anonymní
Re:
"Tak trocha som o tom niečo počul ale nie predtým ale až po tom čo sa to stalo ale som rád že si sa z toho vlastne dostala ... to genjutsu čo použil je určite asi niečo .. "
Anonymní- Anonymní
Re:
"bylo vůbec nic si nepamatuju od našeho střetnutí....vím že jsem se pak probrala v ukrutné bolesti přímo během operace předání rineganu. Od Kagamiho jsem se dozvěděla, že si pro mě došli obyvatelé vesnic. Přímo do Konohy včetně Kagamiho. Tomu jsem nemohla uvěřit.Ale potěšilo mě to. Myslela jsem že mě spíš nemají rádi."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Re:
"Tak je vidieť ak ľudia majú niečo cenné ako si to vedia chrániť pritom vždy ak sa niečo chraní má človek väčšiu silu ... než normálne že ?"
Anonymní- Anonymní
Re:
"Hmm je to naozaj mocná sila veľa krát som ju ja využil vlastne som tak skoro bojoval zasa vždy ... "
Povedal som a ešte dodal .
"Kto vie možno tak raz budeš bojoať zasa .. "
Povedal som a ešte dodal .
"Kto vie možno tak raz budeš bojoať zasa .. "
Anonymní- Anonymní
Re:
"Umm dobre neboj pôjdem .. "
Odližím prázdny šálok a postavím sa .
"Tak maj sa teda dobre ja idem skúsiť nájsť a povedať to čo treba dobre ?"
Prešiel som k dverám .
"Tak maj sa pekne !"
(presun)
Odližím prázdny šálok a postavím sa .
"Tak maj sa teda dobre ja idem skúsiť nájsť a povedať to čo treba dobre ?"
Prešiel som k dverám .
"Tak maj sa pekne !"
(presun)
Anonymní- Anonymní
Re:
"ty taky." usmála jsem se šla jsem do své ložnice sbalila si věci na čtyři dny spacifikovala jsem Daga a odletěla pryč pro všechn yjsem nechala vzkaz
Jsem na 4 dny na tréninku, nezbořte mi vesnici a chovejte se slušně
Otokage
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Re:
Prišiel som pred budovu a pozrel som na Arisu. A odkiaľ vlastne si? Spýtal som sa a šiel som ďalej do budovy. Dúfam, že sa v tej obrovskej budove nestratíme. Je to tam vážne ako bludisko. Povedal som a chytil som si tričko a začal som si ho žmýkať, pretože bolo celé premočené.
Anonymní- Anonymní
Re:
Rozhodla jsem se říct místo kde jsem naposled byla.
"z Tanzaku-gai"
"Tady už si to snad pamatuju dobře..."
Usmála jsem se a zamířila do jižní části rezidence.
(Přesun)
"z Tanzaku-gai"
"Tady už si to snad pamatuju dobře..."
Usmála jsem se a zamířila do jižní části rezidence.
(Přesun)
Guest- Anonymní
Re:
Vzdychol som si a vošiel som do rezidencie. Chvíľu som tam blúdil až som sa dostal pri kanceláriu Reiny. Uvidel som tam lístok a vzdychol som si. Sakra... nie je tu. Štyri dni? To ma aj šľak trafí. Povedal som a pozrel som sa cez okno na chodbe von. Konečne prestalo pršať. Vytiahol som cigaretu a zapálil som si. Cez okno som vyskočil von a kráčal som po ulici preč.
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
Re:
"Čtyři dny?" pozvedla jsem obočí a povzdechla.
Nakonec jsem se jen posadila před dveře kanceláře.
Jedla jsem, svačinu mám... A volno také.
Přivřela jsem oči. Možná se zdálo, že spím, ale jen jsem přemýšlela.
Nehodlala jsem usnout před kanceláří v rezidenci Otokage.
Jakmile ale dorazil jiný člověk, zmizela jsem odtamtud.
Nakonec jsem se jen posadila před dveře kanceláře.
Jedla jsem, svačinu mám... A volno také.
Přivřela jsem oči. Možná se zdálo, že spím, ale jen jsem přemýšlela.
Nehodlala jsem usnout před kanceláří v rezidenci Otokage.
Jakmile ale dorazil jiný člověk, zmizela jsem odtamtud.
Naposledy upravil Ikaros Tenmitsu dne Wed 4 Jan - 14:11, celkově upraveno 1 krát
Rin Kagayaki- Jounin
- Počet príspevkov : 363
Re:
Divil jsem se, ale než jsem přišel k Rezidenci tak jsem byl už zase suchej, no bylo to lepší.
Pišel jsem před dveře kanceláře, ale tam vidím holku co vypadá že spí, opravdu potichu jsem si ssedl ke zdi, sice naproti ní, ale co.
Upravil jse si vlasy, dokud byli ještě trochu mokrý, pak už bych se s nima nedomluvil, předtím jse je měl v očích, teď už mi však jeden pramínek částečně, zakrýval levé oko.
Fialové levé oko, špičaté uši byli jasně vidět, teď už jako vůdce klanu jsem si je nesměl skrývat, i když bych to nejradši udělal.
černé vlasy, s některými modrými pramínky, nevypadali jako melír, ale jako pravé vlasy a taky to byli, žádné barvení, nic takovýho.
Už by mohla být zpátky...
Seděl jsem tam a občas jsem se podíval po té holce, můj výraz byl chladný, ale oči ne, ty říkali opak, jasné fialové oči říkali že nejsem chladný jak já chci být. Tohle oči říkali jen u mála...ona je te´d 3. u nikoho jinýho, u všech chladné oči, stejně jako výraz.
Pišel jsem před dveře kanceláře, ale tam vidím holku co vypadá že spí, opravdu potichu jsem si ssedl ke zdi, sice naproti ní, ale co.
Upravil jse si vlasy, dokud byli ještě trochu mokrý, pak už bych se s nima nedomluvil, předtím jse je měl v očích, teď už mi však jeden pramínek částečně, zakrýval levé oko.
Fialové levé oko, špičaté uši byli jasně vidět, teď už jako vůdce klanu jsem si je nesměl skrývat, i když bych to nejradši udělal.
černé vlasy, s některými modrými pramínky, nevypadali jako melír, ale jako pravé vlasy a taky to byli, žádné barvení, nic takovýho.
Už by mohla být zpátky...
Seděl jsem tam a občas jsem se podíval po té holce, můj výraz byl chladný, ale oči ne, ty říkali opak, jasné fialové oči říkali že nejsem chladný jak já chci být. Tohle oči říkali jen u mála...ona je te´d 3. u nikoho jinýho, u všech chladné oči, stejně jako výraz.
Anonymní- Anonymní
Strana 9 z 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 9 z 11
Povolení tohoto fóra: