Kancelaria tsukikageho
+7
ANBU
Tetsuya
Nawaki
Ayame Takahashi
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Neuro Uchiha
Noriko Kana
11 posters
Strana 18 z 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Kancelaria tsukikageho
First topic message reminder :
Kancelář Tsukikageho
- Přede dveřmi hlídají 2 ANBU a kontrolují zda jsou skutečně hosté odzbrojeni
- Klepe se a čeká na vyzvání
- V kanceláři platí bod 4 v pravidlech
- Žádné souboje a ničení majetku, žádné stěžování jen formulování výhrad
v kanceláři hlídají dvě vylmi dobře cvičené šelmy (leopardi), kteří hlídají šéfa, pokud se mu něco stane nebo oni sami vytuší nebezpečí zaptočí
Kancelář Tsukikageho
- Přede dveřmi hlídají 2 ANBU a kontrolují zda jsou skutečně hosté odzbrojeni
- Klepe se a čeká na vyzvání
- V kanceláři platí bod 4 v pravidlech
- Žádné souboje a ničení majetku, žádné stěžování jen formulování výhrad
v kanceláři hlídají dvě vylmi dobře cvičené šelmy (leopardi), kteří hlídají šéfa, pokud se mu něco stane nebo oni sami vytuší nebezpečí zaptočí
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelaria tsukikageho
Dobre Povedal som a posadil som sa Kludne si to vyrieste ja pockam Povedal som a usmial som sa
Anonymní- Anonymní
Podíval jsem se na sasoriho a pomyslel jsem si: "Červený vlasy... no od nás nemůže být,takže musí mít něaké geny ze Suny..."
Anonymní- Anonymní
,,Reina s Hirukem podepsali smlouvu o vzájemné spolupráci. Ta smlouva je druh kinjutsu - v tomto případě jde o zvláštní druh podpisu do čakry, takže ten, kdo smlouvu poruší, bude nějak potrestán, nevím jak. Když se Reinin klon rozpadl - Reina musela v průběhu ,jednání' odejít a nechala tam s námi klona - Hiruko říkal něco o tom, že smlouva má spoustu děr. Jednou z nich je prý to, že účinky má smlouva jenom na toho, kdo ji podepsal - takže na něj by při porušení neměla - a na smlouvě bylo místo jen pro Reinin podpis. Pak také říkal něco o překvapení o Akatsuki a o získání Orochimara. Seděli jsme sice ve stínu, ale přesto si myslím, že věděli, že tam jsme, takže to může být podvod, jenom zástěrka k tomu, abychom jim pomohly a oni na nás pak mohli zaútočit.'' Podívala jsem se na něj s vážným pohledem.
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
"to sa mi nepaci co reina spravila bez mojho vedomia a este bezomna hmm tusim ze bude vojna"
Anonymní- Anonymní
,,Neřekla vám to, pane?''
Shinobi
"Ach jo... na tohle vážně nemám čas. Mám i jiné věci na starosti, omlouvám se, ale stavím se později." řekl jsem a namířil jsem si to rovnou do sídla Akatsuki.
přesun
přesun
Anonymní- Anonymní
"to s zmluvou ano ale nie s orochimarom idem za nou ked chces pod zomnou
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
"Dobrý podvečer,slečno." řekl jsem jakmile Ichigo vyšel ze dveří...
Anonymní- Anonymní
,,Dobrý...' Odpovím Smortnovi s úsměvem, pak se kolem něho protáhnu a spěšně odejdu do sídla za Tsukikagem. (přesun)
Shinobi
Já jsem se posadil a začal si píchat do ruky,abych měl nějaké zranění na kterých bych mohl cvičit krevní léčení...
Anonymní- Anonymní
prisiel som do kancelarie a vydel som smortna "tak co je smortne mas misiu ked chces mozes ist ako moj doprovod do kumo"
Anonymní- Anonymní
vprisiel som k stolu vybral som z suflika zmluvu o spojenectvy"dobre teda podme"
Anonymní- Anonymní
Zvedl jsem se ... nahodil jsem kabát a otevřel jsem Ichigovi dveře...
Anonymní- Anonymní
Vosiel som dnu a sadol som si na stolicku podla napisu na dverach som vedel kde sme Na koho cakame? na toho Tsukikageho alebo niekoho ineho? Spytal som sa s mensim zaujmom a pozoroval som ho
Anonymní- Anonymní
Kuknem na tych dvoch Bracho ty tu na neho pockaj ja sa idem pokukat po okoli Vyskocim oknom a pomaly idem po chodniku
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
Strana 18 z 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Povolení tohoto fóra: