Tréninkové oblasti
+7
Shijin Hyuuga
Aki Kana
Katashi Aokawa
Nara Kagayami
Nawaki
Ayame Takahashi
Ryuuji Akatsuchi
11 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora
Strana 5 z 26
Strana 5 z 26 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15 ... 26
Tréninkové oblasti
First topic message reminder :
Alianční cvičiště pro Konohu, Kumo, Tsuki a Soru. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice v Alianci.
...
Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.
Alianční cvičiště pro Konohu, Kumo, Tsuki a Soru. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice v Alianci.
...
Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.
Anonymní- Anonymní
Re: Tréninkové oblasti
Stále jsem se vznášela ve vzduchu a pozorovala výjev před sebou.
Ran'no, zmiz...
Gepard se ale zapřel o zem a nemínil se hnout. Tiše zavrčel a přikrčil se.
Zavřela jsem oči a když jsem je znovu otevřela, drak se řítil k zemi.
Seskočila jsem dolů před Ran'nu a dala před sebe meč, který se mi znovu poskládal v rukou.
Cítila jsem, že už mi opravdu mnoho chakry nezbývá a za chvíli bude doopravdy konec.
Ran'no, zmiz...
Gepard se ale zapřel o zem a nemínil se hnout. Tiše zavrčel a přikrčil se.
Zavřela jsem oči a když jsem je znovu otevřela, drak se řítil k zemi.
Seskočila jsem dolů před Ran'nu a dala před sebe meč, který se mi znovu poskládal v rukou.
Cítila jsem, že už mi opravdu mnoho chakry nezbývá a za chvíli bude doopravdy konec.
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
Susanoo my vysávalo životnú energiu takže moc síl mi už nezostávalo.
Susanoo sa začalo približovať pred Ayame.
"S týmto sa už nevysporiadaš"
Susanoo sa začalo približovať pred Ayame.
"S týmto sa už nevysporiadaš"
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
,,No...tak na to bych bez tebe nepřišla.'' Odpověděla jsem kousavě.
Ustupovala jsem dál, než jsem se mohla skrýt mezi stromy. Poodběhla jsem, natáhla ruku a drak mě opět vynesl do vzduchu.
Ran'na mezitím přebíhal na zemi sem a tam ve snaze ho na sebe nalákat.
Ustupovala jsem dál, než jsem se mohla skrýt mezi stromy. Poodběhla jsem, natáhla ruku a drak mě opět vynesl do vzduchu.
Ran'na mezitím přebíhal na zemi sem a tam ve snaze ho na sebe nalákat.
Shinobi
Vyplul som krv.
"sakra už nemôžem."..znova som zavrel pravé okolo a použil Amaterasu a trafil toho draka či čo to je potom som zostal ležať na zemi.
"sakra už nemôžem."..znova som zavrel pravé okolo a použil Amaterasu a trafil toho draka či čo to je potom som zostal ležať na zemi.
Shinobi
Oheň začal draka spalovat.
Jediná možnost byla seskočit. Padala jsem k zemi a už jsem se viděla rozmázlá jako moucha na předním skle auta xD.
Zavřela jsem oči, když do mě něco narazilo. Ještě chvíli jsem letěla vzduchem a pak jsme ,přistáli'. Když jsem otevřela oči, uviděla jsem Ran'nu, jak mě drží za tričko. Položil mě na zem a mě se samovolně zavřely oči. Byla jsem stále při vědomí, ale neměla jsem sílu - nebo chuť - se pohnout.
Jediná možnost byla seskočit. Padala jsem k zemi a už jsem se viděla rozmázlá jako moucha na předním skle auta xD.
Zavřela jsem oči, když do mě něco narazilo. Ještě chvíli jsem letěla vzduchem a pak jsme ,přistáli'. Když jsem otevřela oči, uviděla jsem Ran'nu, jak mě drží za tričko. Položil mě na zem a mě se samovolně zavřely oči. Byla jsem stále při vědomí, ale neměla jsem sílu - nebo chuť - se pohnout.
Shinobi
Nadvihol som hlavu.
"Vydíš vyhrala si ja už nemôžem hýbať telom vyčerpal som vela energie"
"Vydíš vyhrala si ja už nemôžem hýbať telom vyčerpal som vela energie"
Shinobi
,,Když děláš takový blbosti jako je nadměrné využívání sharinganu, tak se ani nedivím.'' Tiše jsem se zasmála.
Ran'na mi lehce olízl tvář. ,,Nech toho.'' Znovu jsem se zasmála, zvedla jsem roztřesenou ruku a snažila jsem se ho odstrčit, ale neměla jsem vůbec žádnou sílu.
Ran'na mi lehce olízl tvář. ,,Nech toho.'' Znovu jsem se zasmála, zvedla jsem roztřesenou ruku a snažila jsem se ho odstrčit, ale neměla jsem vůbec žádnou sílu.
Shinobi
Ležal som tvárou k zemi a pomaly zaspával.
"Do zajtra budem fit"
"Do zajtra budem fit"
Shinobi
,,Nechceš tady doufám přespat.'' Pohla jsem hlavou a podívala jsem se na něj.
Přemýšlela jsem, jak se dostanu domů.
Přemýšlela jsem, jak se dostanu domů.
Shinobi
Nemám na výber inak sa odtialto nedostanem.
Shinobi
Tenshi ke mě přiběhl a posadil se tak, abych se o něj mohla opřít v takovém nějakém polosedu-pololehu.
,,Rane?'' Otočila jsem se na geparda.
No na to zapoměň, já nikoho táhnou nebudu. Odfrkl si a znělo to poněkud znechuceně.
Povzdechla jsem si.
Musím se dostat alespoň do kanceláře. Umínila jsem si.
,,Rane?'' Otočila jsem se na geparda.
No na to zapoměň, já nikoho táhnou nebudu. Odfrkl si a znělo to poněkud znechuceně.
Povzdechla jsem si.
Musím se dostat alespoň do kanceláře. Umínila jsem si.
Shinobi
Pomaly som zaspával a už som nevnímal okolie.
Shinobi
Zaklonila jsem hlavu a podívala se na hvězdy. Hladila jsem Tenshiho a občas jsem pohledem zabloudila k Nawakimu.
Kde sakra vězíte?
Nejdřív jsem ucítila její přítomnost, pak uslyšela její rozhořčené myšlenky a následně její tuberácký kašel.
Vážně bys s tím měla někam zajít.
No, třeba k veterináři,co?
Zasmála jsem se. Moc dobře jsem znala její nelibost k doktorům.
Doběhla až k nám. Co jste proboha dělali?
Zavrčela, když uviděla, jak jsme zřízení.
Trénovali.
S pomocí Tenshiho a Ran'ny jsem se zvedla.
Shi se otočila k Nawakimu, došla k němu a drkla do něj čumákem.
Je tuhej. Necháme ho tady? Naklonila hlavu na stranu.
Usmála jsem se a jenom čekala, až zareaguje bez mé odpovědi a naloží si ho na hřbet.
Pak jsem se vrávoravě rozešla pryč, podpíraná Tenshim a Ran'nou a následovaná Shi s Nawakim. (přesun)
Kde sakra vězíte?
Nejdřív jsem ucítila její přítomnost, pak uslyšela její rozhořčené myšlenky a následně její tuberácký kašel.
Vážně bys s tím měla někam zajít.
No, třeba k veterináři,co?
Zasmála jsem se. Moc dobře jsem znala její nelibost k doktorům.
Doběhla až k nám. Co jste proboha dělali?
Zavrčela, když uviděla, jak jsme zřízení.
Trénovali.
S pomocí Tenshiho a Ran'ny jsem se zvedla.
Shi se otočila k Nawakimu, došla k němu a drkla do něj čumákem.
Je tuhej. Necháme ho tady? Naklonila hlavu na stranu.
Usmála jsem se a jenom čekala, až zareaguje bez mé odpovědi a naloží si ho na hřbet.
Pak jsem se vrávoravě rozešla pryč, podpíraná Tenshim a Ran'nou a následovaná Shi s Nawakim. (přesun)
Shinobi
Poskakoval jsem po cvičišti. Konečně jsem jí dokončil, jedno z mých mistrovských děl! Na dlaních se mi skvěli dvě nové pečetě. Nadšeně jsem si je prohlížel. měl jsem co dělat, abych je hned nepoužil, ale tuhle sílu jsem si musel šetřit. Radostně jsem se zatočil dokola.
Anonymní- Anonymní
Nakonec jsem toho poskakování nechal. Přece jenom, když to člověk dělá pár hodin v kuse, tak ho to omrzí. Zadíval jsem se vzhůru na slunce a na mraky a zamyslel se.
Hmm, jak dlouho už jsem nebyl někde jinde, než na spojeném území, nebo v Tsuki? Půjdu se zeptat Tsukikage, jetli by pro mě neměla misi. Nebo by mi aspoň mohla povolit procházku.
Odhopkal jsem si to směrem do Tsuki.
(přesun)
Hmm, jak dlouho už jsem nebyl někde jinde, než na spojeném území, nebo v Tsuki? Půjdu se zeptat Tsukikage, jetli by pro mě neměla misi. Nebo by mi aspoň mohla povolit procházku.
Odhopkal jsem si to směrem do Tsuki.
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Došla jsem na cvičiště. Nepovažovala jsem za nutné si tentokrát sundávat plášť. Ostatně...potit se tady bude on.
,,Dobře, tak začneme. Předveď mi, co vás učili na akademii.''
,,Dobře, tak začneme. Předveď mi, co vás učili na akademii.''
Shinobi
Takasimo urobyl pečat pritom myslel na Tsukikage a vykríkol:"Henge no Jutsu"(Premena)
Anonymní- Anonymní
Pozorovala jsem teď samu sebe.
,,Hmm...dobře. Sice ty vlasy jsou méně lesklé, oči míň jasně a ten nos...''
Nakrčila jsem trochu svůj vlastní a naklonila hlavu na stranu. Pak jsem se ale vesele zasmála.
,,Promiň...dělala jsem si srandu. Je to dobré. Tak Bunshin no jutsu.''
,,Hmm...dobře. Sice ty vlasy jsou méně lesklé, oči míň jasně a ten nos...''
Nakrčila jsem trochu svůj vlastní a naklonila hlavu na stranu. Pak jsem se ale vesele zasmála.
,,Promiň...dělala jsem si srandu. Je to dobré. Tak Bunshin no jutsu.''
Shinobi
,,Dobře. Teď si vyzkouším, jak umíš uhýbat. Prostě po tobě budu házet zbraně a ty se jim budeš vyhýbat.'' Ustoupila jsem dozadu. ,,Připraven?''
Shinobi
Dúfam že to nebude náročné pomyslel som si a povedal som:"som pripravený"len dúfam že ma to nezabije tak nech už to mama za sebou pomyslel si a pripravil sa čepit tomuto tréninku tak ako keby mal by jeho posledný
Anonymní- Anonymní
Pohrčila jsem ruku, dlaň mi teď spočívala ve výšce ramen. Usmála jsem se a trochu hýbla prsty.
Kolem ruky mi začalo vířit několik okvětních lístků irisu ve všech možných odstínech modré.
Stačilo lusknout prsty, lístky se poskládaly do tvaru shurikenů, k nim se vytvořily další a mířili na Takasima jako roj včel.
Kolem ruky mi začalo vířit několik okvětních lístků irisu ve všech možných odstínech modré.
Stačilo lusknout prsty, lístky se poskládaly do tvaru shurikenů, k nim se vytvořily další a mířili na Takasima jako roj včel.
Shinobi
Takasimo sa začal uhýbať ihned ako sa knemu priblížili prvemu sa vihol s lachkostou ked poviskočil druhy mu preletel porpi hlave tretí a štvry mu mierily na brucho Takasimo jednim uhybom sa uhol obydvom potom knemu letely dalšie a dalšie Takasimo sa im vyhíbal vyzeralo to ako keby tancoval ale on predvadzal jak sa dokáže skvele uhybať Tsukikageho hviezdicam a nakoniec posledný sa Takasimovi oškrel o nohu ale nič važne"Tak čo Tsukikage zvládol som to ?"
Anonymní- Anonymní
,,Nebylo to špatné.'' Usmála jsem se. ,,Dáme si na chvíli pauzu.'' Rozhodla jsem a zamířila pod strom, kde ležel Tenshi.
,,Najdu ti pak v kanceláři nějaké techniky a taky musíme zjistit, jaký máš element.''
,,Najdu ti pak v kanceláři nějaké techniky a taky musíme zjistit, jaký máš element.''
Shinobi
Strana 5 z 26 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15 ... 26
Similar topics
» Tréninkové oblasti
» Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
» Tréninkové prostory
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové prostory
» Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
» Tréninkové prostory
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové prostory
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora
Strana 5 z 26
Povolení tohoto fóra: