Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hala síly

5 posters

Strana 4 z 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Goto down

Hala síly - Stránka 4 Empty Hala síly

Příspěvek pro Anonymní Wed 2 Nov - 19:56

First topic message reminder :

Zde se prověřují fyzické vlastnosti člověka.
Hala síly - Stránka 4 248311-matrix_dojo_large

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Hala síly - Stránka 4 Empty Re: Hala síly

Příspěvek pro Aki Kana Tue 6 Dec - 19:47

Jeden klon čo kopal tak ten druhý klon zničil.
Ale ja som na nič nečakal vytiahol som zvitok a štetec nakreslil veľkou rýchlosťou niekoľko shurikenov ,,Sumi Shuriken no Jutsu,, po Toshiovi vyletelo 10 shurikenov a ten jeden klon čo ostal pod ním, skočil smerom k Toshiovi tesne potom čo som vystrelil shurikeny.
Aki Kana
Aki Kana

Počet príspevkov : 1258

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Kana

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Toshio Toppu Tue 6 Dec - 19:54

Toshio Toppu

,,Tak keď to nejde tak to nejde." povzdychol si a odrazil sa priamo proti tomu klanu, hlavou dole. Vytasil v momente katanu a presekol okamžite klon. Potom už len hladko dopadol na zem.
Toshio Toppu
Toshio Toppu

Počet príspevkov : 748

Shinobi
Vesnice: Iwagakure Iwagakure
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Kana Tue 6 Dec - 20:01

Klon sa rozprskol na kvapky vody a atramentové shurikeny sa zabodli do stropu.
Schoval som zvitok zo štetcom a vytiahol kunai. A len tak stál a rozmýšľal nad taktikou.
"Takto to nemá cenu iba zbytočne míňam chakru ktorej mi tiež veľa nezostáva " pomyslel si a snažil sa na niečo prísť.
Aki Kana
Aki Kana

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Toshio Toppu Tue 6 Dec - 20:12

Toshio Toppu

,, Ako som povedal buď to si dnes , hoc aj egoisticky, prinavrátim trochu slávy a spomeniem na tie krásne časy." prehovoril.,, Alebo ťa tými dverami nie, že odprevadím ale prerazím." podotkol vážne a vzduch okolo neho sa začal rýchlo ohrievať.
Toshio Toppu
Toshio Toppu

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Kana Tue 6 Dec - 20:24

"Hm niečo vyskúšám"
Znova som použil svoj zvitok a Štetec. Nakreslil som 5 malých jastrabov ,,Ninpo:Choju Giga,, ktorý sa rozleteli priamo na Toshia ale neboli to len taký obyčajný jastraby, mali na sebe pripevnené výbušné lístky. Veľkou rýchlosťou sa k nemu približovali a naschvál každý z iného smeru. a nakoniec som sa aj ja rozbehol smerom k nemu ale o niečo pomalšie ako jastrab.
Aki Kana
Aki Kana

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Toshio Toppu Tue 6 Dec - 20:59

Toshio Toppu

,, Zbožňujem techniky všetkých smerom bez slepého miesta a bez možnosti úniku." zasmial sa Toshio potichu a v momente zmizol a objavil sa tesne za Shimonu. Schmatol mu rameno a zastavil ho.,, No predsa len nebudeš taký zlý." zašepkal.,, Ale ver, že ak raz sklameš alebo čo i len jeden summon padne kvôli tvojej prípadnej nezodpovednosti. Tak ver, že žiaľ a smútok nebude to jediné čo ťa bude trápiť a nebude to len smrť ktorej sa budeš musieť spovedať." upozornil ho.,, Skúškami si prešiel, ohlás sa u Yatsuho na podpísanie zmluvy." ohlásil mu a potom zmizol z haly.
Toshio Toppu
Toshio Toppu

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Kana Tue 6 Dec - 21:10

,,Hm?,, zostal som v šoku stáť ale hneď nato som zamieril do prijímacej haly. " Fuu ešte že tak lebo veľa toho by som bez Sanbiho nezvládol "
(Presun)
Aki Kana
Aki Kana

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Toshio Toppu Fri 16 Dec - 14:16

Toshio Toppu

Toshio vstúpil dovnútra a pri dverách ho pustil. On prešiel až do stredu miestnosti.,, Toshio Toppu jméno mé." prehovoril v rýchlosti Toshio a vytiahol si rukavice.,,Skúška prebieha zo skúšky fyzickej a psychologickej, tieto obe prebehnú súčastne pretože ako skúšajúci mám právo na hociakú zmenu a hociaké rozhodnutie o tvoj úspechu alebo prípadnom neúspechu." pokračoval a začal si navliekať rukavice.,, Takže v podstate si môžem robiť čo si len zachcem. Tak akých summonov chceš zvolávať?" spýtal sa ho ešte a nasadil si rukavice.
Toshio Toppu
Toshio Toppu

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 16 Dec - 14:19

Dorazil som sem. Konečne ma pustil. Otočil som sa na neho a usmial."Tak asi nejakého jastraba... To by bolo ono. Čo sa týka tých zmien mne to nevadí. Vy ste tu šéf."poviem a pokojne stojím.

(Dobre tak ja musím ísť, prídem za 30-45 min.)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Toshio Toppu Fri 16 Dec - 15:09

Toshio Toppu

,,Takže za tvoje prípadne prežitie alebo neprežitie zodpovedám ja takže sa zmier s tým čo sa tu stane alebo nie. Vopred upozorňujem ešte raz, že ako skúšajúci si uplatňujem právo na akúkoľvek zmenu." upozornil ho vopred.,, Nejaké otázky než začneme?" spýtal sa.
Toshio Toppu
Toshio Toppu

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 16 Dec - 15:11

"Žiadne. Môžeme začať."poviem a ruku dám do brašne a postavím sa do bojovej pozície.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Toshio Toppu Fri 16 Dec - 15:36

Toshio Toppu

,,Tak teda dobre. Máš právo prvej obhajoby." prehovoril pokojne.,, Takže si vyber spôsob obhajoby a formu akú chceš. Potom prídem s obžalobou ja, tak sa snaž aby k tomu nedošlo." dodal a čakal.
Toshio Toppu
Toshio Toppu

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 16 Dec - 15:40

"Čo? Akú obhajobu? Prepáčte nechápem."poviem zaujato rozmýšľajúc, čo mám robiť.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Toshio Toppu Fri 16 Dec - 15:45

Toshio Toppu

,,Obhajoba toho, že chceš byť majiteľom Kuchiyose no jutsu. Nejako sa obháj to, že sa ním chceš stať a ako to urobíš a akou formou je na tebe. Buď trochu vynaliezavý a kreatévny inak ma nepresvedčíš." podotkol a už jemne triasol od nedočkavosti.
Toshio Toppu
Toshio Toppu

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 16 Dec - 15:47

"Dobre."poviem a zamyslene pozerám všade možne. Po dlhej chvíli sa naňho pozriem a poviem:"No mám to. Môžete začať."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Toshio Toppu Fri 16 Dec - 15:54

Toshio Toppu

,,Mňa asi trafí." povzdychol si a na chvíľu otrasene vložil tvár do dlane. Po chvíli zodvihol pohľad a pozrel na neho.,, Povedal som." nadýchol sa.,, Že začínaš s obhajobou najprv ty. Zdôraznil som, že forma a spôsob je na tebe." zdôraznil.,, Ak ma tvoja obhajoba nepresvedčí potom príde na rad moja obžaloba a to už ťa pošlem rovno do pekla." usmial sa.,, Hádam ti to je už jasné. Takže začínaš." dokončil a čakal.
Toshio Toppu
Toshio Toppu

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 16 Dec - 16:02

"Jasné."poviem a zosmutiem. Ježíš ja som debil! Neviem pochopiť jednoduché inštrukcie. Nevadí ja to zvládnem.pomyslím si a začnem sa správať ako právnik:"Tak prišiel som sem k vám aby som získal techniku Kuchyiose no jutsu. Myslím, že to dobre viete. Nejdem mi len o to aby som bol silnejší v boji ale aj aby som našiel svojho spoločníka. Spoločníka na cestách, necestách. Priateľa, ktorý by išiel vždy so mnou. Priateľa, ktorý by pre mňa bojoval. Bojoval po mojom boku. Neopustil ma keď budem umierať. Radil mi, napomínal ma a pomáhal mi zlepšovať sa. Preto som došiel tu!"poviem, ruky založím za chrbát a čakám na jeho reakciu. Čo ak teraz prudko zmení reakciu a povie, že ideme bojovať. Hmm. Chce ma len odradiť a vystresovať ma. pomyslím si a ruku dám do brašne a som pripravený na boj. Pripravený na čokoľvek.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Toshio Toppu Fri 16 Dec - 16:08

Toshio Toppu

,,Áno áno to som už pošul od každého kto som prišiel a chcel Kuchiyose." odpovedal nasrdene.,, Tosa učíte vo vesniciach ako básničku pred prchodom do Kemono no Sato?ô spýtal sa ho no odpoveď ani nechcel.,, Nestačí, toto som počul už aj od svojho psa, ktorému to tiež liezlo na nervy. Tak ešte niečo skús." dodal.
Toshio Toppu
Toshio Toppu

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 16 Dec - 16:16

"Chcem byť silnejší. Chcem spoločne so summonom ochraňovať ludí, ktorých mám rád. Chcem pomáhať môjmu sensei-ovi. Spoločne sa so summonom sa chcem stať jedným z legendárnych shinobi!"poviem a stále som pripravený na čokoľvek. Dúfam, že to stačí.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Toshio Toppu Fri 16 Dec - 16:27

Toshio Toppu

,,No čo ak raz závahaš?" spýtal sa ho a okolo neho sa začala zvyšovať teplota.,, Nikto nie je dokonalý a nech to zviera budeš zbožňovať akokoľvek, raz poľavíš v ostražitosti a niekto to využije." podotkol a teplota stále stúpala.,, Čo ak ho niekto zabije len v jedinej sekunde, jedinej jednej sekunde tvojho života v ktorej si nedalo pozor ha?" spýtal sa ho opätovne pričom teplo sa zvyšovalo v celej miestnosti.
Toshio Toppu
Toshio Toppu

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 16 Dec - 16:29

"Som schopný bojovať za neho. Taká chvíľa nikdy nenastane. Budem tvrdo bojovať aby taká chvíľa nikdy nenastala. Som schopný položiť za neho aj živoť, keď budem musieť."poviem a nevnímajúc teplotu okolo mňa.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Toshio Toppu Fri 16 Dec - 16:41

Toshio Toppu

,,Nech si shinobi aký si." prehovoril Toshio a teplota už riadne bola riadne vysoká.,, Vždy sa nájde jedna jediná prekliata chvíľa keď to nedokážeš." upozornil ho a svetlo v miestnosti zhasínalo.,, Keď budeš stáť zoči voči stonásobnej presile. Hoc aj po desaťročiach tréningu a koordinácia, keď veríš, že tvoj blízky ťa ochráni a môžeš sa na neho spoľahnúť. " pokračoval a svetlo v miestnosti zhaslo, len pod Toshiovými nohami žiarilo akési svetlo, ktoré ho temne osvetľovalo.,, Keď nepriateľ nájde tvojú slabú chvíľu a tá jediná osoba, ten jediný tvor sa za teba obetuje a ty prídeš o najdôležitejšie stvorenie v živote. Potom..." nadýchol sa a spoza jeho chrbta vykráčal obrovský čierny pes s obrovskými tesákmi a červenými očami.,, Potom sa smrť priblíži a zoberie ti to najdrahšie v živote. Čo urobíš potom?" spýtal sa h ochladne a pes zúrivo začal vrčať a bolo vidno, že dychtivo by skočil a zabíjal každou chvíľou.
Toshio Toppu
Toshio Toppu

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 16 Dec - 19:00

"To sa nikdy nestane!"poviem a psa si nevšímam. Začnem si vylievať emócie."Nikdy! Nemôžem stratiť ďalšiu osobu! To nedovolím! Som ochotný obetovať život! Nikdy by som nenechal to len tak! Ak by sa niečo také stalo, tak by som jeho smrť pomstil tak ako by sa dalo. Nikdy! Nikdy by som nezabudol naňho. Zlomila by sa polovička môjho ja!"poviem a z môjho tónu usúdiť, že to beriem smrteľne vážne. Bol som tak zabratý do tohto monológu, že som nevnímal nič. Ani psa ani stúpajúcu teplo. Jediné čo som cítil bola moje chvenie srdca.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Toshio Toppu Fri 16 Dec - 19:13

Toshio Toppu

,,Boli už aj silnejší a mocnejší shinobi, ktorí si svojich miláčikov strážili ako oko v hlave. Viac než samých seba. Spoliehali sa na nich, verili im, oddali sa im celou dušou." podotkol Toshio.,, No stačilo na sekundu zaváhať, nespoznať, že v strede boja ide na neho zo slepého bodu úder a príde taký úder pod pás v podobe mŕtveho miláčika. Nie si prvý, ktorý toto sľubuje." zdôraznil.,, Zoznám sa." ukázal na psa.,, Toto je ten miláčik, ktorý po tých rokoch bol jedinou spásou. Ten ktorý v tú sekundu nechránil život svoj ale život môj a zaplatil tým svojim." informoval ho.,, Tu vidíš mŕtvolu, ktorú som sem doviedol zo samotného pekla." dokončil a zmizol. Svetlo pomaly zmizlo a nastala úplna tma. Nastala obrovská zima a v tme bolo len vidieť krvavo červené oči toho psa.
Toshio Toppu
Toshio Toppu

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 16 Dec - 19:18

"Ja viem, že takých ako ja bolo veľa. Ale to neznamená, že ja som ako oni! Je mi ľúto, čo sa ti stalo. Musel si zažívať hrozné chvíle."poviem a pozriem na psa. Nakloním sa k nemu a dám sa do pod drepu."Ale ja som iný! Prečo mi ukazuješ toto? Veď to bol tvôj summon! A ty si ho tu len tak privoláš a pozeráš na neho? Ako to môžeš? Netrápi ťa svedomie?"spýtam sa zvedavo. Nomochi hlavne si dávaj pozor. Myslím, že sa to nejako zvrtne!

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 4 z 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: