Kancelaria tsukikageho
+7
ANBU
Tetsuya
Nawaki
Ayame Takahashi
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Neuro Uchiha
Noriko Kana
11 posters
Strana 19 z 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Kancelaria tsukikageho
First topic message reminder :
Kancelář Tsukikageho
- Přede dveřmi hlídají 2 ANBU a kontrolují zda jsou skutečně hosté odzbrojeni
- Klepe se a čeká na vyzvání
- V kanceláři platí bod 4 v pravidlech
- Žádné souboje a ničení majetku, žádné stěžování jen formulování výhrad
v kanceláři hlídají dvě vylmi dobře cvičené šelmy (leopardi), kteří hlídají šéfa, pokud se mu něco stane nebo oni sami vytuší nebezpečí zaptočí
Kancelář Tsukikageho
- Přede dveřmi hlídají 2 ANBU a kontrolují zda jsou skutečně hosté odzbrojeni
- Klepe se a čeká na vyzvání
- V kanceláři platí bod 4 v pravidlech
- Žádné souboje a ničení majetku, žádné stěžování jen formulování výhrad
v kanceláři hlídají dvě vylmi dobře cvičené šelmy (leopardi), kteří hlídají šéfa, pokud se mu něco stane nebo oni sami vytuší nebezpečí zaptočí
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelaria tsukikageho
Vyskočil jsem na parapet a zařval na nějaké blízké stráže,aby ho sledovali...
Anonymní- Anonymní
prisiel som k dveram a vsimol som si Hitoshiho " a ty si kto a co tu chces?"
Anonymní- Anonymní
Seskočil jsem z parapetu,klekl si na jedno koleno a řekl: "Toto je cizinec,který se chce dostat k Akatsuki do sídla... je mi známo,že je to podivné a že bych měl být ostražitý,ale tak jsem si říkal,e radši počkám na vaše vyjádření,než abych ho posílal rovnou do vězení..."
"Kdyby se objevil v Iwě,taktam bych ho strčil do vězení hned..." pomyslel jsem si...
"Kdyby se objevil v Iwě,taktam bych ho strčil do vězení hned..." pomyslel jsem si...
Anonymní- Anonymní
přišel jsem k Hitoshimu a přiložil mu jehlici ke krku... a řekl: "Po dobrém,či po zlém?"
Anonymní- Anonymní
ja som vosiel do kancelarie hned ako som vosiel nabehol kumne anbu a povwedal mi vsetko co sa stalo
ta reina za to mi zaplati (presun)
ta reina za to mi zaplati (presun)
Anonymní- Anonymní
Vošiel som do kancelárie, nikde nikto nebol tak som sa len pousmial. Vytiahol som dva výbušné lístky, ktoré som umiestnil na vonkajšiu stenu budovu. Boli stále vo vnútri v kancelárii. Lístky fungovali na spôsobe uvoľnenia. Prešiel som ku kreslu alebo čo to má tento v kancelárii a posadil som sa. Nohy som si vyložil na stôl a hľadel som na dvere. Lístky mi dajú čas, aby som sa zdekoval, až by niečo nevyšlo...
Anonymní- Anonymní
Vylezl jsem ze země.
"Vím kde je."
"Vím kde je."
Tokiro Ryuu (Zetsu)- Počet príspevkov : 404
"A myslíš, že sa sem vráti?" Stále som mal nohy na stole a čakal som na Zetsuovu odpoveď.
Anonymní- Anonymní
"Asi ne." Usměje se bílá půlka.
"Je v kanceláři akatsuki, ale jejich prostor hlídá bariéra pěti pečetí."
"Je v kanceláři akatsuki, ale jejich prostor hlídá bariéra pěti pečetí."
"Hmm, no do Akatsuki by som sa ako jej bývalí člen dostal, ale ja potrebujem Ichiga tu... v Akatsuki by som mal problém s komunikáciou."
Anonymní- Anonymní
Zasmial som sa. "Ak by som to urobil, asi by už na mňa nebol dobrý, však?"
Anonymní- Anonymní
"No jo... Tak co uděláme? Můžu si k nim zajít a říct mu, že mu Kakuzu nabízí spolupráci ať přijde. Co ty na to?"
"Jsou tak blbý nebo se mi to jen zdá..." řekl jsem pomalu Hitoshimu,kterého jsem však pustil...
Anonymní- Anonymní
"Ešte počkaj, možno sem príde. Ak sem príde tak mu poviem svoje. Ak nie, môžeš ísť poňho."
Anonymní- Anonymní
"Máme tu návštěvu."
"Máme tu náštěvu? Vy dva jste se hledali co? Já tu jsem tady s tímto ninjou celou dobu a čekám na jeho odpověd,ale popravdě,asi mé smysli také nejsou tak bravůrné,jak jsem si myslel ,když jsem si vás také všiml po delší době..." ... říkajíc jsem ukázal na Hitoshiho
Anonymní- Anonymní
"My si nevšímáme ostatních."
"Zajímavé..." řekl jsem a vytáhl jsem z jedné kredence láhev s červeným obsahem...
Anonymní- Anonymní
Poskládal jsem pečetě.
Pod Smortnem vyrostl krystal, který ho měl propíchnout a neustále rostl tam, kam se pohnul a snažil se ho probodnout.
Pod Smortnem vyrostl krystal, který ho měl propíchnout a neustále rostl tam, kam se pohnul a snažil se ho probodnout.
uskakoval jsem ,skočil jsem k oknu,to jsem rukama odstranil a vyskočil jsem ven... na spodnější patro-...
Anonymní- Anonymní
prisiel som pred budovu pocul som zvuky tak som cez okno skocil dovnutra a vsimol som si kakuza a zetsu
"a tak kakuzu teba som tu encakal a ani teba zetsu co take potrebujes a este jedna vec kakuzu vypadni stoho kresla je moje!"
"a tak kakuzu teba som tu encakal a ani teba zetsu co take potrebujes a este jedna vec kakuzu vypadni stoho kresla je moje!"
Anonymní- Anonymní
Preložil som si ruky a usmial sa, pod maskou. "Zdravím kamarát, ty tu tomu, ako som si zistil velíš, však?"
Naposledy upravil Kakuzu dne Wed 27 Apr - 15:06, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Strana 19 z 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Povolení tohoto fóra: