Hokageho kancelář
+13
Shinjiro
Ryuuji Akatsuchi
Daiki Ayme
Douchuu Nagano
Kushina Uzumaki
Nawaki
Kisuke Uchiha
Len Kokoro
Noriko Kana
Ayame Takahashi
Kaito Yoshikuni
Katashi Aokawa
Aki Kana
17 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 5 z 22
Strana 5 z 22 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22
Hokageho kancelář
First topic message reminder :
Pohled ze shora.
Pohled ze shora.
Budova uprostřed skrývá Hokageho kancelář, služební byt a knihovny. Budova vlevo obsahuje sklad zbraní a budova vpravo je určena pro dešifrovační oddělení, laboratoř a kancelář ANBU.
- Hokage Konohy:
Shodai Hokage
Hashirama Senju
Nidaime Hokage
Tobirama Senju
Sandaime Hokage
Hiruzen Sarutobi
Yondaime Hokage
Minato Namikaze
Godaime Hokage
Tsunade Senju
Rokudaime Hokage
Naruto Uzumaki
Nanadaime Hokage
Assasin Senju
Hachidaime Hokage
Danzou Shimura
Kyuudaime Hokage
Itachi Uchiha
Anonymní- Anonymní
Re: Hokageho kancelář
"ano hokage-sama" řeknu a vemu si papírek a pomalu jdu k Jezeru
-přesun
-přesun
Anonymní- Anonymní
Přiběhnu ke dveřím Hokageho kanceláře a zaklepu. Doufám že nebudu rušit.. pomyslím si a čekám na odpověď.
Anonymní- Anonymní
Zdravím Hokage-sama, chtěl jsem se ještě zeptat na podrobnosti ohledně mého nového týmu a hlavně kde najdu svého senseie... řeknu poté co vejdu a rozhlédnu se po kanclu. Vlastně jsem tu nikdy před tím nebyl. Je to tu fakt pěkný...
Anonymní- Anonymní
"Právě na něj koukáš," ušklíbl jsem se.
"Právě jsem provedl nějaké změny v týmech, teď už by sestavy měly zůstat."
"Právě jsem provedl nějaké změny v týmech, teď už by sestavy měly zůstat."
Anonymní- Anonymní
Vy? řeknu trochu vyděšeně když mi Hokage oznámí že je můj nový sensei...Myslíte to vážně... řeknu nejistě.
Hokage bude můj sensei...lepší by to být nemohlo... pomyslím si s úsměvem. A pak se znovu na ně otočím s otázkou Takže můžu vám říkat sensei Hokage-sama? je na mě vidět že jsem stále zaskočen.
Hokage bude můj sensei...lepší by to být nemohlo... pomyslím si s úsměvem. A pak se znovu na ně otočím s otázkou Takže můžu vám říkat sensei Hokage-sama? je na mě vidět že jsem stále zaskočen.
Anonymní- Anonymní
"Ano já," přikývl jsem. Jde vidět, že se všichni můžou roztrhnout, aby mě měly za senseie.
"Klidně, vadit mě to nebude. Dneska jsme měli naplánovanou společnou akci, ale zdá se, že členové našeho týmu zde chybí, takže se teď představ, "
"Klidně, vadit mě to nebude. Dneska jsme měli naplánovanou společnou akci, ale zdá se, že členové našeho týmu zde chybí, takže se teď představ, "
Anonymní- Anonymní
Dobrá, vyrůstal jsem zde v Konoze můj otec je kovář a matka dělá v nemocnici, bojuji zatím hlavně pomocí mé katany... řeknu a ukážu k pasu.. Dostal jsem jí od otce když jsem absolvoval akademii, a pak také pomocí ninjutsu ale zatím zvládám pouze základní jutsu. Vlastně jsem ani nikdy neplánoval být ninjou, ale změnilo se to když mi jako malému jeden ninja, vlastně jsem doteď nezjistil kdo to byl, zachránil život, a já si uvědomil že to samé můžu jako ninja zvládnout i já...chci tu být hlavně pro přátele a pro vesnici...proto se budu snažit zesílit... řeknu vše co mě přišlo na jazyk.
Anonymní- Anonymní
"To je dost zajímavé, snad se ti to podaří a já ti budu nápomocný..Co by ses takhle chtěl učit? Při tom čekání, můžeš dělat kliky a zároveň povídat.. Shinobi musí udržovat čistotu těla a mysli." ušklíbl jsem se a vytáhl si Itachiho žlutou složku.
Anonymní- Anonymní
Hai řeknu lehnu na zem a začnu dělat kliky. No soustředit se na obojí bude docela složitý ale nic co by se nedalo zvládnout...
Při tom klikování povídám I když jsem mládí strávil v kovárně, vždy mě víc fascinoval Fuuton a Suiton...tyhle dva elementy by mě lákaly nejvíc...
Při tom klikování povídám I když jsem mládí strávil v kovárně, vždy mě víc fascinoval Fuuton a Suiton...tyhle dva elementy by mě lákaly nejvíc...
Anonymní- Anonymní
Projekce
objevila se před tvým stolem
Takže je to pravda, ty si snad nesmrtelnej švagře.
objevila se před tvým stolem
Takže je to pravda, ty si snad nesmrtelnej švagře.
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
"To je skvělé, už vidím, jak se budeme v elementech doplňovat," usmál jsem se na svého studenta. Pak mě vyrušila jedna osoba.
"Rád bych řekl, že tě rád vidím, ale lhal bych,"
"Rád bych řekl, že tě rád vidím, ale lhal bych,"
Anonymní- Anonymní
Projekce
Já ti lhát nebudu já ti to řeknu narovinu, nelíbí se mi že žiješ. Kdo udělal takovou blbost a oživil tě?
Já ti lhát nebudu já ti to řeknu narovinu, nelíbí se mi že žiješ. Kdo udělal takovou blbost a oživil tě?
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"To je zvláštní, ale na jedné věci se shodnem. Taky se mi to zrovna nelíbí, že žiješ. Ptám se tě snad na to já?" ušklíbl jsem se.
Anonymní- Anonymní
Shirayuki-hime
Krásné nedělní odpoledne. Otevřela jsem si dveře, strčila do nich a zacouvala do kanceláře. Bylo mi řečeno, že nemám lovit vysokou.
Zatáhla jsem a vtáhla do místnosti obřího divočáka. Takže si budu muset stačit s tímhle. Z hrdla, v místě kde jsem ho držela, mu odkapávala krev a vsakovala se do dřevěné podlahy. Pardon.
Stále jsme ještě couvala, až jsem zacouvala do jakési barevné, průchozí věci. Zvedla jsem hlavu a uviděla Reinu, kterou jsem momentálně půlila svým tělem. Ciao. Nijak dál jsem si jí nevšímala, pustila jsem kořist přímo uprostřed její projekce a krev začala tvořit souvislou louži. Olízla jsem si zkrvavený čumák a srst kolem něj, která měla rovněž rudou barvu.
Krásné nedělní odpoledne. Otevřela jsem si dveře, strčila do nich a zacouvala do kanceláře. Bylo mi řečeno, že nemám lovit vysokou.
Zatáhla jsem a vtáhla do místnosti obřího divočáka. Takže si budu muset stačit s tímhle. Z hrdla, v místě kde jsem ho držela, mu odkapávala krev a vsakovala se do dřevěné podlahy. Pardon.
Stále jsme ještě couvala, až jsem zacouvala do jakési barevné, průchozí věci. Zvedla jsem hlavu a uviděla Reinu, kterou jsem momentálně půlila svým tělem. Ciao. Nijak dál jsem si jí nevšímala, pustila jsem kořist přímo uprostřed její projekce a krev začala tvořit souvislou louži. Olízla jsem si zkrvavený čumák a srst kolem něj, která měla rovněž rudou barvu.
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
Projekce
Od muže je to krajně neslušné říkat tyto věci ženě. Drzý si pořád
Od muže je to krajně neslušné říkat tyto věci ženě. Drzý si pořád
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Na chvíli přestanu dělat kliky když uvidím tajemnou postavu co se objevila před senseiem ale nenechám se tím znervóznit a pokračuji v klikách. Nebudu do toho nijak zasahovat.
Anonymní- Anonymní
"Až budeš na takové úrovni, že se budeš moci nazývat ženou, tak se k tobě takhle budu chovat," pohled se mi zastavil na Shi a její potravu.
Odedneška jím jenom ryby a zeleninu.
Odedneška jím jenom ryby a zeleninu.
Anonymní- Anonymní
Projekce
To zvíře je drzý pořád jak tak vidím, můj drahý švagře, to je zajímavé, že to samé můžu tvrdit i o tobě, nejsi natolik taktní, aby jsi za mnou přišel osobně. Místo toho posíláš za mnou špehy, špiony a další dokonce i malý chlapečky jen proto, aby jsi o mě něco zjistil víc nevim kdo z vás jestli Itachi nebo ty to na mě posílá ale začínáte mě s tím štvát. Odteď každý tvůj člověk, který se objeví coby jen na hranici mé země, bude nemilosrdně zabit a je mi jedno jeslti to budou genini nebo jiní. POkud si chceš zjistit něco víc o mě a věř mi že je toho už víc než dost tak si přijď osobně.
To zvíře je drzý pořád jak tak vidím, můj drahý švagře, to je zajímavé, že to samé můžu tvrdit i o tobě, nejsi natolik taktní, aby jsi za mnou přišel osobně. Místo toho posíláš za mnou špehy, špiony a další dokonce i malý chlapečky jen proto, aby jsi o mě něco zjistil víc nevim kdo z vás jestli Itachi nebo ty to na mě posílá ale začínáte mě s tím štvát. Odteď každý tvůj člověk, který se objeví coby jen na hranici mé země, bude nemilosrdně zabit a je mi jedno jeslti to budou genini nebo jiní. POkud si chceš zjistit něco víc o mě a věř mi že je toho už víc než dost tak si přijď osobně.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Shirayuki-hime
Prudce jsem zvedla hlavu od kořisti, až krev zacákala i toho cvičícího genina.
Vidím, že už jsi zdravá. Odfrkla jsem si a posadila se, abych na ní měla lepší výhled.
Ostatně...dost na to, abys mlela ty svoje otřepaný vyhrožovací fráze. Ohrnula jsem horní pysk a odhalila momentálně zkrvavené zuby, v náznaku smíchu.
Prudce jsem zvedla hlavu od kořisti, až krev zacákala i toho cvičícího genina.
Vidím, že už jsi zdravá. Odfrkla jsem si a posadila se, abych na ní měla lepší výhled.
Ostatně...dost na to, abys mlela ty svoje otřepaný vyhrožovací fráze. Ohrnula jsem horní pysk a odhalila momentálně zkrvavené zuby, v náznaku smíchu.
Shinobi
projekce
Doufám, že i ty jsi si dost protrpěla tu nemoc. (projekce se otočila na Assasina a dál si tygra nevšímala)
Máš jí tu jako bodyguarda?
Doufám, že i ty jsi si dost protrpěla tu nemoc. (projekce se otočila na Assasina a dál si tygra nevšímala)
Máš jí tu jako bodyguarda?
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Shirayuki-hime
Víš, co se říká...co tě nezabije, to tě posílí. Švihla jsem ocasem.
Mimochodem...jak se má Amai? Ještě jsi tu chudinku nezabila, nebo skončila jako Yuki? Naklonila jsem hlavu na stranu s posměšným výrazem. Vzpomněla jsem si na kotě, které dostala jako dárek. Měla jsme ovšem pocit, že Reina by se nedokázala postarat ani o kaktus.
Víš, co se říká...co tě nezabije, to tě posílí. Švihla jsem ocasem.
Mimochodem...jak se má Amai? Ještě jsi tu chudinku nezabila, nebo skončila jako Yuki? Naklonila jsem hlavu na stranu s posměšným výrazem. Vzpomněla jsem si na kotě, které dostala jako dárek. Měla jsme ovšem pocit, že Reina by se nedokázala postarat ani o kaktus.
Shinobi
"Tak dobře, to samé platí i pro tvé lidi a je mi jedno,jestli to bude tvůj milenec Everest, nebo někdo jiný. "
Anonymní- Anonymní
prisiel som do kancelarie a pozdravil dobri den sensei ta misia ???
Anonymní- Anonymní
Projekce
Cos to řekl? Milenec, spadni na zem Assasine, lásky jsem si užila až až a zjistila, že jen bolí. Nejspíš dopadnu jako ty, ale nám velkým vůdcům je to údělem, že?
(pozn. já na Amai zase zapomněla )
Cos to řekl? Milenec, spadni na zem Assasine, lásky jsem si užila až až a zjistila, že jen bolí. Nejspíš dopadnu jako ty, ale nám velkým vůdcům je to údělem, že?
(pozn. já na Amai zase zapomněla )
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Strana 5 z 22 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22
Similar topics
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
» Hokageho kancelář
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 5 z 22
Povolení tohoto fóra: