Fujin Surashi x Aiko Naihi
2 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Sunagakure no sato :: Písečná Aréna
Strana 3 z 3
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Fujin Surashi x Aiko Naihi
First topic message reminder :
Váš boj může začít...hodně štěstí...
Váš boj může začít...hodně štěstí...
Akihiro Kazuki- Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
- Počet príspevkov : 1936
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Kazuki
Re: Fujin Surashi x Aiko Naihi
Aiko Naihi
,,Dobre toto ma prestáva baviť. Ukončíme to raz a navždy nech už prehrám alebo nie ale toto je fakt otrasné.ô preblesklo jej hlavou a pomaly sa pripravovala.,, Až tak veľa techník som zase nepoužila takže chakry mám dosť." napadlo jej a začala do piesku koncentrovať chakru a po chvíľu ho vysokou rýchlosťou vytrelila nad povrch a dostala sa na pevnú zem.,, Koniec schovky. Už sa mi neschováš." dodala a zodvihla katanu zo zeme.
,,Dobre toto ma prestáva baviť. Ukončíme to raz a navždy nech už prehrám alebo nie ale toto je fakt otrasné.ô preblesklo jej hlavou a pomaly sa pripravovala.,, Až tak veľa techník som zase nepoužila takže chakry mám dosť." napadlo jej a začala do piesku koncentrovať chakru a po chvíľu ho vysokou rýchlosťou vytrelila nad povrch a dostala sa na pevnú zem.,, Koniec schovky. Už sa mi neschováš." dodala a zodvihla katanu zo zeme.
Anonymní- Anonymní
Vítr jakoby ustal a já se objevil kousek od ní."Naše techniky se navzájem ruší a nemůžeme se chytit...to je docela problém..." Čekal jsem, co udělá, ale už jsem si to předem typoval.
Guest- Anonymní
Aiko Naihi
,,Už mi neujdeš, dokážem ťa detekovať v momente keď sa objavíš." prehovorila pokojne.,, Takže si vyber čo urobíš pretože ja som pripravená na všetko." podotkla a sledovala ako sa všetko vo vzduchu ligoce.
,,Už mi neujdeš, dokážem ťa detekovať v momente keď sa objavíš." prehovorila pokojne.,, Takže si vyber čo urobíš pretože ja som pripravená na všetko." podotkla a sledovala ako sa všetko vo vzduchu ligoce.
Anonymní- Anonymní
Jen jsem se na ni příjemně usmál."To stejný můžu říct i já a o unikaní nejde....není to jen o schovávání, ale vyhnout se stále dá...teď už, když máš ten svůj písek, tak si vybereš možnost prvního útoku..." Znovu jsem se pousmál...
Guest- Anonymní
Aiko Naihi
,, A načo používať piesok keď ho netreba." pousmiala sa a otočila sa k nemu pričom v ruke pevne držala katanu.,, Ak je potrebné som ochotná uchýliť sa k taijutsu a prípadne boju so zbraňami. Takže to mi problém nerobí." pokrútila hlavou a bola pripravená jak sa brániť tak aj útočiť.
,, A načo používať piesok keď ho netreba." pousmiala sa a otočila sa k nemu pričom v ruke pevne držala katanu.,, Ak je potrebné som ochotná uchýliť sa k taijutsu a prípadne boju so zbraňami. Takže to mi problém nerobí." pokrútila hlavou a bola pripravená jak sa brániť tak aj útočiť.
Anonymní- Anonymní
Jen jsem se znovu na ni pěkně usmál."Nikdy jsem proti tobě nechtěl takhle ninjutsu využít a taky jsem se ho snažil využívat, co nejméně...možná mě budou považovat za slabého, ale ubližovat někomu a ještě dívce jenom kvůli blbé zkoušce, to nemá cenu..." Moje pocity mě stale ovlivňovali a ještě to všechno kolem. Jen jsem se to zase snažil natalčit, co nejvíce dozadu.
Guest- Anonymní
Aiko Naihi
,, Vieš o tom, že smrdíš po mne?" usmeje sa Aiko a pomaly sa k nemu približuje.,, A to doslovne, neklamem." doplnila a keď sa blížila k chalanovi jemne sa napriahla s rukou v ktorej mala katanu a urobila výpad priamo na neho.
,, Vieš o tom, že smrdíš po mne?" usmeje sa Aiko a pomaly sa k nemu približuje.,, A to doslovne, neklamem." doplnila a keď sa blížila k chalanovi jemne sa napriahla s rukou v ktorej mala katanu a urobila výpad priamo na neho.
Anonymní- Anonymní
Jen jsem se nohou posunul do zadu a holý její výpad zastavil. Teď jsem se jí díval přímo do očí."Myslím, že jsem tě pochopil, ale stejně se tě zeptám...jak si to myslela?"
Guest- Anonymní
Aiko Naihi
V tom momente Aiko pustila katanu na zem a voľnou rukou schmatla chalana za vrch oblečenia a pritiahla si ho k sebe.,, No tak skús hádať máš jeden pokus. Ale je to v celku ľahké." zašepkal so zvodným úsmevom na tvári.
V tom momente Aiko pustila katanu na zem a voľnou rukou schmatla chalana za vrch oblečenia a pritiahla si ho k sebe.,, No tak skús hádať máš jeden pokus. Ale je to v celku ľahké." zašepkal so zvodným úsmevom na tvári.
Anonymní- Anonymní
Tohle jsem nečekal a jen jsem trochu na sucho polknul."No...ehm...já..." Odvrátil jsem zrak a jen sledoval její ruce a nohy, kdyby něco, ale obličeji jsem se vyhýbal. Snažil jsem se dělat jakoby nic, ale šlo vidět na mě, že mě to rozrušilo.
Guest- Anonymní
Aiko Naihi
,,Tak pekne krásne oznám rozhodcovi, že zápas končí nerozhodne z dôvodu neschopnosti obidvoch súťažiacich poraziť toho druhého." zašepkala mu potichu do ucha.,, No tak viem, že máš v sebe kúsok mňa tak sa nenechaj dlho prosiť."dodalala.
,,Tak pekne krásne oznám rozhodcovi, že zápas končí nerozhodne z dôvodu neschopnosti obidvoch súťažiacich poraziť toho druhého." zašepkala mu potichu do ucha.,, No tak viem, že máš v sebe kúsok mňa tak sa nenechaj dlho prosiť."dodalala.
Anonymní- Anonymní
Celý jsem se zachvěl, když mě zašeptala do ucha."O-opravdu n-nevím o č-čem mluvíš..." Můj tep se zvýšil a moje srdce zuřivě bušilo. Vlasy mi spadli do obličeje a já si tím schoval obličej. Hlavně, že jsem se jí nemusel dívat do tváře. Moje už nabrali docela dost červeně. Jen jsem trochu rychleji dýchal. Cítil jsem ji u sebe a byl to velmi divný a zvláštní pocit, i když ne nepříjemný, ale...ale byl jsem z toho docela mimo.
Guest- Anonymní
Aiko Naihi
,,Ešte chvíľu a tvoja tvár bude červenšia ako tvoje vlasy." usmiala sa potichu a jemne ho oblízla po líci.,, Tak broučku trošku si pohni keď chceš ešte stihnúť to rande na večer. Nechce sa mi tu trčať večnosť." dodala na to netrpezlivo.
,,Ešte chvíľu a tvoja tvár bude červenšia ako tvoje vlasy." usmiala sa potichu a jemne ho oblízla po líci.,, Tak broučku trošku si pohni keď chceš ešte stihnúť to rande na večer. Nechce sa mi tu trčať večnosť." dodala na to netrpezlivo.
Anonymní- Anonymní
Jen mnou znovu projela záchvěv potom, co udělala. A pak to co řekla....prudce jsem sebou cukl a zvedl k ní hlavu, což byla chyba, protože hned jak jsem se jí podíval do tváře, ztuhl jsem úplně."R-r-rande???...j-já..j-já...." Nemohl jsem ze sebe vydat jedno strozumitelné slovo nebo větu. Kdybych se na ni aspoň nepodíval a snažil se aspoň takhle si zachovat klid. Polilo mě horko a já se jen díval do jejich pronikavých očí...Můj dech a tep ze srdcem už byli jako bych běžel maraton...
Guest- Anonymní
Aiko Naihi
Aiko sa na neho len splašene dívala a sledovala ho.,, Tak buď si už na vrchole alebo potrebuješ ninja medicov alebo neviem." predniesla potichu a nechápavo.,, Si v poriadku? " spýtala sa orientačne.,, Ale tak švihni siiiii som hladná." zašepkala.
Aiko sa na neho len splašene dívala a sledovala ho.,, Tak buď si už na vrchole alebo potrebuješ ninja medicov alebo neviem." predniesla potichu a nechápavo.,, Si v poriadku? " spýtala sa orientačne.,, Ale tak švihni siiiii som hladná." zašepkala.
Anonymní- Anonymní
Jenom jsem se konečně trochu pohnul a snažil se uklidnit."Ehm...no...j-jasně...já...u-už jdu..." Vykoktal jsem jen tak ze sebe a odhodlal se k pohybu kolem ní a pak rovnou za rozhočím. Když jsem byl teď otočený zády, mohl jsem se alespoň částečně uklidnit. Došel jsem k té porotkyni a velmi rychle to na ní vychrlil. Byl jsem dost rozrušený. Proč...co to...já... Ani myslet mi nešlo pořádně.
Guest- Anonymní
Ta se jen podivila, co se to se mnou děje. Podívala se na tu holku a jen pokrčila rameny."Když teda myslíte...je to na vás..."
Dál na tom nepřemýšlela.
Tímto ukončuji tento boj! Výherce: ...Neurčen! Topic se uzavírá!
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Amaterasu Surashi x Tatsuo Reigi
» Aiko Naihi
» Techniky Aiko Naihi
» Dům rodiny Surashi
» Techniky klanu Surashi
» Aiko Naihi
» Techniky Aiko Naihi
» Dům rodiny Surashi
» Techniky klanu Surashi
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Sunagakure no sato :: Písečná Aréna
Strana 3 z 3
Povolení tohoto fóra: