+4
Len Kokoro
Katashi Aokawa
Len
Makoto
8 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa
Strana 4 z 25
Strana 4 z 25 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 25
Re:
First topic message reminder :
Ale...... jakmile mě obejmula tak jsem se na ní podíval.Kso takže to neuděláte ani jeden z vás? zeptám se
Ale...... jakmile mě obejmula tak jsem se na ní podíval.Kso takže to neuděláte ani jeden z vás? zeptám se
Anonymní- Anonymní
Re:
A jak ti mam dokázat,že nejsem nejslabší? zeptám se znovu bolestivě.A kdy konečně ta bolest pomine?
Anonymní- Anonymní
Re:
"Neviem ... aj tak ja som nad týmto nerozmýšľal no a kedy ?
Tak si zájdi do nemocnice nech ťa ošetria ja som ti len v tedy odpovedal na otázku ."
Tak si zájdi do nemocnice nech ťa ošetria ja som ti len v tedy odpovedal na otázku ."
Anonymní- Anonymní
Re:
Drak už toho měl plné zuby, ale dostal Tascherův rozkaz a proto nechal ty dvě děti ať si zatím dělají co se jím zlíbí. Popravdě se mu to hlazení od toho lidského mláděte začalo líbit.
Bez problému jsem zachytil ve vzduchu ty jeho letící shurikeny.
Podíval jsem se klidným pohledem na ty Shira a toho druhého.
Tím, že budeš bojovat teď dokážeš, že si pouze slaboduchý blázen. Jak ti řekl Shiro mazi vámi je značný silový rozdíl i když si zcela zdravý. V tomhle stavu je to otázka jediného úderu.
Bez problému jsem zachytil ve vzduchu ty jeho letící shurikeny.
Podíval jsem se klidným pohledem na ty Shira a toho druhého.
Tím, že budeš bojovat teď dokážeš, že si pouze slaboduchý blázen. Jak ti řekl Shiro mazi vámi je značný silový rozdíl i když si zcela zdravý. V tomhle stavu je to otázka jediného úderu.
Anonymní- Anonymní
Re:
Ako po mne hodil Shurikeny preleteli na mňa ja som dal pred seba ruku a tie obalila chakra použil som svoju techniku pohybujúcich sa shurukenou a tie jeho všetky šli po ňom .
Nič som ale nehovoril .
Nič som ale nehovoril .
Anonymní- Anonymní
Re:
Zaerágoval jsem docela pozdě,ale na pár shurikenů jsem hodil ty moje.Bohužel tři mě trefili a zůstali mi v ramenách.Vyplivl jsem krev a spadl na kolena.K...kso ne..nesmím...nesmím se teď vzdát!
Anonymní- Anonymní
Re:
"A to ešte sedíš ?
No tak teda vstávať a pokračujeme ... alebo dosť hlúpych rečí a choď do nemocnice ... "
No tak teda vstávať a pokračujeme ... alebo dosť hlúpych rečí a choď do nemocnice ... "
Anonymní- Anonymní
Re:
Hladila jsem se a mazlila jsem se s drakem ...
*mě se vážně líbí..*
*mě taky... *
potom jsem se odtrhla o fantazie a vrátila do reálu...
povzdechla si a zakřičela na Shikiho ´´ Co děláš ty hlupáku ?!!!! Jdem do nemocnice a konec..!!´´
*mě se vážně líbí..*
*mě taky... *
potom jsem se odtrhla o fantazie a vrátila do reálu...
povzdechla si a zakřičela na Shikiho ´´ Co děláš ty hlupáku ?!!!! Jdem do nemocnice a konec..!!´´
Anonymní- Anonymní
Re:
Já se nevzdám! vztal jsem shurikeny z ramen jsem vytáhl a zahodil.Vzal jsem ze země Shiku a ta se zvětšila na 4,5 metru.Okamžitě proti němu vystartovala,ale byla zakulacená takže by ho měla kdyžtak pouze praštit.
Anonymní- Anonymní
Re:
Ani sa ku mne nedostala lebo okolo mňa bol vietor každý kto somnou bojoval zistil že niečo namňa hádzať je hlúposť lebo sa to vždy odrazí na neho .
Ja som vytiahol meč a šiel som k nemu .
Ja som vytiahol meč a šiel som k nemu .
Anonymní- Anonymní
Re:
Nestihl jsem zaerágovat a odrazilo mě to do stromu.Vyplivl jsem krev.Viděl jsem,že jde ke mě.Nemohl jsem se nadechnout.Měl jsem vyražený dech.Co uděláš?Probodneš mě? zeptám se ho.
Anonymní- Anonymní
Re:
Ja som sa rozbehol proti nemu z naostreným mečom chakrou mal som vpláne ho bez slova prebodnúť cez hruď .
Anonymní- Anonymní
Re:
Poprvé jsem zaerágoval v čas a těsně jsem se vyhnul odskočil jsem od něho.Byl jsem velice vyčerpaný a Shiku jsem už neuzvedl.Kso asi teď zemřu. řeknu a spadnu na zem.Z pusy mi tekla krev z ramen také.Díval jsem se jedním okem na Shira.Nesmím se vzdát! pomyslím si,ale nemohl jsem ani ničím pohnout.Nachvíli jsem se podíval na Hikari trochu jsem zvedl ruku,ale hned mi spadla.Promiň mi to Hikari. ukápnou mi slzy potom jsem se podíval na Shira.Udělej to co si myslíš,že je správné řeknu mu a z pusy mi vyteče trochu krve.Začal jsem brečet.
Naposledy upravil Shiki Yabishi dne Thu 3 Nov - 21:20, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re:
Díval jsem se na ten boj a přemýšlel jestli ho mám zastavit nebo ne. Nakonec jsem se postavil mezi něj a Shira a pomocí gravitace zastavil tomu klukovi na zemi krvácení.
Podíval jsem se Shirovi přímo do očí.
Zastav a dobře si to rozmysli. Nejen, že toho budeš asi litovat, ale automaticky tě Suna bude brát jako Nukenina.
Podíval jsem se Shirovi přímo do očí.
Zastav a dobře si to rozmysli. Nejen, že toho budeš asi litovat, ale automaticky tě Suna bude brát jako Nukenina.
Anonymní- Anonymní
Re:
Nebude ho brát jako nukennina já jsem totiž nukennin. řeknu mu a začnou mi kapat slzy
Anonymní- Anonymní
Re:
Zkoumavě jsem se na něj podíval.
Ty, že si nukenin? Neber to zle, ale asi velmi nízké kategorie. Soudě podle tvého úsudku, schopností a dalším věcem. Musím, ale uznat, že vůli máš opravdu pevnou na genina.
Ty, že si nukenin? Neber to zle, ale asi velmi nízké kategorie. Soudě podle tvého úsudku, schopností a dalším věcem. Musím, ale uznat, že vůli máš opravdu pevnou na genina.
Anonymní- Anonymní
Re:
Já jsem nukennin už od včerejška. řeknu mu a začnu se vztávat,ale bylo to velice těžké.Vím,že jsem gennin,ale to je jedno!
Anonymní- Anonymní
Re:
Jak jsem si myslel máš sice pevnou vůli, ale nějak ti chybí pud sebezáchovy. Rozhlašovat tu o sobě, že jsi nukenin. No buď si totální šílenec a nebo si na něj pouze hraješ. Měl by si moc dobře vědět, že proti chuuninum jsi bez větší šance na vítězství. Navíc by jsme tě měli dotáhnout před Vedení vesnice a nebo tě na místě zabít.
Řekl jsem takovým kousavým tónem hlasu a ušklíbl se na něj.
Řekl jsem takovým kousavým tónem hlasu a ušklíbl se na něj.
Anonymní- Anonymní
Re:
Asistence je jedno jestli jsme nukenin nebo ne.A nejsem šílenec. řeknu a vztanu úplně.
Anonymní- Anonymní
Re:
Stála jsem tam jako zmražená a dívala se na ně...
Nevydávala jsem žádný zvuk...
sotva jsem dýchala... možná jsem nebyla schopná ničeho
Nevydávala jsem žádný zvuk...
sotva jsem dýchala... možná jsem nebyla schopná ničeho
Anonymní- Anonymní
Re:
Hmm, sice jsem v Suně pár týdnů nebyl, ale že by se nezajímala o to kdo je či není nukenin opravdu nevím. Proč si se stal nukeninem? Každý pro to má důvod i já bych jich pro to měl spoustu, ale mě tu teď neřešíme.
Řekl jsem s pobaveným úsměvem.
Řekl jsem s pobaveným úsměvem.
Anonymní- Anonymní
Re:
To ti nemohu říct odpověděl jsem tomu cizímu.Šel jsem pomalu k Hikari.Omlouvám se Hikari.Prosím odpusť mi. spadnu před ní na kolena.
Anonymní- Anonymní
Re:
Ok, mě to může být vlastně jedno. Nebudu, ale zastírat, že mě to zajímá. Co si vybereš smrt, věznění a soud, či něco úplně jiného?
Pomalu jsem šel k nim, ale zatím jsem nejevil žádné známky agresivity ani ničeho jiného.
Pomalu jsem šel k nim, ale zatím jsem nejevil žádné známky agresivity ani ničeho jiného.
Anonymní- Anonymní
Strana 4 z 25 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 25
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa
Strana 4 z 25
Povolení tohoto fóra: