Hokageho kancelář
+13
Shinjiro
Ryuuji Akatsuchi
Daiki Ayme
Douchuu Nagano
Kushina Uzumaki
Nawaki
Kisuke Uchiha
Len Kokoro
Noriko Kana
Ayame Takahashi
Kaito Yoshikuni
Katashi Aokawa
Aki Kana
17 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 13 z 22
Strana 13 z 22 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 22
Hokageho kancelář
First topic message reminder :
Pohled ze shora.
Pohled ze shora.
Budova uprostřed skrývá Hokageho kancelář, služební byt a knihovny. Budova vlevo obsahuje sklad zbraní a budova vpravo je určena pro dešifrovační oddělení, laboratoř a kancelář ANBU.
- Hokage Konohy:
Shodai Hokage
Hashirama Senju
Nidaime Hokage
Tobirama Senju
Sandaime Hokage
Hiruzen Sarutobi
Yondaime Hokage
Minato Namikaze
Godaime Hokage
Tsunade Senju
Rokudaime Hokage
Naruto Uzumaki
Nanadaime Hokage
Assasin Senju
Hachidaime Hokage
Danzou Shimura
Kyuudaime Hokage
Itachi Uchiha
Anonymní- Anonymní
Re: Hokageho kancelář
"Můžeš si jít pro smlouvu, ale pak tě naučím Kuchiyose.." přikývl jsem na něj.
"Neviděl jsi Hizashiho? Mám pro něj smlouvu s Enmou.."
"Neviděl jsi Hizashiho? Mám pro něj smlouvu s Enmou.."
Anonymní- Anonymní
"Tuším čaká na chodbe" poškrabal sa na hlave a čakal na povolenie v zvitku
Kaito Yoshikuni- Počet príspevkov : 781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: ---
"Dobře, tak ho kdyžtak pošli sem.." podepsal jsem propustku a dal na ni razítko.
"Tady.."
"Tady.."
Anonymní- Anonymní
"Arigatto a ešte niečo vonku čakajú nejaký 2 neznámi ninjovia aspoň ja som ich tu ešte nevidel " zamračil sa a vyšiel z kancelárie prišiel k Hizashimu a povedal mu že Hokage ma pre neho niečo a že má vstúpiť a potom som sa vyparil a smeroval som do Kemono no sato....
(presun)
(presun)
Kaito Yoshikuni- Počet príspevkov : 781
Shinobi
Klan: ---
"Zajímavé, co jen chtějí? Já musím jít zachránit Ayame.." zamumlal jsem a zamával Kintovi.
"Hodně štěstí.."
Po chvíli čekání jsem si vzal nádobu s Nibi, velký svitek s klíčem od pečeti a vydal se do nemocnice. Kancelář jsem po odchodu zabezpečil.
"Hodně štěstí.."
Po chvíli čekání jsem si vzal nádobu s Nibi, velký svitek s klíčem od pečeti a vydal se do nemocnice. Kancelář jsem po odchodu zabezpečil.
Anonymní- Anonymní
videl som senseia mieril do nemocnicee isiel som za nim (Presun)
Anonymní- Anonymní
Objevím se před Hokageho kanceláří. Doufám že tu je...nevím kde bych ho hledal... pomyslím si a zaklepu na dveře.
Anonymní- Anonymní
Byl jsem ve své kanceláři a připravil Kuchiyose smlouvu Enmu pro Hizashiho.
"Je to velice stará opice..Budeš její třetí majitel od dob Sandaime hokageho. Takže se musíš opravdu snažit ji zaujmout. Podepiš smlouvu krví a pak se naučíš Kuchiyose." šel jsem ke skříni a sledoval různé smlouvy summonů.
"Vstupte," z přemýšlení mě vyrušil nějaký klepot.
"Je to velice stará opice..Budeš její třetí majitel od dob Sandaime hokageho. Takže se musíš opravdu snažit ji zaujmout. Podepiš smlouvu krví a pak se naučíš Kuchiyose." šel jsem ke skříni a sledoval různé smlouvy summonů.
"Vstupte," z přemýšlení mě vyrušil nějaký klepot.
Anonymní- Anonymní
Paráda... pomyslím si když uslyším senseiův hlas. Otevřu dveře a vejdu dovnitř kanceláře. Dobrý den, sensei...ehm...chtěl jsem se zeptat jestli nemáte něco co by se dalo podniknout...chtěl bych vyzkoušet své nové techniky co jsem od vás dostal...
Anonymní- Anonymní
"Jasně, půjdeme na misi, ale musíme jít do kemono Sato za Kintem, budeme tam v mžiku. Jen, Hizashimu jsem obstaral Kuchiyose, pro tebe mám taky něco. jedná se o podivné stvoření, kterému se říká Baku. Patřil Hachidaimemu, Danzouvi-sama.." podal jsem mu smlouvu s Baku a rozvinul svitek.
"Podepiš se krví za jméno Shimura Danzo."
"Podepiš se krví za jméno Shimura Danzo."
Anonymní- Anonymní
Paráda už se nemůžu dočkat... řeknu když mi sensei oznámí že vyrazíme na misi a pak mi oznámil že dostanu Kuchiyose no Jutsu...To jsem vždycky chtěl...
Podepsat krví? ale rychle si uvědomím že jsem zopakoval to co řekl sensei tak se kousnu do prstu a podepíšu smlouvu pak se podívám na senseie a řeknu s úsměvem Tak a je to, co dál?
Podepsat krví? ale rychle si uvědomím že jsem zopakoval to co řekl sensei tak se kousnu do prstu a podepíšu smlouvu pak se podívám na senseie a řeknu s úsměvem Tak a je to, co dál?
Anonymní- Anonymní
Na dveře zaklepal postarší muž. Nečekal než se ozvu a rovnou vešel dovnitř.
Sanzou
"Hokage, kdy vyrazíme? Už jsem vám přece zaplatil a nebyla to malá částka. Musíte mi obstarat doprovod na tu fúzi. Jsem velice vlivný muž." oznámil mi velice úsečně. Mé studenty zcela ignoroval.
To je ale snob. pomyslel jsem si a falešně se na něj usmál.
"Můžeme jít hned, nejdřív se však musím stavit pro svého studenta. Vaši stráž vám budou dělat mí tři studenti a já sám. Teď když dovolíte, vás Kotoke a Hizashi dovedou k bráně. Já tam budu během chvilky." pak jsem se podíval na Kotokeho.
"Tohle je pan Sanzou, ropný magnát. Našim úkolem je pána v pořádku doprovodit na jeho obchodní fúzi." oznámil jsem jim a zmizel.
Sanzou
"Co si sakra myslí? Jen tak zmizí. Čas jsou peníze! Vy dva, nečumte tu jak péro z gauče a rychle mě tam doveďte!"
Sanzou
"Hokage, kdy vyrazíme? Už jsem vám přece zaplatil a nebyla to malá částka. Musíte mi obstarat doprovod na tu fúzi. Jsem velice vlivný muž." oznámil mi velice úsečně. Mé studenty zcela ignoroval.
To je ale snob. pomyslel jsem si a falešně se na něj usmál.
"Můžeme jít hned, nejdřív se však musím stavit pro svého studenta. Vaši stráž vám budou dělat mí tři studenti a já sám. Teď když dovolíte, vás Kotoke a Hizashi dovedou k bráně. Já tam budu během chvilky." pak jsem se podíval na Kotokeho.
"Tohle je pan Sanzou, ropný magnát. Našim úkolem je pána v pořádku doprovodit na jeho obchodní fúzi." oznámil jsem jim a zmizel.
Sanzou
"Co si sakra myslí? Jen tak zmizí. Čas jsou peníze! Vy dva, nečumte tu jak péro z gauče a rychle mě tam doveďte!"
Anonymní- Anonymní
TAk ticho dudes si dosť drzi nemislyš?? mne je sumafuk kto si povedal dosť naštvane
Anonymní- Anonymní
Sanzou
"Já vás platím, a nemalou částkou. Tak pojďme.." zatvářil jsem se výhružně a vykročil ke dveřím.
"Já vás platím, a nemalou částkou. Tak pojďme.." zatvářil jsem se výhružně a vykročil ke dveřím.
Anonymní- Anonymní
Když se otevřely dveře a vešel ten divný chlapík pomyslel jsem si Sakra co je zač...vběhne sem ani nepozdraví...a ještě se chová jako by mu to tu patřilo takový lidi nemám rád...ale mise je mise...
Pak nám Hokage osvětlí situaci...Hai... řeknu jen a poté co zmizí se otočím na "klienta" a řeknu Pojďte za námi dovedeme vás tam... a pak se otočím k Hizashimu, položím mu ruku na rameno...Klídek kamaráde, nebudeme si zbytečně dělat nepřátele...když nám Sensei dal úkol tak ho splníme... řeknu a vydáme se směrem k bráně.
Pak nám Hokage osvětlí situaci...Hai... řeknu jen a poté co zmizí se otočím na "klienta" a řeknu Pojďte za námi dovedeme vás tam... a pak se otočím k Hizashimu, položím mu ruku na rameno...Klídek kamaráde, nebudeme si zbytečně dělat nepřátele...když nám Sensei dal úkol tak ho splníme... řeknu a vydáme se směrem k bráně.
Anonymní- Anonymní
to jo ale rešpekt vyžadujem niesom zbran čo si može niekto kupiť mi tam budeme nasadzovať životi a pustil sa za nimi
Anonymní- Anonymní
Klony
Moje klony v henge prišli pred kanceláriu,skúsali odpečatiť tu pečať ktorú tam mal Hokage no nepovedlo sa a tak jeden klon rozbil okno a vošiel dovnútra za ním išli ostatný,našli svitky konoha senpuu a omote renge a všetky ostatné čo tam boli vymenili ich za svitky kde je napísané "Brzo vrátim " skovali svitky a klony sa rozdelili na útek
Moje klony v henge prišli pred kanceláriu,skúsali odpečatiť tu pečať ktorú tam mal Hokage no nepovedlo sa a tak jeden klon rozbil okno a vošiel dovnútra za ním išli ostatný,našli svitky konoha senpuu a omote renge a všetky ostatné čo tam boli vymenili ich za svitky kde je napísané "Brzo vrátim " skovali svitky a klony sa rozdelili na útek
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kissu
Klony
Keďže sa tam nikto neukázal klony urobili aj falošné svitky a rozdelila sa po konohe,nikto nevedel ktoré sú pravé svitky (presun)
Keďže sa tam nikto neukázal klony urobili aj falošné svitky a rozdelila sa po konohe,nikto nevedel ktoré sú pravé svitky (presun)
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kissu
Pomalým krokem jsem došel až ke kanceláři Hokageho.Chvíli jsem postával a pak přiložil ucho na dveře.Nic se neozývalo.Zaklepal jsem.Doufal jsem že Hokage jen usnul.Neměl jsem v plánu hledat ho po celé Konoze , nedejbože aby byl na misi.Nic se neozývalo.Chtěl jsem otevřít ale bylo zamčeno.* Hmmm...kde jen vězí....kdo by mohl vědět kde asi je... * zamyslel jsem se.Pak jsem se vydal někam pryč.
Přesun
Přesun
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
Pred Hokageho kanceláriu pribehol môj klon. Zaklopal a čakal z odkazom v ruke.
Po dlhšom čakaní odkaz načapil na dvere a klon sa rozprskol.
Po dlhšom čakaní odkaz načapil na dvere a klon sa rozprskol.
- Odkaz:
- Odkaz: Zdravým Hokage-sama
Potrebujem si určiť priority a na chvíľu ostať sám aby som už nikomu z mojich blízkych nevedomky neublížil a nepovedal veci ktoré im povedať nechcel.
Preto musím na chvíľu dedinu opustiť a nájsť si vlastnú ninja cestu.
S pozdravom Shimonu Senju
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Klan: Kana
postavil sa pred drevené dvere a zabúchal naňe ale nie moc silno
Anonymní- Anonymní
Nějak jsem dorazil až sem a zaklepal jsem na dveře přitom jsem opatrně sundal nádobu ze svých zad.
Douchuu Nagano- Počet príspevkov : 162
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan: Nagano
Prišiel som a zastal pred dverami. Ninju vedľa seba so si nevšímal, no videl som, že zaklopal. Tak preto som ja nie xD Oprel som sa o stenu a zahľadel sa do stropu.
Anonymní- Anonymní
Strana 13 z 22 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 22
Similar topics
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
» Hokageho kancelář
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 13 z 22
Povolení tohoto fóra: