Tréninková hala
+7
Suna ANBU
Uzumaki Allii
Kisuke Uchiha
Kushina Uzumaki
Akasuna no Ruki
Yoko Ayme
Akasuna no PiliKKa
11 posters
Strana 27 z 39 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 39
Tréninková hala
First topic message reminder :
Takže.. tady můžeme trénovat^^ xD
Takže.. tady můžeme trénovat^^ xD
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Re: Tréninková hala
"Objavil sa síce jeden pán, ktorý tvrdil, že je môj sensei, ale hneď na to zasa zmizol, takže v podstate ma nemá kto učiť. Ale vy by ste to možno zvládli, už tak ste pekelne silní."
Anonymní- Anonymní
Vytvořil jsem bleskurychle několik pečetí
kuchiyose no jutsu
Nad nimy se objevila obrovská jednooká lasička
Lasička v mžiku, každému z přítomných Geninů zkrátila vlasy kosou, která byla větší než ona o několik centimetrů a Kazuyu škrábla lehce do tváře, tak že mu z ní začal téct pramínek krve.
Jakmile jsem spatřil krev olízl jsem si rty
Kamatari-kun ví co mě potěší
mile jsem se usmíval a nadále houpal nohama, nebyl jsem na mé pozici téměř vidět
kuchiyose no jutsu
Nad nimy se objevila obrovská jednooká lasička
Lasička v mžiku, každému z přítomných Geninů zkrátila vlasy kosou, která byla větší než ona o několik centimetrů a Kazuyu škrábla lehce do tváře, tak že mu z ní začal téct pramínek krve.
Jakmile jsem spatřil krev olízl jsem si rty
Kamatari-kun ví co mě potěší
mile jsem se usmíval a nadále houpal nohama, nebyl jsem na mé pozici téměř vidět
Anonymní- Anonymní
Ja myslel neco o tvem klanu a kekkei genkai. Oblohu mam tez rad, pokud jsou tam nejake mraky a fouka prijemny vitr.
Anonymní- Anonymní
Tej lasiška si len myslela že mi skrátila vlasy ale nešla po prvom takže som si na to dal pozor .
Komu zasa hrabe ?
Pomyslel som si otrávene a pozrel som k nebu .
Komu zasa hrabe ?
Pomyslel som si otrávene a pozrel som k nebu .
Anonymní- Anonymní
Uskocil jsem stranou a rychle zkontroloval jestli nemam nejake zraneni a vytvoril kelem sebe stit z kamenu ktere jsem pomoci me kekkei genkai pritahl z blizkych sutin. nechal jsem jen nepatrne skvirky abych videl co se kolem deje. Jak jste na tom hosi ??? Jste zraneni ??? zavolal jse na sve spolecniky. Potom jsem rekl, ze Mam konecne nekoho sanci bez postihu zabit Usklibl se nad touto predstavou ktera me zahrala u srdce .
Anonymní- Anonymní
Vytáhl jsem si můj vějíř a následně jsem se s ním zakryl a zmizel jsem s ním, po pár sekundách se vějíř objevil ve vzduchu kde zůstal vyset směrem dolů, byl ve výšce asi 7 metrů, jen tam tak vysel, vypadalo to celkem strašidelně a mohlo jít i klidně o útok nějakého pouštního gangu, který se dostal nějakou náhodou přes stráže suny, při představění s vějířem lasička zmizela a zůstal po ní jen čoud, který se během pár sekund vytratil
Anonymní- Anonymní
Nad Kazuyou se vznasel podivny vejir. Proto jsem rychle udelal kunaie s vybusnymi listky a pomoci Fūton: Reppūshō posileneho o otocenou gravitaci zpusobenou mou kekkei genkai jsem vyslel kunai proti vejiři který byl slabe zasazen, ale presto dost aby to vychilolo utocnika a ten na riticim se vejiri zustal viset.
Anonymní- Anonymní
ještě než se ke mě kunaie dostaly vějíř se zatočil kolem dokola ve své ose a zčista jasna zmizel a objevil se na druhé straně
Naposledy upravil Toto Sakigami dne Fri 2 Sep - 22:52, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Kdyz jsem vycitil polohu utocnika soustredil jsem se abych co nejvice zvysil gravitaci v jeho okoli a donutil ho jit k zemi, kde nebyl tak tezkym cilem.
Anonymní- Anonymní
stačilo mi pár milisekund abych uchopil vějíř a silně s ním máchl, tak že Taschera i Kazuyu skončily v silném větru, ve kterém měli co dělat aby se udrželi na nohou a aby neodletěli pár metrů do zadu, při tom pro ně byl vějíř pořád na stejném místě bez jakéhokoli pohnutí, máchnutí s ním bylo na jejich reflexy moc rychlé, následně začal vějíř pomalinku padat k zemi
Anonymní- Anonymní
Utec Kazuyo pokusim se ho zdrzet, ty proti nemu nemas ted zadmnou sanci!!!!!!!! ( Ja byl skrytej pod stitem tak me to asi tezko odhodilo )
Anonymní- Anonymní
Uchopil jsem vějíř a i s ním jsem se vznešeně uklonil
''zdravím pánové'' pověděl jsem vznešeným a trochu ironickým tónem
''zdravím pánové'' pověděl jsem vznešeným a trochu ironickým tónem
Anonymní- Anonymní
Nevim sice kdo jsi, ale zaujal si me. rekl jsem se samolibym usmevem. Chci po tobe, ale tri veci. Za 1. Kdo jsi??? Za 2. proc si nas napadl. A nakonec za 3. vrat nam nase vlasi !!! Nemam rad kdyz nekdo pouziva podpasove techniky. Tedy pokud to nejsem ja. rekl jsem chladne a pokusil se ho zmrazit pohledem.
Anonymní- Anonymní
Natáhl jsem ukazováček
''za prvé: jsem někdo kdo rád snižuje ego geninům, kteří si o sobě začínají moc myslet, jelikož se jim to následně vymstí na misích''
natáhl jsem prostředníček
''za druhé: i když jsi genin, s někým jako já se nemůžeš měřit, natož to s někým silnějším, učím vás pokory, nejdůležitější shinobi vlastností bez, které nepřežijete''
natáhl jsem prsteníček
''za třetí: dorostou..''
''za prvé: jsem někdo kdo rád snižuje ego geninům, kteří si o sobě začínají moc myslet, jelikož se jim to následně vymstí na misích''
natáhl jsem prostředníček
''za druhé: i když jsi genin, s někým jako já se nemůžeš měřit, natož to s někým silnějším, učím vás pokory, nejdůležitější shinobi vlastností bez, které nepřežijete''
natáhl jsem prsteníček
''za třetí: dorostou..''
Anonymní- Anonymní
A za ctvrte nam ty vlasy vrat a nech si moudra pro deti z AKADEMIE!!! Tady na to neni nikdo zvedavy... rekl jsem a sprazil ho pohledem.
Anonymní- Anonymní
Vyskočil jsem a v mžiku jsem byl nad ním a odrazil jsem se od jeho hlavy, což ani téměř nepocítil dopadl jsem za jeho zády na zem
''a také jsem Asistent Kazekage-sama, který se momentálně zajímá o to jak moc jsou naši genini psychicky vyvinuti''
''a také jsem Asistent Kazekage-sama, který se momentálně zajímá o to jak moc jsou naši genini psychicky vyvinuti''
Anonymní- Anonymní
Wow, no to me teda vazne posadilo na pozadi. rekl jsem trochu ironicky a trochu posmesne se uklonil. Sice mas asi fajnove postaveni, ale porad ti to nedava pravo se mnou takhle mluvit a navic nemas na to dukaz a ani jsi se pokud vim nepredstavil. Tekze jak te ma clovek brat vazne CHLAPCE.
Anonymní- Anonymní
Bleskurychle jsem jeho směrem máchl vějířem, tak že to nebylo téměř možné zachytit lidským okem, a následně se mu na jeho rukách objevily dvě krvácející čáry, nijak mě to nevzrušovalo a dál jsem se mile usmíval
''ještě jednou mi řekneš CHLAPEC'' slovo chlapec jsem zdůraznil
''a už v životě nesložíš rukama pečetě, protože je mít nebudeš''
''ještě jednou mi řekneš CHLAPEC'' slovo chlapec jsem zdůraznil
''a už v životě nesložíš rukama pečetě, protože je mít nebudeš''
Anonymní- Anonymní
Je dekuji vzdy jsem chtel zkusi EMO-styl xP Olizl jsem si krev z rukou a pobavene jsem si s ni hral na jazyku. Dobra krev. Chces taky ochutnat??? Natahl jsem k nemu ruku a cekal zda bude chtit.
Anonymní- Anonymní
mile jsem se usmál ''skažený vnitřek skažené i jádro...'' jedním skokem, který ani nebyl vidět jsem vyskočil zpět nahoru, kdej sem si lehl na jednu větší a tlustší tyč
Anonymní- Anonymní
Obalil jsem si ruce gravitacnim polem tak aby prestala tect krev a zaroven odpuzovalo necistoty a pobavene se ohledl za mizejicim Totem. Ten blazen si snad myslel, ze to myslim vazne. Rekl jsem skoro neslysne a pomyslel si Mi si jeste nevymenili posledni slova... a sel jsem ke Kazuyovy a zeptal se ho jak je na tom.
Naposledy upravil Tascher dne Sat 3 Sep - 6:29, celkově upraveno 3 krát
Anonymní- Anonymní
Strana 27 z 39 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 39
Povolení tohoto fóra: