Lesní cesta
+10
Natsuki
Kiwi Namikaze
Oinin
Uzumaki Allii
Kushina Uzumaki
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Noriko Kana
Nawaki
Akasuna no PiliKKa
Neuro Uchiha
14 posters
Strana 8 z 17
Strana 8 z 17 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17
Lesní cesta
First topic message reminder :
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
Re: Lesní cesta
Když seknul do klonu tak mu tam ten meč zůstal a trochu i ruky se mu v tom bahně zaseklo. Stvrdlo to a já se řítil proti němu s tim na čem stojim xD
Anonymní- Anonymní
A sakra. To bude asi problém. Snažil jsem se se ruku uvolnit, ale nešlo to. Proto jsem byl nucen jen uskočit.
Anonymní- Anonymní
Bahno už trochu měklo. Tak se mi to podařilo rozbít a ruku uvolnit. Poskládal jsem pečetě, ale to už byl bandita celkem blízko na dosah.
Anonymní- Anonymní
Uhnul jsem. A jelikož jsem už měl pečetě nachystané. ,,Shunshin no jutsu." Přemístil jsem se přímo k banditovi a seknul mečem.
Anonymní- Anonymní
Volnou rukou jsem mu chytl pěst a ohnal jsem se mečem a ruku mu usekl.
Anonymní- Anonymní
Spadl jsem na záda a lapal po dechu. Instiktivně jsem natáhl ruku s mečem jeho směrem.
Anonymní- Anonymní
Hlava mi zapadla dozadu. Hm asi budu mít otisk podrážky. Rukou, kterou jsem svíral meč jsem trhl k sobě, takže jsem mu musel pořezat dlaň. Jakmile byl meč volný ohnal jsem se po noze, která mě kopla.
Anonymní- Anonymní
Říznul mě do ruky a pak mi useknul nohu. Spadnul jsem na zem.
"T-ty.. hajz-" ani jsem nedokončil větu a umřel jsem xD
"T-ty.. hajz-" ani jsem nedokončil větu a umřel jsem xD
Anonymní- Anonymní
Podívám se na rozsekaného banditu. ,,Ale jo zase to nebylo tak rychlé." Začnu se rozhlížet kde je princezna.
Princezna
,,No to je dost. Co ti tak dlouho trvalo. Teď mě dopovoď domů a hned." Pomalu odchází do svého hradu.(přesun)
Seito
,,S ní to už nevydržíím." Vytvořím pečetě. ,,Mizu bunshin no jutsu." Vedle mě se objeví klon. ,,Doprovoď ji domů. Já se vracím do Konohy." (přesun)
Princezna
,,No to je dost. Co ti tak dlouho trvalo. Teď mě dopovoď domů a hned." Pomalu odchází do svého hradu.(přesun)
Seito
,,S ní to už nevydržíím." Vytvořím pečetě. ,,Mizu bunshin no jutsu." Vedle mě se objeví klon. ,,Doprovoď ji domů. Já se vracím do Konohy." (přesun)
Anonymní- Anonymní
chvíli jsem toho rádoby Gina sledovala
"On si snad myslí že jsem úplně blbá." řeknu si pro sebe a zaměřím se na krystal a použiju pečeť Taka, krystal na druhé straně reaguje a já povolám astrální projekci.
"On si snad myslí že jsem úplně blbá." řeknu si pro sebe a zaměřím se na krystal a použiju pečeť Taka, krystal na druhé straně reaguje a já povolám astrální projekci.
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
"Ou no páni to mě zmohlo." pomyslím si a vyvolám krytalového draka sednu na něj a vracím se do sídla (přesun)
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Dostala som sa z jednej cesty na druhú, super. Prechádzala som sa a sama som nevedela kde idem.
Anonymní- Anonymní
Odišla som k stromom a začala som trénovať. Trénovala som vodné jutsu, všetko tam vyzeralo ako po výbuchu. Zvalila som sa na zem a len z malou dávkou chakry som oddychovala. Vyvolala som Pau a predsa len som ju poslala aj z listom preč.
Anonymní- Anonymní
objevili jsme sena cestě já zahalená v plášti
"Tak Shinji je tvoje." ukážu na modrovlasou dívku
"Tak Shinji je tvoje." ukážu na modrovlasou dívku
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Všimnem si Reinu a akéhosi človeka s ňom. Do čerta, Suitongun. Pomyslím si a na mojej tvári sa objavia znaky. Začne ma páliť ruka. "Tak čo? Chceš nové jedy či si ma prišla zabiť Reina?" spýtam sa jej bez známky strachu. Zdvihnem sa.
Anonymní- Anonymní
S krvavymi ocami si obhliadnem teren a uvidim tu babu a vycerím zuby, privolam si kosu a rozbehnem sa na nu
Anonymní- Anonymní
"Znáš to zrada se holt trestá." usměju se a sleduju zezadu boj a čekám na její poslední výdech
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Uchcechtnem sa a naburam do stromu. Pomocou shunshinu uz stojim za nou a snazim sa ju kosou zasiahnut
Anonymní- Anonymní
Pomocou Shunshin no jutsu som sa vyhla a rýchlo som dýchala. "Suiton: Mizu ni geto!?" zakričím a zavriem ho do gule.
Anonymní- Anonymní
Strana 8 z 17 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17
Similar topics
» Cesta po úbočí hor
» Cesta do vlnkové země
» Okolí Konohy, lesní skrýš Saku a Kagury
» Cesta skrze louky a pole
» Cesta do vlnkové země
» Okolí Konohy, lesní skrýš Saku a Kagury
» Cesta skrze louky a pole
Strana 8 z 17
Povolení tohoto fóra: