Tréninková hala
+7
Suna ANBU
Uzumaki Allii
Kisuke Uchiha
Kushina Uzumaki
Akasuna no Ruki
Yoko Ayme
Akasuna no PiliKKa
11 posters
Strana 22 z 39 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 30 ... 39
Tréninková hala
First topic message reminder :
Takže.. tady můžeme trénovat^^ xD
Takže.. tady můžeme trénovat^^ xD
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Re: Tréninková hala
"Hmmm..." na tvari se mi objevil usměv "počkej chvili Tasher".
Klonové vytáhli další figuríny.
Poskladal jsem pečet a řizl se do prstu" Kuchiyose no jutsu ".
Pode mnou se objevil pouštní škorpion a figuríny par ranami smetl.
"Tak co řikaš na tohle."
Klonové vytáhli další figuríny.
Poskladal jsem pečet a řizl se do prstu" Kuchiyose no jutsu ".
Pode mnou se objevil pouštní škorpion a figuríny par ranami smetl.
"Tak co řikaš na tohle."
Sho Rin- Počet príspevkov : 491
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Kaemon
Otočl jsem se na Kaliona a poslal na jeho skorpiona sveho draka ktery ho svyma vetrnyma cepelema rozsekal na tri kusy. A co rikas ty na tohle Kalione rekl jsem a dabelsky se zasmal.
Anonymní- Anonymní
"Hmmm...... "podival jsem se na Tashera .
"Tak co boj"udelal jsem pečetě bunshin no jutsu.
"Tak co boj"udelal jsem pečetě bunshin no jutsu.
Shinobi
Tak dobře. Jdeme na to. rekl jsem a slozil pecete na Fuuton: Daitoppa po cemz se mi z pusy vyvalil silny vitr ktery... (to necham na tobe )
Anonymní- Anonymní
Přibližovalo se to ke mě ale na štěsti kdy to bylo už umě jsem stihl poskladat pečet Kawarimi no Jutsu(Technika nahrady).Zmizel jsem a objevil se par kroku od něj.
Shinobi
Kdyz se predemnou objevil tak jsem pomoci Chōshinsei no jūryoku zvedl kameny ktere vznikly pri utoku na jeho skorpiona a hodil je po nem ...
Anonymní- Anonymní
Kawarimi no Jutsu.
Ještě jednou jsem to použil a objevil se za Tasherem a praštil ho rukou do hlavy.
"Tak co řikaš tomu"
Ještě jednou jsem to použil a objevil se za Tasherem a praštil ho rukou do hlavy.
"Tak co řikaš tomu"
Shinobi
Trochu se mi zamotala hlava, ale v posledni chvili jsem vsiml, ze me chce znovu prastit tak jsem znovu pouzil Chōshinsei no jūryoku a zachytil ho a drzel ve vzduchu. Pak jsem rychle vytahl dva kunaie a zeptal se ho Chces tu dnes umrit a nebo se vzdas a budes se moci pomstit svemu klanu ??? a vyznamne jsem se na neho zahledel.
Anonymní- Anonymní
Probudil jsem se zase pozdě. Kolem byl strašný rozruch. Ani jsem nechápal, jak jsem takhle zase mohl spát. Co to se mnouz je...otec mě zabije... Uvědomil jsem si, že jsem něčím přikrytý. Zjistil jsem, že je to moje oblečení. Podíval jsem se doprava a ta dívka ze včerejška tam už nebyla. Doufám, že se nezlobyla a obře se vyspala...ni lepšího jsem nenašel... Potom jsem se rozhlédl. Už tu zase bojovali nějaký kluci. Přemýšlel jsem, kde může být asi můj sensei. Nakonec jsme si jen povzdychl a rychle se oblekl. Psotavil jsem se a dlouze protáhl. Vůbec jsem nevěděl, co teď budu dělat.
Guest- Anonymní
Skoušel jsem poskladat pečete ale nešlo to chvili jsem to zkoušel.
Konečně to povolilo Bunshin no Jutsu.
Objevil se klon a rychle praštil Tashera zase do hlavy
Stratil kontrolu nad vitrem tak jsem byl volny.
"Chcu se pomstít klanu jestli si to chtel vedět."
Konečně to povolilo Bunshin no Jutsu.
Objevil se klon a rychle praštil Tashera zase do hlavy
Stratil kontrolu nad vitrem tak jsem byl volny.
"Chcu se pomstít klanu jestli si to chtel vedět."
Shinobi
(kolikrát ti mám říkat tenhle klon je jen iluze to neni Kagebushin, a pouzival jsem gravitaci ne vitr takze si se nemohl pohnout v chvyli kdy jsi se dostal ke me na dosah ruky to je schopnost me kekkei genkai )
Anonymní- Anonymní
Vešla jsem do tréninkových místností a porozhlédla se. Všimla jsem si, že těm, kterým jsem řekla, že mají trénovat na figuríny si dělají figuríny samy ze sebe. He?!
Chvilku jsem je porozovala, načež jsem se probleskla a oba dva chytila za zápěstí. "Nechci se vám míchat do boje, ale můžete mi laskavě říct, co teď děláte? Figuríny leží támhle, pokud vím" Ukázala jsem směrem dozadu. Cekem by mě to zajímalo, jsou spolu v týmu a rozhodně je bez dozoru nenechám, aby se vzájemně považdili. Yare, Yare, co jsem to dostala za tým? Neříkám, že nemají spolu trénovat, ale v jisté míře! Mají spolupracovat.. Zabědovala jsem a čekala na jejich odpověď.
Chvilku jsem je porozovala, načež jsem se probleskla a oba dva chytila za zápěstí. "Nechci se vám míchat do boje, ale můžete mi laskavě říct, co teď děláte? Figuríny leží támhle, pokud vím" Ukázala jsem směrem dozadu. Cekem by mě to zajímalo, jsou spolu v týmu a rozhodně je bez dozoru nenechám, aby se vzájemně považdili. Yare, Yare, co jsem to dostala za tým? Neříkám, že nemají spolu trénovat, ale v jisté míře! Mají spolupracovat.. Zabědovala jsem a čekala na jejich odpověď.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Klan: Ayme
Všiml jsem si nové příchozí, která přerušila boj. Byla to ta dívka ze včerejška. Jen jsem se malinko pousmál. Vypadala příjemně, ale zdálo se, že ji trochu ti kluci vytočili. Jen jsem raději mlčky seděl a nepletl se do toho.
Guest- Anonymní
Ja som stál tam blizko nich kde sme prišli a prezeral som si tých čo tu boli .
Anonymní- Anonymní
Podival jsem se na Kaliona a on na me.Nevím proč se nam do toho pletes. vzdyt jsem se do toho nedal ani na 5%. Nechapu proc tak vysilujes. rekl jsem lhostejne a vyskublse ji. Kdybych to bral vazne, tak jsem ho zabil hned na zacatku tak mi nedavej kazani a nechovejse ke me jako k malemu decku.
Anonymní- Anonymní
Je to len odpad ako každý iný a vyvyšuje sa nad ostatnými .
Žiadna úcta k autorite ... no hrôza .
Pozeral som stále k nim .
Žiadna úcta k autorite ... no hrôza .
Pozeral som stále k nim .
Anonymní- Anonymní
Pustila jsem ho a spražila ho zlostným pohledem. Měla jsem opravdu plné zuby neúcty a všeho podobného. Cokoliv navrhnu mají námitky, pff.. Nakonec jsem si jen rezignovaně pozvdechla. "Můžete si klidně dělat, co chcete. Ale s tímhle přístupem neprojdete ani prvním testem u chunninských zkoušek, měli by jste se nad sebou zamyslet, zvlášť ty Taschere. Nejs i o nic víc, než jakýkoliv Shinobi, nepovyšuj se nad ostatní. Moc sebevědom.. smrdí" Sykla jsem, netuším, kam se poděla ta milá Yo, ale já neměla na tyhle hru náladu. Popravdě jsem měla nervy nadranc, neměla jsem ponětí, kde teď je PiliKKa, nebo co se děje. A měla jsem o ni strach. "Jsem ráda, že jste se konečně uklidnily. Teď bych vám ráda představila nového člena týmu. Shiro, tihle dva budou ode dneška s tebou tvořit tým.." Dodala jsem. A doufám, že konečně poznají, co je to týmová práce. Bude s nimi ještě hodně práce. Pomalu jsem vychladla.
Shinobi
Tohle jsem zaregistroval a dost mě to naštvalo."Co si o sobě myslíš co? Myslíš si, že si nějaký boreček, co je lepší něž někdo jiný...ona je tvůj učitel, jak už jsem zjistil a ty bys ses k ní měl chovat z respektem...myslím, že by ti spadl hřebínek po měsíci z mým otcem...tsss..." Pořád jsme, ale seděl. To je ale nafoukanec... Ale ta dívka už pokračovala dál, proto jsem se nehodlal dál tím zabývat.
Guest- Anonymní
"Zdravím ... "
Povedal som trochu neprítomne .
Žeby to má aj tamten doma tvrdšie než normálne býva ?
Tak možno niesom sám nejaká výhoda .
Povedal som trochu neprítomne .
Žeby to má aj tamten doma tvrdšie než normálne býva ?
Tak možno niesom sám nejaká výhoda .
Anonymní- Anonymní
Zaslechla jsem i toho chlapce, co mě včera pravděpodobně odnesl na tu lavičku a pak i pozdrav Shira. To všechno jsem najednou vypustila a rozhodla se přejít na něco jiného. Každý svého štěstí strůjce.. Vzpomněla jsem si na jedno staré přísloví a pak už jen se to rozhodla více ve své hlavě neřešit. "Dobře, Shiro chtěla jsem se zeptat. Znáš svůj živel, který ovládáš? Máš i nějakou zvláštní schopnost? Potřebuji vše vědět, abych se mohla zaměřit na potřebné věci ohledně tvého tréninku" Pokusila jsem se o jakýsi poloúsměv.
Shinobi
Trochu jsem se uklidnil a rekl Yoko Po pravde jsem to predtim OPRAVDU HODNE prehnal a za to gomen na sai, ale nemam rad kdyz me nekdo rusi behem boje. Jeste jednou gomen na sai. Chci se s tebou usmirit a proto navrhuji jit na ramen nebo neco jineho dle tveho vyberu. Samozrejme platim ja odkaslal jsem si a nahodil uprimne-prosebny pohled Tohle musi zbastit i s naviakem.
Anonymní- Anonymní
"Ja umm áno viem .
Som z Klanu Kazetsuchi takže tak ako každý ovládam živel vietor a s ním manipulujem .
Viem s ním veľa vecí no ale k silenšiemu útoku používam tento drevený meč ."
Ukázal som naňho pri opasku a na toho Tschera som nereagoval vôbec ani pohľadom k tomu čo hovoril .
Som z Klanu Kazetsuchi takže tak ako každý ovládam živel vietor a s ním manipulujem .
Viem s ním veľa vecí no ale k silenšiemu útoku používam tento drevený meč ."
Ukázal som naňho pri opasku a na toho Tschera som nereagoval vôbec ani pohľadom k tomu čo hovoril .
Anonymní- Anonymní
Na Tascherovu omluvu, jsem jen němě přikývla, že rozumím. Neměla jsem k tomu, co říct. Sám si to musí přebrat a navíc jsem se k tomu nechtěla více vracet. "Možná, někdy.." Zareagovala jsem na jeho návrh a pak zaslechla Shira. Hmm, takže opět Fuuton? A navíc jako Kekkei Genkai? To bude zajímavé. "Dobrá, živel Fuuton se projevil u všech tří, ale ty s ním budeš umět podstatně lépe a lépe ho budeš využívat. Na to se zaměřím a dřevěný meč?" Krátce jsem si ho prohlédla. "S ním jsi zaměřený, jen na Taijutsu nebo s ním souvisí i některá z technik tvé Kekkei Genkai? Pokud jsi na Taijutsu zdatný, zaměříme se i na něj, čímž bychom měli zamezit chybám v obraně a.." Zasekla jsem se a dál jen přemítala v hlavě. "Yosh, to se mi zamlouvá. Takže, jak si na tom s koncentrací chakry? Už jsi někdy lezl po stromech, či chodil po vodě?" Zeptala jsem se ho, protože s klukama jsem tohle už zkoušela.
Shinobi
"Nie ... vôbec ... keďže môžem si cez vodu preletieť alebo na ten strom vyletieť tak som nemal prečo sa niečo také učiť a ano Taijutsu mi docela ide .
Ja tak trochu ten fuutom kombinujem aj z bojom na blízko aj keď boj na diaľku je pre mňa asi lepší ."
Ja tak trochu ten fuutom kombinujem aj z bojom na blízko aj keď boj na diaľku je pre mňa asi lepší ."
Anonymní- Anonymní
Trochu jsem spozorněl. Takže on má Fuuton jako KG? TAk to jsme si trochu podobný...akorát já k tomu využívám něco jiného a tím zvyšuji jeho sílu, ale i tak je to zajímavé...hodně lidí tu má Fuuton, ale jsem zvědavý, který z nich může s ním jen tak manipulovat...
Guest- Anonymní
Strana 22 z 39 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 30 ... 39
Povolení tohoto fóra: