Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hokageho kancelář

+13
Shinjiro
Ryuuji Akatsuchi
Daiki Ayme
Douchuu Nagano
Kushina Uzumaki
Nawaki
Kisuke Uchiha
Len Kokoro
Noriko Kana
Ayame Takahashi
Kaito Yoshikuni
Katashi Aokawa
Aki Kana
17 posters

Strana 8 z 22 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 22  Next

Goto down

Hokageho kancelář  - Stránka 8 Empty Hokageho kancelář

Příspěvek pro Anonymní Fri 25 Nov - 20:16

First topic message reminder :

Pohled ze shora.

Hokageho kancelář  - Stránka 8 Fire-adminbldg

Budova uprostřed skrývá Hokageho kancelář, služební byt a knihovny. Budova vlevo obsahuje sklad zbraní a budova vpravo je určena pro dešifrovační oddělení, laboratoř a kancelář ANBU.

Hokageho kancelář  - Stránka 8 Hokage_residence

Hokage Konohy:

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Hokageho kancelář  - Stránka 8 Empty Re: Hokageho kancelář

Příspěvek pro Katashi Aokawa Sun 27 Nov - 19:46

" Pavoučí zmetek??? " řekl jsem nechápavě , ale pořád jsem se soustředil." Není Sasori náhodou loutkář?? " řekl jsem a pak slyšel toho genina co tu byl i před tím." Neučili tě klepat? "
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Počet príspevkov : 2088

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: /

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Sun 27 Nov - 19:48

Shirayuki-hime

Neunesl ji Sasori, ale chlap, co pro něj pracuje. Zavrčela jsem a otřásla jsem se, když jsem si vzpomněla na místo, kam jsem ji vystopovala. Nesnášela jsem pavouky.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi
Tsukikage

Počet príspevkov : 4463

Shinobi
Vesnice: Kumogakure Kumogakure
Klan: Takahashi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 27 Nov - 19:49

promin že som prišiel za svojim senseiompovedal som trochu nastvane

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 27 Nov - 19:50

"Sasori je loutkař, ale jeho sluha, má pavouky. Je docela silný a pomohl nám v ProtiShoutonové úderné jednotce." podíval jsem se ke dveřím.
"Copak Hizashi? Naši misi posouvám na zítřek, Osmou hodinu večerní.,"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 27 Nov - 19:52

hai možem vam neako pomocť ?? opytal sa velmi zvedavo chcel stojčo stoj pomocť vesnici

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Sun 27 Nov - 19:54

" Aha....mě bylo řečeno že byla unesena Sasorim...tak dobrá...ty se o něj postarej a my se postaráme o zbytek jeho....přítelíčků.... " zašeptal jsem." No dobrá...tys přišel za svým senseiem...ale tady se řeší vcelku vážná věc do které bys neměl strkat nos... " řekl jsem a v té chvíli jsem něco ucítil.* Už? * otevřel jsem jedno oko.Viděl jsem normálně.Otevřel jsem i druhé.Pořád aktivovaný.* Hmmm...jedno umím deaktivovat..druhé ne....ale teď jak ho zase aktivovat.... * pomyslel jsem si a znova zavřel oči.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 27 Nov - 19:58

"No, něco by tu bylo. Mohl by ses podívat do Kumo, měli by tam být další geninové a člen našeho týmu. Uchiha Kinto, podívej se po nich. Mám o ně obavy."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 27 Nov - 19:59

hai povedal a vyletel z dverí (presun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 27 Nov - 20:03

Sensei já už radši taky půjdu...tak tedy zítra...nashle... poté se mírně ukloním i ostatním v místnosti a vydám se pryč z kanceláře. (přesun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 27 Nov - 20:13

"Dobrou noc," lehce jsem se usmál.
Tak, to by bylo..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Sun 27 Nov - 20:31

" Jo a....hokage-sama..abych nezapomněl...chtěl jsem se na něco zeptat...ještě když byl Kyuudaime....ptal jsem se ho na svitek s Chidori...a on mi řekl že na něj potřebuji sharingan jinak že je to velmi nebezpečné....co by se mi vlastně mohlo stát? "
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 27 Nov - 20:54

"Nic vážného, akorát bys zemřel," lehce jsem se ušklíbl.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Sun 27 Nov - 20:55

" Aha...tak to je v klidu... " řekl jsem a ušklíbl jsem se." No a teď...když ho mám...mohl bych si půjčit svitek...s Chidori a Raikiri? "
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 27 Nov - 21:07

"Nejdříve by ses měl naučit Chidori, protože Raikiri je obtížnější, ale proč ne," pokrčil jsem rameny a přešel ke skříni. Chvíli mi trvalo, než jsem našel oba svitky.
"Tady," podal jsem je a tentokrát jsem zůstal stát a přešel k oknu. Otočil jsem se k němu a sledoval ze shora noční Konohu. Byla už docela zima, přitáhl jsem si k sobě plášť a přemýšlel.
Doufám, že se mi podaří přemluvit ostatní čtyři Kage. Nechci přijít o tenhle úžasný pohled. A prý, že potřebuju ženskou. Ne! Mám Konohu..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Sun 27 Nov - 21:12

" Ano já vím...Raikiri je teoreticky propracovanější Chidori...ale také myslím že když se budu učit oba dva najednou tak se je naučím trochu rychleji... " řekl jsem a oba dva svitky jsem schoval do kapsy.* Hmmm..možná bych se Chidori mohl naučit ještě před misí....hodilo by se nám to....a myslím že hodně....ale také se nám bude hodit ten Mokuton co mám.... * pomyslel jsem si a také jsem přešel k oknu a podíval se na noční Konohu a také na ty hvězdy." Je to krásný pohled když víte že tohle je z části i vaše práce , že? "
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 27 Nov - 21:25

"Ano, ale víc mě hřeje to, že je to práce našich předků. A také to, že jsou lidé, kteří mi jako Hokagovi věří. Alespoň myslím," dodal jsem s úsměvem.
"Moje srdce bije jen pro Konohu a pro lidi v ní. Nevydržel bych pohled na ničení takovéhle krásy. Konoha je má největší síla, ale také slabost," pořád jsem sledoval Konohu.
"Ohnivá vůle plápolá nad vesnicí.."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Sun 27 Nov - 21:32

" Uhm..ano...to je také pravda..to díky Prvnímu Konoha stojí zde...a pořád stojí...dokud jsou v Konoze ninjové co zdědili ohnivou vůli....tak bude pořád žít...i kdyby došlo na nejhorší a zůstal by jen jediný ninja co by měl Ohnivou vůli....tak by stejně Konoha povstala z popela jako bájný Phoenix... " pousmál jsem se.
" To je v celku jasné...že je to vaše slabost....ale i silná stránka....a když vám lidi věří...tak jste ještě silnější...a díky tomu...můžeme pokračovat dál v naší cestě... " dodal jsem.
" A vždy bude...pokud bude dobrý Hokage jako vy....tak bude plápolat ještě mnoho staletí...a také..zdát se mi že jsem z části již ovládl Itachiho oko....dnes se mi ho podařilo deaktivovat.... " pravil jsem vcelku zamyšleně.Jak vlastně bude Konoha vypadat za takových , 40 let?
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 27 Nov - 21:49

"Proto se musíme zaměřit na předávání Ohnivé vůle, dál a dál. Dalším mladým lístkům, kteří jsou teď genini. Protože oni jsou budoucí generací Konohy." na chvíli jsem se odmlčel.
"Ano, jako Phoenix, to je dobré přirovnání," a pak jsem se podíval na něj.
"vybrat a vycvičit nového Hokageho je asi ten nejtěžší úkol, který mám. Vážně? To je dobrá zpráva, a jak si daříš s mokutonem? Když už o něm mluvíme, podařilo se mi vyvinout dvě nové techniky s Mokutonem."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Sun 27 Nov - 21:57

" A nejen v tom že povstaneme....Phoenix má oheň...tak jako Konoha má Ohnivou Vůli....ale také myslím....že současné děti ani netuší...že jednou možná bude Konoha v jejich rukou a budou jí muset chránit....teď si zatím hrají na ninji....a za chvíli...budou pravými shinobi co budou chránit svou vesnici... " pousmál jsem se.
" Ano..to je pravda....musíte totiž vybrat toho správného člověka...ale myslím že je na výběr nového Hokageho ještě moc brzy...ve vašich rukou bude Konoha ještě dlouho....a pořád bude jen vzkvétat... " znova jsem se pousmál.
" Ano...vážně..deaktivoval jsem ho , ale od té doby se mi ho nepovedlo znova aktivovat....dalo by se ale říct že mám ještě Shisuiho oko...to zůstalo aktivované takže mám alespoň částečný přehled....a Mokuton?Ještě jsem neměl šanci tu techniku vyzkoušet...ale jak to tak vidím..i přes to že je to C tak se nám určitě na misi bude hodit....pokud budeme bojovat proti loutkám...tak určitě bude nápomocna.....vážně??A jaké to jsou? "
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 27 Nov - 22:26

"Nejenom děti si hrajou na ninji. Třeba obyvatelé Otogakure se mi nezdají jako ninjové." zakroutil jsem hlavou.
"Uvidíme, budu se snažit zde vydržet dost dlouho, jsem ještě mladý a nechci v nejbližší době umřít. To je skvělé, děláš opravdu pokroky s tím Sharinganem. Aktivování provází vždycky bouřlivé emoce...Vidíš svět očima dvou hrdinů Uchihů, to se jen tak nevidí," pousmál jsem se a otočil k oknu.
"Jednu techniku, která vytváří brnění z Mokutonu na mé kůži. Druhá je dost podobná technice, kterou měla Tsunade-sama s Katsuyu, když tenkrát ochránila před Peinem celou vesnici. Akorát s tím rozdílem, že já mám o hodně míň čakry a budu lékařskou čakru převádět přes stromy."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Sun 27 Nov - 22:35

" No....to je taky pravda....oni si snad myslí....že si můžou dělat co chtějí..... " ušklíbl jsem se.
" No..myslím že nejste jediný kdo chce abyste zůstal na postu Hokageho krátkou chvíli...myslím že po vašem návratu se zase bude mít Konoha o poznání lépe...a také myslím že váš návrat vrátil do srdcí obyvatelů chybějící část...která zmizela po vaší smrt...Bouřlivé emoce , říkáte??Takže je možné že se mi aktivuje v průběhu boje s tím pavoučím mužem....ano...byli to 2 hrdinové...kteří toho pro Konohu udělal víc než si mohl někdo myslet...hlavně Itachi-sama....udělal to..protože musel...ale všichni ho viděli jako monstrum co vyvraždilo svůj klan.......měl to těžké , ale....hodně nám všem pomohl...i v této době....v tom nejhorším udělal to co by mně udělat správný Hokage....zachránil vesnici... i když za to zaplatil vysokou cenu.... " také jsem se pousmál.
" Aha...vcelku zajímavé....myslím že vy jich vymyslíte mnohem více..jen byste potřeboval mít více volného času...což jako Hokage bohužel nemůžete..... "
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 27 Nov - 22:41

Uááááááááááááááááááááááááááááááá řve a ječí do kanceláře hokageho
Hokagé-samááá!!Mám na vás prosbůů vykřikne hned jak vběhne dovnitř bez klepání

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 28 Nov - 10:06

Zaklepal jsem a vešel do kanceláře. "Brý ráno, nanadaime, čekali jsme na seita,já jsem vyběhl napřed,aby jste dostal odpověď cop nejdřív." Přišej jsem ke stolua ignoroval jsem toho uřvanýho kluka. Potom jsem položil před assasina svitek s odpovědí.
Spoiler:

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 28 Nov - 13:33

dorazily sme do konohi a potom sme rovno išly za senseiom zaklopal a vosly dnu dobrý den sensei pozdravil som

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaito Yoshikuni Mon 28 Nov - 13:36

(si sa teleportoval??!! Very Happy)
Kaito Yoshikuni
Kaito Yoshikuni

Počet príspevkov : 781

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: ---