Atsukin domček ^^
2 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 5 z 5
Strana 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Atsukin domček ^^
First topic message reminder :
Nachádza sa asi dva kilometre od Otagakure, sama Atsuka tu býva iba niekedy aj to len vtedy, keď potrebuje vykonať svoje rituály či zrovna má chuť na niečo čo je v rezidencii u Reiny zakázané. Navonok, vyzerá že sa každú chvíľku rozpadne, no v skutočnosti má veľmi pevné základy a vlastne celý je taký dosť "odolný" nesundal by ho ani Atsugai. Má celkom rozsiahli komplex v podzemí.. skôr také katakomby či tak. Zároveň sa tu nachádza veľa izieb aj pre to, že sa Atsuka rozhodla, obnoviť svoj klan, teda zhromaždiť tých čo prežili !.. niekoľko "tajných" vchodov a východov sa nachádza priamo v Otagakure a niekoľko v ryžovej zemi.
Nachádza sa asi dva kilometre od Otagakure, sama Atsuka tu býva iba niekedy aj to len vtedy, keď potrebuje vykonať svoje rituály či zrovna má chuť na niečo čo je v rezidencii u Reiny zakázané. Navonok, vyzerá že sa každú chvíľku rozpadne, no v skutočnosti má veľmi pevné základy a vlastne celý je taký dosť "odolný" nesundal by ho ani Atsugai. Má celkom rozsiahli komplex v podzemí.. skôr také katakomby či tak. Zároveň sa tu nachádza veľa izieb aj pre to, že sa Atsuka rozhodla, obnoviť svoj klan, teda zhromaždiť tých čo prežili !.. niekoľko "tajných" vchodov a východov sa nachádza priamo v Otagakure a niekoľko v ryžovej zemi.
Anonymní- Anonymní
Re: Atsukin domček ^^
''a co Reina ?'' naklonil jsem hlavu
na stranu a prohlédl jsem si její tělo
plné jizev
na stranu a prohlédl jsem si její tělo
plné jizev
Anonymní- Anonymní
Reina je moja Onee-chan ale.. tá je v poriadku.. určite.. no..Sumi-chan j..je asi mŕtva.. a .. Am-chan.. neviem ! .. zamumlala som znova a ponorila som sa ešte hlbšie.. bolo mi .. hrozne už len keď som to hovorila..
Anonymní- Anonymní
''nechápu jak někdo jako Reina
může být tvoje onee-chan'' v mysli
jsem si povzdychl a založil jsem si
ruce na hrudi
může být tvoje onee-chan'' v mysli
jsem si povzdychl a založil jsem si
ruce na hrudi
Anonymní- Anonymní
pf.. necháp si.. nikto ťa o to neprosí.. odvetila som mu podráždene a len som sa vo vode posunula na druhú stranu "vane".. proste ďalej od neho. Odíď.. nepresvedčíš ma a nemám ťa rada !! zahundrala som znova s takým.. odutým výrazom a hlasom.
Anonymní- Anonymní
podepřel jsem si hlavu dlaní
''tak už sama se sebou nebojuj,
ty se nehodíš na to být zlá, je ti
od přírody dané být na dobré
straně''
''tak už sama se sebou nebojuj,
ty se nehodíš na to být zlá, je ti
od přírody dané být na dobré
straně''
Anonymní- Anonymní
Pf.. čo ty o mne vieš? spýtala som sa znova už.. temným hlasom.. tento krát to naozaj troška prehnal.. možno ešte viac než keď mi navrhol aby som pre neho špehovala Reinu.. tá .. "zlosť" bola zo mňa doslova cítiť.
Anonymní- Anonymní
''moc, ne, jen jsi se mi líbila''
usmál jsem se a při tom jsem
udělal takový divný zvuk
usmál jsem se a při tom jsem
udělal takový divný zvuk
Anonymní- Anonymní
Tsche.. ja som bola predurčená.. a vytvorená na to aby som bola zlá.. zamumlala som znova.. pritiahla som si k sebe kolená a len som si na ne položila hlavu.. pohľad som pri tom uprela niekam mimo Hibariho.
Anonymní- Anonymní
''opravdu netuším proč si to nutíš
jít touto cestou, je to snad minulost
která tě nutí jít touto cestou ? či
něco jiného ?''
jít touto cestou, je to snad minulost
která tě nutí jít touto cestou ? či
něco jiného ?''
Anonymní- Anonymní
Nemusím sa ti spovedať.. odpovedala som na jeho otázku po čom som si len pretrela oči.. začínala som byť trocha ospalá no dalo sa to vydržať. Nemusel predsa vedieť všetko. .stále to bol môj nepriateľ .. sama som nevedela prečo som na neho ešte nezaútočila keď tu len tak sedel.
Anonymní- Anonymní
natáhl jsem nad ní ruku a následně
jsem jí pohladil po jejích vlasech a
při tom jsem se na ní mile usmíval
''jen bych tě rád upozornil, že Reina
je sobec, myslím že i ty sama to
někde uvnitř tebe víš''
jsem jí pohladil po jejích vlasech a
při tom jsem se na ní mile usmíval
''jen bych tě rád upozornil, že Reina
je sobec, myslím že i ty sama to
někde uvnitř tebe víš''
Anonymní- Anonymní
Onee-chan nie je sobec.. zamumlala som znova s mojim skalopevným rozhodnutím.. bolo vidieť že v tomto smere má uź dopredu prehnané, na Reinu som bola naozaj zaťažená, ako keby bola moja skutočná staršia sestra. Proste som ju nemienila zradiť.. nikdy.
Anonymní- Anonymní
zasmál jsem se a pomalu jsem vstal
při tom jsem zakroutil párkrát hlavou
''baj baj'' pověděl jsem mile a po té
jsem odešel pryč z jejího domu
- přesun
při tom jsem zakroutil párkrát hlavou
''baj baj'' pověděl jsem mile a po té
jsem odešel pryč z jejího domu
- přesun
Anonymní- Anonymní
Znova som len pokrútila hlavou.. ani som ho nepozdravila.. keď odišiel tak som sa ešte chvíľu kúpala.. po tom som však vstala z vane a zabalila som sa do uteráku, spravila som večernú hygienu a pricupkala som až do svojej izby.. tam som sa len zvalila na obrovskú postel .. zababušila som sa do perín a rozmýšľala som.. nechcelo sa mi spať a bolo otázne kedy konečne zaspím !!
Ráno som len vstala.. pozerala som sa do istej.. "gule"... na jedného člena Otagakure no sato ktorý.. začal robiť problémy.. nechcela som tým zaťažovať Reinu a tak som to mienila vyriešiť sama.
(presun)
Ráno som len vstala.. pozerala som sa do istej.. "gule"... na jedného člena Otagakure no sato ktorý.. začal robiť problémy.. nechcela som tým zaťažovať Reinu a tak som to mienila vyriešiť sama.
(presun)
Anonymní- Anonymní
Chcela som ísť skratkou.. no.. ako to už u mňa býva tak.. to dopadlo zle !!.. ocitla som sa priamo pred mojim domom a v tvári sa mi zračil výraz naprostej hrôzy.. ako som sa sem preboha dostala?.. je to na druhej strane Otagakure ako rezidencia.. zamumlala som trocha nechápavo no následne som sa znova zaslnila.. nevadí je to ideálne miesto !! zasmiala som sa a stále som Tatsua ťahala za sebou.. až dovnútra.. tadatadatá !!.. zasmiala som sa a rozhodila som rukami na všetky strany.. očividne som mu chcela nejak zlávnostne predstaviť môj príbytok.
Anonymní- Anonymní
Pootočila som sa páč som nevidela absolútne žiadnu reakciu.. teda nepočula.. na mieste kde mal byť Tatsuo nebolo .. nič !!.. splašila som sa a chytila som sa za hlavu k..kde je !? zaskučala som ako nejaké šťeňa ktorému práve zobrali jeho obľúbenú hračku.. začala som pobehovať okolo obrysu jeho imaginárnej osoby ktorý som si tam predstavila.. ako keby som čakala že sa tam zrazu zhmotní.. grr.. Atsuko.. hľadaj !! prikázala som sa v duchu a nahodila som takú super-hero pózu.. následne som len vyvolala väčšieho jashinistického vlka na ktorého som nasadla a obaja sme išli.. bohvie kam.. ani sa nedalo povedať či navigujem ja alebo ten vlk.
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
Strana 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 5 z 5
Povolení tohoto fóra: