Tréninková hala
+7
Suna ANBU
Uzumaki Allii
Kisuke Uchiha
Kushina Uzumaki
Akasuna no Ruki
Yoko Ayme
Akasuna no PiliKKa
11 posters
Strana 31 z 39 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 39
Tréninková hala
First topic message reminder :
Takže.. tady můžeme trénovat^^ xD
Takže.. tady můžeme trénovat^^ xD
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Re: Tréninková hala
"Umm, proč ne?" Dodala jsem k jeho poslední otázce.
"Hmm, takže.. Kdybych se sem pro dnešek nevrátila, buďte tu všichni zítra a povinně. Pro dnešek si Shiro, můžete dát cvičný souboj mezi sebou, ale.. Máš to na starost nebo pokud by jste byl tak hodný a pohlídal je na chvíli? Aby se mi ady nepovraždily navzájem!" Dodala jsem směrem k Totovi.. Neměla jsem moc dobré zkušenosti s tím nechávat je bez vyššího dozoru.
"Hmm, takže.. Kdybych se sem pro dnešek nevrátila, buďte tu všichni zítra a povinně. Pro dnešek si Shiro, můžete dát cvičný souboj mezi sebou, ale.. Máš to na starost nebo pokud by jste byl tak hodný a pohlídal je na chvíli? Aby se mi ady nepovraždily navzájem!" Dodala jsem směrem k Totovi.. Neměla jsem moc dobré zkušenosti s tím nechávat je bez vyššího dozoru.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Klan: Ayme
''bez problému'' pověděl jsem s úsměvem ''dohlédnu na to aby většina z nich zůstala živá'' mávl jsem rukou směrem k ní
Anonymní- Anonymní
Chvíľu som sledoval Alliho.
Skoro ako keby som ho už niekedy videl. Blbosť.
Následne som z neho však odvrátil zrak a namiesto toho pohliadol na Tota.
Skoro ako keby som ho už niekedy videl. Blbosť.
Následne som z neho však odvrátil zrak a namiesto toho pohliadol na Tota.
Anonymní- Anonymní
"Arigato," mávl jsem na hlouček mladých, naposledy si prohlédl toho jednoho a vzal Yoko za ruku. Vyrazil jsem s ní směrem pryč z tréninkových prostor. ...
.Přesun.
.Přesun.
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Rad te opet vidim chl- pro jistotu jsem to nedorekl a jen se s sirokym usmevem poklonil (tentokrat ne posmesne ) Takze se dnes dozvim tve ctene jmeno ???
Naposledy upravil Tascher dne Sat 3 Sep - 20:03, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Ja som zhora zvolal na Tashera .
"Čo tak dokončiť ten náš menší tréning ?"
"Čo tak dokončiť ten náš menší tréning ?"
Anonymní- Anonymní
''za rok... dva, tak nějak'' pronesl jsem a díval jsem se nahoru do stropu
Anonymní- Anonymní
Jak myslis, lamat te tady nebudu. Otocil jsem s na Shira. Tak dobre a bude to jen Taijutsu ???
Anonymní- Anonymní
"Tak vieš čo mne je to jedno ."
Zletel som na zem .
"Kľudne všetko ... "
Zletel som na zem .
"Kľudne všetko ... "
Anonymní- Anonymní
"No tak ako keď to bude ako minule že taijutsu a potom zasa zaútočíš aj z ninjutsu tak to nebude ale veľmi čestné ale dobre tak ale bez klonov a tak podobne len taijutsu dobre ?"
Anonymní- Anonymní
HAI Vyrazil jsem k nemu plnou rychlosti a vyskocil nad neho. Ve vzduchu se roztocil a z toho kopl na jeho rameno.
Anonymní- Anonymní
Obe ruky som použil na bloky .
Ruky som prekrížil tak že som ho pri tom kope jednou rukou mohol zachytiť tým som ho len potom silnejšie chytol obomi rukami a mal som v pláne ho odo mňa len odhodiť .
Ruky som prekrížil tak že som ho pri tom kope jednou rukou mohol zachytiť tým som ho len potom silnejšie chytol obomi rukami a mal som v pláne ho odo mňa len odhodiť .
Anonymní- Anonymní
Kdyz me drzel za no nohy, tak jsem se prohnul a chitl ho za nohy. Tim se zabranil jeho pokusu odhodit me. Jednu ruku jsem uvolnil a dal mu pesti za koleno, aby ho ohnu a ja ho mohl prehodit prez sebe ...
Naposledy upravil Tascher dne Sat 3 Sep - 20:50, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Keď mi dal na koleno ucítil som bolesť na píštale no tá bola tvrdá ako každé kostnaté miesto takže tým mohol udrieť sám seba .
Ja som sa ale naschvál cez neho prehodil sám lenže jeho som stále držal a tým ako som ja sa mal dotočiť som ho chcel hybnou silnou od seba odmrštiť a ešte som použil aj tú svoju vlastnú .
Ja som sa ale naschvál cez neho prehodil sám lenže jeho som stále držal a tým ako som ja sa mal dotočiť som ho chcel hybnou silnou od seba odmrštiť a ešte som použil aj tú svoju vlastnú .
Anonymní- Anonymní
Došla jsem do tréninkových místností s rukama v kapsách. Sledovala jsem Shira s Tascherem. Posadila jsem se na jednu z laviček a snažila se pochytit jejich chyby v Taijutsu, aspoň to mě donutilo myslet na pozitivní věci.
Shinobi
Jelikoz jsem ho zasahl jen domekke tkane, uder me vubec nebolel. pevne jsem ho chytil, aby me nemohl odhodit. Behem toho jsem se vsi silou napul protahl mezi jeho nohy a zapusobyl jako paka. Tim padem, jelikoz drzel me nohy padal be zachrany primo na hlavu...
Anonymní- Anonymní
Vrátila sa. Tak rýchlo?
Bez slova som si prisadol k Yoko a pozoroval tiež.
Bez slova som si prisadol k Yoko a pozoroval tiež.
Anonymní- Anonymní
přišoupal jsem se po lavičkách až k Yoko
''tak, jak šlo rande ?'' řekl jsem tak aby to slyšela pouze ona
''tak, jak šlo rande ?'' řekl jsem tak aby to slyšela pouze ona
Anonymní- Anonymní
Natočil som sa hlavou trochu na stranu takže som sa skotúľnut tak že som sa udrel menej aj keď aj toto bolelo no vďaka za piesok .
Potom už ako som bol už na zemi radšej som ho pustil .
V rychlosti som sa skrútil a odkopol som ho od seba nech dá už pokoj .
Potom už ako som bol už na zemi radšej som ho pustil .
V rychlosti som sa skrútil a odkopol som ho od seba nech dá už pokoj .
Anonymní- Anonymní
Všimla jsem si vedle sebe Kazuyi, v podstatě jsem byla ráda, že se na nic nevyptával, no to už přišel Toto. "Fajn.." Dodala jsem neutrálně a pak se otočila na Kazuyu. "Umm, já v podstatě nevím stále, jak se jmenuješ nebo pokud jsi mi to říkal, omlouvám se. Bylo toho moc a zřejmě jsem na to zapomněla. Chtěla jsem se zeptat, jestli máš zítra čas. Mám pro tým tréninkový úkol a můžeš se zapojit i ty" Dodala jsem, podepřela si bradu rukou a pak neodtrhla zrak od těch dvou před sebou.
Shinobi
podle tónu kterým to řekla jsem usoudil že to asi nebylo tak jak si to představovala pouze jsem se mile usmál a na nic víc jsem se nevyptával
Anonymní- Anonymní
Prikývol som.
"Ak bude v mojich silách pomôcť, rozhodne sa pridám."
"Ak bude v mojich silách pomôcť, rozhodne sa pridám."
Anonymní- Anonymní
"Budu jen ráda.." Dodala jsem. Budu muset všechno nastražit, zkontaktovat pár lidí.. Uvidíme..Škoda, že tu nejsi..
"Ale, nebude to zrovna lehké, ale s tím doufám počítáš.." Dodala jsem znovu.
"Ale, nebude to zrovna lehké, ale s tím doufám počítáš.." Dodala jsem znovu.
Shinobi
Vyuzil jsem rotace z jeho kopu a rychle se postavil a neustalimy utoky ho nutil aby se nemohl zvednout ze zeme. Tim neustalim uhybanim se zacal rychle unavovat...
Anonymní- Anonymní
Strana 31 z 39 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 39
Povolení tohoto fóra: