Tréninková hala
+7
Suna ANBU
Uzumaki Allii
Kisuke Uchiha
Kushina Uzumaki
Akasuna no Ruki
Yoko Ayme
Akasuna no PiliKKa
11 posters
Strana 37 z 39 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39
Tréninková hala
First topic message reminder :
Takže.. tady můžeme trénovat^^ xD
Takže.. tady můžeme trénovat^^ xD
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Re: Tréninková hala
Ja som klesol .
"No ... ale aj tak nevydržím dlho .
Chakry mám ešte dosť no moja hlava ma bolí strašne ale ďakujem ... "
"No ... ale aj tak nevydržím dlho .
Chakry mám ešte dosť no moja hlava ma bolí strašne ale ďakujem ... "
Anonymní- Anonymní
Když jsem uviděl že dobojovali přibližil jsem se
k nim a ještě jednou pozdravil.
k nim a ještě jednou pozdravil.
Sho Rin- Počet príspevkov : 491
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Kaemon
Všechno jsem odvolala. "Upřímně, bojujeme už dlouho, měl by sis na chvilku odpočinout Shiro. Trénuješ dny i noci, i odpočinek je důležitý. Tvoje tělo to jistě uvítá" Dodala jsem a pokusila se o úsměv, načež jsem si všimla Kaliona. "Zdravím.." Hlesla jsem směrem k němu.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Klan: Ayme
"Tak to s tým nepôjde .
Doma mam rozdelené kedy mám odpočívať a trénovať otec by ma zahlušil keby to poruším .
A takto je to v poriadku mám aj odpočinok a keď tak pár tebletiek to vyrieši ."
Teraz buď spať alebo si niekde obúchať moju hlavu ...
Akokeby som tam mal chrobákov .
"Zdravím aj ja inak .
Umm A Senseii kedy budú skúšky ?"
Doma mam rozdelené kedy mám odpočívať a trénovať otec by ma zahlušil keby to poruším .
A takto je to v poriadku mám aj odpočinok a keď tak pár tebletiek to vyrieši ."
Teraz buď spať alebo si niekde obúchať moju hlavu ...
Akokeby som tam mal chrobákov .
"Zdravím aj ja inak .
Umm A Senseii kedy budú skúšky ?"
Anonymní- Anonymní
Přesně udaný čas na odpočinek a trénink? Z úvah mě vytrhla jeho otázka. "Do chunninských zkoušek vám nezbývá nic jiného, než trénovat a zdokonalovat své schopnosti, protože víc vás načit nemohu, v knihovně jsou svitky s nějakými technikami, popřípadě můžeme jít na nějakou jednoduchou misi, až se vrátí Kazekage, ale zpět k tvé předešlé otázce. Zkouška přijde do několika týdnů, myslím. Zatím není určené přesné datum, ale určitě přijdou, co nejdříve.." Dodala jsem. Pak jsem se otočila na Kaliona.
"Tak, co ty? Jak js na tom s trénováním technik? Jak sis poradil s Fuutonem?" Ptala jsem se ho, abych si udělala jasný obrázek.
"Tak, co ty? Jak js na tom s trénováním technik? Jak sis poradil s Fuutonem?" Ptala jsem se ho, abych si udělala jasný obrázek.
Shinobi
Sadol som si tam na zem nechcelo sa mi sedieť vo vzduchu .
Lebo už sa mi akosi nechcelo .
Keď pôjdem domov zasa tréning nikam nejdem ...
ľahol som si na chrbát .
A teraz asi nebudú chcieť odomňa nič ... ale čo také sa budem učiť nové ?
Lebo už sa mi akosi nechcelo .
Keď pôjdem domov zasa tréning nikam nejdem ...
ľahol som si na chrbát .
A teraz asi nebudú chcieť odomňa nič ... ale čo také sa budem učiť nové ?
Anonymní- Anonymní
"Už to zkoro mám ten Futon:: Reppuushou,ale i když to už budu umět pořad to budu zdokonalovat ."
Pomyslel jsem si:
"Ja tu techniku uplně rozousknu a jesšte vic ja tu techniku otevřu ."(metafora)
Pomyslel jsem si:
"Ja tu techniku uplně rozousknu a jesšte vic ja tu techniku otevřu ."(metafora)
Shinobi
"To jsem ráda, na chuuninské zkoušky je potřeba minimálně jedna až dvě céčkové techniky.." Podotkla jsem, jen tak mimo řečí. "Nechám tě dál trénovat, pokud by jsi s čímkoliv potřeboval pomoct.. od toho tady jsem.." Dodala jsem.
Shinobi
"Jo jasně díky moc."
Podíval jsem se na zem a řekla do Yoko.
"Jo ale pudu trenovat někde asi jinde tady býva někdy až moc lidí a ja trenuju rád sam."
Podíval jsem se na Yoko.
Podíval jsem se na zem a řekla do Yoko.
"Jo ale pudu trenovat někde asi jinde tady býva někdy až moc lidí a ja trenuju rád sam."
Podíval jsem se na Yoko.
Shinobi
Posadil som sa .
Potom som vyskočil na nohy .
"Yoko senseii nepoviete mi keď tak o tom Kuchyiose ?
Mohol by som sa ho začať učiť ."
Potom som vyskočil na nohy .
"Yoko senseii nepoviete mi keď tak o tom Kuchyiose ?
Mohol by som sa ho začať učiť ."
Anonymní- Anonymní
"Aha, no to je na tobě, kde chceš trénovat, a jak se ti trénuje llíp.." Podotkla jsem a pousmála se. Pak jsem se zády opřela o stěnu. Dnes jsem nebyla nijak aktivní, ani unavená,. Spíš jsem si tak nějak létala v oblacích... Ovšem z nějakého obláčk ujsem tvrdě dopadla na zem, když jsem se vrátila na realitu. Přetočila jsem svůj pohled na Shira a zamyslela se.
"Kuchiyose? No, jak jsem říkala, máme smlouvy pouze na zvířata ze Suny, třeba vodní zvíře, by jsi zde těžko využil. V podstatě si můžeš přivolat jestřába, orla, štíry, lasičky, hady a tak dále. O Kuchiyose jsi již určitě slyšel, vybereš si dané zvíře, najdeš si jeho smlouvu, kterou podepíšeš svou krví a tím tak uzavřeš smlouvu o tom, že daného tvora budeš přivolávat a on ti bude pomáhat.."
"Kuchiyose? No, jak jsem říkala, máme smlouvy pouze na zvířata ze Suny, třeba vodní zvíře, by jsi zde těžko využil. V podstatě si můžeš přivolat jestřába, orla, štíry, lasičky, hady a tak dále. O Kuchiyose jsi již určitě slyšel, vybereš si dané zvíře, najdeš si jeho smlouvu, kterou podepíšeš svou krví a tím tak uzavřeš smlouvu o tom, že daného tvora budeš přivolávat a on ti bude pomáhat.."
Shinobi
"No a ak sa naučím Kuchyiose ale použijem ho bez zmluvy čo sa stane v tom prípade?
Lebo som počul že aj to ide ."
Lebo som počul že aj to ide ."
Anonymní- Anonymní
Probíhala jsem okolo tréninkové haly a vzpoměla si na to, žd jsem zde kdysi trénovala s Yoko a Narutem.
Tady určitě bude někdo, kdo bude vědět, kde je Kazekage.
Vtrhla jsem dovnitř a chvíli tam jen tak stála a vydýchávala, nežli jsem začala mluvit.
Zatracené horko.
Tady určitě bude někdo, kdo bude vědět, kde je Kazekage.
Vtrhla jsem dovnitř a chvíli tam jen tak stála a vydýchávala, nežli jsem začala mluvit.
Zatracené horko.
Anonymní- Anonymní
Do mistnosti priletel dopis a pristal Yoko primo v ruce
- Spoiler:
- Ahoj Yoko. Pisu ti abys prosim prisla ke me domu. Jsem tu i s Fujim a cekame na tebe. Jde o velmi dulezite veci co s tebou chceme probrat. Tvuj Tascher Osferatu
Anonymní- Anonymní
Jen jsem poslouchal a pomalu se posouval ke dveřím.
"A tak ja už pujdu."
Zamířil jsem už přimo ke dveřím a doslova se rozletěl .
(presun)
"A tak ja už pujdu."
Zamířil jsem už přimo ke dveřím a doslova se rozletěl .
(presun)
Shinobi
"No, ano jde to... Jenže problém je v tom, že dané zvíře, by tě nemuselo poslouchat, nemuselo by se ani přivolat. Musel by jsi znát i potřebné peče-" Větu jsem nedokončila, protože jsem si všimla, ž eje v hale i někdo další. Osobu jsem si prohlédla, čelenka Kiri.. Já jí už někde viděla, jen.. kde?! Pozorovala jsem onu osobu a nakonec si všimla i dopisu. Přelétla jsem ho očima a strčila si ho do kapsy.Pak jsem si jen pozvdechla. Tohle vyřeším za chvilku..
Shinobi
"No ja som o tom počul že keď sa naučím nejaké tie pečate že tým môžem doslova privolať sám seba alebo sa skôr vôbec nič nestane je to aj podľa toho kde alebo kam to je a čo sú to za pečate že ?"
Všimol som si jej chovania .
"Žeby sa niečo deje ?"
Opýtal som sa a keď tak som vedel že sa ju rozhodnem sledovať keby niekam šla predsa len sa mi tu už nechcelo trčať .
Všimol som si jej chovania .
"Žeby sa niečo deje ?"
Opýtal som sa a keď tak som vedel že sa ju rozhodnem sledovať keby niekam šla predsa len sa mi tu už nechcelo trčať .
Anonymní- Anonymní
Rozdýchala jsem se a všimla si Yoko.
Ahoj Yoko, prosím tě, potřebuju mluvit s Kazekage a je to urgentní, vypadlo ze mě.
Ahoj Yoko, prosím tě, potřebuju mluvit s Kazekage a je to urgentní, vypadlo ze mě.
Anonymní- Anonymní
"Hai.. hai.." Kývala jsem na slova Shira, no tak trošku jsem ho nevnímala. Odlepila jsem se od stěny s oči upřenými na osobu přede mnou. "Roko?!" Vypadlo ze mě nakonec, když jsem osobu spatřila, zdála se mi značně rozrušená, no na její otázku jsem zareagovala okamžitě, ačkoliv nerada. "Kazekage je momentálně na pár dní mimo vesnici, co se.. co se stalo?" Zeptala sem se jí.
Shinobi
Pozdravil som tú čo prišla počúval som nech viem čo sa deje .
Potom som sa zarozmýšľal nad tým čo by som mal cvičiť ďalej .
Vedel som že ale výdrž bude asi prvoradá ale nie tá chakrová .
Potom som sa zarozmýšľal nad tým čo by som mal cvičiť ďalej .
Vedel som že ale výdrž bude asi prvoradá ale nie tá chakrová .
Anonymní- Anonymní
Kazekage, mimo vesnici? No do p--ele! Už jsem se neudržela.
Pak jsem se na ní koukla.
Lizzy, vymkla se jí pečeť, ale s Akihirovou pomocí jsem jí Samehadou dokázala potlačit. Mimoděk jsem sáhla na rukojeť Samehady, kterou jsem měla na zádech.
Jenže teď se Lizzy rozhodla, že půjde zabít Tsukiko. Akihiro je na maděru, a navíc nukenin, Mizukage je na hodně dlouho pryč, ze senseie se stal taky nukenin a já zatraceně nevím, co mám teď s tím vším dělat! Vylétlo to ze mě ani jsem nevěděla jak.
Pak jsem se na ní koukla.
Lizzy, vymkla se jí pečeť, ale s Akihirovou pomocí jsem jí Samehadou dokázala potlačit. Mimoděk jsem sáhla na rukojeť Samehady, kterou jsem měla na zádech.
Jenže teď se Lizzy rozhodla, že půjde zabít Tsukiko. Akihiro je na maděru, a navíc nukenin, Mizukage je na hodně dlouho pryč, ze senseie se stal taky nukenin a já zatraceně nevím, co mám teď s tím vším dělat! Vylétlo to ze mě ani jsem nevěděla jak.
Anonymní- Anonymní
Sice jsem neměla ponětí o některých jménech, ale něco jsem si poskládala dohromady, věděla jsem, co prokletá pečeť umí. A taky jsem teď tak strašně moc věděla, jak se cítí.
"Roko.. Ráda bych ti pomohla, ale nemám jak. Já nemám ponětí, kde vězí Kazekage, jestli ještě vůbec žije.." Ztišila jsem hlas, tohle nemuseli slyšet všichni okolo. "Pokud se ta Lizzy rozhodla jít zabít Tsukiko.. Nevím, jestli to dokáže, Tsukiko jí dokáže lehce.. lehce ovládat. Chápu, že jsou to tví přátelé ,ale musíš se postarat o vesnici, o vesničany. Na kom jiném to teď je Roko? Jen na tobě.. Lizzy nemůžeš nijak pomoct, to samé i s Akihirem, jedině jít do Konohy, požádat o pomoc mediky, ale víc udělat nemůžeš. Jít do Oto by bylo šílenství, znám ten pocit bezmoci. Věř mi.." Protože já s ní jít taky nemohla.. I kdybych sebevíc chtěla.
(Gomene, musím jít -.-. Budu tu zítra.. ^^ )
"Roko.. Ráda bych ti pomohla, ale nemám jak. Já nemám ponětí, kde vězí Kazekage, jestli ještě vůbec žije.." Ztišila jsem hlas, tohle nemuseli slyšet všichni okolo. "Pokud se ta Lizzy rozhodla jít zabít Tsukiko.. Nevím, jestli to dokáže, Tsukiko jí dokáže lehce.. lehce ovládat. Chápu, že jsou to tví přátelé ,ale musíš se postarat o vesnici, o vesničany. Na kom jiném to teď je Roko? Jen na tobě.. Lizzy nemůžeš nijak pomoct, to samé i s Akihirem, jedině jít do Konohy, požádat o pomoc mediky, ale víc udělat nemůžeš. Jít do Oto by bylo šílenství, znám ten pocit bezmoci. Věř mi.." Protože já s ní jít taky nemohla.. I kdybych sebevíc chtěla.
(Gomene, musím jít -.-. Budu tu zítra.. ^^ )
Shinobi
(ok, měj se )
Ale já, já, něco se s tím přece musí dát udělat! zhroutila jsem se na zem do klubíčka, ne fyzickou únavou, protože jsem měla v sobě skoro celou zásobu Akihirovi čakry a minimálně polovinu čakry Lizzy, ale tím, že jsem věděla, že Yoko má pravdu.
Zatraceně, kdyť já jsem jenom genin! Jsem teď sice jedním ze sedmi mlžných pánů, ale pořád jenom genin! Moje hlavní starost teď měla být příprava na chuninské zkoušky a místo toho se děje tohleto! Kde se jenom stala chyba?
Ale já, já, něco se s tím přece musí dát udělat! zhroutila jsem se na zem do klubíčka, ne fyzickou únavou, protože jsem měla v sobě skoro celou zásobu Akihirovi čakry a minimálně polovinu čakry Lizzy, ale tím, že jsem věděla, že Yoko má pravdu.
Zatraceně, kdyť já jsem jenom genin! Jsem teď sice jedním ze sedmi mlžných pánů, ale pořád jenom genin! Moje hlavní starost teď měla být příprava na chuninské zkoušky a místo toho se děje tohleto! Kde se jenom stala chyba?
Anonymní- Anonymní
Pozorovala jsem ji a přesně jsem věděla, jak se cítí. Stejně, jako když jsem já musela na sraz Kage, když, když! To je jedno, bylo, co bylo, teĎ se s tím musí vypořádat ona, ne já se svými vzpomínkami..
Klekla jsem si k ní. "Roko, Roko to bude v pořádku, uvidíš.. Uklidni se.." Mlela jsem pořád dokola to samé. "Nechceš si odpočinout, aspoň na chvilku, určitě jsi nespala. Teď na tom asi s logickým uvažováním nejsi moc dobře, lepší na to bude hledět, až se trochu vzpamatuješ, bude to tak lepší.." Kso, proč já tohle vůbec vypouštím z úst? Dělám to ještě horší! Baka Yoko..
Klekla jsem si k ní. "Roko, Roko to bude v pořádku, uvidíš.. Uklidni se.." Mlela jsem pořád dokola to samé. "Nechceš si odpočinout, aspoň na chvilku, určitě jsi nespala. Teď na tom asi s logickým uvažováním nejsi moc dobře, lepší na to bude hledět, až se trochu vzpamatuješ, bude to tak lepší.." Kso, proč já tohle vůbec vypouštím z úst? Dělám to ještě horší! Baka Yoko..
Shinobi
Trochu jsem zavrtěla hlavou.
Já, teď nemůžu spát, Akihirův klan, oni, mbpají čakry tolik, jako jinchuriky a já, já mám teď skoro celou jeho čakru v sobě, povzdechla jsem si a smutně vstala.
Musím jít do Konohy, medici říkali, že by Akihira možná mohla zachránit Tsunade, kdyby ještě žila, třeba je tam někdo na stejné úrovni.
Já, teď nemůžu spát, Akihirův klan, oni, mbpají čakry tolik, jako jinchuriky a já, já mám teď skoro celou jeho čakru v sobě, povzdechla jsem si a smutně vstala.
Musím jít do Konohy, medici říkali, že by Akihira možná mohla zachránit Tsunade, kdyby ještě žila, třeba je tam někdo na stejné úrovni.
Anonymní- Anonymní
Strana 37 z 39 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39
Povolení tohoto fóra: