Tréninková hala
+7
Suna ANBU
Uzumaki Allii
Kisuke Uchiha
Kushina Uzumaki
Akasuna no Ruki
Yoko Ayme
Akasuna no PiliKKa
11 posters
Strana 23 z 39 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 39
Tréninková hala
First topic message reminder :
Takže.. tady můžeme trénovat^^ xD
Takže.. tady můžeme trénovat^^ xD
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Re: Tréninková hala
Pristoupil jsem k Shirovi, počkal az odpovi Yoko a mirne uvolnenym optimistickym hlasem jsem rekl Tesi me, ja jsem Tascher Osfaratu. a trochu se usmal. Vetsinou se nechovam jako NEJVETSI BAKA pod sluncem, ale na to snad prijdes kdyz mi das sanci abychom se vzajemne lepe poznali. Odkaslal jsem si a zvidave se na neho podival.
Anonymní- Anonymní
"No, z toho všeho mi vyplývá, že jsi velmi talentovaný. Kombinuješ útoky, umíš už nějaké techniky svého klanu? A máš v úmyslu se učit i obyčejné Fuutonové techniky? Pár bych ti jich mohla naučit, stejně jako ostatní.." Dodala jsem. "Umm, takže tu vodu vynecháme, pokud jsi schopný zkoncentrovat chakru natolik, aby jsi udržel jedno jutsu, je ten trénink skoro nepodstatný" Dodala jsem. "Mohl by jsi mi něco z té tvé Kekkei Genkai ukázat? Chci vědět, na jaké úrovni zatím vítr ovládáš.." Dodala jsem a otočila se na statní členy týmu. "Umm, Taschere pokud chceš i s Kalionem se můžete zaměřit na trénování Fuutonu, či zdokonalování v Taijutsu. Zítra si, pokud budeš chtít, zajdeme do kanceláře pro smlouvu a naučím tě Kuchiyose no Jutsu, jak budete chtít.." Dodala jsem a v hlavě přemítala průběžný tréninkový plán. Mám tu dva s různým Kekkei Genkai, s Fuutonem jim mohu pomoct.. No, uvidíme..
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Klan: Ayme
"Tak to je tažko ukázať len tak čo s ním viem ... ako som povedal viem lietať .
Sem tam keď stihnem zaregistrovať dokážem odraziť hádzacie veci .
A jednu normálnu techniku viem ... a to je Kamaitachi .
No z klanových viem myslím že až dve .
Tie môžem predviesť teda ... "
Pozrel som potom k tomu čo kumne hovoril .
"Tak ako zas až tak som to nebral predsa len od prvého pohľadu by sa človek súdiť nemal .."
Poodstúpil som .
"Nieje to ako nič moc len teraz som začal potom .... "
Dodal som a vytiahol som meč .
Švihol som ním a bez akýchkoľvek pečatí mi vyšla technika či hmat ktorý som chcel .
"Ichi no tachi : Hayate!"
Technika letela čo najďalej odomňa a ja som nabral takú rýchlosť ako ona možno večšiu a zároveň nej som doletel na miesto vzdialené tak 7 až 10 metrov od toho čo som vystrelil .
"Je to len niečo ako skôr obrana neviem s tým ako ešte útočiť v tej rýchlosti ale je to dobré na úhyb no a na útok tým mečom mám toto ."
Švihol som mečom pred seba zo spodu a vystrelila z neho ostrá vlna vzduchu .
"Ni no tachi :Teiryu .... "
Meno som dodal už len tak .
Potom som švihol aj do strany alebo do boku a stalo sa to isté .
Najlepšie bolo že fuuton mi tak chakru nežral .
"No ale radšej zo začiatku bojujem bez meča a názov ani normálne nehovorím len švihám mečom .
Potom tých techník čo by som sa mal naučiť z mečom je asi 7 čo 8.
No ale rád sa naučím aj niečo iné .
Ale aj tak najlepšie sa všetko to ukazuje pri tréningu . "
Sem tam keď stihnem zaregistrovať dokážem odraziť hádzacie veci .
A jednu normálnu techniku viem ... a to je Kamaitachi .
No z klanových viem myslím že až dve .
Tie môžem predviesť teda ... "
Pozrel som potom k tomu čo kumne hovoril .
"Tak ako zas až tak som to nebral predsa len od prvého pohľadu by sa človek súdiť nemal .."
Poodstúpil som .
"Nieje to ako nič moc len teraz som začal potom .... "
Dodal som a vytiahol som meč .
Švihol som ním a bez akýchkoľvek pečatí mi vyšla technika či hmat ktorý som chcel .
"Ichi no tachi : Hayate!"
Technika letela čo najďalej odomňa a ja som nabral takú rýchlosť ako ona možno večšiu a zároveň nej som doletel na miesto vzdialené tak 7 až 10 metrov od toho čo som vystrelil .
"Je to len niečo ako skôr obrana neviem s tým ako ešte útočiť v tej rýchlosti ale je to dobré na úhyb no a na útok tým mečom mám toto ."
Švihol som mečom pred seba zo spodu a vystrelila z neho ostrá vlna vzduchu .
"Ni no tachi :Teiryu .... "
Meno som dodal už len tak .
Potom som švihol aj do strany alebo do boku a stalo sa to isté .
Najlepšie bolo že fuuton mi tak chakru nežral .
"No ale radšej zo začiatku bojujem bez meča a názov ani normálne nehovorím len švihám mečom .
Potom tých techník čo by som sa mal naučiť z mečom je asi 7 čo 8.
No ale rád sa naučím aj niečo iné .
Ale aj tak najlepšie sa všetko to ukazuje pri tréningu . "
Anonymní- Anonymní
Jen jsem to nadšená pozorovala. Sugoi, vážně zajímavé. Připomíná mi to občas i moje Fuutonové útoky, ovšem na tohle nepotřebuje pečetě..! "Dobře, vidím, že začátečník úplně nejsi. Umím několik Fuutonových technik, ale když je dokážeš v podstatě vytvářet sám.." Dodala jsem zamyšleně. "Ukáže při tréninku, no to je pravda. Ale dnes ne, jsem ráda, že jsem se o tobě dozvěděla dost věcí, ti dva mají pro dnešek taky natrénováno dost. Dnes si s vámi cvičný souboj nedám, pravděpodobně zítra. Dnešní trénink rozpouštím, kdyby jsi měl jakýkoliv dotaz, víš na koho se obrátit" Dodala jsem a musela se pousmát. Tříčlenný tým kompletní, možná pak půjdu za PiliKKou pro misi.. Ovšem.. Až se vrátí..
Shinobi
Dalsi co umi letat jako ja. Ten vypada hodne zajimave. Rozhodne si na nej musim dat pozor kdyby me nekdy napadl, nebo na me vysel na Chuninske zkousce, no nebylo byto zrovna hezke ani pro jednoho z nas. chvili jsem se utapel v uvahach a dal pozoroval situaci.
Anonymní- Anonymní
"Umm, byla bych ráda, kdyby to bylo okolo jedné či druhé hodiny odpoledne, ale popřípadě to můžu posunout.." Snad tu dnes neusnu, měla bych jít domů, i když s takovou..
Shinobi
"Dobre to by som tu snáď mal byť teda budem sa snažiť inak sa predom ospravedlňujem ."
Akosi sa mi veľmi až tak slušný byť nechcelo no vedel som že čo by doma nastúpilo ak by som bol čo by len trochu drzí .
Akosi sa mi veľmi až tak slušný byť nechcelo no vedel som že čo by doma nastúpilo ak by som bol čo by len trochu drzí .
Anonymní- Anonymní
Vše jsem sledoval. BYlo dobré pozorovat ostatní a zjistit o nich, co umí. Jednou by se mi to mohlo hodit...
Guest- Anonymní
Jen jsem na jeho slova přikývla a dál se zabývala vlastními myšlenkami. Potřebovala jsem si všechny v hlavě probrat, zamyšleně jsem kráčela někam, našla nějakou lavičku a se zamyleným výrazem pozorovala okolí. Fuuton, Fuuton.. Taijutsu.. Tsé! Nikdy nebudu dobrý sensei, jsem sama ještě student! Ale pokusím se to zvládnout.
Shinobi
Aj keď to boli členovia týmu nepáčilo sa mi keď som len tak ale ukazoval čo viem lebo som nemohol vidieť ostatných .
No ja som sa odtiaľto mieril preč .
No ja som sa odtiaľto mieril preč .
Anonymní- Anonymní
Pomalu jsem si stoupl a došel k té dívce."Ahoj...mohl bych se posadit?" Zeptal sjem se trochu ostýchavě
Guest- Anonymní
Vytrhl mě z myšlenek a já na něj přetočila zrak.
"Umm, jasně!" Zamumlala jsem a pokusila se o úsměv. "Eh.. Díky za to.. Asi jsi mě včera odnesl na lavičku.." Dodala jsem tak trochu zaraženě a pousmála se. "Jak se.. Jak se vlastně jmenuješ?" Napadlo mě najednou.
"Umm, jasně!" Zamumlala jsem a pokusila se o úsměv. "Eh.. Díky za to.. Asi jsi mě včera odnesl na lavičku.." Dodala jsem tak trochu zaraženě a pousmála se. "Jak se.. Jak se vlastně jmenuješ?" Napadlo mě najednou.
Shinobi
Pomalu jsem se posadil."Není zač...a omlouvám se...nci lepšího jsem nenašel, tak doufám, že ses aspoň trochu dobře vyspala..." Pousmál jsem se trochu nejistě."Jo a já jsem Fujin...Fujin Surashi..." Podal jsem jí ruku a tentokrát se už příjemně usmál."Ale můžeš mi říkat Fu..."
Guest- Anonymní
Dal jsem premyslel nad tim Shirem. Dnes rozhodne spat nepujdu. Rozkousl jsem energetickou pilulku. Musim na sobe hodne zapracovat. Moje uziti futonu se musi rapidne zvysit abych nezustal pozadu s tim novym. Dotet jsem si myslel, ze jsem neco extra jen protoze mam S-rank kekkei genkai, ale na tu se uz nemuzu spolehat tak jako dosud. Slozil jsem pečeti pro Fuuton: Kaze no Doragon. Vítr mě obestoupil s takovou silou a zurivosti, ze jsem mel pocit jakoby se do neho vlevala ma vlastni zloba. Tak tohle je sila vzteku??? Pokud ji v budoucnu dokazu znovu pouzit. Tak se mu musim vyrovnat. Vítr mi zběsile vil kolem usi a ja utvoril posledni pecet. Najednou bylo kolem takove to naproste ticho pred bouri. Avsak z nenadani se objevil mnohem vetsi drak tvoreny z bicujiciho vetru, nez jakeho jsem kdy stvoril. Tohle prece nemuzu ukocirovat. Najednou drak zautocil na strop treningove haly a ten se pod jeho naporem zacal hroutit. Notak soustred se, to zvladnes V té chvíli byl vsechen vztek pryc a snad poprve v zivote prisla panika. Pomyslel jsem si. Jestli hned Neco neudelas tak to vsechny zabije a co bude jejich rodinam platna tva omluva, ze si nechtel. Stejne reknou, ze kdyz mohla moje kekkei genkai zastvit sutiny co padaly na me, tak proc jsem neochranil i je! Maximalně jsem se soustredil a techniku zrusil. To uz, ale zacal padat kus stropu. Musim zrusit gravitaci jinak budu jeste ve vetsim pruseru a jestli to Kaliona zavali, tak na to radsi ani nechci myslet. Tesně nad nim jsem nakonec sutiny zastavil a nechal pomalu snest na bezpecne misto. Jestli jsem dotet vyvazl se zdravou kuzi, tak tet me Yoko na 100% zabije, musim zmizet. Hai asi bych mel co nejdriv opustit vesnici dokud je cas. Nunkenini si prej taky nezijou tak spatne a nekdo prej zaklada sneznou petku jen z geninu to ja asi moje jedina sance. V tom se ke me blizi Yoko... (stihnu uniknout nebo budu lapen Yoko??? Dozvite se v dalsim komentari od Yoko nebo ode me )
Anonymní- Anonymní
(A pokračování příště, musím jít.. Gomene .. ^^)
Shinobi
Vrátil som sa sem na toto miesto ako sa povedalo nešiel som nakoniec ani veľmi neskoro .
Anonymní- Anonymní
Všimla jsem si Taschera, co zase prováděl a vstala jsem z té pohodlné lavičky. Vyzvedla jsem písek a zamířila s ním na napolo zborcený strop, čímž jsem sutiny zastavila, aby nezavalili mě ani nikoho jiného. Kso! Taschere, proč to zkoušíš, aniž by jsi mi cokoliv řekl? Pff, no ty jsi teda sensei Yo.. Probleskla jsem se Shunshinem přímo k němu, otřesy od zborceného stropu nebyli tak velké, když je držel pevný písek. "Můžeš mi říct, co jsi teď zkoušel? S chakrou si nesmíš pohrávat jen tak.." Vynadala jsem mu, ale sama sobě jsem se nedivila.
Shinobi
Omlouvam se, ale i kdybi si se do toho nezapojila, tak bych to zvladl. Vzdyt to bylo jen par set kg suti. Oprasil jsem se od prachu a chystal se odejit, kdyz...
Anonymní- Anonymní
"Jak vidím, jsi v pořádku. Měl by si být opatrnější, nejsi ještě natolik
silný, aby jsi všechno zvládnul sám.." Dodala jsem a pak se
porozhlédla. Strop držel. Budeme ho muset opravit, hmm.. Pak jsem si
všimla i Shira, ještě mě zajímalo, až dorazí i Kalion.
"Mám pro vás tři dnes důležitý úkol, tedy spíš součástí tréninku.
Projeví se tam všechny vaše schopnosti, jak fyzické tak i psychické. Ale
vše vám povím, až budeme všichni.." Dodala jsem a vrátila se k tomu
chlapci, kterého jsem tak nějak, opustila.
"Gomene, nepředstavila jsem se pravděpodobně. Jsem Yoko Ayme, těší mě Fu. Co tu vůbec děláš?" Napadlo mě, neviděla jsem ho trénovat. Mezitím jsem sledovala ostatní, jestli neudělají další blbost. .
silný, aby jsi všechno zvládnul sám.." Dodala jsem a pak se
porozhlédla. Strop držel. Budeme ho muset opravit, hmm.. Pak jsem si
všimla i Shira, ještě mě zajímalo, až dorazí i Kalion.
"Mám pro vás tři dnes důležitý úkol, tedy spíš součástí tréninku.
Projeví se tam všechny vaše schopnosti, jak fyzické tak i psychické. Ale
vše vám povím, až budeme všichni.." Dodala jsem a vrátila se k tomu
chlapci, kterého jsem tak nějak, opustila.
"Gomene, nepředstavila jsem se pravděpodobně. Jsem Yoko Ayme, těší mě Fu. Co tu vůbec děláš?" Napadlo mě, neviděla jsem ho trénovat. Mezitím jsem sledovala ostatní, jestli neudělají další blbost. .
Shinobi
Ja som si tam doslova sadol do "vzduchu" a pozeral som okolo seba .
Takže teraz asi neostáva nič iné než len čakať ?
No som zvedavý čo to bude ten tréning .
Takže teraz asi neostáva nič iné než len čakať ?
No som zvedavý čo to bude ten tréning .
Anonymní- Anonymní
Prisel jsem velice uvolnenym krokek k Yoko. Je sice super, ze nas chces zase neco ucit a tak, ale vcera jsi rikala, ze nas nechas podepsat smlouvu na Kuchiyose no Jutsu. Tak proc nevyresit nejdriv tohle, alespon to zvysi nase sance v tom tvem testu. Maslim, ze v tomhle se shodneme vsichni tri. Kyvnul jsem na kluky a postavil se tak, abych dodal svym argumentum vetsi duraz.
Anonymní- Anonymní
Postavila jsem se. Takže bych jim to měla ukázat.
"Jak jsem zjistila, Kalion už Kuchyiose no Jutsu umí. Jde o to, že podepíšete smlouvu s jistým zvřetem, kterého pak přivoláte. Může vám pomáhat při boji, dělat s ním techniky, pokud je pro něj určeny, či vám jen nosit různé věci.." Dodala jsem. "Musíme si dojít pro smlouvu, ale nejdřív se se zeptám tebe Taschere a Shiro, jaké zvíře, by jste si chtěli přivolat?"
"Jak jsem zjistila, Kalion už Kuchyiose no Jutsu umí. Jde o to, že podepíšete smlouvu s jistým zvřetem, kterého pak přivoláte. Může vám pomáhat při boji, dělat s ním techniky, pokud je pro něj určeny, či vám jen nosit různé věci.." Dodala jsem. "Musíme si dojít pro smlouvu, ale nejdřív se se zeptám tebe Taschere a Shiro, jaké zvíře, by jste si chtěli přivolat?"
Shinobi
Hodil jsem po ni můj nejlepší úsměv."Těší mě..." Odpověděl jsem, ale než jsem stihl mluvit dál, musela se začít zase na chvíli věnovat svým studentům. Proto jsem jen dál seděl a vyčkával. Nebudu je rušit...potřebují senseie, který se o ně bude starat...
Guest- Anonymní
Strana 23 z 39 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 39
Povolení tohoto fóra: