Kancelaria tsukikageho
+7
ANBU
Tetsuya
Nawaki
Ayame Takahashi
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Neuro Uchiha
Noriko Kana
11 posters
Strana 20 z 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Kancelaria tsukikageho
First topic message reminder :
Kancelář Tsukikageho
- Přede dveřmi hlídají 2 ANBU a kontrolují zda jsou skutečně hosté odzbrojeni
- Klepe se a čeká na vyzvání
- V kanceláři platí bod 4 v pravidlech
- Žádné souboje a ničení majetku, žádné stěžování jen formulování výhrad
v kanceláři hlídají dvě vylmi dobře cvičené šelmy (leopardi), kteří hlídají šéfa, pokud se mu něco stane nebo oni sami vytuší nebezpečí zaptočí
Kancelář Tsukikageho
- Přede dveřmi hlídají 2 ANBU a kontrolují zda jsou skutečně hosté odzbrojeni
- Klepe se a čeká na vyzvání
- V kanceláři platí bod 4 v pravidlech
- Žádné souboje a ničení majetku, žádné stěžování jen formulování výhrad
v kanceláři hlídají dvě vylmi dobře cvičené šelmy (leopardi), kteří hlídají šéfa, pokud se mu něco stane nebo oni sami vytuší nebezpečí zaptočí
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelaria tsukikageho
"to uz davno"v ruke sa mi objavil rasengan " tak uz pojdes dole stej stolicky?!"
Anonymní- Anonymní
"Ale no, čo je s tým jutsu, to ma ani nevypočuješ?" Stále som nehybne sedel s prekríženými rukami. "Neprišiel som len tak, pre nič za nič."
Anonymní- Anonymní
"to mo nevady pokym si na mojej stolicke nic nevypocujem takze este dlho?!"
Anonymní- Anonymní
"Plytváš chakrou a časom, ale to zrejme vieš aj sám." Pozrel som sa na stenu a pousmial sa. "Takže ide o jednu vec... ako si na tom s Akatsuki?"
Anonymní- Anonymní
podisiel som k nemu a dal som rasengan pred neho "tak uz sa postav!
Anonymní- Anonymní
"Máš sharingan? Poriadne sa obzri po miestnosti... si veľmi silný ninja, a to ja viem... preto som sa poistil. V miestnosti sú výbušné lístky... a tie moje prekrížené ruky sú aktivačné pečate. Stačí mi milisekunda a nastane explózia. Kým sa ti podarí mávnuť rukou s rasenganom, tlaková vlna lístkov ťa odhodí a miestnosť zavalí dym. Tým pádom ti zdrhnem... a z toho vyplýva len jedno. O moju ponuku prídeš." Usmial som sa zasa. "Notáák Tsukikage-sama, na moment sa upokojte, posadte trebárz aj na zem, a porozprávame sa ako muži milujúci moc a peniaze..."
Anonymní- Anonymní
"nemam rasengan ... mam nie co lepsie"ukazal som rukou primne sa hned objavil anbu povedal som ze nech mi donesie hned kreslo a to najlepsie v celej dedine po chvily mi ho doniesli dali ho vedla kakuzua sadol som si a pozeral som sa na neho bokom s suflika som si vybral cigarety zapalil som ju a odpovedal"no hovor mas stastie som v dobre nalade"
Anonymní- Anonymní
Pod maskou som sa poriadne uškrnul. Nakoniec ustúpil... Trošku som sa v kresle pohúpal. "Ako iste vieš, Akatsuki som zradil, kvôli niečomu cennejšiemu. Po tebe chcem len jedno... aby si mne a tu Zetsuovi poskytol ochranu. Čo za to? Jednoduché, Zetsu je výborný informátor, no a ja by som mohol poslúžiť ako vojak."
Anonymní- Anonymní
Skočil jsem zpět do místnosti a klekl si (jako rytíř při pasování) vedle Ichiga...
Anonymní- Anonymní
"neboj sa ked si primne nemoze sa ty nic stat a beriem to ajtak akatsuki chcem znicit takze beriem to mam silnych spojencov napriklad raikage"
Anonymní- Anonymní
"Hmmm... raikage vravíš, a nebola Kumo náhodou zničená?" Otočím oči smerom na Smortna. Raikage... zaujímavé...
Anonymní- Anonymní
"kumo moze byt znicena ale raikage by mal zit stale neverim ze byho hocikto s akatsuki porazil to ani reina nedokaze"
Anonymní- Anonymní
"Zdá sa mi to alebo podceňuješ vodcu Akatsuki?" Pod maskou som mal kamenný výraz a oči som od toho chuunina odvrátil.
Anonymní- Anonymní
"nevies schop raikageho nepodcenuj jeho a hachibiho len tak by nezabily"
Anonymní- Anonymní
"Pravda, Raikageho schopnosti nepoznám, no z časti viem čo dokáže Reina a musím uznať jej silu. Ak by som považoval Akatsuki za bandu neschopných mŕtvol, ktorým velí dieťa... nebol by som tu, všakže?"
Anonymní- Anonymní
otevřu dveře do kanceláře a uvidím nezvané hosty
"Hm, na vás si smlsneme později. kessho gokakuro." vyťukám pečetě a všichni v místnosti krom Ichiga skrystalizují do sochy
pak se podívám na Ichiga
"Myslím, že jsme tě tolerovali dost dlouho." zle se ušklíbnu a obalím se dvoujnásobnou vrstvou krystalu
"Hm, na vás si smlsneme později. kessho gokakuro." vyťukám pečetě a všichni v místnosti krom Ichiga skrystalizují do sochy
pak se podívám na Ichiga
"Myslím, že jsme tě tolerovali dost dlouho." zle se ušklíbnu a obalím se dvoujnásobnou vrstvou krystalu
Naposledy upravil Reina Kana dne Wed 27 Apr - 17:25, celkově upraveno 1 krát
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Vejdu do místnosti "Dobrého dne v krystalu přeji" usměji se a udělám pečeť "Shakuton: Kajōsatsu" objeví se čtyři planoucí koule které poletují kolem mých ramen a hlavy.
Anonymní- Anonymní
Stojím za nimi, Shi hned vedle mě.
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
Pribehnem a vyvolam si kamy a retaze si priviazem na ruky a zacnem s nimi tocit
Anonymní- Anonymní
Ešte než som sa ocitol v kryštály som reagoval na otvorenie dverí uvoľnením pečatí. To viedlo k explózii už pripravených lístkov. Miestnosť zavalil dym a vonkajšia stena na budove chýbala. Tou som skočil von a pri páde som len zakričal. "ZETSU! Stretneme sa tam, kde sme sa stretli pred príchodom do Tsuki!"
(Presun)
(Presun)
Anonymní- Anonymní
Smetávám si kousky omítky z vlasů "Sešívačka nám uniká.." žhavé koule se zatočí kolem mého těla...
Anonymní- Anonymní
ukazal som rukou nech ku mne pribehnu 4 anbu "pokazily ste mi plan icch znicit bez boja musim ich teraz chytit zabit svami su problemy pre istotu ma nesledujte"dopovedal som ostatnym anbu co ru boli (4) som im nakazal nech ich zdrzia a ty nanich hned zautocily ja som s 4 anbu siel hned za kakuzom (presun)
Naposledy upravil Ichigo Uchiha dne Wed 27 Apr - 17:44, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
kryla jsem si obličej před dýmem a po očku sledovala jestli jsou ostatní v pořádku
"kessho rokkaku shuriken ranbu." vykřkiknu a na Ichiga směřuje několik točících se diamantových shurikenů mířeno jemu přímo na srdce
"kessho rokkaku shuriken ranbu." vykřkiknu a na Ichiga směřuje několik točících se diamantových shurikenů mířeno jemu přímo na srdce
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Strana 20 z 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Povolení tohoto fóra: