Hřbitov
+4
Yoko Ayme
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Noriko Kana
Akasuna no PiliKKa
8 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 9 z 12
Strana 9 z 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Re: Hřbitov
"Sklapni, měl jsi uhnout." odseknu koštěti a dál sleduju Reinu. Mám škodolibou radost z toho že je dopálený, pokud vůbec můžu ještě něco jako radost cítit.
Anonymní- Anonymní
"Dobře, dobře, to by stačilo, ty se nenavážej do mího přítele, bránil mě a máš jediný štěstí, že jsem tady já, jinak by tě uvařil." otočím Shoa směrem k východu a pohladím ho po ruce
"Moc si vyskakuješ, na to že neumíš nic." řeknu už naoko naštvaně a tlačím Shoa k východu
"Moc si vyskakuješ, na to že neumíš nic." řeknu už naoko naštvaně a tlačím Shoa k východu
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Vře to ve mně, ale nemůžu nic udělat.
"Ale máš pravdu Reino. Teď ještě opravdu toho moc neumím. Možná jednou..." dodám.
Je to pravda. Musím se dobře připravit...
"Ale máš pravdu Reino. Teď ještě opravdu toho moc neumím. Možná jednou..." dodám.
Je to pravda. Musím se dobře připravit...
Anonymní- Anonymní
"Nemám ráda, když mě cizý lidi oslovují jménem a ještě když je to někdo jako ty. Drahá jednou.....jestli to teda někdy bude, se s tebou velmi ráda uvidím." naoko naštvaně stejně mrknu a odcházím
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Někdo jako já? Jsem podle nich jenom špína? A může mi po tomhle někdo ještě vyčítat můj přehnaný trénink?
Nic už jí neříkám. Zůstávám u hrobu Naomi. Posadím se a je mi špatně z pocitu bezmoci. Nevím jestli brečet, nebo dát zase průchod vzteku.
Nic už jí neříkám. Zůstávám u hrobu Naomi. Posadím se a je mi špatně z pocitu bezmoci. Nevím jestli brečet, nebo dát zase průchod vzteku.
Anonymní- Anonymní
Zruším svou techniku a udělám znovu pečeť "Shakuton: Kajōsatsu" kolem mě vzplanou čtyři zmenšené kopie slunce.
"Já ji zabiju jo?Nelíbí se mi..." usměju se na Rei a obrátím se k Mikomi načež na ni vypláznu jazyk.
"Já ji zabiju jo?Nelíbí se mi..." usměju se na Rei a obrátím se k Mikomi načež na ni vypláznu jazyk.
Anonymní- Anonymní
zastavím se a podívám se na něj i na to děvče, pokrčím rameny a pomalu odcházím
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Tázavě zvednu oči. Dělá se mi poněkud nevolno. Pomocí byakuganu jsem viděla čakru obou těch divných lidí. Myslím si o svých šancích své, ale snažím se to nedat najevo. Jedna z těch situací, kdy se složím jakmile budu mimo nebezpečí... pokud se z toho tedy dostanu...
Nic neříkám, jenom se dívám. Ono co taky bych měla říct.
Ach... proč tu zrovně teď nikdo není?
Nic neříkám, jenom se dívám. Ono co taky bych měla říct.
Ach... proč tu zrovně teď nikdo není?
Anonymní- Anonymní
Reina Kana napsal:zastavím se a podívám se na něj i na to děvče, pokrčím rameny a pomalu odcházím
Mrknu na Rei mávnu rukou a zrudlý vztekem zruším techniku a jdu za Rei.
"Až budeš silnější...tak si Tě najdu" usměji se a mizím
Anonymní- Anonymní
"Tak vidíš Naomi. Tvoji vrazi mě budou moralizovat." povzdechnu si, rozklepu se a teprve pak omdlím.
Moje poslední myšlenka směřuje k tomu, že bych se měla naučit ovládat i bez tohoto nežádoucího účinku. Vůbec se nedokážu ovládnout když...
Moje poslední myšlenka směřuje k tomu, že bych se měla naučit ovládat i bez tohoto nežádoucího účinku. Vůbec se nedokážu ovládnout když...
Anonymní- Anonymní
natáhnu k Shoovi ruku
"Promiň, netušila jsem,že tu někdo bude." zašeptám
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Reina Kana napsal:natáhnu k Shoovi ruku
"Jdem pryč...nebo se neudržím" uchechtnu se a jde vidět,že se snažím uklidnit
Anonymní- Anonymní
pohladím ho po tváři a odcházíme (přesun)
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Reina Kana napsal:pohladím ho po tváři a odcházíme (přesun)
Usměji se a pádím společně s Reinou.
(Přesun)
Anonymní- Anonymní
Proberu se s obličejem zabořeným do kytek... co to bylo sakra? Vyškrábu se do kleku a zase se mi udělá špatně.
Výborně Mikomi. To jsi zase jednou mohla být mrtvá...
Zavrtím hlavou a prohrábnu si vlasy. Myslela jsem, že od Naomina pohřbu jsem emočně naprosto frigidní. Ale jestli mě dokáže něco naštvat, tak zmínka o Akatsuki. Tohle není dobrý. Důvody proč zesílit se mi kopí jeden na druhý a já s tím nic nedělám.
Postavím se na nohy, rozloučím se s Naomi a nejistým krokem se vydám pryč odtud. Už zase ve stavu bez emocí.
Výborně Mikomi. To jsi zase jednou mohla být mrtvá...
Zavrtím hlavou a prohrábnu si vlasy. Myslela jsem, že od Naomina pohřbu jsem emočně naprosto frigidní. Ale jestli mě dokáže něco naštvat, tak zmínka o Akatsuki. Tohle není dobrý. Důvody proč zesílit se mi kopí jeden na druhý a já s tím nic nedělám.
Postavím se na nohy, rozloučím se s Naomi a nejistým krokem se vydám pryč odtud. Už zase ve stavu bez emocí.
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem na hrob s objednanými hudebníky. Ti okamžitě začali hrát svůj repertoár.
Došel jsem k vykopané díře, tam měla přijít Rakev Tsunade-sama, okolo bylo spoustu dalších jiných těl a já jsem se jenom díval.
Došel jsem k vykopané díře, tam měla přijít Rakev Tsunade-sama, okolo bylo spoustu dalších jiných těl a já jsem se jenom díval.
Anonymní- Anonymní
Potichu a nenápadně jsem přišla na hřbitov. Zamíchala jsem se do davu lidí. V duchu jsem děkovala svým pevným nervům a faktu, že jsem se vybrečela sama stranou od ostatních. Dívala jsem se směrem k hrobu Tsunade.
Anonymní- Anonymní
Tak, Tsunade-sama..
Objevil jsem se na hřbitově s mými dvěma ANBU. Řekl jsem jim, a čekají u brány a oblečen v černé jsem šel za Assasinem.
Objevil jsem se na hřbitově s mými dvěma ANBU. Řekl jsem jim, a čekají u brány a oblečen v černé jsem šel za Assasinem.
Anonymní- Anonymní
Pomalu jsem vešla na hřbitov. Mezitím jsem prošla malou brankou a už z dálky zaslechla hudbu.
Jednou jsem už tady byla. Tehdy také.. Tsukiko-sama..
Pomyslela jsem si trochu sklíčeně a zahlédla jsem Hokageho. Pomalu jsem došla blíž a zařadila se vedle postávajícího davu. Sledovala jsem všechna ta těla padlých Shinobi.
Život Shinobi jek krutý, ale tak to bude stále, holčičko..
Věděla jsem, že ta slova jsou teď tak pravdivá. Mlčky jsem stála a přihlížela. Poslouchala jsem hudbu a hleděla na přicházející lidi.
Jednou jsem už tady byla. Tehdy také.. Tsukiko-sama..
Pomyslela jsem si trochu sklíčeně a zahlédla jsem Hokageho. Pomalu jsem došla blíž a zařadila se vedle postávajícího davu. Sledovala jsem všechna ta těla padlých Shinobi.
Život Shinobi jek krutý, ale tak to bude stále, holčičko..
Věděla jsem, že ta slova jsou teď tak pravdivá. Mlčky jsem stála a přihlížela. Poslouchala jsem hudbu a hleděla na přicházející lidi.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Potichu a nenápadně jsem přišel na hřbitov. Prohlédl jsem si příchozí a zůstal jsem stát v zadu.
Kdo by si kdy pomyslel, že já budu na pohřbu Tsunade.
Kdo by si kdy pomyslel, že já budu na pohřbu Tsunade.
Anonymní- Anonymní
Objevil jsem se mezi lidmi, mezi davem jsem se prosoukal, abych mohl vidět. Nehybně jsem stál a pozoroval celý pohřeb.
Všichni jsme vám vděční, Tsunade-sama. A taky všem ostatním, kteří se pro nás obětovali.
Všichni jsme vám vděční, Tsunade-sama. A taky všem ostatním, kteří se pro nás obětovali.
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Celý v čiernom som sa zamiešal do davu ľudí. Po líci mi stiekla slza. Hneď som si ju zotrel a pozeral som sa smerom na hrob.
Anonymní- Anonymní
Před hřbitovem spomalým a přidám se k davu lidí. Otřu slzy ze tváře a zamyslím se. (Štěstí, že jsem tak nedopadl já... ale všichni bojovali statečně a umřeli, jako pravý shinobi.)
Anonymní- Anonymní
Šel jsem s davem, emocionálně mimo, nevěděl jsem jaké mám mít pocity.
Naslouchal jsem smutné hudbě, hráli krásně.
Nemohl jsem se pořádně soustředit, koukal jsem pořád na jedno místo, jen jsem se pohyboval s ostatními.
Naslouchal jsem smutné hudbě, hráli krásně.
Nemohl jsem se pořádně soustředit, koukal jsem pořád na jedno místo, jen jsem se pohyboval s ostatními.
Anonymní- Anonymní
Strana 9 z 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 9 z 12
Povolení tohoto fóra: