Ruiny Otogakure no sato
+2
Kushina Uzumaki
Neuro Uchiha
6 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 13 z 16
Strana 13 z 16 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16
Re: Ruiny Otogakure no sato
"Som tu sám. Nie je šanca, že by som vám mohol akokoľvek ublížiť, tak to už neskrývajte. A som medik."
Anonymní- Anonymní
"Mám vyšší hodnost... víc vám toho neřeknu... už jsem párkrát zažila lidi, kteří pak byli silnější než vypadali... a já jsem tu bohužel také sama... nechci nic riskovat.. omlouvám se..." zavrtěla jsme hlavou.
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
"To je v poriadku."
Postavil som sa.
"Ak tu ešte zajtra budete, isto sa vrátim, no predtým si musím ísť niečo overiť. Ospravedlňte ma teda."
Šiel som kontrolovať okolie.
Postavil som sa.
"Ak tu ešte zajtra budete, isto sa vrátim, no predtým si musím ísť niečo overiť. Ospravedlňte ma teda."
Šiel som kontrolovať okolie.
Anonymní- Anonymní
"Ettoo... hai... možná, možná tu budu..." přikývla jsem a vstala. Rozešla jsem se zpátky do Suny, ale v hlavě mi pořád vrtal tenhle podivný rozhovor.
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
So Samehadou som prišiel jednému celkom peknému kameňu, na ktorý som sa posadil. "Fajn, zradil som Akatsuki... naviac som ich ešte okradol, to asi nenechajú len tak."
Naposledy upravil Kakuzu dne Sat 16 Apr - 22:11, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Vylezl jsem ze země.
"Zradil Akatsuki? Ono ještě je?"
"Zradil Akatsuki? Ono ještě je?"
Tokiro Ryuu (Zetsu)- Počet príspevkov : 404
Hee?" Otočil som sa na Zetsua. Po chvíli som ho aj spoznal. "Zetsu?"
Anonymní- Anonymní
Kývnul jsem.
"Ono je znovu Akatsuki?"
"Ono je znovu Akatsuki?"
"No dá sa to tak nazvať? Madara už nie je... ani Kabuto, teraz tam velí Reina. Kisame zomrel... zasa." Uškrnul som sa pod maskou. "Nechal mi však suvenír."
Anonymní- Anonymní
"Vidím. Nevěděl jsem, že jsi tak silný. Nespojíme se? Už mi lezli Madarovy, poté Kabutovi rozkazy po krk. Budeme si rovni."
"Spojiť sa? To môžme, ale zasa až tak silný nie som. Momentálne tu behá veľa týpkov, ktorí sú omnoho silnejší ako ja. Čo ma aj dosť hnevá, no s týmto." Vstal som a chopil sa Samehady. "Som na vyššej úrovni ako som bol."
Anonymní- Anonymní
"Hm... Vidím. Kabuto mi implantoval kekkei genkai Hyoton a Shoton, tudiž jsem také silnější než jsem býval, ale pořád jsem spíše špión. Co se stalo teda s Akatsuki? Jaká je situace? "
Hyouton a Shouton? To sú naozaj užitočné veci. Zasa som sa posadil a Samehadu si pripevnil na chrbát. "Z toho čo viem, sa im podarilo zneškodniť Sasukeho a teraz ho asi majú v sídle. Je tam aj pár nových tvárí, ale veľa o nich neviem. No viem jedno." Dodám vážne.
Anonymní- Anonymní
"Cože?! Tak aspoň vím, komu se budu vyhýbat. "
"Práve, no ty máš jedno šťastie." V tichosti sa zasmejem. "Objavíš sa kde chceš a zmizneš kedy chceš. Mne by to moc nešlo."
Anonymní- Anonymní
"Ty nemáš kam utíkat, narozdíl ode mne máš lepší útočná kouzla, tedy pokud jsi nezeslabil."
"Nie, som na tom približne rovnako ako som bol, ale aj tak, na túto dobu je to dosť zlé, väčšina ninjov už ma pozná." Sklopím pohľad. "Mal by som získať nejakú novú silu, ale nič ma nenapadá."
Anonymní- Anonymní
"Kradeš chakru, kradeš životy, co víc si přát."
"Stroj na tlačenie prachov, ale taký dobrý, aby boli kópie totožné s originálom!"
Anonymní- Anonymní
Zasmál jsem se.
"I mrtvej seš stejnej. Co podnikneme?"
"I mrtvej seš stejnej. Co podnikneme?"
"Nakoniec som mal pravdu, prachy hýbu aj peklom." Zamyslel som sa. "Ty máš nejaký nápad?"
Anonymní- Anonymní
"Ani ne. Možná půjdu zjistit nějaké informace o Akatsuki."
"Fajn to môžeš, ale dávaj si pozor. Ešte ti poviem, že sa nebudem dlho zdržovať na jednom mieste, ale ty ma nájdeš ľahko."
Anonymní- Anonymní
Strana 13 z 16 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 13 z 16
Povolení tohoto fóra: