5 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 11 z 11
Strana 11 z 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Re:
First topic message reminder :
"tak si to měl říct hned, že v tom je ještě něco jiného co mi říct nechceš:" pustila jsem ho
"Pokud to není nějak nezbezpečné pro vesnici nebo pro mě nech si to." řekla jsem a šla si sednout do křesla a založila jsem si posouzení o misi
"tak si to měl říct hned, že v tom je ještě něco jiného co mi říct nechceš:" pustila jsem ho
"Pokud to není nějak nezbezpečné pro vesnici nebo pro mě nech si to." řekla jsem a šla si sednout do křesla a založila jsem si posouzení o misi
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Re:
"Nemal som nikoho hladal som brata ktorého som našiel až pred nedávnom v Tanzaki kde som zabil malého nukenina a dostal odmenu 5000ryo a tamma sledovalo to tvoje decko ktoré som mal nervy zabiť!"
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Re:
tohle mi začalo vrtat hlavou, ale přešla jsem k posteli a stála kousek od něj
"Jsem unavená a ty jistě také." přiblížila jsem se k němu a políbila ho jemně na rty
"Dobrou noc." pak jsem se otočila a šla si lehnout do postele
"Jsem unavená a ty jistě také." přiblížila jsem se k němu a políbila ho jemně na rty
"Dobrou noc." pak jsem se otočila a šla si lehnout do postele
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Re:
nevím kolik času uplynulo od odhcod Faita a těch co tam byli s ním, ale já už kompletně hýbala celým tělem až ke kolenům. Zatím jsem se nebyla schopná zvednout nebo promluvit, ale už jsem viděla a volně dýchala, což byl nejlepší okamžik za celou tu dobu. Zatím co se mi obnovovali končetiny já naschromáždila svou chakru do rukou a přiložila si je ke krku. Jizvu jsem tam sice už neměla, ale nemohla jsem mluvit. Nešlo to. Až bude po všem budu si muset nechat vrátit hlasivky od té doktorky. Pomalu jsem se posadila zelenou charku stále vpouštějíc do krku. a nohy svěsila z postele a položila na zem. Stále v nich ještě nebyl cit a čas rychle utíkal....
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Strana 11 z 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 11 z 11
Povolení tohoto fóra: