Ulice Listové
+11
Aitenn Megami
Len Kokoro
Kaito Yoshikuni
Ryuuji Akatsuchi
Ayame Takahashi
bijuu
Natsuki
Katashi Aokawa
Shijin Hyuuga
Aki Kana
Kushina Uzumaki
15 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 9 z 40
Strana 9 z 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Ulice Listové
First topic message reminder :
Noční Konoha ^^ xD
Noční Konoha ^^ xD
- Menší ukázka toho, co naleznete na hlavní třídě v Konoze:
Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Anonymní- Anonymní
Re: Ulice Listové
No nebudu tě rušit, ale doufám, že si na sebe po boji najdeme čas.
Usmál jsem se mile a následně si taky znovu nahrnul přes obličej masku, jak má Kakashi.
Usmál jsem se mile a následně si taky znovu nahrnul přes obličej masku, jak má Kakashi.
Anonymní- Anonymní
Seskočil jsem dolů.Čau Taschere. pozdravím ho a šel jsem pomalu a sklesle dál.
Anonymní- Anonymní
Všiml jsem si kolem procházejícího Shewa.
Ahoj. Vypadáš nějak sklesle, stalo se něco. Tedy krom toho patrného, tím myslím tuhle nesmyslnou bitvu.
Usmál jsem se pod maskou.
Ahoj. Vypadáš nějak sklesle, stalo se něco. Tedy krom toho patrného, tím myslím tuhle nesmyslnou bitvu.
Usmál jsem se pod maskou.
Anonymní- Anonymní
Zdálo se, že jeden nukenin je z krku. Otočila jsem svůj pohled směrem k tomu zbývajícímu. To co zatím předvedl, bylo mimo moje chápání. Rozhodla jsem se to zatím nechat na ostatních a zkušenějších shinobi. Mezitím jsem pomáhala s přenosem zraněných do nemocnice.
Anonymní- Anonymní
Aha takže Itachi. No moc jsem ho neznal, ale tvou ztrátu moc dobře chápu. V bojích jsem ztratil již mnoho přátel, takže vím čím asi procházíš. Pravděpodobně tvůj první ztracený blízký, že???
Řekl jsem klidným hlasem.
Řekl jsem klidným hlasem.
Anonymní- Anonymní
Nevím jak bych tě měl povzbudit, ale už nejsi malé dítě. Takže asi víš, že slíbit ti, že se to už nikdy nestane nemá cenu. Jediné co mohu zaručit je, že si časem přirozeně vybuduješ v sobě zeď proti smutku.
Řekl jsem chlácholivým hlasem.
Řekl jsem chlácholivým hlasem.
Anonymní- Anonymní
Zeď proti smutku.Dobrej vtip. řeknu znovu sklesle.Vypadá to,že to tu zvládáte tak se půjdu projít. dodám sklesle.
Anonymní- Anonymní
V takových chvílích není dobré být sám. Moc dobře si pamatuji jaké to bylo, když jsem ztratil své blízké poprvé, ale to jsem byl o mnoho let mladší než si teď ty. Ani mě tu zdá se nebude zapotřebí. Přeci jen se tu ninjové z Konohy slétají jako vosy na med. Takže můžu jít klidně s tebou.
Řeknu klidným hlase, ale snažím se trochu uvolnit jeho chmury.
Řeknu klidným hlase, ale snažím se trochu uvolnit jeho chmury.
Anonymní- Anonymní
To je v pohodě.Nemusíš nikam chodit řeknu sklesle a šel jsem dál.(přesun jezero)
Anonymní- Anonymní
Ještě jsem se otočil na Roku, ale ta byla už duchem někde jinde. Proto jsem se vydal klidným krokem za Shewem. (přesun)
Anonymní- Anonymní
Když jsem se probudil tak jsem zjistil 2 špatné zprávy.Ta první byla že jsem spal , což si teď nemůžeme dovolit a ta druhá , že ten nukenin co udělal toho nafukovacího klona je tady pořád.Už včera jsem si všiml , že Roka toho o něm věděla hodně tak jsem k ní přiskočil." Ty víš co je to za techniku , že? "
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
Podívala jsem se na něj a promluvila vážným hlasem.
Abych byla upřímná, doufám, že to nevím, vrátila jsem se pohledem k tomu klonu.
Řekni, máte tady ve vesnici někoho opravdu rychlého? Myslím tak rychlého, že ho při pohybu pomalu ani nestihneš sledovat.
Abych byla upřímná, doufám, že to nevím, vrátila jsem se pohledem k tomu klonu.
Řekni, máte tady ve vesnici někoho opravdu rychlého? Myslím tak rychlého, že ho při pohybu pomalu ani nestihneš sledovat.
Anonymní- Anonymní
Tak prý jsme vyrostli... Je to taková doba...
To, co se odehrávalo přede mnou jsem pořád dost dobře nechápala.
Jak s tímhle bojovat?
Přimhouřila jsem oči a natáhla dlaň dopředu. V hrudníku jsem cítila zase bolest. Přece jen sama sobě si zlomená žebra nevyléčím. Nechat se ošetřit jsem ale nechtěla.
To, co se odehrávalo přede mnou jsem pořád dost dobře nechápala.
Jak s tímhle bojovat?
Přimhouřila jsem oči a natáhla dlaň dopředu. V hrudníku jsem cítila zase bolest. Přece jen sama sobě si zlomená žebra nevyléčím. Nechat se ošetřit jsem ale nechtěla.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
" Pokud je to technika o které mluvíš...je to hodně zlé? " řekl jsem vážně.
" No rychlého.....pár ninjů by se našlo , ale....je možné že nejsou až tak rychlí jak se o nich povídá , protože je neznám osobně tak nemůžu posoudit...i když...s jednou mám nějaké zkušenosti a rychlost jí vážně nechybí....mám jí poinformovat? "
" No rychlého.....pár ninjů by se našlo , ale....je možné že nejsou až tak rychlí jak se o nich povídá , protože je neznám osobně tak nemůžu posoudit...i když...s jednou mám nějaké zkušenosti a rychlost jí vážně nechybí....mám jí poinformovat? "
Shinobi
Keď sa v podstate stále správal.. tak ako správal tak som zneistela. Aj keď len trošku. V tom sa však okolo Yuji ktorá bola v mojom tele zoskupili všetky osobnosti. Yuki, Yuji, Yumi a Yuchi sa začali o moje telo doslova byť. Každá chcela dotyčnému povedať niečo, alebo mu v prípade Yumi niečo spraviť.. napríklad zabiť alebo tak, proste klasika. Yuujii !! on ťa chce zabiť preboha pusti ma !! vyriešim to .. mikala som s ňou no v momente na mňa do boku napálila Yumi. Kora ! Vypadnite z môjho tela ! Zabijem ho, ten baka to prehnal whuaa !! zavrčala no v tom ju zozada objala Yuchi ktorá mala troška divnú náladu. Ale noo Yumi-chaaan.. skludni sa.. šepla a Yumi zostala na chvíľku mimo, Yuchi mala rozhodne najsilnejšiu silu vôle, silnejšiu než ja.. aj tak sme sa však do tela chceli dostať všetky. Výsledkom bolo to, že tak bolo Yukinine telo rozvalené na zemi, oči jej stále striedali inú a inú farbu, ústa pootvorené a tiekla z nich malá slinka.. nakoniec sme to ani jedna nevydržali a pod náporom tých ďalších Yukinine telo.. ako aj všetky osobnosti v ňom upadli do bezvedomia.
Anonymní- Anonymní
Dívala jsem se na ten klon a přemýšlela.
Když ho vytvořím taky, vyrovná se mu rychlostí, ale bude vybuchovat taky. To znamená, že bude ničit Konohu spolu s tím jeho. K sakru!
Obrátila jsem pohled na Katashiho.
Ano, jestli je to ta technika, je to hodně špatné. Potřebujeme někoho zatraceně rychlého, kdo by se postaral o klon a někoho s raitonem, nebo pořádný katonem, kdo se postará o originál. Říkal si, že někoho rychlého znáš...... mohl by jsi ho přivést?
Když ho vytvořím taky, vyrovná se mu rychlostí, ale bude vybuchovat taky. To znamená, že bude ničit Konohu spolu s tím jeho. K sakru!
Obrátila jsem pohled na Katashiho.
Ano, jestli je to ta technika, je to hodně špatné. Potřebujeme někoho zatraceně rychlého, kdo by se postaral o klon a někoho s raitonem, nebo pořádný katonem, kdo se postará o originál. Říkal si, že někoho rychlého znáš...... mohl by jsi ho přivést?
Anonymní- Anonymní
Velkou rychlostí jsem přiběhl ke Katashimu. Nějak zkusím pomoct řeknu
Anonymní- Anonymní
" No...o Raiton se nemusíš bát....a s tou rychlostí...no...pokud jí najdu tak jí určitě přivedu...chvíli počkej...a zůstaň tu...nechci tě pak po celé Konoze hledat... " řekl jsem vážně a pak jsem skočil někam výš a rozhlížel jsem se po bojišti.Pak ke mně přiběhl Shew." Baka....i já jsem rychlejší než ty...a my potřebujeme ještě rychlejšího...a nebo ovládáš Raiton??Ne...tak moc pomoct asi nemůžeš....a nezkoušej na něj utočit sám... " řekl jsem a v té chvíli jsem našel hledanou osobu.Přiskočil jsem k ní." Mikomi....potřebujeme někoho zatraceně rychlého...myslíš že to zvládneš? "
Shinobi
Jak myslíš. skočím dolů.Shikakyu no Jutsu začala se ve mě míchat chakra.Tak já jsem pomalej jo? znělo mi v hlavě a začal jsem se usmívat.
Anonymní- Anonymní
Právě jsem sledovala svého orla, jak odnáší další raněné do nemocnice. Když v tom jsem zaslechla něčí hlas.
"Katashi? Nikdy jsem nestála proti takovému soupeři. Navíc si nejsem jistá, zda na něj bude juuken fungovat. Ale zkusím to. Pokud tu opravdu není nikdo jiný..."
"Katashi? Nikdy jsem nestála proti takovému soupeři. Navíc si nejsem jistá, zda na něj bude juuken fungovat. Ale zkusím to. Pokud tu opravdu není nikdo jiný..."
Anonymní- Anonymní
" No...myslím že nikoho rychlejšího neznám...Roka jen řekla že potřebujeme někoho hodně rychlého aby se postaral o klon , a někoho s Raitonem nebo silným Katonem aby se postaral o originál...ale celý plán neznám...Pojď " řekl jsem a několika skoky jsem stál zase u Roky." Tak jak na něj? "
Shinobi
Měl jsem zavřené oči a pořád jsem soustředil chakru.Ještě chvilku. pomyslím si.
Anonymní- Anonymní
"Juuken na něj nefunguje!" pohotově jsem zaregistrovala, když jsem zaslechla sestřin hlas.
"Zkoušela jsem to hned na začátku."
"Zkoušela jsem to hned na začátku."
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Strana 9 z 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 9 z 40
Povolení tohoto fóra: