Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fujin Surashi x Aiko Naihi

2 posters

Strana 3 z 3 Previous  1, 2, 3

Goto down

Fujin Surashi x Aiko Naihi - Stránka 3 Empty Fujin Surashi x Aiko Naihi

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Tue 4 Oct - 17:59

First topic message reminder :

Váš boj může začít...hodně štěstí...
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki
Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)

Počet príspevkov : 1936

Shinobi
Vesnice: Kirigakure Kirigakure
Klan: Kazuki

Návrat nahoru Goto down

Fujin Surashi x Aiko Naihi - Stránka 3 Empty Re: Fujin Surashi x Aiko Naihi

Příspěvek pro Anonymní Wed 5 Oct - 21:44

Aiko Naihi

,,Dobre toto ma prestáva baviť. Ukončíme to raz a navždy nech už prehrám alebo nie ale toto je fakt otrasné.ô preblesklo jej hlavou a pomaly sa pripravovala.,, Až tak veľa techník som zase nepoužila takže chakry mám dosť." napadlo jej a začala do piesku koncentrovať chakru a po chvíľu ho vysokou rýchlosťou vytrelila nad povrch a dostala sa na pevnú zem.,, Koniec schovky. Už sa mi neschováš." dodala a zodvihla katanu zo zeme.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Wed 5 Oct - 21:47

Vítr jakoby ustal a já se objevil kousek od ní."Naše techniky se navzájem ruší a nemůžeme se chytit...to je docela problém..." Čekal jsem, co udělá, ale už jsem si to předem typoval.

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 5 Oct - 21:50

Aiko Naihi

,,Už mi neujdeš, dokážem ťa detekovať v momente keď sa objavíš." prehovorila pokojne.,, Takže si vyber čo urobíš pretože ja som pripravená na všetko." podotkla a sledovala ako sa všetko vo vzduchu ligoce.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Wed 5 Oct - 22:20

Jen jsem se na ni příjemně usmál."To stejný můžu říct i já a o unikaní nejde....není to jen o schovávání, ale vyhnout se stále dá...teď už, když máš ten svůj písek, tak si vybereš možnost prvního útoku..." Znovu jsem se pousmál...

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 5 Oct - 22:23

Aiko Naihi

,, A načo používať piesok keď ho netreba." pousmiala sa a otočila sa k nemu pričom v ruke pevne držala katanu.,, Ak je potrebné som ochotná uchýliť sa k taijutsu a prípadne boju so zbraňami. Takže to mi problém nerobí." pokrútila hlavou a bola pripravená jak sa brániť tak aj útočiť.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Wed 5 Oct - 22:28

Jen jsem se znovu na ni pěkně usmál."Nikdy jsem proti tobě nechtěl takhle ninjutsu využít a taky jsem se ho snažil využívat, co nejméně...možná mě budou považovat za slabého, ale ubližovat někomu a ještě dívce jenom kvůli blbé zkoušce, to nemá cenu..." Moje pocity mě stale ovlivňovali a ještě to všechno kolem. Jen jsem se to zase snažil natalčit, co nejvíce dozadu.

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 5 Oct - 22:31

Aiko Naihi

,, Vieš o tom, že smrdíš po mne?" usmeje sa Aiko a pomaly sa k nemu približuje.,, A to doslovne, neklamem." doplnila a keď sa blížila k chalanovi jemne sa napriahla s rukou v ktorej mala katanu a urobila výpad priamo na neho.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Wed 5 Oct - 22:34

Jen jsem se nohou posunul do zadu a holý její výpad zastavil. Teď jsem se jí díval přímo do očí."Myslím, že jsem tě pochopil, ale stejně se tě zeptám...jak si to myslela?"

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 5 Oct - 22:37

Aiko Naihi

V tom momente Aiko pustila katanu na zem a voľnou rukou schmatla chalana za vrch oblečenia a pritiahla si ho k sebe.,, No tak skús hádať máš jeden pokus. Ale je to v celku ľahké." zašepkal so zvodným úsmevom na tvári.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Wed 5 Oct - 22:41

Tohle jsem nečekal a jen jsem trochu na sucho polknul."No...ehm...já..." Odvrátil jsem zrak a jen sledoval její ruce a nohy, kdyby něco, ale obličeji jsem se vyhýbal. Snažil jsem se dělat jakoby nic, ale šlo vidět na mě, že mě to rozrušilo.

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 5 Oct - 22:44

Aiko Naihi

,,Tak pekne krásne oznám rozhodcovi, že zápas končí nerozhodne z dôvodu neschopnosti obidvoch súťažiacich poraziť toho druhého." zašepkala mu potichu do ucha.,, No tak viem, že máš v sebe kúsok mňa tak sa nenechaj dlho prosiť."dodalala.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Wed 5 Oct - 22:49

Celý jsem se zachvěl, když mě zašeptala do ucha."O-opravdu n-nevím o č-čem mluvíš..." Můj tep se zvýšil a moje srdce zuřivě bušilo. Vlasy mi spadli do obličeje a já si tím schoval obličej. Hlavně, že jsem se jí nemusel dívat do tváře. Moje už nabrali docela dost červeně. Jen jsem trochu rychleji dýchal. Cítil jsem ji u sebe a byl to velmi divný a zvláštní pocit, i když ne nepříjemný, ale...ale byl jsem z toho docela mimo.

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 5 Oct - 22:52

Aiko Naihi

,,Ešte chvíľu a tvoja tvár bude červenšia ako tvoje vlasy." usmiala sa potichu a jemne ho oblízla po líci.,, Tak broučku trošku si pohni keď chceš ešte stihnúť to rande na večer. Nechce sa mi tu trčať večnosť." dodala na to netrpezlivo.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Wed 5 Oct - 22:59

Jen mnou znovu projela záchvěv potom, co udělala. A pak to co řekla....prudce jsem sebou cukl a zvedl k ní hlavu, což byla chyba, protože hned jak jsem se jí podíval do tváře, ztuhl jsem úplně."R-r-rande???...j-já..j-já...." Nemohl jsem ze sebe vydat jedno strozumitelné slovo nebo větu. Kdybych se na ni aspoň nepodíval a snažil se aspoň takhle si zachovat klid. Polilo mě horko a já se jen díval do jejich pronikavých očí...Můj dech a tep ze srdcem už byli jako bych běžel maraton...

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 5 Oct - 23:01

Aiko Naihi

Aiko sa na neho len splašene dívala a sledovala ho.,, Tak buď si už na vrchole alebo potrebuješ ninja medicov alebo neviem." predniesla potichu a nechápavo.,, Si v poriadku? " spýtala sa orientačne.,, Ale tak švihni siiiii som hladná." zašepkala.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Wed 5 Oct - 23:09

Jenom jsem se konečně trochu pohnul a snažil se uklidnit."Ehm...no...j-jasně...já...u-už jdu..." Vykoktal jsem jen tak ze sebe a odhodlal se k pohybu kolem ní a pak rovnou za rozhočím. Když jsem byl teď otočený zády, mohl jsem se alespoň částečně uklidnit. Došel jsem k té porotkyni a velmi rychle to na ní vychrlil. Byl jsem dost rozrušený. Proč...co to...já... Ani myslet mi nešlo pořádně.

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinobi Wed 5 Oct - 23:13

Fujin Surashi x Aiko Naihi - Stránka 3 1151728141_ninja_girl
Ta se jen podivila, co se to se mnou děje. Podívala se na tu holku a jen pokrčila rameny."Když teda myslíte...je to na vás..."
Dál na tom nepřemýšlela.

Tímto ukončuji tento boj! Výherce: ...Neurčen! Topic se uzavírá!
Shinobi
Shinobi

Počet príspevkov : 1179

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 3 z 3 Previous  1, 2, 3