5 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 5 z 11
Strana 5 z 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Re:
First topic message reminder :
"tak si to měl říct hned, že v tom je ještě něco jiného co mi říct nechceš:" pustila jsem ho
"Pokud to není nějak nezbezpečné pro vesnici nebo pro mě nech si to." řekla jsem a šla si sednout do křesla a založila jsem si posouzení o misi
"tak si to měl říct hned, že v tom je ještě něco jiného co mi říct nechceš:" pustila jsem ho
"Pokud to není nějak nezbezpečné pro vesnici nebo pro mě nech si to." řekla jsem a šla si sednout do křesla a založila jsem si posouzení o misi
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Re:
Toshio Toppu
Yoshio vedel vopred, že sa z toho bude chcieť vyhovoriť ale ostal pokojný.,, No jasné a ja si tam ľahnem a vy mi zagarantujete, že už sa ráno nepreberiem čo?" odpovedal jej rovnako chladne.,, Nemyslím si, že to je férové vzhľadom na to, že si obaja navzájom neveríme najvhodnejším kompromisom by bola rovnaká izba. Predsa ja gentleman by som si nedovolil siahnuť na dámu v chvíľach jej najväčšej slabosti." dokončil krátky monológ.
Yoshio vedel vopred, že sa z toho bude chcieť vyhovoriť ale ostal pokojný.,, No jasné a ja si tam ľahnem a vy mi zagarantujete, že už sa ráno nepreberiem čo?" odpovedal jej rovnako chladne.,, Nemyslím si, že to je férové vzhľadom na to, že si obaja navzájom neveríme najvhodnejším kompromisom by bola rovnaká izba. Predsa ja gentleman by som si nedovolil siahnuť na dámu v chvíľach jej najväčšej slabosti." dokončil krátky monológ.
Toshio Toppu- Počet príspevkov : 748
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan:
Re:
"to si právě myslim, a pokud jste gentleman tak nemůžete ani sdílet s ženou jedno lóže natož jeden pokoj. Buď odejdete do pokoje pro hosty a mě necháte konečně se po dlouhé době vyspat z té bolesti hlavy a nebo vás holt násilím donutí odejít."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Re:
Toshio Toppu
,,A kde máte istotu vy, že keď ma odvediete do izby pre hostí tak tam so mnou aj cez noc neostanete?" spýtal sa jej úplne pokojne.,, Radšej si ušetrime tú cestu a ostaňme tu aby sme sa potom vedľa nemuseli opatovne hádať naviac keď ste tak vysilená a shinobi ako ja nemal problém dostať sa k vám. Tak by ste tu mali mať niekoho kto nad vašou dušičkou bude bdieť počas vášho spánku." doplnil.,, Ponpkam len seriózne služby v prípade nespokojnosti ma môžte reklamovať som v záručnej dobe." odvetil a bol rozhodnutý v tej izbe zostať.
,,A kde máte istotu vy, že keď ma odvediete do izby pre hostí tak tam so mnou aj cez noc neostanete?" spýtal sa jej úplne pokojne.,, Radšej si ušetrime tú cestu a ostaňme tu aby sme sa potom vedľa nemuseli opatovne hádať naviac keď ste tak vysilená a shinobi ako ja nemal problém dostať sa k vám. Tak by ste tu mali mať niekoho kto nad vašou dušičkou bude bdieť počas vášho spánku." doplnil.,, Ponpkam len seriózne služby v prípade nespokojnosti ma môžte reklamovať som v záručnej dobe." odvetil a bol rozhodnutý v tej izbe zostať.
Shinobi
Klan:
Re:
"na to jsem měla jiného člověka." odvětila jsem a posadila se na postel
"Neštvěte mě jinak můj polibek bude to poslední co dnes zažijete, vážně jsem unavená a nelíbí se mikdyž je někdo nezvaný v mé ložnici."
"Neštvěte mě jinak můj polibek bude to poslední co dnes zažijete, vážně jsem unavená a nelíbí se mikdyž je někdo nezvaný v mé ložnici."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Re:
Toshio Toppu
,,No dobre tak, že ste to vy Lady Reina tak pre dnešok urobím len pre vás výnimku." kapituloval nakoniec Toshio.,, Ale bez bozku na dobrú noc sa odtiaľto nehnem." podotkol a bol pripravený brániť sa.
,,No dobre tak, že ste to vy Lady Reina tak pre dnešok urobím len pre vás výnimku." kapituloval nakoniec Toshio.,, Ale bez bozku na dobrú noc sa odtiaľto nehnem." podotkol a bol pripravený brániť sa.
Shinobi
Klan:
Re:
Toshio Toppu
,, Sľúbil som, že mi nebude vadiť facka ale zároveň som sľúbil, že bez bozku neodídem." prejednával si duševný boj keď videl, že napriahla ruku. Nebolo času an premýšľanie a tak jej chytil ruku a pobozkal ju na pery.,, Nebolo to až také ťažké slečna." dodal a neodťahoval sa od nej pretože jej tú facku takpovediac sľúbil.
,, Sľúbil som, že mi nebude vadiť facka ale zároveň som sľúbil, že bez bozku neodídem." prejednával si duševný boj keď videl, že napriahla ruku. Nebolo času an premýšľanie a tak jej chytil ruku a pobozkal ju na pery.,, Nebolo to až také ťažké slečna." dodal a neodťahoval sa od nej pretože jej tú facku takpovediac sľúbil.
Shinobi
Klan:
Re:
Toshio Toppu
,,Tak za tú facku to stálo." napadlo ho v duchu radostne.,, AJ vám dobrp noc Lady Otokage." pousmial sa nakoniec a nasmeroval si to k dverám.,, Ráno mpdrejšie večera." dodal a už aj zmizol do izby pre hostí kde si ľahol., V tichosti vyvoval jedného psa, ktoré poslal pod posteľ aby ho strážil. Potom si pokojne zaspal.
,,Tak za tú facku to stálo." napadlo ho v duchu radostne.,, AJ vám dobrp noc Lady Otokage." pousmial sa nakoniec a nasmeroval si to k dverám.,, Ráno mpdrejšie večera." dodal a už aj zmizol do izby pre hostí kde si ľahol., V tichosti vyvoval jedného psa, ktoré poslal pod posteľ aby ho strážil. Potom si pokojne zaspal.
Shinobi
Klan:
Re:
Došel jsem k rezidenci a zazvonil. "Dneska ji vytáhnu z oto i kdyby mě měla dát do krystalu...půjdeme do Du Weldenvarden....tam ji nenajdou i kdyby ji hledali." Pro sebe jsem se ušklíbl a čekal kdo přijde.
Anonymní- Anonymní
Re:
Na opravdu malí okamžik jsem dal oči v sloup, ale pak jsem řekl. "A nemohl bych tady počkat než se vzbudí?"
Anonymní- Anonymní
Re:
"Podali jsme jí silné prášky. Ale mohu jí zkusit probudit:" řekla a odešla do mé ložnice
tiše vešla.
"Mylady? Váš student s vámi chce něco projednat, Mylady?" drkla do mě
"Ehm co?" cukla jsem sebou a probudila se trochu podrážděná
"Váš studenent čeká dole......je to prý akutní." vstala jsem z postele a umyla se služebná přišla mi pomoct mě obléknout stále ještě rozespalá sešla dolů
"CO je?"
tiše vešla.
"Mylady? Váš student s vámi chce něco projednat, Mylady?" drkla do mě
"Ehm co?" cukla jsem sebou a probudila se trochu podrážděná
"Váš studenent čeká dole......je to prý akutní." vstala jsem z postele a umyla se služebná přišla mi pomoct mě obléknout stále ještě rozespalá sešla dolů
"CO je?"
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Re:
První jsem ji chtěl zastavit, ale tu už tady stála Reina. "No co, jako moje studentka. vás budu dneska učit...jdeme na poznávací výlet." Usmál jsem a už jsem si vymýšlel argumenty...bylo mi jasné že určitě nepřistoupí okamžitě, ale bylo by to příjemný zjištění.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Práce, práce, práce...dneska prostě ne. Já jsem to původně nechtěl říkat, ale tohle mělo být něco na odpočinek, nemyslete si že vás budu nutit pořád chodit...jen chvilku." Když jsem se pohnul tak se mi na krku zaleskla tak hvězdička od Reiny. "Námitky se nepřijímají."
Měl jsem tento postoj, jen bez rukou v kapsách a usměvavý obličej.
Měl jsem tento postoj, jen bez rukou v kapsách a usměvavý obličej.
Anonymní- Anonymní
Re:
Nemůže se mnou prostě jít?! Stoupl jsem si před Reinu. "Ano dneska ano...uděláme to takto...vy se nou teď půjdete a já za vás pak udělám všechny papíry, nebo jinak, budu je za vás dělat celý týden, co vy na to?" Bylo vidět že jsem prostě odhodlaný ji sebou vzít a´t to stojí co to stojí.
Anonymní- Anonymní
Re:
Hodinu....to říkáš teď. "Dobře...pojďte." Vyšel jsem ven a ukázal jsem směrem pryč. Když šla za mnou tak jsme pak prošli bránou a vydali se do neznáma. (Přesun-Du Weldenvarden)
Anonymní- Anonymní
Re:
Toshio Toppu
Toshia ráno prebudil škrabanie pejska. Tak aspoň vedel, že žije. Pokojne sa posadil a keď otvoril videl pri svojich nohách nedočkavé stvorenie.,, Už idem Ayame." prikývol a ešte si dal sprchu a prezliekol sa. Prišiel k Ayame a začal ju škrabať za ušami.,, Si zlatíčko tak poď." pokynul jej hlavou a prešiel dverami.
Toshia ráno prebudil škrabanie pejska. Tak aspoň vedel, že žije. Pokojne sa posadil a keď otvoril videl pri svojich nohách nedočkavé stvorenie.,, Už idem Ayame." prikývol a ešte si dal sprchu a prezliekol sa. Prišiel k Ayame a začal ju škrabať za ušami.,, Si zlatíčko tak poď." pokynul jej hlavou a prešiel dverami.
Shinobi
Klan:
Strana 5 z 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 5 z 11
Povolení tohoto fóra: