Kancelaria tsukikageho
+7
ANBU
Tetsuya
Nawaki
Ayame Takahashi
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Neuro Uchiha
Noriko Kana
11 posters
Strana 30 z 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Kancelaria tsukikageho
First topic message reminder :
Kancelář Tsukikageho
- Přede dveřmi hlídají 2 ANBU a kontrolují zda jsou skutečně hosté odzbrojeni
- Klepe se a čeká na vyzvání
- V kanceláři platí bod 4 v pravidlech
- Žádné souboje a ničení majetku, žádné stěžování jen formulování výhrad
v kanceláři hlídají dvě vylmi dobře cvičené šelmy (leopardi), kteří hlídají šéfa, pokud se mu něco stane nebo oni sami vytuší nebezpečí zaptočí
Kancelář Tsukikageho
- Přede dveřmi hlídají 2 ANBU a kontrolují zda jsou skutečně hosté odzbrojeni
- Klepe se a čeká na vyzvání
- V kanceláři platí bod 4 v pravidlech
- Žádné souboje a ničení majetku, žádné stěžování jen formulování výhrad
v kanceláři hlídají dvě vylmi dobře cvičené šelmy (leopardi), kteří hlídají šéfa, pokud se mu něco stane nebo oni sami vytuší nebezpečí zaptočí
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelaria tsukikageho
"Jsem taková ke všem. Koto to co jsi předváděl tady se mi nelíbilo." řeknu s klidem k leoparovi a sundám si kápi
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Mě se nelíbí spousta věcí. Zavrčel a ani se na ní nepodíval.
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
"Koukni se to co ti řeknu se ti nebude líbit, ale je to holý fakt a pak se s tím vypořádej po svém. Jsem ráda, že jsem tě nějak nadchla že se ke mě chováš líp, a je zcela pochopitelné že bráníš svou paní, ale nikdo se tě přece neprosil aby jsi tu byl se mnou, mohl jsi její rozkaz odmítnout. Bohužel pro tebe jsi u mě a máš mě hlídat, zčásti si poznal můj charakter a já nehodlám skákat jak si tvoje paní pískne, zvlášť když mě neposlouchala když jsem jí opravdu potřebovala, buď se ona naučí ke mě mít aspoň trochu respekt, jinak má smůlu. Jediný ke komu chovám náklonost jsou kočky, manžel a Rufus. Pro mě je teď jakkýkoli pohyb mimo vesnici velmi nebezpečný jestli jsi si nevšiml jsem nejhledanější nukennin. A teď...." napsala jsem zprávu Ayame "ze zbytku milosti, kterou ještě mám jí tohle můžeš předat." nechám na stole dopis a znovu se začtu do těch desek.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Přišel ke stolu. Až se Vaše milost paní trochu zchladí, snad příjde k rozumu. Zavrčel a vzal dopis. A i když jste nukenin, být zalezlá v koutě vám nepomůže. Kdyby jste nebyla tak horkokrevná, už byste dávno znala pravdu. Přešel ke dveřím. Někdy je škoda, že je Ayame-sama tak dobrá herečka. Převezla dokonce i vás. Ušklíbl se.
Shinobi
nijak na něj nereaguju a dál si čtu ty tajné dokumenty
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Zdá sem že vy nikdy nepřipustíte porážku. Ušklíbl se. Alespoň něco máte podobné. Otočil se a zmizel. (přesun)
Naposledy upravil Ayame Takahashi dne Sat 25 Jun - 10:26, celkově upraveno 1 krát
Shinobi
právě jsem se začetla do jedné kolonky
"Dědic...?" prudce vstanu ale čtu dál, pak to zaklapnu a zle se usměju.
"Titul ´to by šlo." usměju se, naliju si smetanu sednu si na okno a dál se prodírám spisem
"Tak a teď můj plán." spojila jsem ruce a byla mimo
"Dědic...?" prudce vstanu ale čtu dál, pak to zaklapnu a zle se usměju.
"Titul ´to by šlo." usměju se, naliju si smetanu sednu si na okno a dál se prodírám spisem
"Tak a teď můj plán." spojila jsem ruce a byla mimo
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
probrala jsem se a pobrala jsem desky
"To by jsme měli, teď jen vymyslet ten titul."
"To by jsme měli, teď jen vymyslet ten titul."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Kousek cesty před vesnicí jsem přistála a nechala jsem draka zmizet. Zmizela jsem v lístkách irisu a zmizela ve vzduchu.
V kanceláři začaly vířit okvětní lístky. Za okamžik jsem se z nich poskládala. Porozhlédla jsem se po kanceláři. ,,Hmm...Měla by sis zařídit lepří ochranku.'' Ušklíbla jsem se.
V kanceláři začaly vířit okvětní lístky. Za okamžik jsem se z nich poskládala. Porozhlédla jsem se po kanceláři. ,,Hmm...Měla by sis zařídit lepří ochranku.'' Ušklíbla jsem se.
Shinobi
slyšeli jsem jiný hlas a vtrhli jsme do místnosti a ihned se chopili Ayame skřížili ji ruce a stopli chakru
"V pořádku Lady Reino?"
"V pořádku Lady Reino?"
ANBU- Počet príspevkov : 189
,,Lady Reino? Páni.'' Začala jsem se smát.
Shinobi
podívala jsem se od papírů
"Ano jsem v pořádku, děkuji veliteli. Ayme zřejmě si dostala můj vzkaz." naznačila jsem ANBU aby ji nepouštěli
"Ano jsem v pořádku, děkuji veliteli. Ayme zřejmě si dostala můj vzkaz." naznačila jsem ANBU aby ji nepouštěli
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
,,Když nejde hora k Mohamedovi, musí Mohamed k hoře.'' Ušklíbla jsem se a ANBU jsem si vůbec nevšímala.
Shinobi
Ayame Takahashi napsal:Kousek cesty před vesnicí jsem přistála a nechala jsem draka zmizet. Zmizela jsem v lístkách irisu a zmizela ve vzduchu.
(tychle techniky se neschvalují Ay, nepovolili jí ani mě takže příště se dostaneš do vesnice jen přes bránu)
"Přesně tak, mluv rychle a stručně nemám na tebe zrovna čas ani náladu." řeknu chladně
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
(Je to technika na přenesení, takže nechápu, proč bych se s ní nemohla dostat do vesnice, ale budiž.)
,,Když dovolíš svým posluhovačům, aby mě pustili. Bude to soukromý rozhovor. Ostatně...Takhle se k hostům nechová.'' Podívala jsem se na ní.
,,Když dovolíš svým posluhovačům, aby mě pustili. Bude to soukromý rozhovor. Ostatně...Takhle se k hostům nechová.'' Podívala jsem se na ní.
Shinobi
"To ne, ale normální hosté chodí hlavní bránou s laskavým doprovodem ochranky až sem kde se slušně zaklepe a čeká na vyzvání." řeknu chladně a kývnu veliteli aby ji pustili
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
kývnul jsem a pustil ji a odešli z kanclu ale zůstali jsme před ní v pohotovosti
ANBU- Počet príspevkov : 189
Promnula jsem si zápěstí. ,,Myslela jsem, že jsi zjistila, že já nepatřím k těm obyčejným. Navíc bych pravděpodobně skončila ve vězení.'' Ušklíbla jsem se. ,,Takže...'' Záměrně jsem protáhla E. Posadila jsem se na židli před jejím stolem a opřela jsem se. ,,Nová Tsukikage?'' Ušklíbla jsme se.
Shinobi
"Vyjímeční hosté pro mě obvykle něco mají, a jsou neobyčejně silní. Mluv." sesedla jsem z okna a položila jsem ty dokumenty na stůl a založila si ruce na prsou a sledovala ji
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
,,Takový negativistický přístup. Nemrač se, budeš mít vrásky.'' Ušklíbla jsem se a podívala jsem se jí do očí. ,,Vážně jste nemuseli shodit toho kluka do řeky. Mohl ti docela pomoct. Ale teď...'' Záměrně jsem nedokončila větu.
Shinobi
"Brouku, mě je jedno co byl zač, řekni mi co máš na srdci." posadím se
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
,,Zlato, jen říkám, že máš příliš horkou hlavu. Tím, že jsi se ho zbavila jsi mi překazila plán a vlastně uškodila sama sobě. Protože já vím, jak moc věříš lidem. Ať jsou to spojenci, nebo nepřátelé. Asi takhle to dopadá, když chce člověk udělat něco užitečného.'' Dívám se na ní.
Shinobi
"Jestli si měla nějaký plán který souvisel se mnou měla si mi to říct já nejednám podle plánu ale spontálně. Prostě když se mi lidi nehodí zabiju je."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Zasmála jsem se. ,,Znáš Akatsuki. Znáš lidi. Stajně, jako já. Něco řekneš, cokoliv a komukoliv, hned to ví všichni. Myslíš, že by mě někam vzali, kdyby se k nim doneslo, že je to nepřátelský plán? Ne. Proto jsem to nikomu neřekla. Abyste na mě útočili. Aby to bylo skutečné. Bohužel jsem ti to musela přijít říct, vzhledem k tomu, že se Hiraku zbavil mé spojky. Jenom abys to věděla. Měla bych jít. Až jim řeknu, že kvůli mě jim zabili člena, těžko mě mezi sebe vezmou. Pravděpodobně budu brzy po smrti, ale jsem ráda, že mě nezabije nikdo, koho mám ráda.'' Postavila jsem se.
Shinobi
"Víš co se říká, co sis nadrobila to si taky sněz. Neříkej jim že ho zabili kvůli tobě, nikdo to nezjistí." podepřu si hlavu
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Strana 30 z 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Povolení tohoto fóra: