Tréninková hala
+7
Suna ANBU
Uzumaki Allii
Kisuke Uchiha
Kushina Uzumaki
Akasuna no Ruki
Yoko Ayme
Akasuna no PiliKKa
11 posters
Strana 12 z 39 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 25 ... 39
Tréninková hala
First topic message reminder :
Takže.. tady můžeme trénovat^^ xD
Takže.. tady můžeme trénovat^^ xD
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Re: Tréninková hala
prohlédl jsem si halu a rozehnal mlhu, poté jsem šel tiše za Yoko
(přesun)
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Vešla jsem do místnosti a usmála se. Bylo to tu pro mě už tak známé.
Došla jsem až někam k prostředku a podívala se na příchozího Daisukeho. Ten se pravděpodobně bude zabývat svým tréninkem. Zalovila jsem v brašničce na boku a vytáhla svitek.
Tak, teorii jsem se učila už v kanceláři, teď jen praxe. Yosh! Jdu na to!
Pousmála jsem se a svitek rozložila o kousek vedle. Pak jsem začala skládat pečetě.
"Doton: Doryūsō!" Řekla jsem, když jsem skončila a udeřila do země. Chvilku jsem čekala a pak přímo přede mnou ze země vyrašil malinkatý bodec.
"Pro začátek dobré.." Pomyslela jsem si, abych nevzdávala naději a zkoušela to dál. Sice stále se stejným výsledkem, ale s čím dál tím větším odhodláním.
Došla jsem až někam k prostředku a podívala se na příchozího Daisukeho. Ten se pravděpodobně bude zabývat svým tréninkem. Zalovila jsem v brašničce na boku a vytáhla svitek.
Tak, teorii jsem se učila už v kanceláři, teď jen praxe. Yosh! Jdu na to!
Pousmála jsem se a svitek rozložila o kousek vedle. Pak jsem začala skládat pečetě.
"Doton: Doryūsō!" Řekla jsem, když jsem skončila a udeřila do země. Chvilku jsem čekala a pak přímo přede mnou ze země vyrašil malinkatý bodec.
"Pro začátek dobré.." Pomyslela jsem si, abych nevzdávala naději a zkoušela to dál. Sice stále se stejným výsledkem, ale s čím dál tím větším odhodláním.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Klan: Ayme
sedl jsem si stranou a zavřel oči, při tom jsem soustředil všechnu chakru do rukou, zatím jen s výsledkem chakry v prstě
kso z timhle asi nikomu moc nepomůžeš
zkoušel jsem to stále znovu a znovu
kso z timhle asi nikomu moc nepomůžeš
zkoušel jsem to stále znovu a znovu
Anonymní- Anonymní
Když už jsem to udělala skoro po sté s tím stále stejným výsledkem, nechala jsem toho. "Chce to čas.." Broukla jsem si sama pro sebe, abych se uklidnila z těch neustálých neúspěšných pokusů. Odhrnula jsem si vlasy z očí a svitek zandala do brašničky. Vytáhla jsem z ní jiný. Otevřela jsem ho a snad už po desáté si ho znovu důkladně pročetla.
Proč když se pokusím zformulovat chakru, nejde to?! Proč nedokážu udržet ten obrovský tlak? Zkusím to ještě jednou, třeba jsem předtím udělala něco špatně..
Postavila jsem se a i skrz únavu pokračovala. Chakru jsem měla tak akorát na tohle a Shukakovu využívat nechci, ne teď.
Soustředila jsem se a nahromadila chakru do ruky, do rotující koule. Začala jsem se úpěnlivě soustředit a pokusit se tvar té koule změnit.
Tak tady jsem minule skončila, víc chakry, víc!
Přinutila jsem se dát do toho skoro celou, uviděla jsem nepatrný pohyb, začal se měnit tvar, ale pak znovu ten tlak, měla jsem pocit, že mi to chce urvat ruku. Znovu jsem to musela pustit. Dál se zřejmě nedostanu, ale musí přece existovat způsob!
Zakroutila jsem hlavou a i tento svitek složila. Pomalu jsem došla k Daisukemu a sedla si kousek od něj. "Tak, jak jsi na tom?" Zeptala jsem se s úsměvem, mezitím, co jsem pozorovala oblohu.
Proč když se pokusím zformulovat chakru, nejde to?! Proč nedokážu udržet ten obrovský tlak? Zkusím to ještě jednou, třeba jsem předtím udělala něco špatně..
Postavila jsem se a i skrz únavu pokračovala. Chakru jsem měla tak akorát na tohle a Shukakovu využívat nechci, ne teď.
Soustředila jsem se a nahromadila chakru do ruky, do rotující koule. Začala jsem se úpěnlivě soustředit a pokusit se tvar té koule změnit.
Tak tady jsem minule skončila, víc chakry, víc!
Přinutila jsem se dát do toho skoro celou, uviděla jsem nepatrný pohyb, začal se měnit tvar, ale pak znovu ten tlak, měla jsem pocit, že mi to chce urvat ruku. Znovu jsem to musela pustit. Dál se zřejmě nedostanu, ale musí přece existovat způsob!
Zakroutila jsem hlavou a i tento svitek složila. Pomalu jsem došla k Daisukemu a sedla si kousek od něj. "Tak, jak jsi na tom?" Zeptala jsem se s úsměvem, mezitím, co jsem pozorovala oblohu.
Shinobi
když na mě promluvila, tak jsem otevřel oči a z vyrušení se do prstu nahromadilo ještě víc chakry a vyletěl z něj proud vody
"etto .. no, jak to jen říct ... ve fázi poznávání" zasmál jsem se
"jak to šlo tobě" podíval jsem se na ní
"etto .. no, jak to jen říct ... ve fázi poznávání" zasmál jsem se
"jak to šlo tobě" podíval jsem se na ní
Anonymní- Anonymní
"Gomene, nechtěla jsem tě vyrušit.." Řekla jsem, když jsem si všimla proudu vody.
"U mě? Tak nějak.. Zatím je to ve fázi marných pokusů. Budu na tom muset zapracovat.." Usmála jsem se.
"U mě? Tak nějak.. Zatím je to ve fázi marných pokusů. Budu na tom muset zapracovat.." Usmála jsem se.
Shinobi
"takže asi tak jako u mě, a nemusíš se omlouvat, na vyrušení musím být vždy připraven" pousmál jsem se
"nejspíš bych se měl také obrátit později na nějakého lékaře, který to umí, ale to až později, hlavně se to musím naučit" koukal jsem na ní
"a to tu celé dny neděláš nic jiného než trénuješ ?"
"nejspíš bych se měl také obrátit později na nějakého lékaře, který to umí, ale to až později, hlavně se to musím naučit" koukal jsem na ní
"a to tu celé dny neděláš nic jiného než trénuješ ?"
Anonymní- Anonymní
Pokrčila jsem rameny.
"Když tu byla PiliKKa, dělala jsem spoustu věcí. CHodila i na mise, které mi teď bohužel nemůže nikdo zadat a z vesnice pryč nesmím. Nevím, kdo by tu byl za mě. Teď jsem byla častokrát v kanceláři, ale v Suně moc Shinobi není. Takže mi nezbývá nic jiného, než zlepšovat své schopnosti. Ale nevadí mi to.." Pousmála jsem se.
"Myslím, že tréninku máme oba dost, tedy aspoň já. Pokud tu chceš zůstat prosím, ale já si zřejmě skočím domů, a rovnou do sprchy!" Zamrmlala jsem a vstala.
"Když tu byla PiliKKa, dělala jsem spoustu věcí. CHodila i na mise, které mi teď bohužel nemůže nikdo zadat a z vesnice pryč nesmím. Nevím, kdo by tu byl za mě. Teď jsem byla častokrát v kanceláři, ale v Suně moc Shinobi není. Takže mi nezbývá nic jiného, než zlepšovat své schopnosti. Ale nevadí mi to.." Pousmála jsem se.
"Myslím, že tréninku máme oba dost, tedy aspoň já. Pokud tu chceš zůstat prosím, ale já si zřejmě skočím domů, a rovnou do sprchy!" Zamrmlala jsem a vstala.
Shinobi
"já už půjdu taky, jelikož ta ruka už mě vážně štve !" podíval jsem se na lehce zmodralí prst "nevím jak tu chakru rozehnat" povzdechl jsem si a vstal míříc pryč z haly
Anonymní- Anonymní
"No, snad to do zítřka přejde.." Dodala jsem k jeho prstu a pak také zamířila pryč.
(Přesun)
(Přesun)
Shinobi
Příjdu a snažim se udělat svého nového ptáčka.
Notak už se objev. řeknu a zatim pták nikde.
Notak už se objev. řeknu a zatim pták nikde.
Anonymní- Anonymní
Zkusim to po 25. a už konečně objeví se rudý orel který umí jutsu s raitonem což mi pomůže.
Páni.Doufám,že mě budeš pomáhat
To víže budu,ale teď mě nech zmizet ať můžu být v klidu.
Hai.
pták zmizel a já jsem běžel do kazekage budovy.
Páni.Doufám,že mě budeš pomáhat
To víže budu,ale teď mě nech zmizet ať můžu být v klidu.
Hai.
pták zmizel a já jsem běžel do kazekage budovy.
Anonymní- Anonymní
Vešla jsem dovnitř. Byla všude kolem tma a jen příjemný chladný větřík mě po horkém dni chladil do tváří. Došla jsem doprostřed a na chvilku mrkla na oblohu. Shukaku sílí v noci, vyjde to. Vím, to. Začala jsem skládat pečetě.
"Doton: Doryūsō" Řekla jsem a sledovala zem před sebou. Byla nehybná, stejně jako vše ostatní kolem. Kso, znovu!
Postup jsem zopakovala a přidala větší dávku chakry."Doton: Doryūsō!" Řekla jsem a sledovala zem. A opravdu, přede mnou se objevil obrovský bodec. Usmála jsem se.
Zvládla jsem to, naučila jsem se to jusu!
S úsměvem jsem ho několikrát zopakovala a a se stejným výsledkem.
"Doton: Doryūsō" Řekla jsem a sledovala zem před sebou. Byla nehybná, stejně jako vše ostatní kolem. Kso, znovu!
Postup jsem zopakovala a přidala větší dávku chakry."Doton: Doryūsō!" Řekla jsem a sledovala zem. A opravdu, přede mnou se objevil obrovský bodec. Usmála jsem se.
Zvládla jsem to, naučila jsem se to jusu!
S úsměvem jsem ho několikrát zopakovala a a se stejným výsledkem.
Shinobi
Když jsem toho neustálého opakování jednoho a tatáž jutsu měla dost, odebrala jsem se z tréninkové haly, domů.
(Přesun)
(Přesun)
Shinobi
Stejně jako včera jsem vešla do tréninkov= haly. Tentokrát jsem si potřebovala prozkoušet všechny dovednosti s pískem. Zaměřila jsem se na imaginárního nepřítele. Vyvolala jsem tykev a s ní i písek.
Nechala jsem ho kolem sebe ve velké rychlosti točit a zavřela oči.
Zrychli, nesmí tě překvapit, nesmí se k tobě dostat, ať je sebevíc rychlejší. Znáš svou slabinu, tak z ní udělej svou přednost!
Se stále zavřenými oči jsem zvedla ruce do vzduchu, písek mě naslovo poslechl, cítila jsem, jak se přede mnou něco zdvihlo.
Neujde ti semenší chybička, nesmíš zaváhat..
Trénovala jsem všechny své smysly, potřebovala jsem dokonale splynout s pískem, pokud se stanu rychlejší, stane se rychlejší i písek...
Zkoušela jsem to několikrát dokola, až jsem s tím nakonec skončila a písek pustila na zem. Rychlost, musím se zlepšit!
I s touto myšlenkou jsem si do písku sedla a vyndala z brašničky svitek. Začetla jsem se do něj. Musím více trénovat! Přijdou kruté časy, musím být připravená.. Na vše. Akatsuki budou nemilosrdní a já to moc dobře vím..
Soustředila jsem se jen na onen svitek a okolí už nevnímala.
Nechala jsem ho kolem sebe ve velké rychlosti točit a zavřela oči.
Zrychli, nesmí tě překvapit, nesmí se k tobě dostat, ať je sebevíc rychlejší. Znáš svou slabinu, tak z ní udělej svou přednost!
Se stále zavřenými oči jsem zvedla ruce do vzduchu, písek mě naslovo poslechl, cítila jsem, jak se přede mnou něco zdvihlo.
Neujde ti semenší chybička, nesmíš zaváhat..
Trénovala jsem všechny své smysly, potřebovala jsem dokonale splynout s pískem, pokud se stanu rychlejší, stane se rychlejší i písek...
Zkoušela jsem to několikrát dokola, až jsem s tím nakonec skončila a písek pustila na zem. Rychlost, musím se zlepšit!
I s touto myšlenkou jsem si do písku sedla a vyndala z brašničky svitek. Začetla jsem se do něj. Musím více trénovat! Přijdou kruté časy, musím být připravená.. Na vše. Akatsuki budou nemilosrdní a já to moc dobře vím..
Soustředila jsem se jen na onen svitek a okolí už nevnímala.
Shinobi
Po chvilce jsem vstala a zamířila pryč.
Naposledy upravil Yoko Ayme dne Mon 11 Jul - 14:37, celkově upraveno 2 krát
Shinobi
(Přesun - dům rodiny Akasuna)
Naposledy upravil Yoko Ayme dne Mon 11 Jul - 14:36, celkově upraveno 1 krát
Shinobi
Ptáček přiletí a dá vzkaz tak aby ho Yoko našla.
Vzkaz
Vzkaz
- Spoiler:
- Yoko připrav se na boj protože budu silnější a setkám se s tebou na bitevnim poli.Jsem teď u Akatsuki abych se stal odost silnějším doufám,že se uvidíme,ale tentokrát prohraješ ty!
Anonymní- Anonymní
Došla jsem do tréninkové haly a po bližším rozhlédnutí jsem si na zemi všimla ptáčka a vzkazu. Mrkla jsem na něj, abych zjistila, co tu dělá a s neutrálním výrazem ho přečetla. Akatsuki? Neříkal jsi náhodou, že budeš bojovat proti nim, Tendashi?
Tu myšlenku jsem hned na to opustila, potřebovala jsem se soustředit na mnohem důležitější věci. Pokud se máme potkat na bitevním poli, potkáme se. To nezměním, teď musím trénovat..
Sedla jsem si na zem a začetla se do svitku s Fuutonovou technikou.
Tu myšlenku jsem hned na to opustila, potřebovala jsem se soustředit na mnohem důležitější věci. Pokud se máme potkat na bitevním poli, potkáme se. To nezměním, teď musím trénovat..
Sedla jsem si na zem a začetla se do svitku s Fuutonovou technikou.
Shinobi
Příjdu a vidim tam Yoko.
Nazdárek.Dlouho jsme se neviděli. usměju se,ale neproměnim se.
Anonymní- Anonymní
Zaslechla jsem hlas, tak jsem vzhlédla. Podezřívavě jsem si osobu prohlédla a pak vstala ze země a odložila svitek stranou.
"Omlouvám se, ale.. My se snad známe?" Zeptala jsem se.
Nikdy jsem ho tady neviděla to za prvné, a nepamatuji si na nikoho takového.
"Omlouvám se, ale.. My se snad známe?" Zeptala jsem se.
Nikdy jsem ho tady neviděla to za prvné, a nepamatuji si na nikoho takového.
Shinobi
Změnil jsem se zpět na Tendashiho a řekl jsem:
Než zavoláš stráže tak ti chci říct jen jedno.
Než zavoláš stráže tak ti chci říct jen jedno.
Anonymní- Anonymní
Tendashi?!
Zamračila jsem se a ještě s přivoláním ANBU počkala. Chci vědět, co mi chce.
"Dobře, povídej.." Řekla jsem, ale v ostražitosti nepolevovala.
Přidal se k Akatsuki, nevím co od něj můžu čekat..
Zamračila jsem se a ještě s přivoláním ANBU počkala. Chci vědět, co mi chce.
"Dobře, povídej.." Řekla jsem, ale v ostražitosti nepolevovala.
Přidal se k Akatsuki, nevím co od něj můžu čekat..
Shinobi
Takže v kumogakure shromažďujou armádu možná větší než Suna.Pak ti chci jen říct,že chci aby jsi mě nechala jít a setkat se s tebou na bitevnim poli.A ještě něco sunu jsem nikdy nezradil a až bude kumogakure útočit poznáš jak to myslim.A díky nenávisti jsem odost silnější. řeknu.
Anonymní- Anonymní
Poslouchala jsem ho a pak dodala.
"Tendashi, přidal jsi se k Akatsuki, nemůžu ti zcela věřit. Chceš se se mnou setkat na bitevním poli? Dobrá, ale nebudu mít slitování, to si doufám plně uvědomuješ.." Řekla jsem a propalovala ho pohledem. Nevím, co na jeho informacích bylo pravdy, ale zřejmě brzy potkám.
"Pokud je to všechno, co jsi chtěl. Jsi nukenin a nemohu ti dovolit odejít, jen tak.."
Řekla jsem a soustředila svou chakru. Neviditelná vzdušná holubice (Suna no Kaze) vzlétla a během vteřiny šla informovat ANBU.
"Tendashi, přidal jsi se k Akatsuki, nemůžu ti zcela věřit. Chceš se se mnou setkat na bitevním poli? Dobrá, ale nebudu mít slitování, to si doufám plně uvědomuješ.." Řekla jsem a propalovala ho pohledem. Nevím, co na jeho informacích bylo pravdy, ale zřejmě brzy potkám.
"Pokud je to všechno, co jsi chtěl. Jsi nukenin a nemohu ti dovolit odejít, jen tak.."
Řekla jsem a soustředila svou chakru. Neviditelná vzdušná holubice (Suna no Kaze) vzlétla a během vteřiny šla informovat ANBU.
Shinobi
Strana 12 z 39 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 25 ... 39
Povolení tohoto fóra: