Nemocnica Otogakure
2 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 4 z 4
Strana 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Nemocnica Otogakure
"Ano dodržím."řekl jsem s klidem a potom k nám přišli medici.Připoutali nás k lůžku kdyby jsme se cukali.Potom nám umrtvili oblast kolem očí a stejně jako já předtím nám roztáhli víčka aby jsme nemrkali.Pomaličku začali řezat moje oko a odpojovat nervi potůčky krve mi stékali po obličeji a já jsem cítil docela dost i když to bylo umrtvené.Jakmile odstranili tkáň která překážela ve vyjmutí odpojili opatrně všechny nervi teď teprve jsem si uvědomoval co prožívala Arisa když jsem jí tohle dělal já a ještě tak nezkušeně.Jakmile se mnou skončili přesunuli se s okem k Arise a rozřízli ji tkáň tak aby nebyla v cestě potom tam dali oko a začali spojovat nervi to stejné probíhalo i u mě s jejím okem.
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
Znova jsem se začala kousat do rtu až teď mi docházelo že mám jen jeden Sharingan, věděla jsem že mi to ale nijak extra nebránilo v tom co jsem do teď mohla dělat.
Poprvé jsem byla vděčná klanu a tomu co všechno se mnou dělali.
Do temnoty jako před tím jsem se naštěstí neponořila a plně vnímala bolest.
Poprvé jsem byla vděčná klanu a tomu co všechno se mnou dělali.
Do temnoty jako před tím jsem se naštěstí neponořila a plně vnímala bolest.
Guest- Anonymní
Všechno probíhalo zatím dobře.Nervi se začali spojovat a Arisa už to měla za sebou měla teď jedno moje krásně zelené oko.U mě však nastal problém v hlavě se mi ozval hlas."Co to děláš s naším tělem?Zbláznil jsi se do něj cpat takovou nechutnost?"řekl hlas uvnitř mé hlavy a já se začal mírně cukat."Nestarej se máš mě poslouchat a nebo chceš snad porušit svoji přísahu?To co dělám nám nijak neublíží jenom nás to udělá silnějšími."řekl jsem si v hlavě."Dobrá ale jestli to nějak poser** zabiji tě.".Jak to dořekla přestal jsem se cukat a medici dodělali všechno tak jak měli.Odpoutali nás a já jsem vstal."Měli by jste zavolat Otokage."řekl jsem jednomu ten na mě jenom kývl a odešel rychle pryč.
Shinobi
Pořád jsem ležela a koukala se do stropu.
Momentálně jsem se hluboce ponořila do svých myšlenek a nic okolo mě nevnímala.
Musela jsem si utřídit to, co můžu říct a s kým se spojit abych dosáhla toho co chci.
Momentálně jsem se hluboce ponořila do svých myšlenek a nic okolo mě nevnímala.
Musela jsem si utřídit to, co můžu říct a s kým se spojit abych dosáhla toho co chci.
Guest- Anonymní
došla jsem s menším bolehlavem do nemocnice k nim položila jsem obě ruce na oči a vnořila jsem do ně svou zelenou chakru
"JAk to proběhlo?" mluvila jsem k medikům
"Všehno v pořádku, měli by odpočívat a zvykat si na světlo."
"Co démon?"
"Zmítal se, ale v pořádku." kývla jsem doléčila je
"Slyšeli jste oba den na lůžku." řekla jsem a zse odešla zpět do rezidence si lehnout (přesun)
"JAk to proběhlo?" mluvila jsem k medikům
"Všehno v pořádku, měli by odpočívat a zvykat si na světlo."
"Co démon?"
"Zmítal se, ale v pořádku." kývla jsem doléčila je
"Slyšeli jste oba den na lůžku." řekla jsem a zse odešla zpět do rezidence si lehnout (přesun)
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Den na lůžku?To jako vážně?.Pomyslel jsem si a lehl jsem si zpět na lůžko odvezli nás do jednoho pokoje kde jsme měli odpočívat.Oko zůstalo odkryté abych si na to zvykl tím že byl ale pořád aktivovaný ubíral mi čakru ale díky démonovi jsem to zvládal.Arisa byl na lůžku vedle mě ale byl jsem tak unavený že jsem nic neříkal.
Shinobi
Pořád jsem byla ponořená do myšlenek a nevšimla jsem si že mě převezli na pokoj.
Přivřela jsem oči a vybavila si obličej chůvy která se o mě starala.
"Bonnie..."
Povzdechla jsem si a přestala jsem nad tím vším přemýšlet. Uvědomila jsem si že jsem někde jinde a koukla jsem se vedle sebe kde byl Tatsuo.
Přivřela jsem oči a vybavila si obličej chůvy která se o mě starala.
"Bonnie..."
Povzdechla jsem si a přestala jsem nad tím vším přemýšlet. Uvědomila jsem si že jsem někde jinde a koukla jsem se vedle sebe kde byl Tatsuo.
Guest- Anonymní
Vzbudil jsem se poměrně pozdě.Nejspíš jsem usnul v pulce večera a zavřel jsem obě oči takže mi to přestalo vysávat chakru ale když jsem teď otevřel oči už jsem se mohl normálně dívat jako by se nic nestalo.Podíval jsem se vedle a tam spala Arisu.Nechtěl jsem ji budit tak jsem vstal a vydal jsem se za Reinou.(Přesun)
Shinobi
Probudila jsem se a zjistila že jsem tam sama.
Zvedla jsem se a rozespale zívla.
Je čas jít si pro odměnu
Odchytila jsem si nějakého medika na chodbě a zjistila od něj kde je knihovna. S úsměvem jsem šla tím směrem
(Přesun)
Zvedla jsem se a rozespale zívla.
Je čas jít si pro odměnu
Odchytila jsem si nějakého medika na chodbě a zjistila od něj kde je knihovna. S úsměvem jsem šla tím směrem
(Přesun)
Guest- Anonymní
Strana 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Brána do Otogakure
» Nemocnica
» Obytná časť Otogakure
» Nemocnica v Iwagakure no sato
» Centrum Otogakure
» Nemocnica
» Obytná časť Otogakure
» Nemocnica v Iwagakure no sato
» Centrum Otogakure
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 4 z 4
Povolení tohoto fóra: