Lesní cesta
+10
Natsuki
Kiwi Namikaze
Oinin
Uzumaki Allii
Kushina Uzumaki
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Noriko Kana
Nawaki
Akasuna no PiliKKa
Neuro Uchiha
14 posters
Strana 5 z 17
Strana 5 z 17 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17
Lesní cesta
First topic message reminder :
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
Re: Lesní cesta
Ta osoba sa nezdala veľmi priateľská. "Shizuka-chan..." pošepkala som a odložila som Katanu. Nebolo mi dobre. "Úbožiakov? Prosím....?" a ušklíbla som sa.
Anonymní- Anonymní
vylezla jsem a došla k nim a chitla jí ruku "mé lidi mlátit nebudeš !"
Anonymní- Anonymní
Její ruku jsem okamžitě chytila a pevně zmáčkla.
"Přehnala jsem to jednou a to tehdy, kdy jsem zabila naši partu. Naivně jsi mi uvěřila, že to udělal někdo jiný. Ty malá chudinko." pustila jsem její ruku, vyvlíkla se z té co mě držela. Hodila jsem si pramen vlasů za rameno a zase se vydala na cestu.
"Přehnala jsem to jednou a to tehdy, kdy jsem zabila naši partu. Naivně jsi mi uvěřila, že to udělal někdo jiný. Ty malá chudinko." pustila jsem její ruku, vyvlíkla se z té co mě držela. Hodila jsem si pramen vlasů za rameno a zase se vydala na cestu.
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
"Naomi-sensei, co tu děláte?" překvapeně jsem se na ni podívala.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Podívala jsem se na novou příchozící. Zlostí jsem skřivila obličej. "Jak jsi mohla? Nebyla jsi taková!" otočila jsem se zpět na Reinu.
Anonymní- Anonymní
"To ste prehnali....vyzerá to tak že spolu máte veľa nevyriešené..." zaťala som ruky v päsť. "Jinchuuriky...a ako vidím jej sensei..." povedala som. "Dnes nemáme čas biť sa s vami...Shizuka-chan...ideme preč..." povedala som a chytila som ju za ruku.
Anonymní- Anonymní
Usmála jsem se.
"Nečekala jsem, že budete tak rychlá. omlouvám se, tyhle zbytečnosti, mě tu zdrželi." hodila jsem pohled ke skupině a otočila halvu na Shizuku a spražila ji pohledem.
"Vždycky jsem byla taková a nikdo mě nechápal. Přestaň si už konečně namlouvat, že mi rozumíš. Nic o mě nevíš."
"Nečekala jsem, že budete tak rychlá. omlouvám se, tyhle zbytečnosti, mě tu zdrželi." hodila jsem pohled ke skupině a otočila halvu na Shizuku a spražila ji pohledem.
"Vždycky jsem byla taková a nikdo mě nechápal. Přestaň si už konečně namlouvat, že mi rozumíš. Nic o mě nevíš."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"no když je ta válka.....a ty jak vidím je nemusíš mohly by jsme se zdržet"
Anonymní- Anonymní
Vytrhla jsem se Yuuki sevření (to skloňování mi nejde) "Puste mě, Yuuki-san!"
"Tak tebe nikdo nechápa?! No jasně já zapomněla, ty jsi byla vždy ta dokonalá a nikdo na tebe neměl!" křičela jsem ironicky.
"Tak tebe nikdo nechápa?! No jasně já zapomněla, ty jsi byla vždy ta dokonalá a nikdo na tebe neměl!" křičela jsem ironicky.
Anonymní- Anonymní
"Hmm.....Mohli by ste nám aspoň prezradiť vaše mená, nech vieme s kým máme tu česť...?" opýtala som sa, bude to zaujímavé. Shizuka sa mi vytrhla zo zovretia. "Nezabúdajte že sme tu na hraniciach...z každej strany tu na nás môže niekto vyletieť...chmm...kto to asi bude?" dodala som ironicky.
Anonymní- Anonymní
Hej klid.Takže Naomi Hyuuga!Jste sestra mého senseie prosím odejděte.
Anonymní- Anonymní
Otočila jsem se na ni celá a zamračila se.
"Neměl a ani nemá a ty už vůbec ne. Budeš se ještě klepat až mě ve válce potkáš. Všichni se budete bát. Kdyby mi dovolili co jsem chtěla, nemusela jsem takhle zabíjet, ale víš ty co? Mě to baví. A zrovna teď se mi ta chuť i zvýšila, ale radši si tě vychutnám, až mi budeš rovná. Teď jsi SLABÁ!"
Dobře Reino, velmi dobře.
"Neměl a ani nemá a ty už vůbec ne. Budeš se ještě klepat až mě ve válce potkáš. Všichni se budete bát. Kdyby mi dovolili co jsem chtěla, nemusela jsem takhle zabíjet, ale víš ty co? Mě to baví. A zrovna teď se mi ta chuť i zvýšila, ale radši si tě vychutnám, až mi budeš rovná. Teď jsi SLABÁ!"
Dobře Reino, velmi dobře.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Chmm....takže Naomi..." pošepkala som a vytiahla som si katanu. "Raijingu Sandaa!" zakričala som a z katany mi vyletel modrý blesk. "Shizuka-san, bude sa vám hodiť! Kai-sempai hore sa!" zakričala som a hodila som Shizuke-chan svoju náhradnú katanu.
Anonymní- Anonymní
Věděla jsem, že na ni mé techniky nebou moc účiné, i když jsem trénovala u hvězdy. Vždycky byla silnější než já. Naštvaně jsem se kousla do rtu a neodpověděla jsem ji.
Anonymní- Anonymní
Stoupnu si rychle před Naomi - sensei.
"Nesmím se rozčilovat, nebo ta čičí půjde ven. Prosím Naomi-sensei, jdeme."
"Nesmím se rozčilovat, nebo ta čičí půjde ven. Prosím Naomi-sensei, jdeme."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Hmm...jste si jisté že jste dost silné aby ste se nám postavily?" zeptal jsem se těch dvou. V tom Yuuki vypustila blesk a okřikla mně.
Anonymní- Anonymní
"Dávam Vám šancu na to aby ste šli...vo vojne sa ukáže kto z nás je lepší.." poviem ale naďalej stojím v bojovej póze.
Anonymní- Anonymní
Nachystala jsem se k boji a Reinu jsem nespouštěla z očí.
(Rei teďkom na cca hodinu odešla...)
(Rei teďkom na cca hodinu odešla...)
Anonymní- Anonymní
odhodila jsme reinu pryč z toho blesku "blesky ??? na mě ??? ná technika je nepřekonatelná" blesk do mě narazil ale potom následoval mou ruku a já ho odklonila pryč "takhle se používají blesky !"
Anonymní- Anonymní
Rychle jsem se rozběhl a chytl Yuuki do rukou a odskočil od blesku.Vytáhl jsem meč a vložil do něj chakru.Byl jsem připraven bojovat.V očích mi zářil sharingan a zařval jsem na ní"Pojď"
Anonymní- Anonymní
začala jsem se smát "jen uskakujte...ste jak malé krysy a čeká vás záhuba !"
Anonymní- Anonymní
Odhodila môj blesk! "Takže ty mi kradneš blesky? Chmm to bude zaújmavé, čo máš ešte v rukáve?" spýtam sa ironicky. "Shikyaku no Jutsu!" zrevala som a padla som na kolená. "GRYAAAAAAAAAAAAAAH!" znela som ako tiger ktorý práve objavil korisť. Skočila som po Naomi.
Anonymní- Anonymní
Strana 5 z 17 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17
Similar topics
» Cesta po úbočí hor
» Cesta do vlnkové země
» Okolí Konohy, lesní skrýš Saku a Kagury
» Cesta skrze louky a pole
» Cesta do vlnkové země
» Okolí Konohy, lesní skrýš Saku a Kagury
» Cesta skrze louky a pole
Strana 5 z 17
Povolení tohoto fóra: