Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Atsukin domček ^^

2 posters

Strana 2 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Goto down

Atsukin domček ^^ - Stránka 2 Empty Atsukin domček ^^

Příspěvek pro Anonymní Sun 9 Oct - 13:03

First topic message reminder :

Nachádza sa asi dva kilometre od Otagakure, sama Atsuka tu býva iba niekedy aj to len vtedy, keď potrebuje vykonať svoje rituály či zrovna má chuť na niečo čo je v rezidencii u Reiny zakázané. Navonok, vyzerá že sa každú chvíľku rozpadne, no v skutočnosti má veľmi pevné základy a vlastne celý je taký dosť "odolný" nesundal by ho ani Atsugai. Má celkom rozsiahli komplex v podzemí.. skôr také katakomby či tak. Zároveň sa tu nachádza veľa izieb aj pre to, že sa Atsuka rozhodla, obnoviť svoj klan, teda zhromaždiť tých čo prežili !.. niekoľko "tajných" vchodov a východov sa nachádza priamo v Otagakure a niekoľko v ryžovej zemi.

Atsukin domček ^^ - Stránka 2 Haunted-house

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Atsukin domček ^^ - Stránka 2 Empty Re: Atsukin domček ^^

Příspěvek pro Anonymní Sun 9 Oct - 19:19

Nereagovala som .. vôbec nijak teda.. len som sa na ňu pousmiala.. osobne mne by nevadilo takto sa prechádzať aj medzi ľuďmi páč mi nejak nikto nemal ako vysvetliť že je to neslušné !.. pokračovala som v prechádzaní rukami po jej tele, o chvíľku som takmer naspamäť poznala každú priehlbinku, každý sval a každý centimeter celučičkej Amaterasu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Toriko Shihouin Sun 9 Oct - 19:25

Znova jsem se přisála na její rty a šaty jí stáhla až po pás. Moje ruky začali bloudit po jejím těle a zaměřovali se hlavně na tu část hrudníku. Pomalu jsem se dělala z její pusy cestičku k jejímu krku, kde jsem vždy kůži jemně stiskla a pak jazykem ošetřila. Hned na to jsem se zase přesunula k jejímu ušnímu lalůčku a dělala to stejné. Potom zase ke klíční kosti a taky jí někdy skousla. Pořád jsem rejdovala sem a tam...
Toriko Shihouin
Toriko Shihouin
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Počet príspevkov : 257

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 9 Oct - 19:30

Opätovala som jej bozky, vychutnávala som si ju. Bol to hrozne príjemný pocit a mňa to začalo neskutočne rajcovať. aj tie kúsance, no proste niečo úžasné !.. keď sa mi venovala tak som len mierne pootvorila ústa, jednou rukou som znova zašla do jej vlasov a druhou som začala mapovať oblasť jej chrbta.. pár krát som sa nechtami jemne zarila do jej pokožky no nie tak, aby to spravilo krvavé stopy, sama som nevedela či na to mám dosť sily, ja som používala skôr zuby no tento krát som si odpustila aj tie, nevedela som ako na tom po včerajšku.. NO TO JE JEDNO ! .. aj tak som na podobné blbosti momentálne nemyslela. Bola som ňou unesená !

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Toriko Shihouin Sun 9 Oct - 19:34

Dál jsem jí takhle hýčkala a když se mě dotýkala a někdy zaryla prsty do mé kůže, nehorázně mě to vzrušovalo. Ještě chvíli jsem se hrál u jejího krku, než jsem se posunula níž a to až na její poprsí. To jsem začala laskat a hrát si sním. Zapojovala jsem jak jazyk, tak i prsty a dělala jsem to, jak nejlépe jsem uměla. Na nic jiného jsem teď nemyslela.
Toriko Shihouin
Toriko Shihouin
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 9 Oct - 19:40

Keď sa dostala až k poprsiu, tak som vzdychla, už som to v sebe nevedela udržať. Oboma rukami som ju chytila niekde okolo hlavy a viac som ju na seba pritlačila.. sem tam sa odo mňa ešte ozval taký slastný a príjemný vzdych, následne som sa však odhodlala na to, že som jednou rukou zišla z jej hlavy až k jej prednostiam, kde som skúšala asi všetko ! pevnosť, veľkosť.. proste som sa s nimi hrala podobne ako ona s tými mojimi aj keď, nedalo sa to porovnávať páč som rozhodne nemala také skúsenosti a ja som na to mala jednu ruku, zatiaľ čo ona ústa aa..a.. všetko.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Toriko Shihouin Sun 9 Oct - 19:44

Byla jsem ráda, že se taky zapojila a bylo mi to velmi příjemné. Nebylo špatné, když jste někomu na jejích přednostech dělali dobře a ona vám něco podobného dělala na těch vašich. Jen jsem si ještě chvíli hrála, než jsem si zase mokrou cestičkou projela zpátky k jejím ústům a lačně se do nich ponořila.
Toriko Shihouin
Toriko Shihouin
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 9 Oct - 19:50

Taký sugooi pocit.. len ma trocha mrzelo že Sumi-chan zaspala tak skoro.. rozhodne však mala čo doháňať ona .. aspoň do budúcna.. naše ústa sa znova spojili za čo som bola viac než vďačná a čo najvášnivejšie som jej bozky opätovala. Rukou som jej pri tom zašla po celom chrbte až dole, k druhému pásku ktorý držal pohromade zvyšok jej oblečenia.. zopár prstov som prepchala popod neho no viac som už nedočiahla a ani mi to moc nevadilo. Usídlila som sa s ňou tam a ďalej som sa venovala hlavne jej ústam.. druhú ruku ktorou som pred tým mala tiež na jej hlave, som vystriedala prácu tej ktorá sa nachádzala nižšie, tiskla sa na mňa dosť, v tomto obore pomôcť nepotrebovala, tak som sa začala znova mazliť s jej prednostiami ^^.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 9 Oct - 19:58

Moje motto se kterým řídím forum je: ŽÁDNÝ HENTAI či jiné formy Sexu...takže...dál už přes pomyslnou čáru ani krok..jedině přes moji mrtvolu xD

Naposledy upravil Assasin Senju dne Sun 9 Oct - 19:59, celkově upraveno 1 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Toriko Shihouin Sun 9 Oct - 19:59

Stále jsme jí líbala nemínila jsem přestat. Byla jsem ráda, že se takhle snaží. Bylo to pro mě strašně kawaii. Nakonec jsem se, ale odtáhla a lehla si na bok vedle ní. Spiklenecky jsem na ni mrkla a jen tak se jakoby "Já nic" roztáhla na pohovce a čekala. Měl teď úplně volný prostor.
Toriko Shihouin
Toriko Shihouin
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 9 Oct - 20:08

/tak tedy jo

Pozrela som sa na ňu takým až.. lačným pohľadom.. len som sa začala približovať kúsok bližšie až..

Po tom všetkom som ostala.. v podstate spať, schúlená do takého klubíčka pri Am-chan, bola som úpne aaae úpne zničená !! ale žila som ^^.. sotva mi niekedy bolo lepšie než teraz no.. už som proste nevládala ani zodvihnúť hlavu či znova otvoriť oči, s menším zívnutím som sa k nej len viac pritúlila a odkráčala som do ríše snov.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Toriko Shihouin Fri 14 Oct - 7:21

Probudil jsem se brzo ráno a dlouze se protáhla. Atsuke tvrdě spala vedle mě. Jen jsem se pousmála a tak, abych ji nevzbudila, jsem se povytáhl s pod ní ven a začala se oblékat, i když toho nebylo moc. Potřebovala jsem si to teď konečně vyřídit z Reinou a už to trvalo dlouho a ona stále ani nevěděla, že tu jsem. Naházela jsem na sebe všechno potřebné a vyrazili dveřmi ven. Na stolku zůstal napsaný vzkaz, kam jsem šla a důvod a aby za mnou pak hned došla. Možná kdybych potřebovala její pomoc.
(přesun)
Toriko Shihouin
Toriko Shihouin
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 9:33

Zobudila som sa o nejaký čas, prvé čo som zaregistrovala bolo to že tu Am-chan nie je, nevedela som čítať a tak som si ani neprečítala jej odkaz no došlo mi že asi išla za Reinou.. vedela som že jej nič nespraví a tak som sa iba položila do takého sedu, deka zo mňa troška skĺzla no nevadilo mi to, nebol tu nikto pred kým by som sa mala hanbiť.. tiež som si všimla Sume-chan ktorá tiež spala.. len som sa usmiala nad tým pohľadom.. priplazila som sa k nej a len som sa znova schúlila niekde pri jej boku kde som oddychovala.. nespala som už ale len som čakala kedy sa zobudí.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Sun 16 Oct - 17:37

Pred domom sa zastavili dvaja zahalení nukenini.
"Je to na tebe."
"Už na tom robím," než sa stačil ktokoľvek nazdať, celý dom obklopovali pavučiny.
Nukenin
Nukenin

Počet príspevkov : 714

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 17:49

Líně jsem se protáhla, sotva znatelně pootevřela oči a znovu je zavřela. Vždycky jsem měla problémy se vstáváním. Navíc se mi zdálo, že se zamotávám do nějakých pavučin. Převalila jsem se na druhý bok a relaxovala. Bylo mi jasné že už neusnu, ani kdybych chtěla. Přesto jsem měla takový divný pocit, jako kdyby nás tu bylo víc. Nedalo se nic dělat, vstala jsem a rozhlédla se po domku Atsuky.
"Není tu někdo? Ne... nebo venku? Zdálo se mi to?" mumlala jsem ospale.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 17:52

Keď vstala Sumi-chan tak.. som sa zobudila aj ja.. predsa len ležala som len kúsok od nej.. ospalo som si pretrela oči a zapozerala som sa naokolo. Následne som to pocítila, celý dom, aj okolie bolo postavené na jednom veľkom pentagrame ktorý som sem umiestnila pomaly ešte do základov. Vedela som presne koľko ľudí sa tu nachádza.. no zarazila ma práve jedna z nich.. Jashinistka? pomyslela som si a trocha som sebou trhla.. sakraaa !! zamručala som po čom som sa iba obliekla a cupkala som za Sumi-chan. Sumiiii !! sú tu !! zase.. ale teďkom je tu nejaká Jashinistka ! .. mala by si újsť !! začala som sa dožadovať pri čom som už pomaly v rukách držala plány únikových chodieb ktoré odtialto viedlo v podstate do celého okolia.. ja som tu chcela pochopiteľne ostať a bojovať ! ..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Sun 16 Oct - 17:57

Atsukin domček ^^ - Stránka 2 2pp0x2a Shiniyagi

"Stojíme v pasci," prehovorila som bez akejkoľvek zmeny intonácie či výrazu v tvári.
Cítim ju. Zdá sa, že bude celkom silná.

Atsukin domček ^^ - Stránka 2 2637okm Yuuda

"Počula si už predsa. Moja pavučina tlmí chakru. Je to obojstranná pasca," reagoval som takmer okamžite.
Zdá sa, že ide do tuhého.
Nukenin
Nukenin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 18:00

Prohrábla jsem si vlasy, čímž jsem co se stylingu týče nadělala víc škody než užitku.
"Takže se mi to pořád ještě zdá... fakt blbý sen..." zamrmlala jsem a postavila se na nohy. Také jsem se krátce protáhla a zkontrolovala jestli mám vše potřebné.
"Jdu na ně já. Je to můj problém, po tobě nejdou. Vážně se tu nehodlám schovávat."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 18:07

Heee ?? je to aj môj problém !! keď sa jedná o teba .. nenechám nikoho aby ti ublížil !! povedala som trucovite a doslova som sa "nafúkla".. zaťala som päste a začala som s rukami rozhadzovať niekde do vzduchu.. baka !! zahučala som za Sumi-chan a len som.. asi aj s ňou kráčala pred dom.. len som pootvorila dvere a hodila som taký zlostný pohľad po dvoch osobách ktoré stály niekoľko desiatok.. možno aj stoviek metrov od domu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Sun 16 Oct - 18:13

Chcel som sa ešte na niečo opýtať, no došlo mi, že ako náhle sa Atsuka ukázala vonku, zmysly Shiniyagi sa už nesústredili na nič iné než na ňu.
"Užite si to. Ja idem po tej čaji," rozbehol som sa k oknu a skočil cez neho dovnútra.

Bránila som Atsuke akokoľvek zasiahnuť, prípadne sa pokúsiť Yuudu zastaviť. S miernym úsmevom na tvári som na ňu zamyslene hľadela. Nebolo vôbec poznať, na čo myslím, z mojich očí však sršal ten vražedný chlad.
Nukenin
Nukenin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 18:17

Chystala jsem se vyjít ven, evidentně jsem na to však neměla čas. Jakmile se Yuuda chystal proskočit oknem, namířila jsem na něj svou katanu a čekala, jestli bude mít natolik velkou smůlu, že se na ni napíchne. Druhou rukou jsem mezitím sahala po další zbrani. Chmmm, a co uděláš teď Sumire? Zase působíš problémy.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 18:19

Len som vyšla von a úplne celá som sa klepala.. Chooďte preeeč !! nechcem vás tu !! proste vypadnite a nemiešajte sa do Sumi-chaaan !! začala som doslova kričať ako malá .. rozhadzovala som rukami a na tvári som mala stále taký odutý výraz.. mala som sto chutí niečo spraviť.. čo by som aj spravila no najprv som si nejak musela vybiť tú svoju kvázi "zlosť".. aj keď mne na to bohate stačil tento krik ^^

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Sun 16 Oct - 18:27

Na tvári sa mi objavil úsmev.
Tak si sa ešte stále nepoučila, nezastavil som sa a vletel dovnútra. Katana mi nedokázala ublížiť vďaka povlaku zo zlatej pavučiny pokrývajúcom moje telo.
"Viem o tvojom bojovom štýle všetko. Nebudem opakovať tie isté chyby, ako môj brat," zaútočil som na ňu okamžite s taijutsu.

Naďalej som na ňu iba hľadela.
"Hmmm, očakávala som rôzne reakcie, ale akurát takúto nie. Obávam sa, že v jashinovom mene nemôžem odoprieť jemu sľúbenú obeť."
Atsukin domček ^^ - Stránka 2 Th_gif_ Vyhodila som do vzduchu zvláštne tvarované nože.
"Každý jashinista používa iné zbrane. Dovoľ mi, aby som ti predviedla svoju sekaciu techniku. Som rada, že nemôžeš umrieť. Užijeme si spoločne veľa bolesti," oblizla som si počas svojho príhovoru pery.
Nukenin
Nukenin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 18:31

Divně jsem se zatvářila. Neříkejte mi že tenhle taky? Navíc na mě jde s taijutsu? Byla bych si povzdechla, kdybych na to měla čas. Jeho údery jsem vykrývala pomocí katany a pomalu ustupovala, dokud jsem za sebou neměla věc, kterou jsem potřebovala. Sice to není zbraň v pravém slova smyslu ale...

Konečně jsem hmátla po židli, kterou jsem mu mrštila do obličeje. Doufala jsem, že ho trochu rozptýlím a získám čas.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 18:33

Bolesť.. bolesť?.. čo ty vieš o bolesti?.. prebehlo mi hlavou no .. bola som viac menej zúfala !.. rýchlo som spokladala pečate a nakusla som si prst. Kuchiyosen no jutsu ! sikla som a predo mnou sa objavil vlk ktorý ma v podstate celú pokril.. všetky nože sa zapichli do neho no.. nezabili ho, mal všade na tele Jashinistické znamenia.. na tú druhú Jashinistku len tak.. divne pozeral. .Atsuka-sama? nechcete aby som proti nej.. bojoval.. že nie ? zamumlal mojím smerom a ja som po ňom len hodila také veľké oči.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Sun 16 Oct - 18:41

Mala pravdu. Môj zámer nebol jej ublížiť. Sám som predsa vedel, že som na taijutsu slabší ako môj brat, ktorý neuspel. Pomaly sa to však začalo odhaľovať. Moje pohyby dávali základu utvárania extrémne tenkej a maximálne ostrej pavučiny, ktorá viac pripomínala dráty, než pavučinu samotnú. Stolička sa tesne pred zásahom pri kontakte s nimi rozkrájala na niekoľko kusov.
"Si v tom až po uši."

"Sōshūjin," vďaka tejto technike som mala nad všetkými svojimi nožmi kontrolu. Hneď po neúspešnom zásahu sa vytiahli z vlka a zmenili smer.
"Prosím, nezľahčuj mi to. Chcem aby si na mňa šla naplno. Už dlho som nemala tú možnosť pobaviť sa s niekym ako ty, tak mi tú zábavu dopraj, áno?" Nože obklopovali Atsuku zo všetkých strán.
Nukenin
Nukenin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: