Tréninková hala
+7
Suna ANBU
Uzumaki Allii
Kisuke Uchiha
Kushina Uzumaki
Akasuna no Ruki
Yoko Ayme
Akasuna no PiliKKa
11 posters
Strana 28 z 39 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 33 ... 39
Tréninková hala
First topic message reminder :
Takže.. tady můžeme trénovat^^ xD
Takže.. tady můžeme trénovat^^ xD
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Re: Tréninková hala
Iba som naďalej sedel na mieste a uvažoval.
Zdá sa, že sa budem musieť poriadne snažiť, ak tu chcem niečo znamenať.
Zdá sa, že sa budem musieť poriadne snažiť, ak tu chcem niečo znamenať.
Anonymní- Anonymní
Dobre krom toho skrabance vypadas, ze jsi v poradku. Tvoje zraneni bude asi psychicke a s tim ti moc nepomuzu. Muzes, ale klidne prijit a promluvit si se mnou o tom nebo i cemkoli jinem. Kazdopadne ta nabidka spolecneho treningu stale plati, tak se klidne prijd zeptat. Jestli mas jeste zajem. Rekl jsem naprosto klidnym a vyrovnanym hlasem, jakoby se nic predtim nestalo. Odmlcel jsem se a jen se na neho usmival.
Anonymní- Anonymní
Prikývol som.
"Máš pravdu, potrebujem sa naučiť niečo nové."
Zdvihol som sa zo zeme.
"Začnime hneď."
"Máš pravdu, potrebujem sa naučiť niečo nové."
Zdvihol som sa zo zeme.
"Začnime hneď."
Anonymní- Anonymní
Probudil jsem se a udiveně jsem pověděl:
"Ach jo panečku včera jsem stihl jen tak malo z treninku Fūton: Reppūshō."
Posatvil jsem se uviděl jsem Tashera ale ignoroval ho přišel jsem ke stěně.
"Tak dem pokračovat v trenovani Fūton: Reppūshō."
"Ach jo panečku včera jsem stihl jen tak malo z treninku Fūton: Reppūshō."
Posatvil jsem se uviděl jsem Tashera ale ignoroval ho přišel jsem ke stěně.
"Tak dem pokračovat v trenovani Fūton: Reppūshō."
Sho Rin- Počet príspevkov : 491
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Kaemon
Dobre, moc toho zatim neumim, ale rekni mi s cim chces zacit. Taijutsi nebo ninjutsu ??? Mam, ale Futon tak nevim co mas ty za zivel... Podival jsem se na nej zamyslene cekal na jeho odpoved
Anonymní- Anonymní
Až po chvíli som zo seba zamyslene spustil.
"Ani ja neviem, akú mám podstatu. Ako to môžem zistiť?"
"Ani ja neviem, akú mám podstatu. Ako to môžem zistiť?"
Anonymní- Anonymní
Mám u sebe par chakrových papírku. Tak to muzeme zjistit. podal jsem mu jeden papirek.
Kdyz shori mas katon, kdyz se rozpuli mas futon, kdyz se rozpadne na prach mas doton, kdyz se zmuchla mas raiton, a kdyz zvlhne mas mizuton. Nech projit chakru papirkem. domluvil jsem a tajemne se usmal.
Kdyz shori mas katon, kdyz se rozpuli mas futon, kdyz se rozpadne na prach mas doton, kdyz se zmuchla mas raiton, a kdyz zvlhne mas mizuton. Nech projit chakru papirkem. domluvil jsem a tajemne se usmal.
Anonymní- Anonymní
"Rozumiem," prikývol som a vzal si papierik. Sústredil som sa naň, bol som odhodlaný prísť na to akú podstatu mám a raz a navždy sa začať vyučovať umeniu shinobi.
Yosh, cítim to, podarilo sa! Teraz už len nahliadnuť a zistiť, akú podstatu mám!
Pozrel som sa na papierik, no môj výraz tváre vôbec šťastne nevyzeral, skôr naopak.
"Aaaaaa, prečo som tak úbohý?!" dôvodom mojej prehnanej reakcie bola skutočnosť, že sa s ním nestalo vôbec nič. Ani len náznak akéhokoľvek zo živlov.
Znamená to, že nemám vôbec žiadnu podstatu?!
Yosh, cítim to, podarilo sa! Teraz už len nahliadnuť a zistiť, akú podstatu mám!
Pozrel som sa na papierik, no môj výraz tváre vôbec šťastne nevyzeral, skôr naopak.
"Aaaaaa, prečo som tak úbohý?!" dôvodom mojej prehnanej reakcie bola skutočnosť, že sa s ním nestalo vôbec nič. Ani len náznak akéhokoľvek zo živlov.
Znamená to, že nemám vôbec žiadnu podstatu?!
Anonymní- Anonymní
O tomhle jsem jeste nikdy neslysel. Tohle se pokud vim jeste nestalo. Tady mas dalsi papirek a zkus to znouvu. Slysel jsem sice o shinobi bez chakry, ale ty ji mas tudiz bys mel mit i element ... Podal jsem mu dalsi papirek a tvaril se povzbudive.
Anonymní- Anonymní
"Rozumiem. Stavím sa, že jediný dôvod, prečo mi to nevyšlo, bol ten, že som to urobil zle. Teraz to nepochybne zvládnem."
Vzal som si ďalší papierik a sústredil sa.
Tentokrát to určite klapne. Mám chakru, zvládam ninjutsu, nie je možné, aby sa nijak nepredviedla. Yosh, cítim to, teraz sa s ním určite už niečo stalo.
Odkryl som dlaň a pohliadol na papierik, výsledok bol však stále ten istý. Absolútne nič sa s ním nestalo. Tentokrát som však nepopadal panike.
"Tak teda dobre, Tascher," jeho meno som si ešte pamätal zo včerajšieho predstavovania sa.
"Hovoríš, že to nie je možné a ja ti verím. Určite robím niečo zle. Daj mi prosím ťa viac tých papierikov, budem to skúšať dovtedy, kým sa mi to nepodarí!"
Vzal som si ďalší papierik a sústredil sa.
Tentokrát to určite klapne. Mám chakru, zvládam ninjutsu, nie je možné, aby sa nijak nepredviedla. Yosh, cítim to, teraz sa s ním určite už niečo stalo.
Odkryl som dlaň a pohliadol na papierik, výsledok bol však stále ten istý. Absolútne nič sa s ním nestalo. Tentokrát som však nepopadal panike.
"Tak teda dobre, Tascher," jeho meno som si ešte pamätal zo včerajšieho predstavovania sa.
"Hovoríš, že to nie je možné a ja ti verím. Určite robím niečo zle. Daj mi prosím ťa viac tých papierikov, budem to skúšať dovtedy, kým sa mi to nepodarí!"
Anonymní- Anonymní
Dal jsem mu jedenact dalsich papirku a na jednom mu predvedl, ze po pouziti me chakry se rozpuli na dve dokonale stejne poloviny. Kdyz to nepujde ani po tech 10 pokusech tak, tu mam jeste par papirku, ale potrebuju si je setrit jsou dost tezko k sehnani a nejsou nejlevnejsi konejsive jsem se na neho podival a naznacil mu, ze mu drzim palce.
Anonymní- Anonymní
"Úžasné," reagoval som na jeho rozpolenie.
"Dobre teda, nechaj to na mňa! Zvládnem to!"
Vzal som si jeho papieriky, posadil sa do kúta a "trénoval".
"Dobre teda, nechaj to na mňa! Zvládnem to!"
Vzal som si jeho papieriky, posadil sa do kúta a "trénoval".
Anonymní- Anonymní
Koukl jsem na Kazuyu a poposel ke Kalionovi, ktery dal trenoval Fūton: Reppūshō a zeptal se ho jak mu to jde a jestli nechce v necem poradit, protoze jsem to ovladl jiz vcera.
Anonymní- Anonymní
Podival jsem se na Tashera.
"No nějak mi ted furt nejde ale ono to pujde se neboj."
Podíval jsem se na jakéhosi chlapce z papírkama a zeptal se Tashera:
"Co to tam furt provádi mě už to trochu vadí."
"No nějak mi ted furt nejde ale ono to pujde se neboj."
Podíval jsem se na jakéhosi chlapce z papírkama a zeptal se Tashera:
"Co to tam furt provádi mě už to trochu vadí."
Shinobi
Je to genin jako mi. Muzu vas predstavit. On jeste nezna svou elementarni podstatu, tak to zkousi zjistit. Moc mu to, ale zatim nejde. Snad se mu to podari. rekl jsem a ohledl se smerem ke Kazuyovi.
Anonymní- Anonymní
Podíval jsem se na Kazyua a zeptal se Tashera:
"Skud mas tolik tech papirku."
"Skud mas tolik tech papirku."
Shinobi
Nikomu to nerikej, ale slohl jsem je Yoko, kdyz tu vcera rano spala sibalsky jsem na neho mrknul a potom dal sledoval pokusy Kazuyho.
Anonymní- Anonymní
Podíval jsem se na Tashera.
"Jak to zjistí Yoko ses tuhej."
Usmal jsem se:
"Viš že za to tě mužou i poslat do vězení(Azkabanu)"
"Jak to zjistí Yoko ses tuhej."
Usmal jsem se:
"Viš že za to tě mužou i poslat do vězení(Azkabanu)"
Shinobi
Pomalým krokom som sa vydal na trénovacie miesto .
Mieril som sem lebo som vedel že tu určite teraz niekto bude .
Mieril som sem lebo som vedel že tu určite teraz niekto bude .
Anonymní- Anonymní
To spis ne je. Je jednou ze zakladnich schopnosti ninji aby byl shopen ukrast dokumenty nebo cokoli jineho a ta osoba si toho nevsimla. Asi bych dostal pochvalu, ze jsem je ukradl nekomu se schopnostma jako ma YOKO. zazubil jsem se na Kaliona a vitezoslavne ho lehce dloubl do zeber. Náhle jsem spozoroval Shira. Zdravim. Kde jsi byl ??? Pri tom vcerejsim utoku si nahle zmizel...
Anonymní- Anonymní
"Nebavilo by ma sa tu hašteriť z niekým zo suny .
Aj keď sa to snažil zo začiatku skryť myslím že to bol ten čo zastupuje sem tam Kazekage .
A aj tak už sa mi všera veľmi nechcelo do ničoho zapájať a viem že vy ste to tu bezomňa zvládly teda aspoň som dúfal ."
Aj keď sa to snažil zo začiatku skryť myslím že to bol ten čo zastupuje sem tam Kazekage .
A aj tak už sa mi všera veľmi nechcelo do ničoho zapájať a viem že vy ste to tu bezomňa zvládly teda aspoň som dúfal ."
Anonymní- Anonymní
No, nejak jsem to zvlad. Jinak bych tu dneska nestal a tamhle nesedel Kazuya. Kazdopadne dnes vypadas ve forme a stale mi dluzis svuj zivotni pribeh. rekl jsem dokonale klidnym hlasem.
Anonymní- Anonymní
"No tak vieš ale že ja akosi neviem čo ti povedať ?
Som normálny ako všetci ostatný len od mala už od tak 3 rokov som musel trénovať kontrolu nad vetrom .
Kvôli tomu mám nezaujímavý život takže vážne ti nemám čo povedať ."
Ach jaj či ja nerád o sebe hovorím .
Som normálny ako všetci ostatný len od mala už od tak 3 rokov som musel trénovať kontrolu nad vetrom .
Kvôli tomu mám nezaujímavý život takže vážne ti nemám čo povedať ."
Ach jaj či ja nerád o sebe hovorím .
Anonymní- Anonymní
Dobre. Chapu to. No, alespon vim ze mame oba radi oblohu a umime letat Mohl bys me treba naucit nejakou tvoji techniku??? velice me vcera zaujali a ucim se velmi rychle. Ja te na oplatku asi nemam moc co naucit, ale mohl bych s tebou trenovat taijutsu. Nebo na tebe vrhat kameny vysokou rychlosti a ty bys je mohl nicit svym vetrem aby zesilyl.
Naposledy upravil Tascher dne Sat 3 Sep - 13:32, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
"Prepáč ale mám zakázané od otca trénovať ostatných čo som sa naučil sú to len školácke ťahy teraz ale aj tak to nesmiem .
Ale na to taijutsu by som aj šiel ... pokiaľ k nemu nepridávam vzduch tak v ňom až taký dobrý niesom .
Lepšie mi ide skôr boj z mečom .
Možno sa to nezdá ale toto drevo len tak nepresekneš a ešte keď ho zaostrím ."
Ale na to taijutsu by som aj šiel ... pokiaľ k nemu nepridávam vzduch tak v ňom až taký dobrý niesom .
Lepšie mi ide skôr boj z mečom .
Možno sa to nezdá ale toto drevo len tak nepresekneš a ešte keď ho zaostrím ."
Anonymní- Anonymní
Strana 28 z 39 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 33 ... 39
Povolení tohoto fóra: