Tréninková hala
+7
Suna ANBU
Uzumaki Allii
Kisuke Uchiha
Kushina Uzumaki
Akasuna no Ruki
Yoko Ayme
Akasuna no PiliKKa
11 posters
Strana 36 z 39 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39
Tréninková hala
First topic message reminder :
Takže.. tady můžeme trénovat^^ xD
Takže.. tady můžeme trénovat^^ xD
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Re: Tréninková hala
Přišel jsem ke treninkove hale.
"Tak to je pořad do kolečka budu chodit do treninkove haly."
Pousmal jsem se poskladal pečet Futon:Kamikaze a pak rychle Fūton: Reppūshō.
Jenže Fūton: Reppūshō se nepovedl tak jsem to skoušel porad do kolečka.
"Tak to je pořad do kolečka budu chodit do treninkove haly."
Pousmal jsem se poskladal pečet Futon:Kamikaze a pak rychle Fūton: Reppūshō.
Jenže Fūton: Reppūshō se nepovedl tak jsem to skoušel porad do kolečka.
Sho Rin- Počet príspevkov : 491
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Kaemon
Ja som padol na chrbát a privrel som oči nechcelo sa mi hnúť ani trochu .
Ten môj tréning mi dal dosť zabrať .
No už mi to dosť šlo ale teraz som si zaslúžil trochu odpočinku .
Ten môj tréning mi dal dosť zabrať .
No už mi to dosť šlo ale teraz som si zaslúžil trochu odpočinku .
Anonymní- Anonymní
Uz mie nudilo trenovani tak jsem se rozhodl se jít provětrat.
(presun)
(presun)
Shinobi
Ja som sa zobudil a nikoho tu nebolo nemal som ale ani tušenia kde by mohla byť sensei či ostatný tak som pokračoval v tréningu .
Anonymní- Anonymní
Dorazila jsem do haly, porozhlédla jsem se a když jsem zjistila, že tam je jen Shiro a ten trénuje, rozhodla jsem se ho nerušit. Došla jsem o kousek dál a i já se vrhla na trénink, byla jsem naštvaná a potřebovala jsem to ze sebe vypustit ven. Aspoň na chvilku..
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Klan: Ayme
Všimol som si ako prišla Yoko tak som pomaly prišiel k nej .
"Zdravím senseii ..."
Bol som trochu vzadu keďže trénovala .
"Stalo sa niečo ?"
Opýtal som sa no neznelo to žeby som nejako naliehal .
"Zdravím senseii ..."
Bol som trochu vzadu keďže trénovala .
"Stalo sa niečo ?"
Opýtal som sa no neznelo to žeby som nejako naliehal .
Anonymní- Anonymní
Zaslechla jsem, že mě někdo pozdravil, vlna vzteku mě už opustila stejně rychle, jako i přišla. Odvolala jsem písek, sklidila shurikeny i otrávené senbony zpátky do brašničky a pak se na Shira otočila.
"Zdravím Shiro.." Zamumlala jsem. "Ne.. Nic se nestalo.." Dodala jsem a pokusila se o úsměv. Pak jsem se znovu porozhlédla po hale.
"Tak by mě zajímalo, kde se flákají ostatní. Umm, jinak, tě klidně můžu teď trénovat, jestli chceš. Viděla jsem tě trénovat samotného, čímž tipuji, že se ti daří, mám pravdu? Trénink poustupuje dobře, doufám.." Dodala jsem.
"Zdravím Shiro.." Zamumlala jsem. "Ne.. Nic se nestalo.." Dodala jsem a pokusila se o úsměv. Pak jsem se znovu porozhlédla po hale.
"Tak by mě zajímalo, kde se flákají ostatní. Umm, jinak, tě klidně můžu teď trénovat, jestli chceš. Viděla jsem tě trénovat samotného, čímž tipuji, že se ti daří, mám pravdu? Trénink poustupuje dobře, doufám.." Dodala jsem.
Shinobi
"No naučil som sa novúú techniku aj keď som ju scela nezvládol v budúcnu dokáže drtiť skaly pri dotyku .
Tak teda dáme zasa menší boj ?
Rád by som niečo skúsil ."
Skontroloval som 3 svitky .
Tak teda dáme zasa menší boj ?
Rád by som niečo skúsil ."
Skontroloval som 3 svitky .
Anonymní- Anonymní
"To je zajímavé, pomocí Fuutonu, že?" Zeptala jsem se ho, načež jsem přikývla. "Dobrá, tak cvičný souboj, proč ne." Pokrčila jsem rameny, načež jsem zaujala bojový postoj. Nečekala jsem na jeho reakci a hned v rychlejším tempu poskládala pečetě. "Doton: Dosekiryuu" Rozhodně jsem neměla v plánu ho šetřit.
Na Shira se řítil obrovský zemní drak a já mezitím uskočila o pár metrů dozadu. Musím si dávat pozor na jeho Fuuton.. Pohledem jsem zabloudila pod jeho nohy, pohla rukou a v mžiku pod ním byla hromada písku, i všude kolem. Uvidíme, jak se zachováš, dám ti čas..
Na Shira se řítil obrovský zemní drak a já mezitím uskočila o pár metrů dozadu. Musím si dávat pozor na jeho Fuuton.. Pohledem jsem zabloudila pod jeho nohy, pohla rukou a v mžiku pod ním byla hromada písku, i všude kolem. Uvidíme, jak se zachováš, dám ti čas..
Shinobi
Nemal som v rukách meč.
Švihol som obomi rukami do strán a to piesok na chvíľu odstránilo pri tom som vyletel do strany a možno ma len tak jemne škrkol drak no ani som to necítil .
Proti piesku som už vedel čo spraviť no ten drak tam teraz zavadzal .
Ten drak je silnejší než sa asi zdá skoro sa ma nedotkol a pocítil som ako ma to škrklo tsss ....
Rozletel som sa potom priamo na Yoko .
Švihol som obomi rukami do strán a to piesok na chvíľu odstránilo pri tom som vyletel do strany a možno ma len tak jemne škrkol drak no ani som to necítil .
Proti piesku som už vedel čo spraviť no ten drak tam teraz zavadzal .
Ten drak je silnejší než sa asi zdá skoro sa ma nedotkol a pocítil som ako ma to škrklo tsss ....
Rozletel som sa potom priamo na Yoko .
Anonymní- Anonymní
Viděla jsem, že na mě míří a jen se lehce ušklíbla. Kolem mě se písek rozvířil v obrovské rychlosti rotace a písek ho měli držet v dostatečné vzdálenosti ode mě.
Mezitím, co Shira musel zasměstnávat písek jsem přiložila dlaně k sobě.
"Ryuusa Bakuryu!"
Vlna ho měla nejenom smést, ale rozdělila se pak na menší prameny, které na něj šli ze všech stran. Vše probíhalo ve velké rychlosti.
Mezitím, co Shira musel zasměstnávat písek jsem přiložila dlaně k sobě.
"Ryuusa Bakuryu!"
Vlna ho měla nejenom smést, ale rozdělila se pak na menší prameny, které na něj šli ze všech stran. Vše probíhalo ve velké rychlosti.
Shinobi
Ja som letel prudko dozadu sám som nevedel že či to v tej rýchlosti tak letieť vydržím.
No tým som sa ostal do večšej výšky a dostal sa z dosahu piesku .
Ako ale na mňa ešte možno šiel začal som pri ústupe robiť pečate no potom som sa nechal zavaliť .
Pochopitelne to bolo už kawarimi .
Zatiaľ ja už na druhej strane som si priložil jednu ruku k ramene trochu ma už bolelo .
Točil som s ním chvíľu a potom som ovládol okolný vietor a tým si vytvoril malé tornádo v ruke .
"Shura senpu ken!"
Povedal som na hlas lebo som bol hrdý na túto techniku aj keď ešte nemala plný efekt ale tlak čo tvorila mal byť dostatočný aby som si zabespečil ochranu pred pieskom lebo som mal v pláne dať proti piesku tú techniku a tým ju od seba dostať.
Z hora som letel potom smerom zasa na Yoko .
Som zvedavý čo sa stane teraz ...
Môj let bol ale vďaka technike pomalší .
No tým som sa ostal do večšej výšky a dostal sa z dosahu piesku .
Ako ale na mňa ešte možno šiel začal som pri ústupe robiť pečate no potom som sa nechal zavaliť .
Pochopitelne to bolo už kawarimi .
Zatiaľ ja už na druhej strane som si priložil jednu ruku k ramene trochu ma už bolelo .
Točil som s ním chvíľu a potom som ovládol okolný vietor a tým si vytvoril malé tornádo v ruke .
"Shura senpu ken!"
Povedal som na hlas lebo som bol hrdý na túto techniku aj keď ešte nemala plný efekt ale tlak čo tvorila mal byť dostatočný aby som si zabespečil ochranu pred pieskom lebo som mal v pláne dať proti piesku tú techniku a tým ju od seba dostať.
Z hora som letel potom smerom zasa na Yoko .
Som zvedavý čo sa stane teraz ...
Môj let bol ale vďaka technike pomalší .
Anonymní- Anonymní
He? Zajímavé, zajímavé..Zřejmě mě donutí... Myšlenku jsem nedokončila, protože jsem znovu spojila ruce k sobě.
"Suna no Mayu!"
Uchýlila jsem se k dalšímu kroku absolutní obrany.
"Daisan no Me.."
Odtud jsem ho mohla pozorovat. Jak tohle prorazíš?
"Suna no Mayu!"
Uchýlila jsem se k dalšímu kroku absolutní obrany.
"Daisan no Me.."
Odtud jsem ho mohla pozorovat. Jak tohle prorazíš?
Shinobi
Tak ... teraz deštruktívna sila tejto techniky nieje veľmi veľká.
No ale skúsiť to môžem
Techniku som namieril proti guľi ktorej to mohlo jedine tak tlakom odstrániť nejaký piesok no preraziť to nemohlo no vyskúšať som to chcel .
No ale ako som mal teraz ruku priloženú ruku na piesku som ho skúsil doslova preseknúť chakrov okolo ruky bolo to ešte ostrejšie než nejaká zbraň .
No potom som odskočil od toho pre istotu .
Sakra .... čo s tým ?
Už viem ....
Teraz som ale ešte stál ďalej a rozmýšľal som ako to urobím to čo ma napadlo .
No ale skúsiť to môžem
Techniku som namieril proti guľi ktorej to mohlo jedine tak tlakom odstrániť nejaký piesok no preraziť to nemohlo no vyskúšať som to chcel .
No ale ako som mal teraz ruku priloženú ruku na piesku som ho skúsil doslova preseknúť chakrov okolo ruky bolo to ešte ostrejšie než nejaká zbraň .
No potom som odskočil od toho pre istotu .
Sakra .... čo s tým ?
Už viem ....
Teraz som ale ešte stál ďalej a rozmýšľal som ako to urobím to čo ma napadlo .
Anonymní- Anonymní
Sledovala jsem ho, trhliny v písku po prví ráně nastaly, ale hned se zacelily. Při druhé technice mohl do písku udeřit, ale ne tak silně, protože automatická obrana se spustila naplno. Pokud se Shiro přiblížil blíž jak na pět metrů, vysunuli se obrovské bodáky. Musel by mít neskutečnou rychlost, aby dokázal obranou projít.
Shinobi
Vyletel som nad tú guľu vytiahol som prvý zo svitkov .
Toto mi poradil otec no nevedel som či to pomôže .
Priložil som ruku na svitok a bol som presne pod guľou začla na ňu padať prúd vody .
Ešte som sa radšej nepribližoval .
Mal som ešte 2 svitky .
Toto mi poradil otec no nevedel som či to pomôže .
Priložil som ruku na svitok a bol som presne pod guľou začla na ňu padať prúd vody .
Ešte som sa radšej nepribližoval .
Mal som ešte 2 svitky .
Anonymní- Anonymní
VODA?! Ta myšlenka mě anapadla úplně zběsile, jakmile se voda dotkla písku, obrana selhala. Nesnáším vodu! Odvolala jsem písečnou kouli, i Daisan no Me.
Nemůže se věčně soustředit, ještě, že se mi nenamočil celý písek.
Začala jsem po něm jít znovu.
Nemůže se věčně soustředit, ještě, že se mi nenamočil celý písek.
Začala jsem po něm jít znovu.
Shinobi
Hlúpy piesok ....
Pomyslel som si lebo strašne otravoval .
Vyhýbal som sa ako tak no bolo veľa krát keď sa ma mal dotkúť no v tom som dal ruku pred seba a odstrelil som ho asi tak na 1m odomňa a snačil som zmeniť svoju pozíciu .
Nemohol som teraz kvôli nemu nejako útočiť alebo tak bralo dosť úsilia a sústredenia utekať pred tým .
Pomyslel som si lebo strašne otravoval .
Vyhýbal som sa ako tak no bolo veľa krát keď sa ma mal dotkúť no v tom som dal ruku pred seba a odstrelil som ho asi tak na 1m odomňa a snačil som zmeniť svoju pozíciu .
Nemohol som teraz kvôli nemu nejako útočiť alebo tak bralo dosť úsilia a sústredenia utekať pred tým .
Anonymní- Anonymní
Dál jsem nepřestávala, písek na něj neustále dorážel. Bylo ho stále víc a víc, i kdyby byl Shiro ve vzduchu, snažil se ho stáhnout dolů.
Pokoušela jsem se ho pohltit dolů, do písku.
(Gomene, musím jít. Budu tu zítra večer, dokončíme to ^^)
Pokoušela jsem se ho pohltit dolů, do písku.
(Gomene, musím jít. Budu tu zítra večer, dokončíme to ^^)
Shinobi
Ako ma to par krát potiahlo dole vytiahol som si ďalší svitok a celý spodok som premočil .
A akosi ma to nakoniec nepohltilo lebo som poriadne zabral a dostal som sa hore .
Cítil som ako ma začína bolieť hlava .
Možno mi vietor a jeho ovládanie nebralo toľko chakry no toľké sústredenie robilo svoje.
V hlave mi treštilo no vytvoril som protibolesť v tom že som sa viac škriabol na nohe taká menšia ale hlbšia rezná rana .
Hneď sa mi sústredilo lepšie .
Vytiahol som si meč a zasa som vyletel teraz ale naschvál proti piesku a mečom som sa naprahol no nešvihol som .
(Ok )
A akosi ma to nakoniec nepohltilo lebo som poriadne zabral a dostal som sa hore .
Cítil som ako ma začína bolieť hlava .
Možno mi vietor a jeho ovládanie nebralo toľko chakry no toľké sústredenie robilo svoje.
V hlave mi treštilo no vytvoril som protibolesť v tom že som sa viac škriabol na nohe taká menšia ale hlbšia rezná rana .
Hneď sa mi sústredilo lepšie .
Vytiahol som si meč a zasa som vyletel teraz ale naschvál proti piesku a mečom som sa naprahol no nešvihol som .
(Ok )
Anonymní- Anonymní
(Gomen, že jdu tak pozdě - trénink ^^)
Zase použil vodu, což mě začínalo štvát. Voda byla tím nejhorším nepřítelem. Všimla jsem si, že zaútočil na písek, no já ho nechala klesnout. Pak jsem se pousmála. Spojila jsem ruce k sobě. "Suna Shigure!" Nad Shirem se objevil obrovský písečný mrak, nechala jsem ho klesnout dolů a tím na něj veškerý písek mířil zezdola, zeshora i ze stran.
Zase použil vodu, což mě začínalo štvát. Voda byla tím nejhorším nepřítelem. Všimla jsem si, že zaútočil na písek, no já ho nechala klesnout. Pak jsem se pousmála. Spojila jsem ruce k sobě. "Suna Shigure!" Nad Shirem se objevil obrovský písečný mrak, nechala jsem ho klesnout dolů a tím na něj veškerý písek mířil zezdola, zeshora i ze stran.
Shinobi
Přišel jsem ke hale a uviděl Yoko.
"A tak tady jste" přišel jsem bliž a pozdravil.
"A tak tady jste" přišel jsem bliž a pozdravil.
Shinobi
Vytvoril som okolo seba výchor čo odvieval piesok aj keď nešlo to ako som čakal .
Snažil som sa od neho dostať .
Akosi som nakoniec vykĺzol no to bolo veľmi tesnéé .
Sám som nevedel ako my to vyšlo no moja hlava stále rešťala vedel som že ja už dlho nebudem môcť .
"Fuuton ... kamaitachi !"
Namieril som techniku na Yoko .
(Gomen som si to tu nevšimol .)
Snažil som sa od neho dostať .
Akosi som nakoniec vykĺzol no to bolo veľmi tesnéé .
Sám som nevedel ako my to vyšlo no moja hlava stále rešťala vedel som že ja už dlho nebudem môcť .
"Fuuton ... kamaitachi !"
Namieril som techniku na Yoko .
(Gomen som si to tu nevšimol .)
Anonymní- Anonymní
Kdy jsem uviděl že Yoko je zrovna zaneprazdněna posunul jsem se o krok dozadu
a pozoroval jak bojuji.
"To by mě zajímalo kde je Tasher."
a pozoroval jak bojuji.
"To by mě zajímalo kde je Tasher."
Shinobi
Dala jsem ruce před sebe v obranném gestu, proti technice, písek její drtivou rychlost trochu zpomalil a poskytl mi tak čas ke složení pečetí. "Doton: Doryuu joheki!" Přede mě se postavila obrovská zeď, ale než se tak stalo, vítr mě několikrát škrábnul do tváře, čímž vznikli tenké pramínky krve, no skoro to nezabolelo.
Vítr nakonec roztříštil zemní stěnu a pak i zmizel.
"Jsi dobrý Shiro, moc dobrý. S tímhle na chunninských zkouškách.. No, nechci tě přeceňovat, jen by jsi mohl uspět" Řekla jsem a uznale kývla.
Vítr nakonec roztříštil zemní stěnu a pak i zmizel.
"Jsi dobrý Shiro, moc dobrý. S tímhle na chunninských zkouškách.. No, nechci tě přeceňovat, jen by jsi mohl uspět" Řekla jsem a uznale kývla.
Shinobi
Strana 36 z 39 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39
Povolení tohoto fóra: